|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2013
11.10.2012 13:42:23   
Renata81
Jaz sem tudi v BC naročila Bugaboo Cameleon pa zdaj ne vem kaj dobim. Ali 3 generacijo ali 2? Naročila sem pa konec septembra. Inigo a tvoj je že prišel ali še čakaš?

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
11.10.2012 14:26:36   
Inigo
IZVIRNO SPOROČILO: Renata81

Jaz sem tudi v BC naročila Bugaboo Cameleon pa zdaj ne vem kaj dobim. Ali 3 generacijo ali 2? Naročila sem pa konec septembra. Inigo a tvoj je že prišel ali še čakaš?

jst sm ga naročila 1. avgusta in dobim novga. tk, da ti zihr dobiš tut novga. dans je glih 1o tednov pa še vedno niso nč klicali... user posted image pravijo 8-10 tednov, pa očitno bo več kot to...

pa me sploh ne skrbi tok kdaj pride, mene najbolj skrbi, da bo slučajn pršu po akciji 50:10, ko pol pa kr pošizim! kr sm ga z namenom tok hitr naročila.

< Sporočilo je popravil Inigo -- 11.10.2012 14:28:22 >

(odgovor članu Renata81)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
11.10.2012 14:37:34   
Renata81
Evo mene je zdaj obvestila prodajalka, da podvozje je že prišlo, čakajo še tekstil. Ampak še vedno ne vem katere generacije.

IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

jst sm ga naročila 1. avgusta in dobim novga. tk, da ti zihr dobiš tut novga. dans je glih 1o tednov pa še vedno niso nč klicali... user posted image pravijo 8-10 tednov, pa očitno bo več kot to...

pa me sploh ne skrbi tok kdaj pride, mene najbolj skrbi, da bo slučajn pršu po akciji 50:10, ko pol pa kr pošizim! kr sm ga z namenom tok hitr naročila.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
11.10.2012 14:41:54   
Inigo

Evo mene je zdaj obvestila prodajalka, da podvozje je že prišlo, čakajo še tekstil. Ampak še vedno ne vem katere generacije.

poklič nazaj pa vprašaj katera gerenarcija je. kateri tekstil si pa naročila? in kje si ga naročila? kk bom dans znorela v našem BC!!! pa to ni res... če si ga ti naročila konc septembra, pa so že deli tu, jst pa 1. avgusta pa še nč tu user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Renata81)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
11.10.2012 15:01:39   
Renata81
Sem ji poslala mail. Naročila sem temno sivo osnovo ter royal blue. Ti javim, ko izvem kaj več.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
11.10.2012 15:19:52   
Inigo

Sem ji poslala mail. Naročila sem temno sivo osnovo ter royal blue. Ti javim, ko izvem kaj več.

mi tut temno sivga. strehco mamo pa zeleno, ampak jo že mamo doma, kr sma jo enkrat v LJ slučajn kupla.

(odgovor članu Renata81)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
11.10.2012 18:27:51   
Saškaa
Pozdravljene dame,
z veseljem sem si pogledala tale voziček, izgleda zelo uooraben, vsestranski...a mi prosim izdata informacijo o ceni? Jaz še nimam ideje kateri voziček naj sploh gledam, sem bolj nova na tem področju, so mi pa vizuelno zelo všeč taki kot izgledajo "starinski" vozički user posted image
Imam pa eno drugo vprašanje za vas in sicer: na spletni strani http://www.ringaraja.net/clanek/ali-paket-ob-rojstvu-novorojencka-ostaja_5647.html sem brala, da paketek (ali denar) ni več nekaj samoumevnega za mlado mamico. Obenem sem se pogovarjala z dvema prijateljicama, ki imata rok za rodit decembra in nista o tem nič vedeli. Tudi na socialnem delu so eni od njih rekli, da bo paket dobila in je niso spraševali o plači...
Torej, če mam jaz 1.000 eur neto plače, mož prav tako, do paketa nisem upravičena?

