Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2012 12.10.2012 13:12:28
|
|
|
|
Radenska_
|
Katte koliko časa sta se vidva že dtrudila? Je imel slab spermiogram? Vem da si zanosila s klomifenom, ane? A to si bila še na obravnavi pri svojem G ali v neplodnostni? Curly, hvala za odgovor upam da se tudi mene kmalu poloti optimizem. Vse bo jasno v sredo, ko imam UZ. Trenutno sem gozljive volje, mislim, saj je kar kako naj rečem...katastrofalno da se tako počutim - samo se. Noseča je moja kolegica, danes mi je povedala da je slišala srček. Saj ji privoščim in vse, ampak globoko v sebi sem pa ful žalostna in ko sem odložila slušalko sem šla samo v jok. V službi se ne morem cmerit, tako da že vidim kako bo vse bruhnilo iz mene, ko bom prišla do avta. Pa tudi čeprav sem imela končno O, po teh spermiogram rezultatih nimam nikakršnega upanja ta cikel. En delček mene govori kaj pa če? pa ga takoj umiri drugi, ki ga zabije da itak ni šans. Telih 14 dni se vleče kot kurja čreva...zaenrkat znaki vsi enaki, kot vedno pred : Bradavice so nehale bolet, sem 3 dni po O, ulije se lahko kadarkoli, danes ali pa čez 10 dni.
< Sporočilo je popravil Radenska_ -- 12.10.2012 13:14:49 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2012 12.10.2012 14:02:12
|
|
|
|
Katte
|
Radenska_, moj je imel dober spermiogram. Problem je bil pri meni. Na kratko. Pol leta po laparoskopiji/odstranitvi endometrioze sem dobila napotnico za IVF, šla do Reša, pred tem pa še samoplačniško naredila test hormonov 3. dan. Bilo je porazno, imela sem previsok FSH (praktično nemogoča zanositev). Kljub temu Reš ni obupal nad mano, dal me je na polovičko klomifena (kljub lastnim ovulacijam) in uspelo je v prvo. Na zanositvi smo delali točno dve leti.
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2012 12.10.2012 18:30:55
|
|
|
|
ta*mala
|
Hej hej. mene spet toook firbc matra.... jutri bo 11 dni od O...mislite da bi test ze kej pokazal? Saj vem, da vedet ne morte..nsam vssen...vcas kteri tud prej pokaze...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2012 12.10.2012 19:42:10
|
|
|
|
kaatkaa
|
ja v mulerju naj bi bil eden ki zelo zgodaj pokaže,... nevem kako se mu reče,.. ,malo še stisnimo zobe,. .jaz je jutri ne pričakujem (.)(.)pa me še tako zelo bolijoda joj pa toti beli izcedek se spet pojavlja,...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2012 12.10.2012 19:46:22
|
|
|
|
GregUr
|
ta*mala zdrži še malo vem da je hudo, ampak tako razočaranja ne bo, ker je res še malo prehitro, da tudi če si noseča bi lahko bil še - tako hmalu. potrpi sej veš da lulamo skupi kaatkaa ja jst mam tut take izcedke zdele, to naj bi fajn pomenil, ker se spomnem tut januarja sem mela pred + ful povečan bel tok, k ga prej nikol nisem mela mam pa jutri eno fešto, pa ne vem še kaj naj nardim. naj pijem al ne no saj ne mislim do kome, ampak mal mi je mimo da se "zavestno" spravma delat pol pa tko neodgovorno ravnam. čeprav vem da nebi blo nč narobe. ampak vedno tisti "kaj pa če"
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2012 12.10.2012 20:48:48
|
|
|
|
ta*mala
|
