|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo oktobra 2012
12.10.2012 13:12:28   
Radenska_
Katte
koliko časa sta se vidva že dtrudila? Je imel slab spermiogram? Vem da si zanosila s klomifenom, ane? A to si bila še na obravnavi pri svojem G ali v neplodnostni?

Curly, hvala za odgovor upam da se tudi mene kmalu poloti optimizem. Vse bo jasno v sredo, ko imam UZ.
Trenutno sem gozljive volje, mislim, saj je kar kako naj rečem...katastrofalno da se tako počutim - samo se. Noseča je moja kolegica, danes mi je povedala da je slišala srček.
Saj ji privoščim in vse, ampak globoko v sebi sem pa ful žalostna in ko sem odložila slušalko sem šla samo v jok.
V službi se ne morem cmerit, tako da že vidim kako bo vse bruhnilo iz mene, ko bom prišla do avta.

Pa tudi čeprav sem imela končno O, po teh spermiogram rezultatih nimam nikakršnega upanja ta cikel. En delček mene govori kaj pa če? pa ga takoj umiri drugi, ki ga zabije da itak ni šans. Telih 14 dni se vleče kot kurja čreva...zaenrkat znaki vsi enaki, kot vedno pred : Bradavice so nehale bolet, sem 3 dni po O, ulije se lahko kadarkoli, danes ali pa čez 10 dni.

< Sporočilo je popravil Radenska_ -- 12.10.2012 13:14:49 >

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 401
12.10.2012 14:02:12   
Katte
Radenska_, moj je imel dober spermiogram. Problem je bil pri meni. Na kratko. Pol leta po laparoskopiji/odstranitvi endometrioze sem dobila napotnico za IVF, šla do Reša, pred tem pa še samoplačniško naredila test hormonov 3. dan. Bilo je porazno, imela sem previsok FSH (praktično nemogoča zanositev). Kljub temu Reš ni obupal nad mano, dal me je na polovičko klomifena (kljub lastnim ovulacijam) in uspelo je v prvo. Na zanositvi smo delali točno dve leti.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 402
12.10.2012 18:30:55   
ta*mala
Hej hej.

mene spet toook firbc matra.... jutri bo 11 dni od O...mislite da bi test ze kej pokazal? Saj vem, da vedet ne morte..nsam vssen...vcas kteri tud prej pokaze...

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 403
12.10.2012 19:42:10   
kaatkaa
ja v mulerju naj bi bil eden ki zelo zgodaj pokaže,... nevem kako se mu reče,.. ,malo še stisnimo zobe,.
.jaz je jutri ne pričakujem user posted image (.)(.)pa me še tako zelo bolijoda joj pa toti beli izcedek se spet pojavlja,...

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 404
12.10.2012 19:46:22   
GregUr
ta*mala zdrži še malo user posted image vem da je hudo, ampak tako razočaranja ne bo, ker je res še malo prehitro, da tudi če si noseča bi lahko bil še - tako hmalu. potrpi user posted image sej veš da lulamo skupi user posted image

kaatkaa ja jst mam tut take izcedke zdele, to naj bi fajn pomenil, ker se spomnem tut januarja sem mela pred + ful povečan bel tok, k ga prej nikol nisem mela user posted image

mam pa jutri eno fešto, pa ne vem še kaj naj nardim. naj pijem al ne user posted image no saj ne mislim do kome, ampak mal mi je mimo da se "zavestno" spravma delat user posted image pol pa tko neodgovorno ravnam. čeprav vem da nebi blo nč narobe. ampak vedno tisti "kaj pa če" user posted image user posted image

(odgovor članu kaatkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 405
12.10.2012 20:48:48   
ta*mala
evo gregur, te pocakam.... kdaj bomo pol? V torek ali sredo? Jaz imam skoz tak "vlazen" obcutek...pa letam gledat skoz v w, kwa je to...pa je tud beli tok. ne zdj tist ful, ampak je pa, k ga ponavad pred m nisem opazala....pa tak pritisk cutm , ne da me jajcniki bolijo, ampak lih tko vmes...spet ne ful, taka napetost pac, ki je bl izrazita k grem lulat...mogoc je pa to dobr :-) am...joski pa nc, brez sprememb...

