|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2013
8.10.2012 7:51:36   
Saša33
Jutro nosečke

Ma sem komaj vse za nazaj prebrala. V petek sva z babi in tamalo frklo šli na morje. Ta mala je bla atrakcija, posebej ko je v hotelu na ves glas cvilila in jedla lepo v stolčku.
sem bila pa kar zmatrana. Bilo je 24c in kopali smo se v morju, tamala z šlaufom, zakon.

Slabost: Rahla zjutraj, posebej ko si umivam zobe. Enako je bilo prvič. Meni pomaga, da že v postelji en prepečenc pojem, potem pa mi je prvič pomagal šveps, mehurčki.

Napihnjenost: Ma prvič se mi do 4 meseca ni nič poznalo. Sedaj pa zj sem še ok, pop imam trebuh za tri mesece, da zvečer ne omenjam. Ostalo mi je še tri kg od prve nosečnost, in jah sedaj imam že dve plus. Jupi:(

Pregled: Komaj čakam petek, bomo kar vsi šli, še tamala zraven:)

NIč, to bi blo vse, frkla se je zbudla. Pozdravčki vsem sonosečkam in čim manj slabosti. Pa lep ponedeljek.

(odgovor članu cebela2)
Neposredna povezava do sporočila: 501
8.10.2012 9:27:47   
nksrv
Živjo!

Saša33 super da ste uživale, še posebej ob dobrem vremenu.

cebela2 Tudi jaz sem imela probleme z elevitom - grozno zaprta, pa slabosti da dol padeš (sicer brez bruhanja). Potem pa sem jih nehala jemat ko je zmankalo v škatlici in že naslednji dan sem bila ko rožica. Več imam energije, prebava je tako kot prej - super user posted image , slabosti pa ni user posted image , tako da jaz sem z elevitom zaključila.Danes si grem po druge. Če pa bodo stranski učinki enaki, jih pač ne bom jemala. Tako ali tako z zdravo prehrano dobimo precej folne kisline, tako da se ne sekiram. Pa še počutje je boljše.

lep dan vsem (tukaj je sonček user posted image ) in čim manj user posted image tegob.

(odgovor članu Saša33)
Neposredna povezava do sporočila: 502
8.10.2012 9:46:20   
Lorna4
Dobro jutro čvekice user posted image uuu tud pri nas je sonček user posted image sicer pa je kar hladno...

no kako, katera je na vrsti za pregled, jaz bi brala lepe novičke user posted image kar nekaj jih ima jutri pregled...

slabosti so pri meni minile, vsaj večinoma, kdaj me še mal prime, ampak je kmalu bolje. po elevitu imam pa jaz tudi neurejeno prebavo, ampak ga jemljem zvečer in mi tako bolj ustreza, je bolše user posted image

Mene pa ponoči matrajo bolečine v sramni kosti...že prvo nosečnost sem imela take težave, da se ponoči tud obrnit nisem mogla, mi je mogel moj pomagat, no in tud zdej so se že začele...to mi je res mučno, pa še nikol niso pravzaprav čist minile, tud vsako menstruacijo sem imela mal bolečin. no pa bomo že prežvel user posted image če smo v prvo, bomo pa še v drugo.

trebušček pa se mi zdi da se mi čisto malo že pozna, oziroma bolj napet je, kot je bil prej..itak imam podlage še od prve nosečnosti kar nekaj, tko da je zadnji čas da se začnem malo kontrolirati pri prehrani, drugače bom kregana pri ginekologinji, skratka se mi zdi, da bom imela kar kmalu viden trebušček. uu potem pa pridejo na vrsti oprijete majčke, ki jih drugače nikakor ne nosim user posted image

(odgovor članu nksrv)
Neposredna povezava do sporočila: 503
8.10.2012 15:10:28   
Anonimen
Daaannnn...

Mene že tko goni, jest bi rada raztrobila, pa se razkrila, pa vidla, da je vse ok, pa pa pa.... Ijoooo še en teden, pol pa počas bo ja user posted image ...

