|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2013
1.10.2012 11:22:57   
Bubice
Oj nosečke, se vam zopet jaz malo javljam. user posted image Sama imam prvi pregled 19.10., do takrat se mi zdi še cela večnost! user posted image Vmes sem imela kar nekaj težav (krvavitve, bolečine v trebuhu), vendar mi je medicinska sestra pri G priporočala, da moram počivati. Na urgenco pa samo v primeru hujših bolečin in krvavitev. Vse lepo in prav, vem, da ob začetku spontantega splava ne morejo nič, vendar je ta negotovost zelo ubijajoča. user posted image Upam, da ste vse ve SUPER, in da uživate v nosečnosti!

LP, user posted image

(odgovor članu MojaV)
Neposredna povezava do sporočila: 426
1.10.2012 11:32:53   
maja 83
Nič se sekirat, tudi moj prvi pregled bo šele 17. oktobra ...

Toliko sem bila navdušena, da meni ni nič slabo ... No, možno, da se počasi začenja.
Čez vikend sem imela strašne glavobole, po malem mi je bilo slabo, pa jest mi NIČ ne paše ... user posted image

Lep začetek tedna vsem! user posted image

(odgovor članu Bubice)
Neposredna povezava do sporočila: 427
1.10.2012 12:20:26   
Saša33
Ciao punce,

ma meni čas z šestmesečnico zelo hitro mineva in nimam niti časa misliti, da mi je slabo.

je pa res, da sem se tudi prvič počutila kar ok, slabost je bila samo zj ko sem se vozila v službo.
Prvi pregled imam 12, tako da bomo videli kaj in kako bo.Sedaj sem tako ali tak ona porodniški in po ojih izračunih bom šla samo za 14 dni v službo.

lep dan vsem

(odgovor članu maja 83)
Neposredna povezava do sporočila: 428
1.10.2012 12:33:45   
MojaV
Saša, pri vas boste pa imeli pestro :) Bravo za tako malo razliko!
Vidve se še dojita, ne? Jo nameravaš dojiti do poroda?

(odgovor članu Saša33)
Neposredna povezava do sporočila: 429
1.10.2012 13:22:15   
cebela2
Saša dobra si, da si se tok hitro odločla user posted image
Moje počutje je blo pa danes super. . mi je pa šef ga pokvaril. . mu je šefica povedala za nosečnost in je zelo grdo odreagiral user posted image mi gre že cel dan kar na jok user posted image
Sem hotela biti fer pa čimprej povedat, glede na to da sem šele začela tu. . .zdej mi je pa žal da sem sploh kaj rekla . .
Najraj bi kar domou šla . .

(odgovor članu MojaV)
Neposredna povezava do sporočila: 430
1.10.2012 13:40:37   
anit6

IZVIRNO SPOROČILO: cebela2

Moje počutje je blo pa danes super. . mi je pa šef ga pokvaril. . mu je šefica povedala za nosečnost in je zelo grdo odreagiral user posted image mi gre že cel dan kar na jok user posted image
Sem hotela biti fer pa čimprej povedat, glede na to da sem šele začela tu. . .zdej mi je pa žal da sem sploh kaj rekla . .

Tudi moj šef ni navdušen nad mojo nosečnostjo, ampak se ne dam! JAZ SEM VESELA!!!!!user posted image user posted image Tko dolgo smo se "matral", da mi šef ne bo pokvaru to veselje. Kumi čakam moj 2 pregled in seveda Nuhalno svetlino.

Cebela2 držim pesti, da se bo vse uredilo in da bo tako da bo prav zate in za tvojega šefa. user posted image

(odgovor članu cebela2)
Neposredna povezava do sporočila: 431
1.10.2012 15:29:21   
športnica
Eno hitro vprasanje, a na LJ kliniki na prvem UZ je lahko ocka prisoten? To je se vaginalni ultrazvok ane? Tok da vem, ce mu recem da gre zravn

Tenk u

(odgovor članu anit6)
Neposredna povezava do sporočila: 432
1.10.2012 16:17:04   
babyboooom
vrjetno ga lahko sabo vzameš user posted image ...najprej te pregledajo, pol pa še njega pokličejo..., tko je bilo pri meni v 1. nosečnosti, ampak pol pri nuhalni, ne na prvem pregledu.
drugače pa vidim, da še tiste, ki imate čez 100 let prvi pregled, ga imate še zmerraj pred mano user posted image
se pa nažalost vse ubadate s slabostjo, meni pa samo sladkarije po glavi hodijo, pa mi drugače sploh ne user posted image a lej jo ena user posted image

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 433
1.10.2012 17:30:17   
minca_n
babybooom jaz ga mam tud tak pozno da brezveze. Takrat bom že v 11 tednu. Ko sem bila prvič noseča sem mela prvi pregled v 7.tednu... tak da ne vem v čem je finta...