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
11.10.2012 19:37:20   
Rose Bay

Jaz se sicer na centru za socialno delo še nisem pozanimala, vendar kolikor vem velja tole:

Upravičenci do pomoči ob rojstvu otroka

Premoženjski cenzusa za pravico do pomoči ob rojstvu otroka je postavljen na raven 6. razreda otroškega dodatka, kar znaša 64 % povprečnega mesečnega dohodka na družinskega člana oz. 631,93 evra na družinskega člana. Pravico uveljavljata mati ali oče.

Tako da najbolje da se na centru pozanimaš, bo najbolj ziher ;) To ko se med sabo pogovarjajo ljudje jaz ponavadi z rezervo jemljem.
Bi bilo pa fajn, ja če bi bilo še po starem user posted image

(odgovor članu Saškaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
11.10.2012 20:39:20   
Renata81
Tako je kot si napisala. Dobi se cca. 280 eur, če ne presežeš cenzusa. Drugače pa ne dobiš nič :( Cena Bugaboo vozička je malenkost manj kot 1000 EUR. Ni poceni. Vendar pa se meni še najbolj dopade. Niso mi všeč tisti gromozanski vozički. Prijatelji imajo Bugabooja sedaj že pri 2 otroku in so zelo zadovoljni. Jaz niti nisem gledala drugih, čeprav vem, da pri drugih dobiš še lupinico in torba za ta denar. Jaz k sreči lupinico dobim, bom pa kupila tole torbo za plenice http://www.babyartikel.de/produkt/wickeltaschen/laessig_casual_shoulder_bag_kollektion_2012_ribbon_black

IZVIRNO SPOROČILO: Rose Bay

Jaz se sicer na centru za socialno delo še nisem pozanimala, vendar kolikor vem velja tole:

Upravičenci do pomoči ob rojstvu otroka

Premoženjski cenzusa za pravico do pomoči ob rojstvu otroka je postavljen na raven 6. razreda otroškega dodatka, kar znaša 64 % povprečnega mesečnega dohodka na družinskega člana oz. 631,93 evra na družinskega člana. Pravico uveljavljata mati ali oče.

Tako da najbolje da se na centru pozanimaš, bo najbolj ziher ;) To ko se med sabo pogovarjajo ljudje jaz ponavadi z rezervo jemljem.
Bi bilo pa fajn, ja če bi bilo še po starem user posted image

(odgovor članu Rose Bay)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
12.10.2012 7:54:09   
nusika2013
Kolikor jaz vem je kot je napisala Rose Bay. Ce ne presezes cenzusa, ki znasa 631,93 EUR na osebo/mesec, potem dobis. Gledajo pa se neto prihodki mame in oceta. Sestejes in delis s 3. Tako je vsaj do sedaj bilo, ko so sprejeli ta bedni zakon. Ce pa je sedaj ze kaj drugace pa ne vem. Dvomim.

Evo iz spleta Ministrstva : http://www.mddsz.gov.si/si/delovna_podrocja/druzina/starsevsko_varstvo_in_druzinski_prejemki/druzinski_prejemki/pomoc_ob_rojstvu_otroka/

< Sporočilo je popravil nusika2013 -- 12.10.2012 7:56:36 >

(odgovor članu Renata81)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
12.10.2012 12:50:12   
Saškaa
hvala za odgovore...no pa je res - tu pa drzavi res ne bi bilo treba posegati :((( sem si zelo zelela dobit en paketek in mislim si da prav tako vse ostale novo pečene mamice, ki res še nič nimajo in niti ne vedo kaj bodo rabileuser posted image
Ta limit je tak, da sedaj to darilo res dobijo tisti z najnižjimi dohodki, prej pa se je to tretiralo kot darilo države za vsakega novorojenčka

uuu cena vozička je pa fajn okrogla ha!? taka cena je tudi za tisti voziček, ki sem ga gledala v katalogu, ki izgledajo kot "starinski"....moram še malo premisliti

