|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2013
3.10.2012 8:36:26   
anit6

IZVIRNO SPOROČILO: lana83

Pozdravljene sonosečke user posted image

Evo sem imela včeraj pregled. Vse ok, srček se vidu, tudi utrip! user posted image Najbolj me je bilo strah da spet nebi bilo plodu! Itak sem bila najsrečnejša, samo dojeti pa sploh ne moremuser posted image Dobila dabroston 2x1 tbl na dan! Baje da to dajo vsem ki so imela kakšen spontani splav. Prvič slišala da dajo vsem, tako da sem bila prav presenečena. ŽSem jo vprašala zakaj potem cel teden izcedkov 14dni nazaj, in je rekla da ne vem, da je itak mimo da nima veze. Res pa ni bila moja G, ki je za nedoločen čas odsotna in mi je nadomestna res v 10 min z Uz in recepti opravila vse! Naslednji pregled imam 2.11 in par dni prej v laboratorij!

Kdaj ste se ve naročale na nuhalno? Kam ste šle? Jaz razmišljam o Postojni ali Domžale! Nimam pojma!

Babyboom a mogoče hodiš k rojnikovi? Sem jo imela med študijem in je bila čisto ista kot ti svojo G opisuješ user posted image Saj lahko je le naključje!user posted image

Anonimnauser posted image kako si? Sta ok?

Jaz sem naročena v Domžalah k dr.Strah. Baje je ful fajn. Bomo vidli čez en mesec. user posted image

(odgovor članu lana83)
Neposredna povezava do sporočila: 451
3.10.2012 10:05:50   
Samsam
Evo, se še jaz javim s pregleda user posted image . Najino dete je veliko 2,29 cm, povedala sem da sem 5kg izgubila zaradi bruhanja pa mi je napisala Torecan svečke (katerih upam, da ne bom rabila uporabit - ne maram svečkuser posted image ). Sma se pa z eno nosečko zunaj pogovarjale, ki je slišala za moje slabosti, ko sem govorila s sestro pa je povedala da je pri njej tudi tak (ona je v 11 tednu) ampak da je samo 1kg izgubila. Po pregledu je povedala da je G odkrila dvojčke, njen je rekel da je pozitiven šok user posted image .
Dobila sem tudi materinsko knjižico, na NS naj bi šla čez nekje 3-4 tedne, naslednji pregled pri ginekologinji imam pa 26. 10 user posted image . Ko sma gledali na UZ je naredila najprej eno slikico pa rekla če vidim srčka, pa potem glavico, rokice, nogice, aahhh user posted image se kar zaljubiš, potem pa še eno od bližje. Na koncu je pa "našla" še eno zelo lepo slikco, je rekla "uuu, tale je še lepša" pa hitro slikala user posted image . Sem se pa včeraj res fajn počutila, minimalne slabosti (upam da ostane tako!) pa veliiik sem pojedla in je še moj bil strašno vesel in vsakič ko sem rekla da sem lačna se je tak iz srca nasmejal da mi je kr srčka zagrelo user posted image . Doma je pa hotel vse prebrati kar sem dobila pa zvečer je še bušija božal in se pogovarjal user posted image .
PDP ostaja 2.5 zaenkrat user posted image .
Lana83, jaz Dabrostona nisem dobila, kljub prejšnjem SS, tako da očitno ne dajo vsem. Sem pa tudi jaz kar včeraj šla v laboratorij in bila gotova v 2minutah user posted image . Sem pa super vesela da je tudi pri tebi vse uredu, sem ti rekla da bo tako user posted image .
Na NS jaz razmišlam med Dr. Pušenjakom in Dr. Strahovo... mam še nekje 3 tedne čas da se odločim user posted image
Tako, toliko od mene, zdaj pa ne bom več anonimna. Anonimna user posted image

P.S.: čestitke vsem za preglede in srčke!!

< Sporočilo je popravil Samsam -- 3.10.2012 10:09:23 >

(odgovor članu anit6)
Neposredna povezava do sporočila: 452
3.10.2012 10:10:15   
orhideja1000
Živijo.

