|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 5.del
3.10.2012 15:13:27   
Natka23
UHhh Trezika čestitke za parcelo, glede sestre pa žal kaj veliko storiti ne moreš, morda je bolje, da storiš vse za svojo srečo in mir( grozen nasvet)user posted image

jaz sem pa šla sinoči na 4h tečaj fotografiranja.Naj vam povem, da poročne fotke sva sama naredlauser posted image user posted image Ker fotograf za eno h bi prišel 400€.No v glavnem do junija 2013, ko gremo na dopust, si želim kupit boljši fotoaparat.TaK DA VARČUJEMuser posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 726
4.10.2012 10:48:57   
PERSIDA
Natka to so tudi moje želje nekoč ko bom velika tečaj in dober fotič.

Bravo Eva user posted image user posted image user posted image

Najaa user posted image user posted image user posted image user posted image

trezika TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO mi delaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kokič ne paničari ,pa saj ti si asica boš ti to že razturala ,ne dvomim

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 727
4.10.2012 11:04:44   
Tulipan12
Dan!user posted image
KOKICA joj, to pa je malo kruto, ja!user posted image Se mi zdi prehitro, ker v enem letu se res marsikaj spremeni, sploh ti zakoni, pa se mi zdi, da bi kak teden rabil, da padeš v rutino... Ampak kot ostale, tudi jaz ne dvomim vate!user posted image Boš videla, novembra bo ti pa itak kot da si manjkala samo za vikend.user posted image
trezika user posted image user posted image user posted image user posted image za parcelo. Nekje je treba začet!user posted image Za sestro pa nimam besed. Škoda.
Natka super za tečaj in wauu, če si sama fotografirala... res lepe fotografije!
Persida zdaj si že velika, loti se!user posted image

Punce, kaj naša Ana je nehala delat? So decemberke pisale, da ne dela več in jim je škoda...saj ona je by AB, ne???

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 728
4.10.2012 11:07:57   
Tulipan12
Aja, še naš podatek: Lia je včeraj 6x bruhala... cel dan, praktično. Vse je šlo iz nje. Skoz v loku.user posted image Sem tepih proč vrgla, ker ne gre smrad ven.user posted image Danes jo imam še doma, do zdaj še ni bruhala, pravi tašča.
>KOKICA, Valentin je zadnjič tut samo en dan, ne? Al je on ponoči?
Najhuje je to, da smo en dan jedli gobovo juho z ajd. žganci in smo jo jedli vsi, razen Lie.user posted image Drugače bi takoj pomislila na to.

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 729
4.10.2012 11:19:18   
PERSIDA
Sicer ,pa mati P. popolnoma zasedena v glavnem zadnje čase sem od kmetovalke do čarovnice prišla,vse za naše lačne želodčke pozimi.
V glavnem ni nam lahkouser posted image .
Sedaj sem si vzela malo odmora ,da se malo ohladim .Dobim danes obisk z nemčije ,pa malo na kup mečem,da si nebo kdo noge zlomiluser posted image .Spekla kruhek, sedaj še ,pa zavitek spečem ,pa imajo ,da so tihouser posted image
Včeraj smo imeli v vrtcu kostanjev piknik kljub temu ,da smo ga pol prespali ,beri bavca domov vzela po kosilu na kar smo zaspali za piknikuser posted image no kljub temu smo se imeli lepo smo bili pač med zadnjimi ,ki so odhajali domov.Danes ,pa jutri še šiht odpikamo ,pa končno vikenduser posted image ,ga že vsi trije čakamouser posted image .Ati bo verjetno ostal zunaj tak ,da si ga bomo sami .V soboto smo povabljeni na kosilu naš dedi vabi,v nedeljo ,pa ,če bo bog dal lepo vreme gremo pogledat že tako dolgo načrtovani zoo lj.Vem za vas nič posebnega ,ker ste ga že davno vidli za nas je to poseben danuser posted image .
Tako,da naslednji vikend ,pa ,če ima kdo želje prit malo na ptuj mi bomo na igralihuser posted image
Tolko malo ,da pridam moj piskrčekuser posted image user posted image .

