|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 5.del
12.10.2012 20:35:22   
tasa_m
Babe žabe, jaz ne vem...
Ali nimam dovolj mleka ali kaj, men je Eva na 1 do 1,5 ure lačna user posted image .
Ne vem, mogoče se samo carta, ker jo ščipa ali kaj,,,nisem dovolj pametna.
Ful gledam,kaj jem pa vseeno ma krče user posted image Naj mi samo kdo reče, da je od prehrane odvisno če jo ščipa. Mu glavo vtrgam user posted image . Kaj te naj bom na kruhu pa vodi? user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 776
14.10.2012 18:17:34   
Natka23

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Babe žabe, jaz ne vem...
Ali nimam dovolj mleka ali kaj, men je Eva na 1 do 1,5 ure lačna user posted image .
Ful gledam,kaj jem pa vseeno ma krče user posted image Naj mi samo kdo reče, da je od prehrane odvisno če jo ščipa. Mu glavo vtrgam user posted image . Kaj te naj bom na kruhu pa vodi? user posted image

Glede ščipanja ti lahk mirno tak rečem, ena nov s katero se družim, se je odpovedala vsemu, amapk res vsemu, in ja je jedla sam kruh pa vodo ali pa pire, riž,pa ga je vseen ščipal, in zadnjič pravi, da ji je ful žal da se je tak stradala, njem pa nič boljeuser posted image user posted image user posted image

Moj se je na začetku tudi na 1,5h dojil, sam je ful hiter gor g dobival, pa nama je babica svetovala večje razmikeuser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 777
14.10.2012 18:54:18   
Najaa
tasa ne vem... to boš mogla sama ugotovit. Moja Tija je tudi bila na 1-2 uri na joški pa sem mela dosti mleka... malo jo je ščipalo, malo je pa tudi rada jedla. user posted image Nika pa podobna zgodba, še huje... na momente se mi je mešalo in pol sem ugotovila, da imam res premalo in je lačna. Probaj, daj ji kako flaško AM pa boš vidla, če bo pol kaj več časa sita.

Za nami je lep dan. Šle smo v muzej. In bilo je super. user posted image

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 778
14.10.2012 23:12:36   
PERSIDA
tasi - babika rabi zizike zato jih naj imauser posted image .Glede na povpraševanje se pridelava mleka povečuje.Krči ,pa jo matrajo ,ker je princeska kar naprej na zizi.
Glih šole iz dojenja nimam opravljene samo ,če bi kdaj imela to možnost bi makar jih imela cele dneve vuni samo ,da bi ble male riti zadovoljne user posted image .
Mislim ,da ,če bi imela švoh mleko bi te mala šefica že davno popluvala z njimuser posted image .

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 779
15.10.2012 7:59:39   
tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

tasi - babika rabi zizike zato jih naj imauser posted image .Glede na povpraševanje se pridelava mleka povečuje.Krči ,pa jo matrajo ,ker je princeska kar naprej na zizi.
Glih šole iz dojenja nimam opravljene samo ,če bi kdaj imela to možnost bi makar jih imela cele dneve vuni samo ,da bi ble male riti zadovoljne user posted image .
Mislim ,da ,če bi imela švoh mleko bi te mala šefica že davno popluvala z njimuser posted image .

n, saj enih parkrat me je user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 780
15.10.2012 8:02:48   
tasa_m
Dobro jutroooo. Sem auf že od 6,20 ko sta T in L šla služit, en v vrtec, drugi v službo.
Eva pa je spala do 7.30 user posted image tak da sem si že prat dala pa kuhno mal skup zmetala pa take pa to..
Če pa se mi zdi oz ne se mi zdi, vem da imamo bombo dom. Samo kopičim na vsako stran nekaj, pol pa se samo noče pospravit user posted image

