|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 5.del
10.10.2012 9:22:31   
tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Tukaj sem. user posted image Pri nas vse ok. Čakamo na izvide brisa, na datum operacije... drugače pa punci v vrtcu. Nika bo danes povedala prvo knjigo za Bralnega Palčka in že včeri celo popoldne smo sam o tem poslušal, kdo je napravil Vidku srajčico. user posted image Zvečer je še narisala Vidka za vzg., ki je ta teden ni in da bo vidla, kaj je Nika povedala hehe.

Meni je tudi jesen čudovita. Listje raznih barv, nešteto plodov, pa šibko jesenko sonce... ma lepo je.
Natka to je super ideja za dneve brez igrač. user posted image

user posted image user posted image Nika? A to imajo v vrtcu?
Milomater kak Mb zaostajamo za Lj.user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 751
10.10.2012 9:24:09   
tasa_m
Tak, prva sem, sedaj pa lahko grem v NewYorker si trenerke menjat. Sem si full optimistično M kupla, pa so mi sicer prav samo pol to ni trenberka al pa legice user posted image user posted image Trenerka mora bit na kamot user posted image (vsaj meni).
Ata a bo tačas Evo pazo, ki je zaspala.

No, bo še zaspala, vidim da še malo okrog gleda.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 752
10.10.2012 14:36:19   
KOKICA32
Dober dan!user posted image

Se javljam na raport!user posted image

V službi je kar steklo no, o tem kako so me zasipali ne rabim niti govoriti, tako, da sploh več ne vem, da sem bila na porodniški.user posted image user posted image
Za ta teden sem končala s sodiščem, tako, da se bo bolje dihalo. Do ponedeljka.

Vreme se je kar ohladilo, tako da še razmišljam, kaj bomo počeli popoldan. Ja, Tasa, mi tudi gremo ven v vsakem vremenu in prav je tako. Super, da Lijina vzgojiteljica ignorira take izpade. Pa kaj Lija je v novi skupini ali zakaj imate neke nove starše? Pri nas je nov le en deček.

Zdravje je pri nas še okej, že trkam...le se mi zdi, da Julija čuti, da sem v službi al kaj, ker se mi ponoči nenormalno zbuja. user posted image  Al pa zobki? Jaz pa sem zjutraj kot zombi.user posted image

Tako....grem delati dalje....

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 753
10.10.2012 14:38:18   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Tukaj sem. user posted image Pri nas vse ok. Čakamo na izvide brisa, na datum operacije... drugače pa punci v vrtcu. Nika bo danes povedala prvo knjigo za Bralnega Palčka in že včeri celo popoldne smo sam o tem poslušal, kdo je napravil Vidku srajčico. user posted image Zvečer je še narisala Vidka za vzg., ki je ta teden ni in da bo vidla, kaj je Nika povedala hehe.

Meni je tudi jesen čudovita. Listje raznih barv, nešteto plodov, pa šibko jesenko sonce... ma lepo je.

Naši tudi nimajo nič takega, le Mali sonček, kar pa je povezano z motoriko, spretnostjo, gibanjem,...To so imeli že lani.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 754
10.10.2012 18:45:57   
Najaa

V vrtcu imajo bralnega palčka, bralna značka v bistvu sam da ne dobijo značke kakor smo jih mi. user posted image Povedat morajo 3 pravljice (obnovo)in 1 pesmico.
Malega sončka imajo tudi. user posted image

< Sporočilo je popravil Najaa -- 10.10.2012 18:48:22 >

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 755
10.10.2012 20:15:21   
KOKICA32
Čer!user posted image

Sem danes na obeh nogah fasala žul.user posted image Se pozna, da sem sedaj celo leto le v udobnih čeveljčkih okrog skakljala, sedaj pa sem kar dva dni zaporedoma imela salonarje obute.user posted image In rezultat sem občutila.user posted image

V hiši je mir, otroka spita, ati je na jadranju, jaz sem že stuširana, sita, sedaj pa malo relaxa ob muziki.user posted image

Je kje katera?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 756
10.10.2012 20:17:10   
KOKICA32
Smo dobili prvi položnici za vrtec za oba otroka. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 757
10.10.2012 22:40:45   
tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Smo dobili prvi položnici za vrtec za oba otroka. user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi mi. GROZA. Mam večjo položnico kot pa obrok za kredit user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 758
10.10.2012 22:41:43   
tasa_m

V vrtcu imajo bralnega palčka, bralna značka v bistvu sam da ne dobijo značke kakor smo jih mi. user posted image Povedat morajo 3 pravljice (obnovo)in 1 pesmico.
Malega sončka imajo tudi. user posted image

Mi nimamo ničesar od tega.
Bom pa takoj naslednjič ko grem po Lijo ali jo peljem, vprašala vzgojiteljico, kako to da nimajo...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 759
10.10.2012 22:42:58   
tasa_m

Pa kaj Lija je v novi skupini ali zakaj imate neke nove starše? Pri nas je nov le en deček.

Pri nam je od stare skupine ostalo samo 7 otrok, ostali so vsi novi... Ma ne vem zakaj jih vsako leto premečejo? user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 760
11.10.2012 7:35:28   
KOKICA32
Dobro jutro!user posted image

Mrzlo je.....brrrrr...čez most je res ušššššššuser posted image

Tasa, čudno to, da se vsako leto skupina tako spreminja. Otroci se ja navežejo na svoje prijateljčke, ne vem no, meni je to zelo čudno. Pri nas se to ne dogaja.user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 761
11.10.2012 8:08:45   
Najaa
Dobro jutro. Ja, jesen je vsekakor tu, vsak dan bolj mrzlo je.