(odgovor članu nusika2013)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
12.10.2012 15:44:48   
Minnca
Živjo punce! user posted image

Na Fakulteti za Šport se ponovno pričenja ena bolj pogrešanih vadb za nosečnice. Zaradi različnih vzrokov in zahtevnosti samega izvajanja so takšne vadbe kar poniknile v Ljubljani, ostale pa so samo "vadbe za nosečke na suhem".
Predstavljam vam nekakšne vrste aerobiko nizke intenzivnosti s tehnikami sproščanja, ob enem pa se do vsake pristopa individualno, izmeri se tudi razmik preme trebušne mišice, ki predstavlja mnogim nosečnicam težave po porodu. Strokovno svetovanje in prilagojene vaje za nosečnice s povečanim omenjenim razmikom.

VABILO:
Vljudno vabljene na vadbo vse od 4. meseca nosečnosti naprej.
Vadbo organiziramo skupaj s fizioterapevtko go. Andreo Backovič Juričan, ki je tudi odgovorna na obeh inštitucijah, da delo poteka strokovno.
Vadba v vodi bo potekala vsak petek od 15:30 do 16:30 ure, začnemo v petek dne 12.10.2012. Za vse dodatne informacije se obrnite go. Majo Virat na Plavalni zvezi Slovenije na

tel: 051/330-644 ali na

elektronski naslov: maja@plavalna-zveza.si

SPLETNA STRAN: http://www.plavalna-zveza.si/ (pod REKREACIJA>VADBA ZA NOSEČNICE)

Veliko nosečnic sploh ne ve za takšno ali podobne vadbe in bi bilo dobro, da jih s tem seznanjamo, saj se tako veliko lažje fizično pripravijo na sam porod in poporodno obdobje.

OPIS VADBE: Vadba v vodi za nosečnice je oblika aktivnosti, kjer nosečnica, potopljena v vodo do višine ramen, izvaja različne vaje upoštevajoč principe hidrodinamike.
Vadba je namenjena tako zdravim nosečnicam kot tistim z blažjimi zdravstvenimi težavami od četrtega meseca nosečnosti naprej.
Redna, varna in preventivna vadba omogoči lepše in predvsem lažje doživljanje nosečnosti in samega poroda.

Prilagam tudi linke, da si lahko preberete za kaj vse je vadba v vodi za nosečnice koristna:

- Od profesorice in predavateljice dr. Andree Backovič Juričan: http://vizita.si/clanek/ginekologija/vadba-v-vodi-za-nosecnice.html

- Od Vodnega mesta Atlantis: http://www.atlantis-vodnomesto.si/vsebina.php?idm=876

- Od Term Laško: http://www.thermana.si/hoteli/hotel-wellness-park-lasko/wellness/521-vadba-v-vodi-za-nosecnice-in-dojencke

Upam, da se vidimo, mi pa bomo poskrbeli, da se boste počutile udobno, kar se da uživale, sprostile in tako največ naredile zase in za svoj naraščaj user posted image user posted image

Lep plavalni pozdrav
kader vodij vadbe v vodi za nosečnice

(odgovor članu Saškaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
12.10.2012 19:06:09   
vesper
hej punce moje kako ste kaj? Mi se kr držimo, navajamo se na novi ritem življenja brez našega pesolinota user posted image Počasi gre na bolje user posted image

Mene pa se loteva neki prehlad in lahko kr znorim user posted image Kaj ste ve jemale za grlo v nosečnosti? Jaz sicer pijem čaj z medom, ampak ne vem, če bo to kaj ravno pomagalo, ker me že fajn žgečka po grlu! Pa sem že mislila kako bom letos fajn odnesla samo z enim prehladom in evo ga spet user posted image