Slabosti so minile, torej točno en mesec muk in zdej sem spet stara jaz - požrešnica user posted image . Edino zaspanost ostaja, pa mislim, da to v službi nobenega ne gane...

Folna - po NS zaključim z njo, Puško pravi, da ni potrebna, ker do takrat se razvije za kar je potrebna... Komej čakam, nisem tabletoman....

Trebuh - v bistvu ostanek od prve nosečnosti, tko da to ni še to, mam pa občutek, da bo kmalu ja user posted image

Lep začetek tedna in vsem s pregledi lepe novičke...

Anonimna user posted image

(odgovor članu Lorna4)
  Neposredna povezava do sporočila: 504
8.10.2012 18:46:17   
Anonimen
Nočem kaj posebej strašit, povem pa vseeno. Ko sem bila prvič noseča, je mlado dekle s tega foruma, ki "se je zdravo prehranjevalo" in ni jedlo tabletk s folno kislino, moralo na splav v petem mesecu nosečnosti, ker so (šele takrat) ugotovili, da je bila hrbtenica popolnoma deformirana. Punca je imela rok isti dan kot jaz. Takrat sem za nekaj mesecev nehala brati vse forume. Grozno. V glavnem, se ni za hecat. Lepo pridno jejte folno kislino, je vredno.

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 505
8.10.2012 19:31:15   
MojaV
Glede folne: Jaz sem že v prejšnji nosečnosti jemala Fidivit Mami in nisem opazila nobenih stranskih učinkov, zato ga zdaj spet jemljem. Sem pa že dosti prebrala o tem, kako Elevit in Tifol nekaterim povzročata slabosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 506
8.10.2012 20:32:28   
Pišika
Pozdravljene!

Tudi sama se pridružujem majčicam 2013, sploh sedaj, ko se je začelo vse boljše odvijat user posted image Začelo pa se je vse skupaj bolj tak tak... Komaj sem zagledala magičen + in dopolnila 5t, sem začela krvavet, najprej malo, par kapljic, potem pa enega večera ful, kot da bi dobila M. Sem šla naslednji dan kar k moji G in dobila diagnozo grozeči splav user posted image poleg tega pa mi je na UZ našla še hematom. Dobila sem tablete Dabroston in sem od takrat v bolniški (danes sem noseča polnih 8t). Ves ta čas sem še kar malo po malem krvavela, pa tudi hematom se mi je čistil, no od včeraj pa ni več nobenega izcedka, nobene sveže krvavitve in sem ful user posted image user posted image user posted image . Prvi pregled je že za mano, sem videla mojega malega škrateka user posted image . Točnega PDP še nimam, bo pa najverjetneje okrog 20.05.

Tako da za seznam 20.05, Pišika, 1user posted image , naslednji pregled 29.10, rodila pa bi, kljub temu, da sem iz MB, najraje v MS v vodi... Upam, da bo to speljano user posted image

(odgovor članu MojaV)
Neposredna povezava do sporočila: 507
8.10.2012 22:49:40   
petra1978
Pozdravljene!

Po enem tednu se spet javljam (kako čas leti), tokrat brez predznaka "anonimna user posted image ".
Danes sem spet imela pregled, videla sem malo pikico, njen srček in se čisto zaljubila v njo. Glede krvavitev pri meni - še vedno so prisotne, kak dan bolj, kak danj manj, kak dan krvavim tako kot pri M. Se mi zdi, da se je moje telo že navadlo tudi na Dabroston in niti to več ne pomaga. Pojma nimam zakaj krvavim, tudi G mi danes ni znal tega pojasnit, upam samo, da se to čim prej neha in da ostanem z vami. Imam pa zdaj take krče, ne vem ali je to posledica vaginalnega pregleda ali je to širjenje maternice. Upam samo, da ti krči ne pomenijo najslabšega. Se ne spomnim iz prve nosečnosti, da bi bili tako močni.

Malo sem se javla, zdaj grem pa spat, komaj že gledam.