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 730
4.10.2012 11:22:42   
PERSIDA
tulipanček - še rastemuser posted image ,beri ni denarja .Letos sem našemu atiju računalnik kupla ,tako,da sem jaz na vrsti drugo leto za rojstni dan si ga bom kar sama kuplauser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 731
4.10.2012 12:25:39   
KOKICA32
Tulipan, ja Valentin je bruhal le en dan, bolj noč no, pa drugo jutro...vse kar je pojedel je izbruhal...to so neke enodnevne viroze baje. Kak je nehal bruhati je bilj okej. Mota pa veliko piti in še to po požirkih.

za Lio!user posted image user posted image user posted image

p.s. Jaz sem tudi tepih stran vrgal, ker ga je pobruhal pa ni nihal smrdeti.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 732
4.10.2012 13:35:10   
Najaa
Koooooončnooooooo sem dobila odločbo za vrtec! Koooončnooooo res... Pa ni tak slabo. Bala sem se, koliko bo za doplačat, ker za 9 mesecev nazaj ni fajn doplačevat a ne no pa sem prijetno presenečena. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 733
4.10.2012 21:37:28   
tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Žalostna sem.....user posted image

Sem sedaj zvedela, da mi je šef za drug teden (torek in sredo) že dodelil obravnave na sodišču. Pa sploh se ne zaveda, da sem bila eno leto odsotna, pa da sta se vmes spremenila dva zakona!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bejba, pa ti boš vseeno to nardila, kot da sploh nisi bila odsotna! Jaz verjamem vate!

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Daaaaaaaaan!

Evo mene, z veselo novico... ne, nisem noseča user posted image z M. bova dobila eno malo parcelo od njegove babice in botre...kar pomeni, da enkrat nekoč bova imela svojo hiško user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem ful vesela.... sicer vem, da bo pač trajalo nekaj časa, ker nisva glih pri denarju, ampak verjamem, da se počasi daleč pride.... nekje je treba začet...

SUPERCA!!!

Glede sestre pa no comment. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 734
5.10.2012 8:49:21   
PERSIDA
MORGEEEEEEEEEN vstat bo treba.PEEEEEEEEETEK JE JUHEJ user posted image
Grem se malo rekreirat ,da bo čim prej minlo do službe in pol še šiht.Mater mi gre naživce šiht v petek popoldan user posted image .Lepo mi bodite ,uuuuuuuuuživajte !!!!!!!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 735
5.10.2012 11:10:44   
KOKICA32
Dan!user posted image

Zadnji dan dopusta! user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 736
5.10.2012 12:37:18   
Natka23

Dan!user posted image

Uh kriza, jaz sploh nočem študirat user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 737
5.10.2012 12:39:19   
Tulipan12
Dan!user posted image

Peeeeeeeeeeteeeeeeeeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!user posted image

Pestro, pestro... Luka bruhal celo nočuser posted image user posted image ... smo ga tolažili, čistili, preoblačili, uspavali, spet preoblačili, čistili, stroji delajo v eno...eh! Danes tašča pravi, da še ni bruhal, upam, da tako ostane in da se bo pobral tako hitro kot se je Lia. Lia je v vrtcu, je hotela met neke finte zjutraj, da jo trebušček boli, pa ne vem kaj vse, prideva v vrtec, hoče jokat in potem en fantek iz skupine zakliče: Liaaaaa je prišlaaaaaa!!! Kak sem te pogrešalll!!!user posted image Mi da lupčka in odfrči v igralnicouser posted image user posted image user posted image
Bo se morala potem malo zagovarjat pri mami!user posted image user posted image user posted image

Potem sem letela v službo, porihtala najnujnejše, letela do G, ki mi je naredila UZ, videla, da je vse ok, rekla je, da imam jajčnike še prevodne in da je sluznica še odebeljena, torej še ovuliram in dobivam M, ampak ni mus, da je vsak mesec, lahko bolj poredko... skratka, nove napotnice, ene hormonske tablete... sem totalno zmedena!user posted image