Jaz sem konec meseca naročena na NS pri dr. Strah v Domžalah. Zanima me do koliko slik sem upravičena brez dodatnega doplačila, če sem sploh za katero user posted image .

hvala in lp

(odgovor članu anit6)
Neposredna povezava do sporočila: 453
3.10.2012 11:15:52   
Anonimen
No, da se še vam jaz javim.. Jaz pa čakam jutri na dan D, in moram priznat, da nimam dobrega občutka.. Zadnjih par dni opažam, da mi znaki nosečnosti izginjajo oz. se zmanjšujejo..user posted image Še kak teden nazaj sem imela tiste tipične krče, kot da bom dobila user posted image , zdaj pa več tega ne opazim. Prav tako opažam da me iz dneva v dan vse manj bolijo prsi, prav tako tekom noči manj hodim na WC.. Jutri bi naj moja pikica bila stara 8. tednov in imela prvi UZ, ampak me je resnično strah da mi bo ginekologinja rekla, da ne vidi pikice in ne sliši utripa, in da vidi samo gestacijska vrečka.. Tri dni sem že čist depresivna zaradi tega in se samo še s tem obremenjujem. To bi me ubilo, glede na to, da sva se s fantom trudila več kot leto in pol, pa vse možne preiskave in operacije dala skozi.user posted image

No jutri boste zvedele, če še ostajam na seznamu.. Resnično upam da JA!!!user posted image

Pozdravček vsem..

(odgovor članu orhideja1000)
  Neposredna povezava do sporočila: 454
3.10.2012 11:30:36   
maja 83
Anonimna, naj te malo potolažim, da je tudi pri meni tako, da ni nekih ne vem kakšnih znakov. Ni pretirane slabosti, bolečina v prsih je praktično izginila. Skoraj tako se počutim, kot da ne bi bila noseča. Ampak po moje je tudi to normalno. Pri enih ženskah so znaki močni oziroma občutijo več neprijetnosti, pri drugih je obratno. No, tako jaz razmišljam. In upam, da drži.

Držim pesti, da bo jutri na pregledu vse ok in da ostajaš nosečka!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 455
3.10.2012 11:34:43   
*cinca*marinca*
Živjo punce!
Tako, tudi jaz sem bila včeraj na 1. pregledu, najsrečnejša itak,user posted image  vse OK, veliki smo 2,08 cm, glede na UZ sem v 8/9 tednu (na slikci piše 8t, 5dni).
PDP pa imamo trenutno določen 08.05.2012 (tako da Lorna4, lahko dopišeš na seznamček).
Na nuhalno sem se naročila kar k dr. Stahovi, naslednji pregled pa imam 06.11.
Prijateljice že vedo, družina pa bo izvedela danes. Komaj čakam, da jih presenetimuser posted image
Uživejte še naprej!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 456
3.10.2012 12:12:40   
MalinaNina
Anonimna, ne skrbi. Jaz v prvi nosečnosti nisem imela NOBENIH nosečniških znakov. Niiti 1 slabosti, čisto nič večje prsi, nič več lulala... samo naenkrat je trebuh zrastel user posted image
Degač pa user posted image vsem za opravljene preglede. Jaz svojega še čakam in bo točno čez 1 teden!!! Nato se še na NS prijavim, ki jo opravlja kar dr. Urh, ki je moj G.
Dolgčas tudi meni ni, saj sem do januarja še na porodniški in trenutno skačem za nadebudnim enoletnikom user posted image Zaradi prvega pezgodnjega poroda (33t) moram tokrat več počivati, pa ne vem kako naj to izvedem ob mojem škratu user posted image No, popoldne, ko pride mož domov se pa pustim mal porazvadit na kavču, pa on mal leta za njim user posted image .
Lep pozdravček vsem skupaj, pa se še kaj tipkamo!!!

(odgovor članu *cinca*marinca*)
Neposredna povezava do sporočila: 457
3.10.2012 12:39:10   
nanita
Zdravo soonosečke:D

Danes sem se naročila na nuhalno pri dr. Levak (Velenje). Naročena sem 30.10., potem pa imam pri svoji zdravnici pregled 9.11...dolga doba, sam pri navihani 1 letnici bo kar hitro minilouser posted image . Za na seznamček zaupam še starost: 24 in kraj : Velenje.

user posted image za vse nosečke:D

(odgovor članu MalinaNina)
Neposredna povezava do sporočila: 458
3.10.2012 16:58:36   
vzgojiteljica82
Pozdrav!