LP, Petra

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

(odgovor članu Pišika)
Neposredna povezava do sporočila: 508
9.10.2012 11:11:19   
Natalija28
Punce jaz pa iz pregleda, pa se vidi le rumenjaček. Moram čez dva tedna s5 na pregled. Po novem imam pa PDP 6.6.2013 tako, da se selim med junijke.
Lepo nosečnost vsem user posted image . Da bo vse šlo kot mora iti in da vse pridete do cilja.

Čao

Junija pričakujemo sestrico najinega Matija.

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 509
9.10.2012 11:26:58   
coeur
Lepo pozdravljene vse in čestitke tistim, ki ste se nam pridružile na novo. Dolgo se nisem javila, sem vas pa bolj ali manj redno prebirala.
Končno sem tudi jaz s prvega uz (čeprav bi ga morala imeti že ...). Je bilo pa danes toliko bolj veselo. Naš dojenček je že malo večji (3,6 cm), tako da se mi PDP spremeni na 4. maj. Se je pa vse tako lepo videlo - rokice, nogice, pa ves čas se je premikal :) Sem že pozbila, kaksen občutek je to gledati.
Vse, ki še imate preglede - srečno!!!
Še za seznam: coeur, PDP: (po novem) 4. maj, nuhalna: 19. oktober.
Lep dan vsem!

(odgovor članu Natalija28)
Neposredna povezava do sporočila: 510
9.10.2012 11:31:02   
natasha19
še jaz podajam podatke za seznam

natasha19, 1user posted image , 0user posted image , PDP 2.5.2013, NS 23.10., naslednji pregled 25.10

(odgovor članu coeur)
Neposredna povezava do sporočila: 511
9.10.2012 14:54:20   
Dejčka912
zvezdicax fajn fajn da bomo isti dan v PO. Drugače pa sm iz Ajdovščine in živim v Ajdovščini user posted image Iz kje pa si drugače?

majčica_88 ooo lepo še ena iz primorskega konca in ki bo rodila v Postojni. Sm prou vesela, da nas je tudi nekaj Primork tukaj umes user posted image

Se slišimo!

(odgovor članu cebela2)
Neposredna povezava do sporočila: 512
9.10.2012 16:13:00   
ivanamdb
daaaan, no, ni me bilo dolg casa, sem imela guzvo.
jst sevedno imam slabost....bljak...nic mi ne gre...samo radensko, bitter lemon, coca colo ali nesladkani caj lahko pijem.
pa sem izvedela da moja G ne dela vec v PO, zdaj dela samo v Cerknici, in bom kar tam sla, ker je res najboljsa.
a ja, krvavitve, razen na zacetku malo do sedaj nisem imela nic, edino zdaj ful kasljam in danes imam mal tega "spottinga"... umpf.
naslednji teden imam pregled, upam da se bo kaj vec videlo kot zadnjic.
no, zdaj grem spet na kavc.

(odgovor članu Dejčka912)
Neposredna povezava do sporočila: 513
9.10.2012 16:14:05   
zvezdicax
Dejčka912, ja sm že nestrpna, še 8 dni user posted image
Jst sm iz gradišča nad prvačno drugače, spodnja vipavska.

Čestitke za preglede....drugače kako se počutite?
Meni slabosti pčasi minevajo, pride še kak dan, ko mi je še slabo, a teh dni je vse manj, sm pa bolj utrujena.

Neposredna povezava do sporočila: 514
9.10.2012 17:46:48   
MalinaNina
Evo, še jaz se na hitro oglasim user posted image Tudi jaz mam manj slabosti, upam, da bodo kmalu dokončno izginile. Imam pa jutri pregled in koooomaj čakam, da vidimo, če je vse ok, saj sva prejšnjič vzela ven obroček in mi je G dejal, da je velika verjetnost SS user posted image Ampak glede na vse znake, ki jih imam sem kar 100%, da bo vse OK in, da bomo jutri slišali srček user posted image Lep pozdrav vsem in se javim jtri z doooooobrimi novičkami! user posted image

(odgovor članu zvezdicax)
Neposredna povezava do sporočila: 515
9.10.2012 18:13:04   
Dejčka912
Zvezdicax najprej to...ne me vikat user posted image Ja drugače sm bla že na dveh pregledih, je vse ok... zdej čakam sam še to odločilno nuhalno, da bom pomirjena da je rejs vse ok. Kako je pa blo s tvojimi pregledi? Rodila boš v Postojni predvidevam? Jst vem da bom.