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu Minnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
12.10.2012 19:20:45   
Inigo
vesper - propolis. kup unga v pršilu in lahk neomejeno špricaš po grlu. sj je ful neprijetno, men gre tut mal na bruhanje... ampak v največ 2 dneh maš grlo čist pozdravljeno. men pomaga velik bolj kot kake septolete in te stvari. prisegam na propolis! tut zdj mi je uspelo pozdravit grlo, ušes pa ne...

men so se pa ponoč vnela ušesa in sm dans bla pr zdravniku. imam vnete bobniče. in sm spet na zdravilih user posted image dobila sm antibiotike, kapljice za uho, flonidan (pomaga, da se neb bobnič razpočil, ampak da bo gnoj kr steku vn) in naklofen proti bolečinam. mislim ej... ka jst ne staknem... user posted image in zdj mi je začel vn tečt tako oranžno... važn da bobnič ne poči.

boli ko ****! ne vem kam nj porinem glavo. hvala bogu jemali že tok samostojen, da mi ga ni treba kopati in to, da se zrihta sam...

< Sporočilo je popravil Inigo -- 12.10.2012 19:25:19 >

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
12.10.2012 20:13:14   
vesper

vesper - propolis. kup unga v pršilu in lahk neomejeno špricaš po grlu. sj je ful neprijetno, men gre tut mal na bruhanje... ampak v največ 2 dneh maš grlo čist pozdravljeno. men pomaga velik bolj kot kake septolete in te stvari. prisegam na propolis! tut zdj mi je uspelo pozdravit grlo, ušes pa ne...

men so se pa ponoč vnela ušesa in sm dans bla pr zdravniku. imam vnete bobniče. in sm spet na zdravilih user posted image dobila sm antibiotike, kapljice za uho, flonidan (pomaga, da se neb bobnič razpočil, ampak da bo gnoj kr steku vn) in naklofen proti bolečinam. mislim ej... ka jst ne staknem... user posted image in zdj mi je začel vn tečt tako oranžno... važn da bobnič ne poči.

boli ko ****! ne vem kam nj porinem glavo. hvala bogu jemali že tok samostojen, da mi ga ni treba kopati in to, da se zrihta sam...

jaoooo inigo, zdaj mi je pa kr nerodno, ko nekaj jamram tukaj glede prehlada user posted image ti pa tam reva v takih bolečinah. Joooj boga, upam, da se čimprej pozdraviš.
Jaz sem imela vnetje ušes pred leti, adijoooo kaka bolečina. Vem kako ti je reva. user posted image

Sam povej mi še prosim a navaden propolis kupim v razpršilu al obstaja kak poseben?

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
12.10.2012 20:24:38   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: vesper

jaoooo inigo, zdaj mi je pa kr nerodno, ko nekaj jamram tukaj glede prehlada user posted image ti pa tam reva v takih bolečinah. Joooj boga, upam, da se čimprej pozdraviš.
Jaz sem imela vnetje ušes pred leti, adijoooo kaka bolečina. Vem kako ti je reva. user posted image

Sam povej mi še prosim a navaden propolis kupim v razpršilu al obstaja kak poseben?

js sm mela lani prvič vnetje ušes. ko smo prišli z morja. in zdj je drugič... ta bolečina je pa res grozna.

kup čist navadn propolis od medexa. majo v DMju, Mullerju, tut u Mercatorju sm ga vidla zadnč. stane neki čez 5eur, sam ga boš mela kr neki časa. mal smotano je pol do grla prit, jst probam čim dlje z roko prit v usta in pošpricat točn tam kjer boli. probi pred ogledalom user posted image men je res zakon. velik bolj pomaga. je pa tut res, da jst začnem špricat kkr me mal hoče popraskat in poskušam takoj preprečit.

jst sm čare propolisa odkrila letos poleti, ko so nas komarji na morju popikali. in je teta rekla naj pike namažem s propolisom in bo takoj nehalo srbet. in je blo res tk! sploh nič ne srbi. ko veš kk se otroc skrempijo... mali ni mel ene krastice. kkr ga je kje ker piču, mi je itak prišel takoj povedat, smo bunkice namazal s propolisom in je blo rešeno. in potem sem za doma kupila pršilo, ko me je po grlu bolelo in je tut v dveh dneh bolečina izginila in sm se usput pozdravla.

javi kako ti bo šlo. jst mislim, da ti bo ratal kot meni user posted image

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
12.10.2012 21:15:08   
vesper
ooo inigo hvala. Super. Jutri letim po njega in upam na najboljše user posted image user posted image
Veš da ti javim.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
13.10.2012 14:36:57   
nusika2013
Hei punce!