Tudi jaz bi se vam rada pridružila. PDP imam zaenkrat 28.5.2013. Za mano je ena neuspešna nosečnost (prazna vrečka :( ) v aprilu, danes pa sem tudi jaz imela to srečo, da sem zagledala utrip srčka in zaenkrat je vse ok.

(odgovor članu nanita)
Neposredna povezava do sporočila: 459
3.10.2012 17:18:08   
Lorna4

user posted image

PDP, nick, starost, število user posted image , število user posted image , naslednji pregled, kraj/porodnišnica, spol user posted image

1.5
ROXY_, , 2 user posted image , 1 user posted image , NS: 17.10.
anonimna user posted image , ,3 user posted image , 2 user posted image , 17.9,
Dejčka912, , 1user posted image , 0user posted image , 24.10., NS: 17.10.
zvezdicax, 26, 3user posted image , 1user posted image , 6.11., NS: 17.10., PO
orhideja1000, 30, 1user posted image , 0user posted image , 24.10
5.5
maid, , 2user posted image , 1user posted image , 2.10.
aksi,26, 1user posted image , 0user posted image , 15.10, NS:22.10.
7.5
coeur, 33, 2user posted image , 1user posted image , 28.9.
9.5
anonimna S, 31, 5user posted image , 2user posted image ,
anonimnauser posted image , , 3user posted image , 1user posted image , 15.10, NS:16.10.
Annabela, 26, 1user posted image , 0user posted image , 8.11., NM
Anonimna_Bissy, 24, 2user posted image , 0user posted image , NS: 26.10.

15.5

17.5
rdeča pesa, 28, 2user posted image , 1user posted image , 4.10.
19.5
Saša33,33 , 2user posted image , 1user posted image , 12.10.

LeYaa, 24, 1user posted image , 0user posted image , CE
anonimna user posted image , , 2user posted image , 1user posted image , 27.9., LJ
spellly, 26, 1user posted image , 0user posted image , 9.10.
MalinaNina, 28, 2user posted image , 1user posted image , 10.10.

Natalija28, 31, 2user posted image , 1user posted image , 9.10., MB
petrussa, , 2user posted image , 1user posted image
cebela2, 32, 2user posted image , 1user posted image , 9.10

28.5
MojaV, , 2user posted image , 1user posted image , 17.10.
vzgojiteljica82, 2user posted image , 0user posted image

SKUPAJ NAS JE: 49

Nosečke z dvojčki:

PRIČAKUJEMO:

user posted image :
user posted image :
user posted image :

(odgovor članu Lorna4)
Neposredna povezava do sporočila: 460
3.10.2012 18:33:11   
Natalija28
Tudi jaz nimam nobenih nosečniških znakov več. Mi je ful čuden feeling, ker prvič so bile slabosti prisotne in nisem mogla pozabljat, da sem noseča. Pa tudi v službi je stresno in norišnica, tak da je bitjece pod mojimsrčkom trenutno malo zapostavljeno. Čakam, da trebušček zraste pa da novico strobiva pa pregled v torek, takrat bom dobila pšo moje končno tisti feeling. user posted image

Bravo user posted image  za uspešne preglede.   

Junija pričakujemo sestrico najinega Matija.

(odgovor članu Lorna4)
Neposredna povezava do sporočila: 461
4.10.2012 7:14:42   
cebela2
dobro jutro user posted image
jaz tudi nimam posebnih znakov. . slabosti skoraj ni več user posted image . . no je pa Lakota user posted image in utrujenost
Anonima ne razmišlej tako. . itak da boš tu ostala. . user posted image javi kako je bilo na pregledu

in kako ste drugače. . . iz katerega konca pa prihajate. . jaz sem iz Grosuplja

pozdravček

(odgovor članu Natalija28)
Neposredna povezava do sporočila: 462
4.10.2012 7:38:37   
nksrv
Pozdravljene user posted image

No včeraj sem imela drugi pregled. Lepo pridno raste, skoraj je že 3 cm user posted image
No sedaj lahko napišem še podatke za seznam: nksrv, starost: 25, 2user posted image , 1user posted image , naslednji pregled 14.11. rodila pa bom v Jeseniški porodnišnici, PDP je 7.5.2013

Anonimna, jaz v prvi nosečnosti nisem imela nobenih znakov. Pol so se začele večat prsi pa trebuh je začel rasti, drugega pa ni bilo, tako da samo mirno pa pozitivno naprej.