20.8.2008 sva dobila največje bogastvo: ob 14:58 Zoja 1400g, 39 cm in 15.23 Nia 1550g, 39,5cm

(odgovor članu babyboooom)
Neposredna povezava do sporočila: 434
1.10.2012 19:23:06   
Natalija28
IZVIRNO SPOROČILO: cebela2

Ni vredno, da se sekiraš za to. Če pa se bo šef grdo obnašal pa idi na bolniško. Ko jih j... Kak so eni... Meni pogodba poteče 18.2. in itak vem, da mi je ne bodo podaljšali. Nisem pa še povedala v službi. Pravzaprav še nikomur misva. Razen ena kolegica je nekaj sumila pa nisem zanikala. user posted image  Mojega skoz sprašujem kdaj bova povedala. Pa še se ni zjasnil.user posted image  Matiji bova kupila majco z napisom POSTAL BOM VELIKI BRAT.
V službi pa je ludnica in stresno, da je za popi... Se ful bojim, da se kaj ne zgodi z mojo nosečnostjo zaradi vsega tega stresa... user posted image

Junija pričakujemo sestrico najinega Matija.

(odgovor članu cebela2)
Neposredna povezava do sporočila: 435
2.10.2012 6:36:38   
Saša33
Dobro jutro punce,

odkar imam šest mesečno frklo se je število potrebnih ur za spanje zelo zmanjšala. Sedaj mi je že šest ur dovolj.Še dobro, da pišem še nekaj honorarno zraven in tako izkoristim jutra, ko se zbudim. Moram sicer reči, da je Lara priden dojenček in že od prvega meseca spi vsaj 6h. Sva se pa polno dojile 6 mesecev, kar pa  me je zadnji mesec kar izčrpalo. Ha ha, verjetno ker smo zanosili. Sem bila čisto fuč, mleko se je tudi zmanjšalo in mala je bil atudi laačna. Sedaj ko pridno papa spi tudi dalj časa, predvsem pa se bolje počutim ko vem, da se noseča in da mi ni treba toliko energije nameniti dojenju.

MojaV: se zavedam, da bo pestro. A tako sva se odločila. Pri mojemu so kar velika družina in opažam, da male razlike pomenijo kaos, a kasneje tudi zelo dobro družbo in skupno igranje. Poleg vsega nimava varstva, kar pomeni, da mali ne bo treba v vrtec, meni pa ne v službo. No po izračunih fali 14 dni a bomo videli. Jo pa želim odstaviti do nekje 9 meseca. Pa vidim, da jo hrana zelo zanima in je vse, brez problemov, bom ohranila dojenje le za zjutraj in zvečer in ponoči če se zbudi, ker je najboj simpl. Je pa res, da pri nas ni hotela stekleničke. Samo jošk in sedaj kozarec, nič vmesnega. Torej sem bila 6 mesecev priklopljena nanjo in ona name. Je pa res, da je zelo priden otrok. Je, spi, je in vmes je bilo kdaj malo jokice. Vozi se rada, ma ni blo nič no. Sej zato pa sva se odločila še za enega.  Sem imela toliko časa, da sem si še vrt omislila in pisanje raznih člankov ker mi je čas ostajal. No verjetno mi med dvema v plenicah ne bo, samo sem vesela in no upam, da ne bosta dvočkauser posted image user posted image .

Mi pa paše, ker nisem v službi. Mene je prvič kar matralo sedeti 8h in gledati v računalnik. Sem bila do konca v službi, a vem, da mi je pasalo gibanje, zrak. Tako, da sem vesela da sem doma. Lahko jem kar mi paše, si delam soke in solatko. Če mi slabi pojem prepečenec in greva z tamalo na sprehod. Ko spi se spravim za pol urce na orbitrek. Sem pred nosečnostjo veliko tekla, hribi...., a z malim dojenčkom mi sedaj uspe samo vsak drugi dan pol urce orbitreka in vsak drugi dan ko spi seveda urco joge. sem čist zadovoljna, samo da malo se prepotim pa se precej bolje počutim.

No evo, pa sem se razpisala.
Vsem nosečkam dobro jutri in predvsem nekaj, ne komplicirajte in ne tuhtajte. Meni je prvič zelo pomagal CD za sproščanje in priprave na porod. Se uležeš, zavrtiš in misliš pozitivno.
Čauči

(odgovor članu Natalija28)
Neposredna povezava do sporočila: 436
2.10.2012 8:04:21   
anit6

IZVIRNO SPOROČILO: minca_n

babybooom jaz ga mam tud tak pozno da brezveze. Takrat bom že v 11 tednu. Ko sem bila prvič noseča sem mela prvi pregled v 7.tednu... tak da ne vem v čem je finta...