Ojoj to pa je res hudo inigo..jaz upam, da se ti cimprej pozdravi to. To morejo biti grozne bolecine. Mene je sam enkrat uho bolelo, pa sem mislila, da se mi zmesa, pa po moje ni bilo niti pol tolko hudo kot je tebi.

Jaz pa imam naceloma probleme s mehurjem, sem prezivela ze kr nekaj vnetij. Do zdaj je bilo v nosecnosti vse ok, zdaj pa se mi zdi, kot da bi se nekaj spodaj dogajalo. Hjoj res upam, da ni vnetje mehurja. Me vsake tolko malo vseka spodaj, pa zgeckat me je ze zacelo :(

Upam, da se vse cimprej pozdravimo!

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
13.10.2012 18:08:32   
nitta
Renata81, daj prooosim povej če pošiljajo to torbico po pošti v Slovenijo, oziroma kako jo boš ti naročala? meni je super in ravno nekaj takega sem iskala.... prosim prosim...
Inigo, pošiljam eno vrečo zdravja in vitaminov, sem tudi sama ravno od dežurnega, mene pa prebava heca in ker že več kot teden dni nisem šla, sem dobila svečke, super :)

(odgovor članu nusika2013)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
13.10.2012 19:13:46   
Inigo
punce, hvala za lepe želje. je kr pomagal, sm dans že bolš. sicer še vedn ful čudno slišim (ugotavljam da nekaterih tonov ne slišim in je zvok popačen). smotano do amena! user posted image ampak pomoje bom jutri že kr ok slišala. boli pa ne več fejst. zjutraj sm še vzela naklofen, popoldan pa ni blo treba. tut zdj bom poskušala zdržat pa bom vzela raj ponoč, če ne bo za zdržat.

nitta - poskus z Lacteconom. drgač pa mene ful požene grozdje za zajtrk. ampak pomoje si te fore že vse probala...

(odgovor članu nitta)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
14.10.2012 10:29:58   
vesper
ojla punce

koooončno malo sončka danes user posted image , čeprav se še malo sramežljivo skriva user posted image
No evo, mene je zahaklal prehlad, grlo me boli za znoret, šmrkam ko nora, kaj pa je najhuje, spet imam zamašen nos od prehlada in bi lahko znorela, ko ponoči ne morem spat. user posted image
inigo propolis sem si nabavila, zdaj pa bomo videli, če bo kaj pomagal user posted image user posted image pa čaji, pa med in neke septolete sem dobila in je to to. Upam ,da se čimprej zmažem.
Zgleda, da je zdaj res na vrsti spet tisto šmrkavo obdobje user posted image
Drugače pa, kaj se tiče prebave, meni zelo pomaga magnesol in potem na vrh čez kakšne pol urce, 2dcl navadnega jogurta in že sem veselo na školjki user posted image
punce lepo nedeljo vam želim user posted image mi jo bomo verjetno bolj prespali, ker smo včeraj zažurali 40let mojega dragega in smo se prav fajn naplesali user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
14.10.2012 10:45:32   
Mala BB
Lep nedeljski pozdrav še od mene. Kaj se dogaja? Sem totalna "piflerca" (kar se v šoli ni dogajalo user posted image ), torej lepo dobivam vse znake, simptome kot je napisano v vseh knjigah, glede na razvoj nosečnosti. Tako sem zdaj prvič v življenju imela oz. me je pekla zgaga, danes ponoči so se začeli krči v nogah, večkrat se zbujam....vse lepo kot piše. Napovedujejo zaprtje, jaz pa tako zelo ponosna na prebavo, ha ha. Včeraj sem šla po novo dozo Magnesola v lekarno in sproti rekla še, da mi dajo nekaj za zgago ( ki se na srečo ni ponovila) in mi je dala tabletke za lizat Rennie. Vam je to znano? Kaj ve jemljete?