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 406
12.10.2012 21:10:22   
kaatkaa
jutri si grem po test pa bomo videli,... jutri bi user posted image mogla priti pa nič ni videti da bi prišla ker niti niman znake kot ponavadi ko je prišla tečka,... niti edega mozoljčka niman kar mi je že čudnouser posted image
gregur upam da bo res user posted image ,
oktober je začel zuser posted image potem bo tudi tako nadaljeval.

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 407
13.10.2012 8:24:09   
GregUr
hehe pridna tamala user posted image
kdaj bi pa ne vem... odvisno kdaj bo moj doma zjutri, ker nebi zdržala da bi mu povedala ko bi pršu iz službe user posted image sploh zato, ker se parkrat vmes slišiva po telefonu in bi se izdala, tud če nebi hotla. Če pa ne bo meu šanse zjutri bit doma, bom pa pač ob 4h zjutri lulala user posted image jbg user posted image najbrž pa kr torek. al pa sredo. ne vem user posted image
no jst pa tko takega občutka nimam, ampak sm pa mela včeri na wc papirju prou "knedlc" belga toka user posted image pa napihnjena sem - vsaj občutek mam tak.
drugač pa dons ponoč spat nism mogla in sem šla iz spalnice pred tv, in moj zjutri takoj komentira, da kako se počutm. pa jst tko ja nč posebnga, zakaj? pa reče ja spat nisi mogla... khm... (v prejšnji nosečnosti je blo isto. cele noči sem preždela pred tv, ker nism mogla spat) user posted image
no rečmo, boga prosm, da niso tole samo lažni "znaki" in da je res kej.

(odgovor članu kaatkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 408
13.10.2012 12:57:03   
pika555
Ta*mala, men je pri prvi nosečnosti pokazal rahlo user posted image First sign, in to na 10. dan od O. Potem pa je bila črtica vsak dan močnejša in danes imamo 2-letno srčico :)

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 409
13.10.2012 13:05:51   
ta*mala
js mam tud first sign doma...4 kos :-)

(odgovor članu pika555)
Neposredna povezava do sporočila: 410
13.10.2012 17:38:23   
kaatkaa
moje user posted image ni sluha ni duha ponavadi sem dobila tam nekje zjutraj ob 2 sedaj pa nič, jutri bomo delali test first sing,.. upam da sedaj bo,...

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 411
13.10.2012 18:49:07   
aviva83
pozdravček še od mene user posted image
kaatkaa držim pest da bosta jutri dve debeli user posted image user posted image user posted image user posted image

LS, smeška83, ena_štajerka in lillith82 kje ste se zgubile?? Ste že kaj lulale?

polivam z rooooozaaaaaaa

(odgovor članu kaatkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 412
14.10.2012 10:50:52   
ta*mala
Punce, kaj je zdaj z roza oktobrom? Ktera bo naslednja???

(odgovor članu aviva83)
Neposredna povezava do sporočila: 413
14.10.2012 11:32:15   
kaatkaa
jaz sem danes zjutraj delala z fs pa je biluser posted image , bolijo je (.)(.) pa nekaj me ščipa pa spet ta beli izcedek se pojavlja,...user posted image pa zamuja 2 dni

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 414
14.10.2012 11:34:11   
ta*mala
A je bil + al ne???

(odgovor članu kaatkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 415
14.10.2012 11:55:21   
smeška83
no, pri meni tudi še nič od user posted image , a imam PCOS, tako da je najverjetneje to možno. Ne grem zaenkrat še testa kupit, pa tudi nobenih znakov nimamuser posted image

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 416
14.10.2012 12:20:28   
kaatkaa
ne, bila je neka rahla črtica samo se ne zanašam na to ker mi je že enkrat tako pokazal pa naslednji dan prišlauser posted image bom še malo počakala,...v torek bom spet delala če ne prideuser posted image

(odgovor članu smeška83)
Neposredna povezava do sporočila: 417
14.10.2012 13:54:51   
lillith82
Jaz bom pa kar malo počakala. Včeraj bi jo mogla dobit, pa ni ne duha ne sluha o njej. sem že v eni drugi temi napisala da sem do zdaj pokurila že tolko testov, da bi lahko že pol vozička kupila za ta denar user posted image tako da ji dam 10 dni šans da se vlije. Torej če je ne bo, 23.10. delam test. Nimam nobenih znakov ne za user posted image niti za user posted image . vsak mesec me joški bolijo ko hudič, ta mesec pa nič. trenutno sem zelo pod stresom zaradi službe in mogoče tudi to vpliva da mi zamuja. Se pa že nekaj dni zelo slabo počutim..neke čudne vrtoglavice, na momente mi hoče srce raznest, slabost (ko je treba v službo), tako da mogoče se je res kaj prijelo, mogoče pa so mi živčki malo ponoreli.

