curly
|
IZVIRNO SPOROČILO: oreh Curly, jaz sem fajn, trenutno na odklopu. in kako to paše. sicer pričakujem v teh dneh, želim si, da bi prišla čimprej, da pol reša pokličem. Pomoje bo zaradi tega zamujala, no ali pa zaradi (in potem svizec zavije čokolado). Imam pa od včeraj znak za ali . pojem vse kar vidim pred in za sabo in mi niti na misel ne pride, da bi se vprašala ali je ta jed primerna za mojo strogo dieto. no, drgače sem pa pridna, pa kar vzdržujem željeno telesno težo. Sva romantična, predvsem pa se pred spanjem tolk smejiva, da razmišljava že, da bi si jaz naredila pomožno ležišče v dnevni, da bi vsaj lahk normalno zaspala. Res kot dva otroka, ki ju v vrtcu dajejo spat... Ni lepšega in naj traja, itak bojo kmalu spet injekcije tukaj in živciranje. Hehe, vem ja, kako je hrana neustavljivo privlačna v času PMS-ja. Še predobro. Glede svizca pa... you never know!!! Ko sem se po postopku pogovarjala s sestro na neplodnostni mi je rekla, da morava biti zdaj pridna (kar nisva preveč, ker sva si dobesedno pavzo vzela-> do dvakrat na teden), ker traja, da se hormoni sčistijo iz telesa in dokler so še v telesu še vedno delujejo , kar pomeni, da je še vedno možnost, da zanosimo. V bistvu se kar veliko nosečnosti zgodi med postopki-> "naravno". A še nisi slišala nobene zgodbice kao: "Veš ona je tudi bila na treh umetnih, pol bi pa mogla it na četrto pa je naravno ratalo! Samo sprostit sta se morala" Jaz samo to zadnje čase poslušam. Point zgodbe je, da držim pesti zate, da ti ne bi bilo treba it po špikice, ker vem, kako nadležne so, še posebej stranski učinki (pa sem bila na minimalni dozi, kaj šele bo! ). Ti pa zavidam vajino smejanje pred spanjem. Jaz sem namreč večerni tip človeka, moj pa jutranji, kar pomeni, da jaz zjutraj ne funkcioniram, on pa zvečer ne. V bistvu je tako, da še preden se uleže v posteljo že spi tudi. Zato pride zvečer le redko v upoštev. Pa tako fiiiino bi se spalo po akciji. Saj ne, da ga grajam ali karkoli, super dečko je. Če že moram it čez vse to, ni človeka s katerim bi raje šla! LS, namenoma te nisem pobarvala. Uf, sem se razpisala. Sem ravno spila svojo in potem se ne znam ustavit! Za konec pa POLIVAM ROZIKO!!! in pošiljam za srečo!
< Sporočilo je popravil curly -- 16.10.2012 11:39:32 >
|