evo gregur, te pocakam.... kdaj bomo pol? V torek ali sredo? Jaz imam skoz tak "vlazen" obcutek...pa letam gledat skoz v w, kwa je to...pa je tud beli tok. ne zdj tist ful, ampak je pa, k ga ponavad pred m nisem opazala....pa tak pritisk cutm , ne da me jajcniki bolijo, ampak lih tko vmes...spet ne ful, taka napetost pac, ki je bl izrazita k grem lulat...mogoc je pa to dobr :-) am...joski pa nc, brez sprememb...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2012 12.10.2012 21:10:22
|
|
|
|
kaatkaa
|
jutri si grem po test pa bomo videli,... jutri bi mogla priti pa nič ni videti da bi prišla ker niti niman znake kot ponavadi ko je prišla tečka,... niti edega mozoljčka niman kar mi je že čudno gregur upam da bo res , oktober je začel z potem bo tudi tako nadaljeval.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2012 13.10.2012 8:24:09
|
|
|
|
GregUr
|
hehe pridna tamala kdaj bi pa ne vem... odvisno kdaj bo moj doma zjutri, ker nebi zdržala da bi mu povedala ko bi pršu iz službe sploh zato, ker se parkrat vmes slišiva po telefonu in bi se izdala, tud če nebi hotla. Če pa ne bo meu šanse zjutri bit doma, bom pa pač ob 4h zjutri lulala jbg najbrž pa kr torek. al pa sredo. ne vem no jst pa tko takega občutka nimam, ampak sm pa mela včeri na wc papirju prou "knedlc" belga toka pa napihnjena sem - vsaj občutek mam tak. drugač pa dons ponoč spat nism mogla in sem šla iz spalnice pred tv, in moj zjutri takoj komentira, da kako se počutm. pa jst tko ja nč posebnga, zakaj? pa reče ja spat nisi mogla... khm... (v prejšnji nosečnosti je blo isto. cele noči sem preždela pred tv, ker nism mogla spat) no rečmo, boga prosm, da niso tole samo lažni "znaki" in da je res kej.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2012 13.10.2012 12:57:03
|
|
|
|
pika555
|
Ta*mala, men je pri prvi nosečnosti pokazal rahlo First sign, in to na 10. dan od O. Potem pa je bila črtica vsak dan močnejša in danes imamo 2-letno srčico :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2012 13.10.2012 13:05:51
|
|
|
|
ta*mala
|
js mam tud first sign doma...4 kos :-)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2012 13.10.2012 17:38:23
|
|
|
|
kaatkaa
|
moje ni sluha ni duha ponavadi sem dobila tam nekje zjutraj ob 2 sedaj pa nič, jutri bomo delali test first sing,.. upam da sedaj bo,...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2012 13.10.2012 18:49:07
|
|
|
|
aviva83
|
pozdravček še od mene kaatkaa držim pest da bosta jutri dve debeli LS, smeška83, ena_štajerka in lillith82 kje ste se zgubile?? Ste že kaj lulale? polivam z rooooozaaaaaaa
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2012 14.10.2012 10:50:52
|
|
|
|
ta*mala
|
Punce, kaj je zdaj z roza oktobrom? Ktera bo naslednja???
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2012 14.10.2012 11:32:15
|
|
|
|
kaatkaa
|
jaz sem danes zjutraj delala z fs pa je bil , bolijo je (.)(.) pa nekaj me ščipa pa spet ta beli izcedek se pojavlja,... pa zamuja 2 dni
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2012 14.10.2012 11:34:11
|
|
|
|
ta*mala
|
A je bil + al ne???