Glede počutja moram rečt da odkar sem noseča sem bruhala samo 2x (jupi), slabo mi dela na momente, vse manj no...sam sm pa ugotovila ,da če hitro spijem vodo mi slabost mine. Pijem Tifol, ki mi ne dela problemov. Sm pa bolj hitro trudna ja...čeprou mi moja narava ne pusti počivat, ker ne morem bit na miru user posted image . Sm tudi bolj hitru zaspana...

(odgovor članu zvezdicax)
Neposredna povezava do sporočila: 516
9.10.2012 18:28:47   
ROXY_
Ojla čvekice...koončno imam par minut da vas preberem in nekaj napišemuser posted image
Gužva, gužva, gužva - v službi, doma...kr neki se nam skoz pelje..
Me veseli, da večini slabosti pojenjajo-sama še nimam take srečeuser posted image -me še vedno matra- najhujše je popoldne in zvečer..tudi o utrujenosti-da ne govorim-hodim spat s kurami user posted image ..moj dan se konča okrog osmihuser posted image ..drugače pa komaj čakam NS, danes teden mam datum..potem nas takoj čaka praznovanje sinovega RD in potem šibamo na počitniceuser posted image user posted image user posted image ..res komaj čakam!!!
Vidim da vas je kar nekaj s Primorskega konca..kaj pa okolica Celja, je katera?
Pozdravčke vsem, se beremo in tipkamo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 517
9.10.2012 20:25:02   
rdeča pesa
Petra1978: Koliko tablet dabrostona pa jemlješ na dan? Jaz sem tako krvavela pri dveh tabletah na dan, ko pa sem jih začela jemati po 3 (na 8ur), se je pa umirilo. Me je pa malo strah kaj bo, ko jih bom pri 12.tednu začela opuščat.

Počutje: še kar mi je slabooooo! Blagor tistim ki ste že frej! :) Komaj čakam, da bom spet lahko jedla določene stvari, po katerih mi zdaj slabi (npr.obožujem čebulo user posted image in če jo zdaj jem v kakšni solati, mi pokvari cel dan.)
Drugače pa tudi mene malo tišči spodaj, ampak ni sile. Mi je nekako všeč, da že čutim trebušček user posted image

Mogoče katera v službi 8 ur stoji? Imate kaj težav? Jaz sem po 5 urah že cel invalid: boli me cel spodnji del, občutek imam, da imam maternico v krču in komaj hodim. Imam HB možnost tudi delno sedeti in si bom mogla posebej organizirati delo v sede.

(odgovor članu ROXY_)
Neposredna povezava do sporočila: 518
10.10.2012 7:38:21   
babyboooom

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Nočem kaj posebej strašit, povem pa vseeno. Ko sem bila prvič noseča, je mlado dekle s tega foruma, ki "se je zdravo prehranjevalo" in ni jedlo tabletk s folno kislino, moralo na splav v petem mesecu nosečnosti, ker so (šele takrat) ugotovili, da je bila hrbtenica popolnoma deformirana. Punca je imela rok isti dan kot jaz. Takrat sem za nekaj mesecev nehala brati vse forume. Grozno. V glavnem, se ni za hecat. Lepo pridno jejte folno kislino, je vredno.

user posted image

...halo?? hrbtenica ni bila popolnoma deformirana, ker punca ni jedla tabletk s folno kislino! poglej svojo hrbtenico, ki je čist kul, pol pejd pa svojo mami vprašat, če jo je jedla! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 519
10.10.2012 9:12:43   
Anonimen
Dobro jutro punce! user posted image