Ampak danes je petek, sonček in dobra volja na pohodu!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 738
5.10.2012 12:45:20   
Tulipan12

Dan!user posted image

Boš pa z mano navijala za petkeeeeee!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 739
5.10.2012 12:51:42   
KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Dan!user posted image

Boš pa z mano navijala za petkeeeeee!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 740
5.10.2012 12:52:05   
KOKICA32
Luka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 741
8.10.2012 10:04:52   
Najaa
Daaaaaan. user posted image

Kokica user posted image lep in uspešen prvi delovni dan ti želim... sej bo kmalu dopust! user posted image

Kje ste, kako ste kaj punce?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 742
8.10.2012 13:32:37   
Natka23
Dannnuser posted image

Midva z Žigijem sva šopingirala, bogi revček mora dobit še dosti cotkuser posted image user posted image user posted image No drugače pa akcija, al smo v gozdu, ali smo naokol, ta vikend smo prvič preživeli doma z nič dela, no v sob smo imel bučarijo in Miha je mi v ned začel, da morava vedno en dan v takem mirnem vikendu nekaj počet, če ne je dolgčas, hahauser posted image user posted image user posted image Se vidi da ni bil skoz ob otrocih

< Sporočilo je popravil Natka23 -- 8.10.2012 13:33:25 >

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 743
9.10.2012 11:49:50   
Tulipan12
Daaaan!user posted image
KOKICA, je hudo?
Natka mi smo tut skoz v gozdu.user posted image Luka je včeraj, ko sem prišla domov, kar škornje prinesel in rekel: mami, gemo v guzd!user posted image Jesen mi je res taki lepi čas za preživljanje časa v naravi, ni premrzlo, ni prevroče, otroci uživajo, pa še zastojn je.user posted image Smo pa tut ogromno na kolesih, npr. gremo v mesto ali na kakšna igrala, ali pa gresta ona2 s svojimi kolesi in midva zraven peš na sprehod. V tem enostavno uživam. Takrat smo sami, dosti se pogovarjamo, družimo, odkrivamo nove stvari, ni motečih faktorjev, takrat navadno niti nimava telefonov, ker bi naju hitro kaj zmotilo in bi se intima razdrla.

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 744
9.10.2012 12:03:25   
Tulipan12
No, mi smo bili vsi po vrsti bolani, Luka je bruhal samo tisto noč, potem je bil top fit, v petek zvečer je pa mene položilo. Prvo bruhanje, vročina in samo spanje. Spala sem celo soboto. V nedeljo vstala kot da ni bilo nič. Takrat pa je podlegel T., ki je prišel komaj danes k sebi. Tak, zdaj pa upam, da smo za nekaj časa kul.user posted image
Danes ima Lia snemanje neke reklame za T.-jevo smučarsko šolo na radiu, če bo ratalo in jo bodo predvajali, vam objavim posnetek. Sama ne vem, kaj bo rekla in koliko otrok bo, ker ima T. to čez in se nisem uspela poglobit, naj nekaj zrihtata brez mene, bom zelo vesela.user posted image
Kak ste ostale?
Naja?
Tasa?
Persida?
Trezika?
MČ?
Nina
?
Sem katero pozabila?????

Neposredna povezava do sporočila: 745
9.10.2012 13:36:19   
Natka23

Daaaan!user posted image
KOKICA, je hudo?
Natka mi smo tut skoz v gozdu.user posted image Luka je včeraj, ko sem prišla domov, kar škornje prinesel in rekel: mami, gemo v guzd!user posted image Jesen mi je res taki lepi čas za preživljanje časa v naravi, ni premrzlo, ni prevroče, otroci uživajo, pa še zastojn je.user posted image Smo pa tut ogromno na kolesih, npr. gremo v mesto ali na kakšna igrala, ali pa gresta ona2 s svojimi kolesi in midva zraven peš na sprehod. V tem enostavno uživam. Takrat smo sami, dosti se pogovarjamo, družimo, odkrivamo nove stvari, ni motečih faktorjev, takrat navadno niti nimava telefonov, ker bi naju hitro kaj zmotilo in bi se intima razdrla.