I don`t know where i`m going...but i sure know where i`ve been

(odgovor članu kaatkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 418
15.10.2012 7:41:42   
LittleSun
Jutro pupe.
Pri meni zaenkat še vse belo. Naredila sem test in je -....ampak sej nisem druga pričakovala. Zamujanje M pa pomeni, da je zgleda O celo bila, vendar kasneje. JUPI user posted image user posted image user posted image

Lep dan vam želim.

(odgovor članu lillith82)
Neposredna povezava do sporočila: 419
15.10.2012 7:44:44   
Tippi

IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

Jutro pupe.
Pri meni zaenkat še vse belo. Naredila sem test in je -....ampak sej nisem druga pričakovala. Zamujanje M pa pomeni, da je zgleda O celo bila, vendar kasneje. JUPI user posted image user posted image user posted image

Lep dan vam želim.

Vas sledim, še posebej LS user posted image In stiskam pesti. Oktobra je še kar precej, tako da jaz sploh ne dvomim, da se bo še mnogo user posted image prikazalo! Navijam, navijam, navijam! user posted image user posted image

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 420
15.10.2012 9:17:52   
witch
Ls user posted image user posted image za O. Upamo, da je res bila in da se je mogoče vseeno kaj prijelo user posted image user posted image

Držim pesti za vse ki lulate user posted image user posted image user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 421
15.10.2012 9:42:19   
tara.81
Pri meni je tudi sama belina in danes je test pokazal -. Ne vem kaj čaka user posted image za se prikazat!!!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 422
15.10.2012 10:18:27   
smeška83
Očitno tele naše user posted image štrajkajo... joj, res upam, da se je kaj prijelo in bomo user posted image user posted image No, roko na srce, včeraj sem imela grozen dan in pomoje je tudi zaradi stresa še kar nimam. Držim pa pesti za vse ostaleuser posted image

(odgovor članu tara.81)
Neposredna povezava do sporočila: 423
15.10.2012 10:29:46   
LittleSun
witch, da se je kaj prijelo je bolj malo možnosti, saj sva ta mesec skorajda abstinirala user posted image smo imeli zelo naporen mesec in sva bila ob večerih čisto zanič. Ampak dejstvo, da M ni bi lahko pojasnilo zakaj so bili folikli na 13 dan cikla tako majhni. Joj kako močno stiskam pestke. Čeprav ne vem kako je potem z hormonskim testom na 22 dan cikla, če je bila O kasneje. Ali se vidi, da je bila ali kako user posted image user posted image

(odgovor članu smeška83)
Neposredna povezava do sporočila: 424
15.10.2012 12:00:27   
curly
Dober dan. user posted image
LS, saj veš kako je: "Upanje umre zadnje!" Vem, da smo že prevečkrat to slišale, ampak jaz še vedno "nasedem" na to finto. Ne morem si pomagat, če pa sem optimistka. user posted image Stiskam pesti! user posted image user posted image
witch, kako kaže pri tebi? Kaj novega?

Jaz sem seveda zbolela. user posted image user posted image Spim po 12 ur, porabila sem že miljavžent robcev, spila na litre čaja z medom, izpljuvala na kg sluzi (gnoja user posted image ) in zdaj čakam, da bo šlo na bolje. Če ima katera kakšen domač recept (brez tablet), kako se rešiti tega prehlada, se priporočam (borim se že cel teden in je en dan boljše, drug dan slabše). Mah, enkrat mora it na boljše... user posted image

Polivam roziko za vse, ki ste še na seznamčku! Najprej naj se obarvajo tiste, ki jim user posted image zamuja. Upam, da boste vse srečke user posted image !

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?