|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 5.del
18.10.2012 9:35:59   
Tulipan12
user posted image user posted image user posted image Persida, sta me nasmejala bavca zdaj!user posted image

Ampak saj logopedinja je tista, ki mora vedet, da otroci niso programirani, da bodo sodelovali, ko bomo mi hoteli. Se spomnim Lie, ko je hodila prvo leto na plesne, itak je že full govorila, ampak tam ni izustila nič! Niti mama! Ko so otroci peli pesmice, je šla v drugo sobo in si tam prepevala na skrivaj. Taki so, take jih moramo vzet.

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 826
18.10.2012 9:38:40   
Tulipan12
PPPPPPPPPPPPPrrrrrrrrrrrvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa dobro jutro!user posted image Mali petek, ne?user posted image user posted image

Vreme nam je tut naklonjeno, jutri je napovedano 26C.Prav super se mi zdi. Jesenske barve in spomladanski sonček, čudovita kombinacija.user posted image

Danes sem že ob 8h stala pred Lidlom, da sem dobila smučarske hlače za Lio. Sem ji kupila enake kot lani, le eno št. večje, ker smo bili lani zalo zadovoljni, pa cena je tut super-duper!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 827
18.10.2012 9:41:45   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Pa niti ne, sej moj svak je tudi na fb pa njegove komade dostikrat zarolam. Persidi je npr. njegova muzika zelo všeč user posted image , isto se pišema... tak da ni težko uganit. Mogoče je pa bila na kakem njegovem koncertu. user posted image user posted image Ne vem Tulipanček povej, kaj si ugotovila? user posted image

Ker grem v soboto z babami na en koncert, pa je on predskupina al kak naj rečem?user posted image Sem po priimku sklepala, ja!user posted image

O a res? Na kater koncert greš to? A v MB?

Neposredna povezava do sporočila: 828
18.10.2012 10:04:00   
Tulipan12
Naja, bi mi naredila eno uslugo? Bi ga vprašala, kdaj začne v soboto v Mariboru, ker je koncert v eni dvorani, kjer še nisem bila, pa da vidim, kdaj se tam narišemo? Če ste seveda v stiku...

Neposredna povezava do sporočila: 829
18.10.2012 10:39:00   
Tulipan12

Pa niti ne, sej moj svak je tudi na fb pa njegove komade dostikrat zarolam. Persidi je npr. njegova muzika zelo všeč user posted image , isto se pišema... tak da ni težko uganit. Mogoče je pa bila na kakem njegovem koncertu. user posted image user posted image Ne vem Tulipanček povej, kaj si ugotovila? user posted image

Ker grem v soboto z babami na en koncert, pa je on predskupina al kak naj rečem?user posted image Sem po priimku sklepala, ja!user posted image

O a res? Na kater koncert greš to? A v MB?

Boban Rajovič, v MB, ja.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 830
18.10.2012 11:31:37   
KOKICA32
Dan!user posted image

SONČEK JEEEEEEEEEEEE!!!! Super vreme res! user posted image user posted image

Drugače pa delam kot zamorc....drug teden sem tri dni v službi/pisarni in vse te dni imam obravnave.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 831
18.10.2012 11:42:53   
PERSIDA

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Dan!user posted image

SONČEK JEEEEEEEEEEEE!!!! Super vreme res! user posted image user posted image

Drugače pa delam kot zamorc....drug teden sem tri dni v službi/pisarni in vse te dni imam obravnave.user posted image

Dobrodošla v klub.Pri nas s to izjemo ,da smo imeli sestanek z direktorjem in do konec tega leta bo jih veliko na borzi.kdo ,pa lahko samo čakamo do konca leta ,če bomo med izbranimi.In zakaj pol tak garamo celo življenje se jaz sprašujem.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 832
18.10.2012 11:45:04   
PERSIDA
Jaz,pa sem na kombinizone pozablauser posted image .Joj pamet me redno zapušča .user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Da si moram ravno vse že beležit drugač ni nič s tega.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 833
18.10.2012 11:46:17   
PERSIDA
tulipnaček- kaj bi ti lahko meni naročila eno kremo materine dušice ? pleeeeease....

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 834
18.10.2012 11:55:01   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Jaz,pa sem na kombinizone pozablauser posted image .Joj pamet me redno zapušča .user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz tudi....pa saj še bodo kaj imeli do zime....

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 835
18.10.2012 12:22:18   
Tulipan12

tulipnaček- kaj bi ti lahko meni naročila eno kremo materine dušice ? pleeeeease....

Joooooooj, menjala sem telefon in nimam več tiste punce med kontaktiuser posted image ...sicer pa dela v moji bližini in upam, da jo v kratkem srečam! Daj me še pocukaj za rokav, prosim, ker kot si rekla, jaz tudi pozabljam in če bi jo imela v telefonu, bi takoj to naredila, ker pa nimam, pa bo malo trajalo...

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 836
18.10.2012 13:11:28   
KOKICA32
Persida, tukaj jaz naročam, če si jo boš naročila:

Maja Kolenc - Just naročila" <just.narocila@gmail.com>,

Neposredna povezava do sporočila: 837
18.10.2012 14:47:30   
Najaa

Naja, bi mi naredila eno uslugo? Bi ga vprašala, kdaj začne v soboto v Mariboru, ker je koncert v eni dvorani, kjer še nisem bila, pa da vidim, kdaj se tam narišemo? Če ste seveda v stiku...