No, glede mleka sem pametno ugotovila, da ga je dovolj saj ponoči vzdrži tudi po 4 ure, prav tako kot takrat ko je v vozičku. Zvečer pred spanjem pa je pač mala moja carta. Tak da z AM še bomo počakali, dokler proizvodnja dela user posted image

Lep dan vsem skupaj...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 781
15.10.2012 9:13:23   
Tulipan12
Dober dan!user posted image Sem se pofočkala, zdaj pa grem vse prebrat, sem malo v zaostanku.user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 782
15.10.2012 9:15:06   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: Natka23

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Daaaan!user posted image
KOKICA, je hudo?
Natka mi smo tut skoz v gozdu.user posted image Luka je včeraj, ko sem prišla domov, kar škornje prinesel in rekel: mami, gemo v guzd!user posted image Jesen mi je res taki lepi čas za preživljanje časa v naravi, ni premrzlo, ni prevroče, otroci uživajo, pa še zastojn je.user posted image Smo pa tut ogromno na kolesih, npr. gremo v mesto ali na kakšna igrala, ali pa gresta ona2 s svojimi kolesi in midva zraven peš na sprehod. V tem enostavno uživam. Takrat smo sami, dosti se pogovarjamo, družimo, odkrivamo nove stvari, ni motečih faktorjev, takrat navadno niti nimava telefonov, ker bi naju hitro kaj zmotilo in bi se intima razdrla.

Naši so dobili v vrtcu nalogo, da zbirajo in cel oktober nosijo v vrtec naravne in umetne materiale.tak da umetne sva že nesle, danes greva v gozd po storže, pisano listje, ki ga bova polikale da bodo lahko drevesa delal, kamne itd.Imajo mesec brez igrač in se učijo o odpadkih, razneh materialih ter izdelujejo igrače.In mi dobimo večkrat take nalege, se mi zdi, da nekateri resno vzamemo, nekateri strši pa pač ne.user posted image user posted image

Mi imamo jutri delavnico v vrtcu, oz. srečanje s starši in imamo tudi nalogo, da prinesemo naravne materiale in predpasnike.user posted image

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 783
15.10.2012 9:20:06   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: Natka23

Naši so dobili v vrtcu nalogo, da zbirajo in cel oktober nosijo v vrtec naravne in umetne materiale.tak da umetne sva že nesle, danes greva v gozd po storže, pisano listje, ki ga bova polikale da bodo lahko drevesa delal, kamne itd.Imajo mesec brez igrač in se učijo o odpadkih, razneh materialih ter izdelujejo igrače.In mi dobimo večkrat take nalege, se mi zdi, da nekateri resno vzamemo, nekateri strši pa pač ne.user posted image user posted image

Oooo, to pa full dobro.
Lija pa ma take čudne sošolce sedaj oz starše otrok, da ko jim Jasna reče, da naj prinesejo škornje in palerino, začnejo starši komplicirat, da v prejšni skupini so otroci bili noter, ko je bil dež user posted image . Mater ej, pol pa jih naj imajo doma, ko dežuje pa bodo lahko noter. user posted image
Ampak na srečo jih vzgojiteljica ne je*e in pač nazaj zabije, da sedaj pa bodo pač zunaj in da prosi če lahko prinesejo kar je prosila. user posted image user posted image Ma daj, še nben ni zbolel ker je zunaj bil v vsakem vremenu.

Pri nas je tudi štala okoli tega. So rekli, da če eden nima škornjev ali pelerine, ne morejo ven.user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 784
15.10.2012 9:21:28   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

No, mi smo bili vsi po vrsti bolani, Luka je bruhal samo tisto noč, potem je bil top fit, v petek zvečer je pa mene položilo. Prvo bruhanje, vročina in samo spanje. Spala sem celo soboto. V nedeljo vstala kot da ni bilo nič. Takrat pa je podlegel T., ki je prišel komaj danes k sebi. Tak, zdaj pa upam, da smo za nekaj časa kul.user posted image
Danes ima Lia snemanje neke reklame za T.-jevo smučarsko šolo na radiu, če bo ratalo in jo bodo predvajali, vam objavim posnetek. Sama ne vem, kaj bo rekla in koliko otrok bo, ker ima T. to čez in se nisem uspela poglobit, naj nekaj zrihtata brez mene, bom zelo vesela.user posted image