No sedaj je pa znakov že kar preveč. Slabosti so na vsake toliko tako hude, da ne vem več kaj bi. No pa saj bo tudi to minilo.

Lep dan vam želim in čim manj tegob user posted image

(odgovor članu cebela2)
Neposredna povezava do sporočila: 463
4.10.2012 8:41:03   
Anonimen
Naj se vam na hitro še jaz javim.
Pregled v petek je bil OK, videla sem srček moje male pikice user posted image , po UZ je bila nosečnost 6t1d. Glede na moje krvavitve je G rekel, da ne more napovedati poteka nosečnosti (saj to mi je jasno, samo slišat pa ni bilo finouser posted image ) in da naj probam čim več počivat. Glede na to, da pa je meni jasno, da nosečnost ostane ali pa ne, neodvisno od tega koliko ti počivaš (če je s plodom kaj narobe, se bo samo izločilo, pa če ti ležiš cel dan ali pa normalno delaš), sem rekla, da ne grem na bolniško, ker če bi doma ležala bi se samo še bolj obremenjevala in razmišljaja, kaj vse lahko gre narobe. Sedaj pa normalno delam, ne naprezam se preveč, krvavitev tudi več ni (hvala za Dabrostonuser posted image ) in komaj čakam na ponedeljek, da mi na moj rojstni dan ginekolog pove, da je s pikico vse OK in da lepo raste.

Ena me je vprašala kako jem Dabroston - meni je G rekel, naj ga jem 3x na dan. In odkar ga jem, več ne krvavim, prisotni so samo takšni čudni rjavi izcedki. Včasih je ta izcedek tudi bolj gost in upam, da to ne pomeni najhujšega.

Na NS bom pa jaz šla na Ptuj, k dr. Lukmanu, sem bila tudi prvič in zelo zadovoljna. Imam polno slikic in tudi posnetke, ko je zehal in pil plodovnico user posted image .

Malo sem se oglasila, sedaj grem pa v vrtec (imamo kostanjev piknik s starši), potem pa v nabavo in popoldan z mojim malčkom pečema torto, ker v soboto praznuje rojstni dan. Ja, ga imama čisto blizu in bil je moje najlepše darilo za 30-tkouser posted image .

Lepo se imejte in se vam kaj oglasim. Saj preberem vas vsak dan preko telefona v službi, odgovarjat pa tam ne morem oz. se mi ne da, ker tako ne rada pišem dolga sporočila na telefonu. Zvečer ko pa sem končno malo fraj, pa se mi več ne da za računalnikuser posted image .

Anonimna user posted image  (če bo v ponedeljek vse OK, več ne bom anonimna) 

(odgovor članu nksrv)
  Neposredna povezava do sporočila: 464
4.10.2012 9:06:57   
Saša33
Jutro punce,

moja še vedno spi in imam tako še malo časa, da se vam oglasim.

Tudi pri meni ni nobenih znakov, razen da se mi je v zdanjih dveh dneh napihnil trebuh ( verjetno malo voda zastaja) to mi je že v prvi nosečnosti. Edino bradavice so zelo občutljive, posebej ko dojim ali se mi majica dotika. Pa vroooče mi je, ker pečka greje. Vesela sem, da mi ne bo treba roditi poleti. Meni je bilo že celo zimo takko vroče, da sem samo v kombineži spala, gretje pa sva v spalnici izključilauser posted image .

Anonimen: Dej drži se in se ne sekiraj, to da nimaš znakov še ne pomeni nič. Verjamem, pa da je negotovost, tudi mene matra, še en teden do pregleda. Jst mam Drobniča, ki je car.

MalinaNina: Čestitke, da si se tako zgodaj odločila. Sama še uživam, doklert tamala ne ugotovi kako se puza okoli. Potem bova obe po vseh štirih na tleh. JUpi. Jst sem do srede febr. na porodniškem. Potem stari in novi LD, tako da edino ene 14 dni sfali. Šef bo pa zelo vesel:)

Evo,  mala se je zbudla. Je odspala 12h. Jutri pa na morje za dva dni, bo pasalo.