Naši so dobili v vrtcu nalogo, da zbirajo in cel oktober nosijo v vrtec naravne in umetne materiale.tak da umetne sva že nesle, danes greva v gozd po storže, pisano listje, ki ga bova polikale da bodo lahko drevesa delal, kamne itd.Imajo mesec brez igrač in se učijo o odpadkih, razneh materialih ter izdelujejo igrače.In mi dobimo večkrat take nalege, se mi zdi, da nekateri resno vzamemo, nekateri strši pa pač ne.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 746
9.10.2012 13:41:11   
Najaa
Tukaj sem. user posted image Pri nas vse ok. Čakamo na izvide brisa, na datum operacije... drugače pa punci v vrtcu. Nika bo danes povedala prvo knjigo za Bralnega Palčka in že včeri celo popoldne smo sam o tem poslušal, kdo je napravil Vidku srajčico. user posted image Zvečer je še narisala Vidka za vzg., ki je ta teden ni in da bo vidla, kaj je Nika povedala hehe.

Meni je tudi jesen čudovita. Listje raznih barv, nešteto plodov, pa šibko jesenko sonce... ma lepo je.
Natka to je super ideja za dneve brez igrač. user posted image

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 747
10.10.2012 9:17:34   
tasa_m
Daaaaaaaaaaannnnnnnnnn , skoraj je že petek user posted image user posted image

Kak ste drage moje? Mi smo okej, imave atija doma, ker nimajo gužve v službi in je vzel kar 2 dni dopusta. Lija je v vrtcu.
Včeraj imeli kostanjev piknik, blo fino.
Drugače pa nič novega. Danes če bo vse po sreči bo se Eva prvič kopala. Je pa mala gospodična mala mufla in velika trma. Jo tudi kar ščipa tak da.. izkoristi vsako sekundo, samo da je na rokah in je nič več ne ščipa.

Kokica kako je blo?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 748
10.10.2012 9:20:38   
tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: Natka23

Naši so dobili v vrtcu nalogo, da zbirajo in cel oktober nosijo v vrtec naravne in umetne materiale.tak da umetne sva že nesle, danes greva v gozd po storže, pisano listje, ki ga bova polikale da bodo lahko drevesa delal, kamne itd.Imajo mesec brez igrač in se učijo o odpadkih, razneh materialih ter izdelujejo igrače.In mi dobimo večkrat take nalege, se mi zdi, da nekateri resno vzamemo, nekateri strši pa pač ne.user posted image user posted image

Oooo, to pa full dobro.
Lija pa ma take čudne sošolce sedaj oz starše otrok, da ko jim Jasna reče, da naj prinesejo škornje in palerino, začnejo starši komplicirat, da v prejšni skupini so otroci bili noter, ko je bil dež user posted image . Mater ej, pol pa jih naj imajo doma, ko dežuje pa bodo lahko noter. user posted image
Ampak na srečo jih vzgojiteljica ne je*e in pač nazaj zabije, da sedaj pa bodo pač zunaj in da prosi če lahko prinesejo kar je prosila. user posted image user posted image Ma daj, še nben ni zbolel ker je zunaj bil v vsakem vremenu.

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 749
10.10.2012 9:21:30   
tasa_m

No, mi smo bili vsi po vrsti bolani, Luka je bruhal samo tisto noč, potem je bil top fit, v petek zvečer je pa mene položilo. Prvo bruhanje, vročina in samo spanje. Spala sem celo soboto. V nedeljo vstala kot da ni bilo nič. Takrat pa je podlegel T., ki je prišel komaj danes k sebi. Tak, zdaj pa upam, da smo za nekaj časa kul.user posted image
Danes ima Lia snemanje neke reklame za T.-jevo smučarsko šolo na radiu, če bo ratalo in jo bodo predvajali, vam objavim posnetek. Sama ne vem, kaj bo rekla in koliko otrok bo, ker ima T. to čez in se nisem uspela poglobit, naj nekaj zrihtata brez mene, bom zelo vesela.user posted image

Samo da ste okej sedaj...
In je reklama uspela? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?