Samo da ste okej sedaj...
In je reklama uspela? user posted image

Nisem še slišala reklame, ne vem, če se že suče, bo pa na Radiu Center!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 785
15.10.2012 9:55:10   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Smo dobili prvi položnici za vrtec za oba otroka. user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Uh, sploh si ne znam mislit, kak ti je, ker vem, da imate dosti. Meni se že moja položnica zdi visoka...user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 786
15.10.2012 9:57:03   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Tasa, super za RDEČOOOO!!! user posted image user posted image user posted image  Meni si taka tak najlepša!user posted image

Jaz bom pa šla komaj popoldan pogledati v Hofer...ko tak več nič ne bo....Pa to so oni nepremočjivi ala dežni ali prav zimski?

Meni si tut z rdečo top!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 787
15.10.2012 10:04:55   
Tulipan12

Babe žabe, jaz ne vem...

Mogoče ima poskok v rasti... saj veš, nekje 3 tedne, 3 mesece, 6 mesecev... to so neki okviri poskokov v rasti, pa seveda so odstopanja. Glede krčev: 1. in 2. sem bila na koncu res samo na rižu in piščancu, pa ni pomagalo. Jaz sem mnenja, da ni toliko odvisno od prehrane, ker imajo krče tudi nedojeni otroci. Tasa, saj veš, to morte dat skozi, da vete, da imate dojenčka.user posted image Saj hitro mine!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 788
15.10.2012 10:14:28   
PERSIDA
Morgen.
Da ne dobim rdečega se malo javim.
Doma vse pod kontrolo le vikend prehitro mineuser posted image .Trio adijo je bil spet sam ampak celo pridni smo bili in smo nekaj narediliuser posted image .Mati je čakala 3,5 let ,da se otroka koooooončno zaigrata skupaj.In celo bačkala se nista ta vikenduser posted image .
Imata ,pa zato malo zmešano mamo ,ker smo trampolin pospravli oziroma prestavli na mansardo in nam dež ne pride do živega.Vem ,da sem strgana samo tudi takšni živijouser posted image ,mislim,da bo atija malo kap ko pride domovuser posted image .Mam še sicer neke ideje samo bom raje tiho zaenkrat ,da me na socialo ne prijaviteuser posted image .
Tak,da ja mi počasi pospravljamo in se na zimo pripravljamo,recimo ,da bo.Je ,pa res ko je tako mrko vreme celo nočeta ven - nekaj novega ampak očitno jima grdo vreme ni všeč.
Sicer ,pa zadnje čase nenormalno rišeta in barvata tak,da bomo počasi začeli razstavriratuser posted image , bolj umetniške slike user posted image
Kaj naj rečem hb ,da ju imam ,ker sicer ne vem kam bi s tolko časauser posted image .
Jutri gremo spet malo teto logopedinjo pogledat ,da vidimo ,če bosta kaj lepega povedalauser posted image ,samo res bi že lahkouser posted image .
No toliko na kratkouser posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 789
15.10.2012 10:33:30   
Tulipan12
Mi pa imamo pestroooooooooo! V petek me je dragi za najino 5. obletnico presenetil, mojega šefa prosil, če lahko grem ob 12h iz službe, me peljal v Avstrijo, sem bogatejša za eno lepo obleko, ki sem si jo želela, sva šla še malov Ikeo, pa otrokoma še nekaj kupit, potem pa sva hotela še na suši, pa me kliče tašča, da je Luka full zakuhal, da kriči, se vleče za ušesa in za luleka.user posted image OK, Calpol, zaspi... sva šla v MB... pridem domov, vročina mu je padla, na modih pa vijolično rdeče črte, ne pusti se previjat.user posted image Greva v soboto k dežurnemu, da cel laboratorij skozi, nič narobe, napotnica za bolnico. Zaspi v avtu, greva v bolnico komaj ob 18h... zdravnik ga pregleda, reče, da ni hujšega, da z modi ni nič narobe, da je kožica malo naribana, možno od plenice ali od kakega bodija, da pa je načeloma vse ok. Bolečine pa da naj blažimo s sirupom proti bolečinam, vročina zaradi bolečin.user posted image user posted image V nedeljo kot da bi presekal, vse ok, jajčka normalna, bolečine nikjer, vročine tut ne. Sem rekla pestro, ne?user posted image
Včeraj je Lia začela kašljat, kašljala celo noč, spali zelo malo, iz nosa teče v potokih...user posted image Komaj čakam marec!!!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 790
15.10.2012 10:52:35   
Najaa
user posted image za marec... sam kje je še to. user posted image Bo treba še kar nekaj hladnega vremena, snega in viroz dat skozi. Upam, da čim manj in ena velika user posted image za Luko, da bo vse ok še naprej in da Lia kmalu pusti kašelj za sabo.
S tem kašljem se Nika bode že kar nekaj časa. Drugače vse ok sam ponoči nabija, dokler ji ne dvignem vzglavja (s katerega pa itak hitro spolzi dol) in v skrajnem primeru dam operil. Mislite, da bi jo morala peljat na pregled? ker se vleče to že ene 3 tedne. user posted image user posted image