Pozdravčki vsem nosečkam

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 465
4.10.2012 10:29:33   
ROXY_
Dan souser posted image user posted image ..kako?
Meni kronično zmanjkuje časa, da bi kej napisala, berem vas pa rednouser posted image .
Čestitke za uspešno opravljene preglede user posted image user posted image user posted image ..kar se znakov tiče- mene še vedno daje blazna slabost user posted image user posted image , boleče prsi, pogosto sem brez energije in utrujena na smrtuser posted image ..
je pa res, da dnevi bežijo, sploh s takim tempom kot ga imamo v službi in popoldne z mojim škratom doma...user posted image ..
Zadnje dneve hodim spat s kurami user posted image , nekaj čez osmo me ni več nikjer user posted image ..se mi zdi da sam tak lahk funkcioniram- z 10urami spanja user posted image ..
z zaprtostjo nimam težav- trkam na les
takole, šibam delat nazaj, uživajte, pridne bodteuser posted image user posted image

(odgovor članu Saša33)
Neposredna povezava do sporočila: 466
4.10.2012 10:36:20   
nossa
Pozdravljene!
Kako ste? Evo, je že jesen, megla... in KOSTANJ:) Prav veselim se, da ga gremo jutri vsi štirje nabirat:)
Danes sem vstopila v 11. teden, kar pomeni, da bo kmalu vidno, kaj imamo; fantka ali punčko. NS imam šele 23.11, sploh ne vem, kako bom dočakala...Z možem sva se pogovarjala, da bova šla kar še na eno NS, če ne izveva spola:))) Po dveh fantkih si mož skrivaj želi punčko, meni je pa vseeno... pomoje bi imela malo večjo "tremo", če bi izvedela, da je punčka... bi bilo pa sigurno pri nas veliko bolj zanimivo. Uglavnem, Kooooooomaj čakam:) Potem jo pa najbrž mahnemo nekam na morje. Ali ima katera kakšen dober predlog kam na morje z družino med krompirjevimi počitnicami? Izbiramo med kanarskimi, Tunizijo in Egiptom. Če imate kakšne izkušnje, bom zelo hvaležna.
Sicer sem pa tako zmatrana popolne, ko pridem iz službe. Samo ležala bi, pa ve? No zredila sem se tud že dve kili! Ta zima ne obeta nič dobrega, kar se postav tiče, zato se moram hitro na telovadbo za nosečke. A je katera že začela? Sej je pomoje še malo zgodaj... smao vprašam.
En lep pozdravček vsem! In čim manj slabosti danes!user posted image

(odgovor članu Saša33)
Neposredna povezava do sporočila: 467
4.10.2012 11:36:03   
športnica
Tudi jaz se lahko pofockam iz ultrazvoka. Prijel se je eden in slisala srcek, pa slikco dobila za spomin ;)))))
Pregled pri svoji ginekologinji imam pa 24.10. in ze komaj cakam da dobim materinsko knjizico. Danes me je zdravnica poklicala mami user posted image pamzek je velik tocno 1 cm. Sem pa 7 tednov in 1 dan. ;))))))))))

(odgovor članu nossa)
Neposredna povezava do sporočila: 468
4.10.2012 11:36:22   
športnica
Happy, happy, happy ;)

< Sporočilo je popravil športnica -- 4.10.2012 11:37:45 >

(odgovor članu nossa)
Neposredna povezava do sporočila: 469
4.10.2012 11:43:30   
Natasa1983
Pozdravček..user posted image

Sem se odločila, da z današnjim dnem več ne bom Anonimna ampak bom razkrila svoje uporabniško ime.user posted image

Moram vam sporočit, seveda z velikim veseljem, da so moje skrbi bile odveč in da ostajamo na seznamčku..user posted image user posted image user posted image

Evo preživeli prvi UZ, stari smo 8. tednov, veliki 1,9 mm, srček normalno bije, PDP pa se nam je malo spremenil iz 24. 5. na 16. 5. 2013.user posted image Naslednji pregled imamo 5. 11. 2012, pa nekje takrat tudi NS, najverjetneje (se še moramo naročit).

Rada bi se vam zahvalila za podporo v teh težkih dneh, za lepe besede in optimizem, ki ste ga delile z mano!user posted image

Želim vam čim lepše jesenske dni in čim manj nosečniških težav (čeprav so dobrodošle, ker tako vsaj veš, da še pikica raste v tebi..).