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2012 14.10.2012 11:55:21
|
|
|
|
smeška83
|
no, pri meni tudi še nič od , a imam PCOS, tako da je najverjetneje to možno. Ne grem zaenkrat še testa kupit, pa tudi nobenih znakov nimam
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2012 14.10.2012 12:20:28
|
|
|
|
kaatkaa
|
ne, bila je neka rahla črtica samo se ne zanašam na to ker mi je že enkrat tako pokazal pa naslednji dan prišla bom še malo počakala,...v torek bom spet delala če ne pride
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2012 14.10.2012 13:54:51
|
|
|
|
lillith82
|
Jaz bom pa kar malo počakala. Včeraj bi jo mogla dobit, pa ni ne duha ne sluha o njej. sem že v eni drugi temi napisala da sem do zdaj pokurila že tolko testov, da bi lahko že pol vozička kupila za ta denar tako da ji dam 10 dni šans da se vlije. Torej če je ne bo, 23.10. delam test. Nimam nobenih znakov ne za niti za . vsak mesec me joški bolijo ko hudič, ta mesec pa nič. trenutno sem zelo pod stresom zaradi službe in mogoče tudi to vpliva da mi zamuja. Se pa že nekaj dni zelo slabo počutim..neke čudne vrtoglavice, na momente mi hoče srce raznest, slabost (ko je treba v službo), tako da mogoče se je res kaj prijelo, mogoče pa so mi živčki malo ponoreli.
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2012 15.10.2012 7:41:42
|
|
|
|
LittleSun
|
Jutro pupe. Pri meni zaenkat še vse belo. Naredila sem test in je -....ampak sej nisem druga pričakovala. Zamujanje M pa pomeni, da je zgleda O celo bila, vendar kasneje. JUPI Lep dan vam želim.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2012 15.10.2012 7:44:44
|
|
|
|
Tippi
|
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun Jutro pupe. Pri meni zaenkat še vse belo. Naredila sem test in je -....ampak sej nisem druga pričakovala. Zamujanje M pa pomeni, da je zgleda O celo bila, vendar kasneje. JUPI Lep dan vam želim. Vas sledim, še posebej LS In stiskam pesti. Oktobra je še kar precej, tako da jaz sploh ne dvomim, da se bo še mnogo prikazalo! Navijam, navijam, navijam!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2012 15.10.2012 9:17:52
|
|
|
|
witch
|
Ls za O. Upamo, da je res bila in da se je mogoče vseeno kaj prijelo Držim pesti za vse ki lulate
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2012 15.10.2012 9:42:19
|
|
|
|
tara.81
|
Pri meni je tudi sama belina in danes je test pokazal -. Ne vem kaj čaka za se prikazat!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2012 15.10.2012 10:18:27
|
|
|
|
smeška83
|
Očitno tele naše štrajkajo... joj, res upam, da se je kaj prijelo in bomo No, roko na srce, včeraj sem imela grozen dan in pomoje je tudi zaradi stresa še kar nimam. Držim pa pesti za vse ostale
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2012 15.10.2012 10:29:46
|
|
|
|
LittleSun
|
witch, da se je kaj prijelo je bolj malo možnosti, saj sva ta mesec skorajda abstinirala smo imeli zelo naporen mesec in sva bila ob večerih čisto zanič. Ampak dejstvo, da M ni bi lahko pojasnilo zakaj so bili folikli na 13 dan cikla tako majhni. Joj kako močno stiskam pestke. Čeprav ne vem kako je potem z hormonskim testom na 22 dan cikla, če je bila O kasneje. Ali se vidi, da je bila ali kako
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2012 15.10.2012 12:00:27
|
|
|
|
curly
|
Dober dan. LS, saj veš kako je: "Upanje umre zadnje!" Vem, da smo že prevečkrat to slišale, ampak jaz še vedno "nasedem" na to finto. Ne morem si pomagat, če pa sem optimistka. Stiskam pesti! witch, kako kaže pri tebi? Kaj novega? Jaz sem seveda zbolela. Spim po 12 ur, porabila sem že miljavžent robcev, spila na litre čaja z medom, izpljuvala na kg sluzi (gnoja ) in zdaj čakam, da bo šlo na bolje. Če ima katera kakšen domač recept (brez tablet), kako se rešiti tega prehlada, se priporočam (borim se že cel teden in je en dan boljše, drug dan slabše). Mah, enkrat mora it na boljše... Polivam roziko za vse, ki ste še na seznamčku! Najprej naj se obarvajo tiste, ki jim zamuja. Upam, da boste vse srečke !
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?