Pri nas tudi ne mešajo tako otrok. Ko gre skupina v 2.starostno skupino, se sam doda cca 6 otrok in pol so skupaj do šole.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 762
11.10.2012 8:39:21   
tasa_m
Ja, pri nam pa jih zmešajo iz 2 skupin skupaj user posted image . Saj smo se mamice bunle in klicale v vrtec - upravo, pa je rekla, da tako majo in da ne moremo nič spremenit.
Še sreča, da so ostale punce skupaj, itak jih je bilo samo 5 od tega je ena punčka šla drugam, ker so se preselili.

Ja, danes pa zgleda že uššš zunaj.
Punce, v Hoferju imajo danes zimske škornje za naše tamale. In sicer nepremočljive! Upam, da jih je moja mami dobila, sem jo v napad poslala user posted image . Vem da je lani Lija imela ene iz Lidla n SuperFitke - goretex, pa je mela Lidlove rajši kot SuperFitke, pa še v SF je imela stalno nogo mrzlo user posted image , tak da sma se odločla, da četos dobi ene Lidlove in ene hoferjeve pa je to to. Za tist denar kaj bi dala za SF pa lahko dobi še novo bundo user posted image .

Drugače pa nič novega razen to, da sem RDEEEEEEEEEEČČČČČČČČČČČČAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA user posted image user posted image sem včeraj šla kar frizerju da mi nameša skup. Ma spet sem to jaz user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 763
11.10.2012 8:56:30   
KOKICA32
Tasa, super za RDEČOOOO!!! user posted image user posted image user posted image  Meni si taka tak najlepša!user posted image

Jaz bom pa šla komaj popoldan pogledati v Hofer...ko tak več nič ne bo....Pa to so oni nepremočjivi ala dežni ali prav zimski?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 764
11.10.2012 8:57:57   
KOKICA32
Sem že našla...

http://www.hofer.si/si/html/offers/58_30533.htm

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 765
11.10.2012 10:16:00   
Natka23

Sem že našla...

Moja kolegica jih je kupla lani, pa je rekla da so tamali parkrat premočli.Jaz si ne upam jih kupit.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 766
11.10.2012 10:22:42   
tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: Natka23

Sem že našla...

Moja kolegica jih je kupla lani, pa je rekla da so tamali parkrat premočli.Jaz si ne upam jih kupit.user posted image

Natka, mi smo meli lani superfitke pa so premočli. Pa o kao GoreTex pa stali skoraj 70€. Tak da po mojem če daš oni pregnacijski sprej preko bi moralo bit okej Dobro da stoji 5 ur na snegu verjetno premočijo user posted image

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 767
11.10.2012 10:25:06   
Natka23

IZVIRNO SPOROČILO: Natka23

Sem že našla...

Natka, mi smo meli lani superfitke pa so premočli. Pa o kao GoreTex pa stali skoraj 70€. Tak da po mojem če daš oni pregnacijski sprej preko bi moralo bit okej Dobro da stoji 5 ur na snegu verjetno premočijo user posted image

verjeten resuser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 768
11.10.2012 12:01:54   
KOKICA32
Grem malo na zrak....

Natka, saj stanejo nekih 13,00 EUR, to ni nek znesek, da  ne bi upala probati, ne? Mogoče pa bodo super!user posted image

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 769
11.10.2012 12:11:58   
Natka23

Grem malo na zrak....

Natka, saj stanejo nekih 13,00 EUR, to ni nek znesek, da  ne bi upala probati, ne? Mogoče pa bodo super!user posted image

Jaz jih imam že nagledane v isti trgovini kot laniuser posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 770
11.10.2012 17:58:21   
Najaa
Jaz mam pa obe punci že zimsko obuti. Hočem rečt, da obutev čaka na mrzle in snežene dni. Tija ima že eno leto ene hude podložene nepremočljive škornje, ki čakajo da nogica zraste, no letos bodo prav. Nika ima pa ene Goretex in ene podobne... neki kao nepremočljivega tudi. Pa tudi zdej sem jima nabavla vse kar sta še rabli ala žabe in pajkice tak da mi smo spremni. user posted image

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 771
11.10.2012 19:11:12   
Natka23

Jaz mam pa obe punci že zimsko obuti. Hočem rečt, da obutev čaka na mrzle in snežene dni. Tija ima že eno leto ene hude podložene nepremočljive škornje, ki čakajo da nogica zraste, no letos bodo prav. Nika ima pa ene Goretex in ene podobne... neki kao nepremočljivega tudi. Pa tudi zdej sem jima nabavla vse kar sta še rabli ala žabe in pajkice tak da mi smo spremni. user posted image

Ja jaz sem morala danes tudi Tjaši nakupit, uh majčk nam je sfalilo, pa pajkic.Sebi sem končno kupla orenk škornje, no pa Žigiju par stvari.user posted image Jutri pa zopet na pot naš zadnji road trip do junija 2013 no vsaj malo večjiuser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 772
12.10.2012 7:35:33   
KOKICA32
Dobro jutro!user posted image

PETEEKKKKKK JEEEEEEEEEEEEEEEE!!!! user posted image  user posted image user posted image user posted image

Evo, že kričim user posted image

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 773
12.10.2012 13:28:00   
KOKICA32
Ni nikjer nobene????user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 774
12.10.2012 20:33:19   
tasa_m

Ni nikjer nobene????user posted image

ne, res ne user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?