Pozdravček, Nataša

(odgovor članu nossa)
Neposredna povezava do sporočila: 470
4.10.2012 11:54:29   
Bissy88
Joj kako je to lepo slišat! Čestitke vsem za uspešne preglede, za dobre novice!! Mi2 sva se odločila, da bova poskusila skrivat do mojega rojstnega dne ali do tastovega... to pa je šele 6 ali 5. novembra... NS imava 26.10 ki je točno na 12.teden user posted image joj samo ne vem, če bova lahko tako dolgo skrivala, ker me tako napihuje, kot bi bila v 4m... jao, ne vem kaj bova naredila... še user posted image
tudi jaz sem se odločila, da ne bom več anonimna tukaj, torej če kdo od naših to bere.. ups user posted image
am... kako je sedaj z našo FB skupino? malo sem izgubila to informacijo..user posted image

nič drage moje fajn bodite.. fajn nosite.. zdaj pa letim na delo...
se beremo

(odgovor članu Natasa1983)
Neposredna povezava do sporočila: 471
4.10.2012 21:01:53   
rdeča pesa
user posted image x49 za vsako!

Sem jo obljubila da ko neham krvavet da jo častim. user posted image Zaenkrat lahko častim samo tako ringaraja kavo :)

Tudi jaz pripisujem zaslugo dabrostonu, jemati ga moram do 12.tedna.
Sem bila na pregledu, srček bijeuser posted image , pišek je velik 1.7cm in je priden. Komaj čakam naslednji pregled! user posted image
sem pozabila kdaj ga imam.
Četitke še drugim za srčke!!! Kok se mamo fajnuser posted image

(odgovor članu Bissy88)
Neposredna povezava do sporočila: 472
4.10.2012 21:27:06   
Samsam
Jaz se pa moram pohvaliti da so bruhanja mimo in sedaj sem bolje, upam da tako ostane user posted image . Sem pa že dobila nazaj 1,5kg , tako da bo tudi dete dobilo zdaj več hrane user posted image
Moram reči da sem zelo vesela, da se nobena ni poslovila od nas, vse smo srečke user posted image user posted image
kar se NS tiče midva ne želiva izvedeti spola, bova že ob rojstvu izvedela. Je rekel danes prijatelj "Ja, bo kinder surprise" user posted image . Uživajte še naprej, jaz pa zdaj v posteljo user posted image , odkar sem noseča se s posteljo zelo hitro "srečava", ponavadi že okrog 8 ure user posted image

(odgovor članu rdeča pesa)
Neposredna povezava do sporočila: 473
4.10.2012 22:27:00   
čopka12
Pozdravljene,

še ena majčica tukaj user posted image

PDP so mi določili 11.5. - vidim, da je že kar gužva na ta datum -, to je moja 3. nosečnost, doma imam že eno skoraj triletno princesko, sem pa iz Ljubljane.

Pestke za vse, ki vam živce kravžljajo krvavitve in rjavi izcedki. Meni so zlasti slednji grenili obe prejšnji nosečnosti, s tem, da se je prva srečno končala, druga pa žal ne....

Je pa to moja prva nosečnost, pri kateri mi je slabo, ampak sem zaradi lanske slabe izkušnje prav vesela te slabosti, ker mi vsaj sporoča, da je vse tako, kot mora biti..... user posted image

(odgovor članu Samsam)
Neposredna povezava do sporočila: 474
5.10.2012 7:12:06   
nksrv
Pozdravljene vse stare in čestitke novim user posted image user posted image

Včeraj ko sem pisala, sem pozabila povedat, da sva povedala doma staršem. In jaz sem povedala tudi šefu, ker je še ena sodelavka user posted image , tako da bova pol obe na porodniški skoraj istočasno user posted image . No saj sem mu že prej namigovala, pa je bil odziv pozitiven user posted image

Natasa1983 Čestitke!! Smo vedle, da boš ostala z nami user posted image user posted image user posted image

rdeča pesa Tudi čestitke za nekrvavenje user posted image user posted image user posted image

Joj, še slabosti nas minejo, pa bo taku super user posted image

Jaz sem bila včeraj čisto preč, danes je pa čisto druga pesem - sem ko rožica, zaenkrat. Še mali (kmalu bo veliki) razbojnik je celo noč super pridno spal, tako da sem čisto spočita.

Sedaj pa nazaj k službenim zadevamuser posted image

čim manj slabosti!! ( to bo sedaj moj novi moto)user posted image

(odgovor članu čopka12)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?