Kar se tiče vrtca in iti ven - pri nas grejo tudi, če nimajo vsi škornjev. Ravno zdaj sem gledala eno skupino (tu pri našem vhodu je ena fajn luža in vsi hodijo sem čofotat user posted image ) in tisti, ki niso meli škornjev, so se držali vzg. in pač niso skakali. Imajo pa skoraj vse skupine vrtčevse palerine, za ene 4 evre s emi zdi, tak da glede tega ni problema.

Neposredna povezava do sporočila: 791
15.10.2012 12:01:36   
Tulipan12
Joj, Naja, vem, da je ta kašelj tečen, sploh ponoči, ampak po mojem več kot sirup ne dobiš.user posted image oz. več kot sirup ne pomaga. Jaz sem ji dala Sinecod, da je lahko spala. user posted image tudi vam!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 792
15.10.2012 12:22:22   
Najaa
Ja sej to mi je zdravnica na ORL rekla, da naj ji dam zvečer kak sirup za zaviranje kašlja. Moram nabavit kaj, ker nim NIČ doma. Smrekove vršičke pa proti kašljanju... a Sinecod je v redu?

Neposredna povezava do sporočila: 793
16.10.2012 7:45:42   
KOKICA32
Dobro jutro!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 794
16.10.2012 8:02:23   
KOKICA32
Tasa, kaj naj ti rečem, kot le to, da ji daj, če želi....Saj veš....ponudba-povpraševanje....Saj pa si že drugič mama in že VEŠ!user posted image  Meni Julija na srečo ni nikoli jedla tako pogosto a vem za prijateljice, ki pa niso bile take sreče in so jim otroci prve tri mesece res skoz viseli na joški. user posted image  Pa kaj je  to proti celemu življenju?!user posted image

Kako ste drugače? Jaz sem še kar...utrujena....včasih polna energije, včasih čisto na dnu....pač odvisno...od nevem česa vse.user posted image

Persida, meni se zdi tvoja rešitev glede trampolina odlična in nič čudna----poglej, kakšno vreme imamo sedaj, pa ga lahko koristite na polno.

Kostanjev ste se že najedli? Jaz še ne, ker jih je letos res malo....imam pa jih zelo rada.

Tulipan, imate še vedno pestro? user posted image user posted image

Najaa pri vas?

