Saša33
|
Dobro jutro punce, odkar imam šest mesečno frklo se je število potrebnih ur za spanje zelo zmanjšala. Sedaj mi je že šest ur dovolj.Še dobro, da pišem še nekaj honorarno zraven in tako izkoristim jutra, ko se zbudim. Moram sicer reči, da je Lara priden dojenček in že od prvega meseca spi vsaj 6h. Sva se pa polno dojile 6 mesecev, kar pa me je zadnji mesec kar izčrpalo. Ha ha, verjetno ker smo zanosili. Sem bila čisto fuč, mleko se je tudi zmanjšalo in mala je bil atudi laačna. Sedaj ko pridno papa spi tudi dalj časa, predvsem pa se bolje počutim ko vem, da se noseča in da mi ni treba toliko energije nameniti dojenju. MojaV: se zavedam, da bo pestro. A tako sva se odločila. Pri mojemu so kar velika družina in opažam, da male razlike pomenijo kaos, a kasneje tudi zelo dobro družbo in skupno igranje. Poleg vsega nimava varstva, kar pomeni, da mali ne bo treba v vrtec, meni pa ne v službo. No po izračunih fali 14 dni a bomo videli. Jo pa želim odstaviti do nekje 9 meseca. Pa vidim, da jo hrana zelo zanima in je vse, brez problemov, bom ohranila dojenje le za zjutraj in zvečer in ponoči če se zbudi, ker je najboj simpl. Je pa res, da pri nas ni hotela stekleničke. Samo jošk in sedaj kozarec, nič vmesnega. Torej sem bila 6 mesecev priklopljena nanjo in ona name. Je pa res, da je zelo priden otrok. Je, spi, je in vmes je bilo kdaj malo jokice. Vozi se rada, ma ni blo nič no. Sej zato pa sva se odločila še za enega. Sem imela toliko časa, da sem si še vrt omislila in pisanje raznih člankov ker mi je čas ostajal. No verjetno mi med dvema v plenicah ne bo, samo sem vesela in no upam, da ne bosta dvočka . Mi pa paše, ker nisem v službi. Mene je prvič kar matralo sedeti 8h in gledati v računalnik. Sem bila do konca v službi, a vem, da mi je pasalo gibanje, zrak. Tako, da sem vesela da sem doma. Lahko jem kar mi paše, si delam soke in solatko. Če mi slabi pojem prepečenec in greva z tamalo na sprehod. Ko spi se spravim za pol urce na orbitrek. Sem pred nosečnostjo veliko tekla, hribi...., a z malim dojenčkom mi sedaj uspe samo vsak drugi dan pol urce orbitreka in vsak drugi dan ko spi seveda urco joge. sem čist zadovoljna, samo da malo se prepotim pa se precej bolje počutim. No evo, pa sem se razpisala. Vsem nosečkam dobro jutri in predvsem nekaj, ne komplicirajte in ne tuhtajte. Meni je prvič zelo pomagal CD za sproščanje in priprave na porod. Se uležeš, zavrtiš in misliš pozitivno. Čauči
|