V katerem tednu ste sedaj? Jaz sem proti koncu osmega in tudi meni se slabosti že umirjajo. Ponavadi mi je bilo najbolj slabo zvečer ali pa, če nekaj časa nisem jedla user posted image Se mi zdi, da sem se kar malo zredila, ker skoz nekaj grickam user posted image

V prsih me pa še vedno tišči in bradavice skelijo, ampak je že ful bolje kot je bilo. Komaj že čakam na pregled naslednji teden, me prav zanima koliko se bo vidlo v 9. tednu! user posted image

Anonimna user posted image

(odgovor članu babyboooom)
  Neposredna povezava do sporočila: 520
   [Brisano sporočilo]
10.10.2012 10:03:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 521
10.10.2012 10:33:03   
cebela2
jaz sem pa včeraj imela pregled in slišala srčekuser posted image
se je pa mal čudila zakaj me je sestra tako hitro naročila, ker 'po novem' ne naročajo pred 10t. Tako da imam ponoven pregled 23.10. takrat naj bi tudi dobila m.knjižico in naredila vse preiskave (kri,voda)

Zvezdica in dejčka. . jaz sem tudi iz primorskega konca (okolica NG) ampak ne živim že 10l tam user posted image sem pa vsaj enkrat na mesec dol, tako da če se boste kaj za kavico menile user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 522
10.10.2012 12:33:30   
Samsam
Vse nove nosečke, dobrodošle med nami user posted image
Drugače pa moram reči da so se slabosti z bruhanjem od zadnjega pregleda umirile, edino včeraj sem bruhala ker sem bla preveč lačna pa nisem mela nič pri roki... Me pa zdajle matra en prehladek (ponovno -.-) ampak upam da se umiri.
Jaz bom jutri napolnila 11 teden, kar se pa KG tiče sem pa na enakem kot MinkaP user posted image , moram dobiti še 3kg da bom na istem kot pred bruhanjem.. tudi glede oblačil je tako. Ene hlače so mi bile že prej preden sem shujšala malenkost velike, tak da zaenkrat sem dobra s tem user posted image . Sem pa včeraj videla da so nosečniške kavbojke v H&M 20€, v C&A pa 40€, tak da jst bom kr v H&M zavila ko bo treba user posted image .
Jaz sem drugače Celjanka, ampak s fantom že več kot eno leto živiva v Ljubljani, kar se pa poroda tiče bi pa najraje rodila v Postojni v vodi če bo vse po sreči user posted image

Sem opazila da nisem dala vseh podatkov za seznamček:
starost:23, kraj:Ljubljana, NS: 23.10 pri Pušenjaku

Lana83 kako sta vidva z user posted image ?

(odgovor članu cebela2)
Neposredna povezava do sporočila: 523
10.10.2012 12:39:19   
zvezdicax
Dejčka912, jst sm do sedaj imela 4 preglede, tri v porodnišnici postojna in enega uradnega pri ginekologu, zaenkrat poteka vse bp.
Počutje mal niha, kak dan sm super, kak dan mi je slabo, utrujenost pa je skozi prisotna, kar spala bi user posted image

Jst sm danes vstopila v 11.teden.
Še en teden in bomo nazaj videli malega pikca al pikico, ko imam NS.

(odgovor članu Samsam)
Neposredna povezava do sporočila: 524
10.10.2012 13:04:38   
anit6
Sem v 9 tednu in še vedno mi je tu in tam malo slabo....sem pa še vedno ena izmed tistih, ki hodi s kurami spat user posted image

cebela2 tudi jaz imam pregled 23.10....komaj čakam!!! user posted image user posted image

Vidim, da vas kar nekaj piše o folni kislini. Pa me zanima do kdaj jih morate jesti?? Meni je rekla G, da celo nosečnost in dokler bom dojila.(Elevit) user posted image Pa se mi zdi, da malo pretiravajo s tem. Kakšno je vaše mnenje??

Aja pa še nekaj... user posted image .... ali se že mažete oz. masirate z oljem,kremo,..itd??

pozdravček vsem nosečkam

(odgovor članu cebela2)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?