MČ se pa že nekaj časa ni nič javila, niti na mail.....user posted image

Trezika vse pod kontrolo?

Natka, že nazaj?

Še kaj.....eh...spijem kavico....ja, sem jo začela piti....tako z velikoooo mleka....pa grem delati...še pridem kaj okrog! user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 795
16.10.2012 8:49:36   
Natka23
kokica smo šli sam za 3 dni v Budimpeštouser posted image Sem se pa odločla, da začenm blog pisat, kako z otroci potovat(predvsem na kaj pazit in kaj se splača videt da je njim zanimivo.user posted image No pa predvsem naj se ve, mi ne potujem, da bi na polno zapravljal, ampak čimmanj.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 796
16.10.2012 9:00:35   
Najaa
Natka user posted image za blog. To bi pa z veseljem brala!

Kokica pri nas vse ok. Tijo bom mela zdej doma do operacije... upam, da bo čimprej. Sva si že splanirali cel teden, kaj bova delali. user posted image

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 797
16.10.2012 9:06:29   
KOKICA32
Natka, super ideja!user posted image  Kje pa ga boš pisala, da bomo lahko prebrale?

Najaa, super, da je vse ok! user posted image

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 16.10.2012 9:07:01 >

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 798
16.10.2012 9:09:12   
Tulipan12
Dobro jutro!
Sem naštela danes, da imam 6 Kanglerjevih radarjev na poti do službe!user posted image Mislim, da na izpitni uri nisem vozila tako pazljivo kot danes.user posted image Upam, da se bom navadila, če ne bom si morala novo pot izbrat, da bom bolj sproščena. Še mam nekaj možnosti.
Naja, Lii Sinecod pomaga, ji pa tudi Slezov. Sicer itak vsi težimo k manj svinjarije, ampak ko se mora, dam. Če potem bolj mirno spi, je to za vse blagoslov.
Kokica, to z energijo dol in gor še predobro poznam. Rada bi ti rekla, da mine, pa pri meni zaenkrat še ni, tako da je treba plavat s tokom.user posted image
Natka full dobra ideja za blog, izkušnje so res največ vredne in na podlagi teh informacije iz prve roke.user posted image
Persida super si se spomnila za trampolin, če ga mapš kaj dat. Jaz pa čakam suho vreme, da ga posuši in ga pospravim do spomladi. Če bi se mi preselili v hišo, bi ga tudi na mansardi postavili-T.-jev predlog. Ampak do spomladi še ne bo nekih selitev narodov, potem bom pa zgleda primorana popustit.user posted image

Drugače smo bolje, no še vedno s tekočimi noski, pa upam, da se to kmalu poštima. Sem nekako pričakovala, da bo vrtec terjal svoje in bodo bacili malo zakrožili pri nas doma. Danes imamo delavnice popoldan v vrtcu, mi je kul, ker je itak slabo vreme in bi se doma potikali, tako bova pa vsaj midve uživali.user posted image Sem mislila, če bi šla cela družina, amapk ne vem kako bi me gledali, če bi Luka prišel zraven.user posted image

Zadnjič je bilo govora o enih škornjih tu gor. Ima katera kake izkušnje s temi: http://www.lidl.si/cps/rde/xchg/lidl_si/hs.xsl/index_27932.htm

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 799
16.10.2012 9:52:08   
Natka23
Uh hvala, jah zdej nekaj spravljam skupaj za Budimpešto, pa še Dunaj in Grčijo potem, no pa razne variante in sezname za kampiranje in nekampiranje, na kaj bit pozoren in predvsem kako čimmbolj ceneje pridet čez(ja mi nismo v nekih luksuznih hotelih9.No drugo leto pa pride potovanje ki ga komaj čakam in odštevam dneve.user posted image

user posted image user posted image

No drugače podatki, jah jaz sem poskusla vprašat eno ki dosti potuje, pa nekak ni bila glih zgovornauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?