Oooooo Boban! user posted image user posted image UŽIVAJ!!!!!!!
On kot predskupina bo po moje nastopil dokaj točno, ok pol ure kasneje pa ziher. Boban pa takoj za njim, če ni še kak drugi gost. Ti ne piše na vstopnici kdaj se začne? Ga bom pa vprašala, če ga vidim. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 838
19.10.2012 7:37:49   
KOKICA32
Dobro jutro!user posted image

PETEEEK JEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!  user posted image user posted image user posted image

Pa pred nami krasen vikend!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 839
19.10.2012 8:21:40   
tasa_m

PPPPPPPPPPPPPrrrrrrrrrrrvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa dobro jutro!user posted image Mali petek, ne?user posted image user posted image

Vreme nam je tut naklonjeno, jutri je napovedano 26C.Prav super se mi zdi. Jesenske barve in spomladanski sonček, čudovita kombinacija.user posted image

Danes sem že ob 8h stala pred Lidlom, da sem dobila smučarske hlače za Lio. Sem ji kupila enake kot lani, le eno št. večje, ker smo bili lani zalo zadovoljni, pa cena je tut super-duper!user posted image

user posted image user posted image jaz pa 8.30 user posted image samo nisem stala, sm kuj not šla user posted image

Kokica in Persida..
. ziher še je kak kombinizon, ker popoldan jih je bilo še polno! Kdo pa sedaj pri +24 stopinjah kombinizone išče, razen naju z Tulipančico user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 840
19.10.2012 8:23:24   
tasa_m
Ja, ja petek je! Jupi jeee!

Midve z Evo pa danes čakama patronažno, ker se ji je popek začel spet gnojit. Upam da je nismo prehitro skopali user posted image tak, da sedaj se spet samo uivamo, bano pa uporabljamo za zamazane cote, katere se kuj kopičijo...
user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 841
19.10.2012 11:39:52   
Najaa

Mislim, da bo drug teden imel tudi hober kombinezone. user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 842
19.10.2012 12:05:28   
Najaa
Mi smo meli pa včeraj v vrtcu kostanjčkov piknik je bilo zelo fajn. Najprej so vsi otroci zapeli nekaj pesmic potem so bile delavnice, pa kostanj in slaščice... Pa veliko smeha, čvekanja... fajn v glavnem. In fajn vreme. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 843
20.10.2012 13:49:44   
Natka23

Mislim, da bo drug teden imel tudi hober kombinezone. user posted image

hofer jih ima v čet in grem iskat, cicer imam od Tjaše rjavega št 86 za Žigija, sam mu je zelo prevelik.tak da za 10€ dobi novega::9Bova tudi stala ob pol osmih že preduser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 844
20.10.2012 13:50:48   
Natka23

Mi smo meli pa včeraj v vrtcu kostanjčkov piknik je bilo zelo fajn. Najprej so vsi otroci zapeli nekaj pesmic potem so bile delavnice, pa kostanj in slaščice... Pa veliko smeha, čvekanja... fajn v glavnem. In fajn vreme. user posted image

Mi smo ga imeli včeraj, sicer je Tjaša imela plesne, tak da smo šli za dobre pol ure, je bilo pa lepo a ker je pomanjkanje kostanja, ga je sam Tjaša jedlauser posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 845
22.10.2012 10:45:21   
KOKICA32
Dan!user posted image

Mi pa bomo imeli kostanjev piknik v vrtcu ta teden.user posted image

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 846
22.10.2012 10:46:16   
KOKICA32
Sem bila v soboto zunaj, med drugim tudi na Magnificu, pa sem prišla domov ob 06h!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 847
22.10.2012 12:06:26   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Sem bila v soboto zunaj, med drugim tudi na Magnificu, pa sem prišla domov ob 06h!user posted image

user posted image user posted image user posted image

Tulipan, čakam tvoje poročilo s koncerta. Baje je bilo čisto prazno. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 848
22.10.2012 14:18:39   
Tulipan12
Dan!user posted image

Wauuu, Kokica, dolgo si vzdržala!!! Jaz sem prišla ob 3.30, pa sem bila čist fučuser posted image , ampak sem se naplesala in napela kot že dolgo ne!!!user posted image user posted image user posted image

Naja fantastično!!! Res, sem rekla glih bratecu, da ne vem, al je bilo res tak super al jaz že tak dolgooooooo nisem bila zunaj, ker sem se imela res dobro. Še mičkeno sem spila, tak da sem kr avto pustila v mestu.user posted image Ta tvoj sorodnik mi je wau, res fenomenalen glas, vse zna pet, vse točno trofi, glasove menja, noro!!! Sem kr rekla, da bi si ga na poroko rentala, če ne bi bil predrag. Boban pa je tut naredil čago. Prazno... ja je kar bilo, ker je ta dvorana full velika. Če mene vprašaš, bi bil boljši koncert v kakem manjšem klubu, ampak to samo zaradi atmosfere, ker oni so se odrezali kot da bi peli pred nabito polno dvorano. Res pohvalno!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 849
22.10.2012 21:40:51   
tasa_m
Čer, kako ste punce?
Mi okej, obe dve šefici spita, ata je glih zdaj šel, jaz pa malo po inetrnetu pošnofam pa grem tud spat. No moram še Evico porihtat pa greve spat. Danes spima na kavču, ker smo končno ugotovilei, da ji spalnica ne odgovarja in zato slabo spima. user posted image Bomo že porihtali, druge ni.

Lepo mi bodite in lahko noč.

Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?