Lep dan vsem! Gremo veeennn!!!user posted image

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
14.10.2012 16:57:03   
vesper

IZVIRNO SPOROČILO: Mala BB

Lep nedeljski pozdrav še od mene. Kaj se dogaja? Sem totalna "piflerca" (kar se v šoli ni dogajalo user posted image ), torej lepo dobivam vse znake, simptome kot je napisano v vseh knjigah, glede na razvoj nosečnosti. Tako sem zdaj prvič v življenju imela oz. me je pekla zgaga, danes ponoči so se začeli krči v nogah, večkrat se zbujam....vse lepo kot piše. Napovedujejo zaprtje, jaz pa tako zelo ponosna na prebavo, ha ha. Včeraj sem šla po novo dozo Magnesola v lekarno in sproti rekla še, da mi dajo nekaj za zgago ( ki se na srečo ni ponovila) in mi je dala tabletke za lizat Rennie. Vam je to znano? Kaj ve jemljete?

Lep dan vsem! Gremo veeennn!!!user posted image

malaBB kaj se tiče zgage si lahko kr srečna, da se je pri tebi začelo tolk pozno. No, enim se sploh ne. Jaz se borim z zgago že od začetka nosečnosti in se zadeva samo stopnjuje. Jemljem rupurut, ki pa mi sedaj niti več ne pomaga kaj dosti, sem zgleda postala imuna na njega user posted image Drugače mi pa tudi zgago ublaži navadni jogurt od Dukata (pišem Dukat, ker je to edini jogust ki mi dejansko pomaga).
Kaj se pa tiče krčev v nogah, jih imam jaz tudi, sploh proti jutru, ko bi se rada malo pretegnila user posted image pomaga pa baje magnesol. Jaz ga pridno pijem, čeprav mi recimo tudi povzroča zgago, ampak saj mi jo itak vse....user posted image

(odgovor članu Mala BB)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
15.10.2012 8:16:35   
Inigo
jutro!

rennie - mam škatlico v vsaki torbici user posted image mi bolj pomaga kot rupurut. pa je isti šmorn... user posted image

vesper - ja za zamašen nos pa nimam nobenga naveta v rokavu... sam spiraj s fiziološko. mogoče ti bo kj pomagal. men ne kr ekstra, Brinu pa ful. sam morš tk spirat, da gre čez drugo nosnico ven, če ne ne narediš nč.

< Sporočilo je popravil Inigo -- 15.10.2012 8:17:44 >

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
15.10.2012 8:29:28   
nusika2013
Pozdravljene sonosecke!

Vidim, da se ubadate s podobnimi problemi kot jaz. Edino sreco imam, da me zgaga ne pece in me se ni (ze trkam po lesu). Drugace pa imam tudi jaz probleme s prebavo, do krcev v misicah se nisem prisla, ker vedno ko zacutim, da bi se lahko kaj zgodilo pritegnem prste na nogah k sebi in mine. Ce se katera ne ve, nikoli ne smes narediti prste v "spicke", ampak vedno k sebi pritegniti in potem te krc ne zgrabi.

Drugace pa me skrbi samo to, ker tu in tam cutim spodaj kot nek pritisk, tako kot da bi imela prvi dan menzes, ko nek vakum. Upam, da to ni kaj hujsega...pa v spodnjem delu trebuha me vcasih boli, ampak po moje je to vse normalno...upam no.

No naj vas soncek ponese v prijeten teden!

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......