Kam pa hodite k G? Jaz sem namreč imela že 2 pregleda in v mesecu oktobru imam že tretjega. Nato pa sledi Nuhalna s..

(odgovor članu minca_n)
Neposredna povezava do sporočila: 437
2.10.2012 10:17:40   
babyboooom
moja se napisanega drži kot prbita, jaz bi pa rada kej prej vidla user posted image
8.-12. teden - 1. pregled
11.-14. teden - nuhalna

je pa v Lj na Metelkovi, ne vem če lahko napišem ime, ampak je drgač zelo dobra in priznana G (tudi porodničarji jo imajo baje full radi), ni pa neki "materinska" user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: anit6

IZVIRNO SPOROČILO: minca_n

Kam pa hodite k G? Jaz sem namreč imela že 2 pregleda in v mesecu oktobru imam že tretjega. Nato pa sledi Nuhalna s..

(odgovor članu anit6)
Neposredna povezava do sporočila: 438
2.10.2012 10:40:21   
anit6
Zame je to prva nosečnost in sem bila zelo presenečena, ko mi je prijateljica omenila da ti pripadajo samo 3 UZ.

Verjetno je vse povsod tako, da se določeni držijo napisanega določeni pač ne.
Važno, da je z user posted image vse okej.

Neposredna povezava do sporočila: 439
2.10.2012 11:11:01   
zvezdicax
Ojla, za mano je pregled. Noseča sm točno 10 tednov bo jutri, pridno rasemo in se že premikamo user posted image NS imam 17.10., naslednji pregled pri ginekologu pa 6.11.
Datum PDP je pa se spremenu na 2.5.2013

(odgovor članu anit6)
Neposredna povezava do sporočila: 440
2.10.2012 11:42:26   
Anonimen
No da se še jaz malo pohvalim... sem imela ob 9h pregled in sem čisto fertik, ker sem slišala in videla bebico.... user posted image noseča sem 8t4d, user posted image veliki smo 2,14cm... se pa je ful lepo videlo in slišalo srčeka... hvala bogu.
NS imam sedaj 26. 10, rok pa mi je tudi prestavil za 2 dni... na 11.5user posted image Tako da bomo videli, kateri je imel bolj prav, on al jazuser posted image
No drage souser posted image napišite, kako pa ste ve imele danes pregled,... mislim da nas je 4 al 5..

Fajn bodite,
_Bissy

(odgovor članu zvezdicax)
  Neposredna povezava do sporočila: 441
2.10.2012 12:31:36   
Lorna4
Hejj user posted image
tudi jaz s pregleda, noseča 8 tednov, veliki približno 1,7 cm, srček bije tako kot mora, skratka vse super user posted image user posted image dala še kri in vodo...
naslednji pregled imam 5.11 nuhalno, 20.11. pa redni pregled pri svoji ginekologinji.
čisto drugače mi je zdaj, ko sem končno videla da je vse ok, saj je bil to prvi pregled in sem res presrečna user posted image user posted image

zdaj pa šibam moram mal pospravit, ob 14h grem pa že v službo. zvečer ali najkasneje jutri popravim seznamček-nisem pozabila user posted image

čestitke vsem za uspešno opravljene preglede in dobrodošle vse nove user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 442
2.10.2012 16:02:13   
nanita
Evo punce tudi jaz s pregleda:D Glede na datum zm bi morala biti v desetem tednu, pa sem v 9 tednu (točno 8t 4dni), torej se mi rok poroda iz 4.5. prestavi na 10.5.2011. Na nuhalno se še nisem mogla naročiti (ker dr. Levakova danes ne dela popoldne, moja zdravnica pa nuhalne ne izvaja...tk da to dopišem naknadno). Smo veliki 20 mm, počutje je še zmeraj slabo:( Ampak upam, da to enkrat tudi mine. Je malo težje ko že imam 1 letnico doma, je ratala taka navihanka:D Punce držite se...se vam še kaj oglasim:D

(odgovor članu Lorna4)
Neposredna povezava do sporočila: 443
2.10.2012 16:49:54   
lana83
Pozdravljene sonosečke user posted image

Evo sem imela včeraj pregled. Vse ok, srček se vidu, tudi utrip! user posted image Najbolj me je bilo strah da spet nebi bilo plodu! Itak sem bila najsrečnejša, samo dojeti pa sploh ne moremuser posted image Dobila dabroston 2x1 tbl na dan! Baje da to dajo vsem ki so imela kakšen spontani splav. Prvič slišala da dajo vsem, tako da sem bila prav presenečena. ŽSem jo vprašala zakaj potem cel teden izcedkov 14dni nazaj, in je rekla da ne vem, da je itak mimo da nima veze. Res pa ni bila moja G, ki je za nedoločen čas odsotna in mi je nadomestna res v 10 min z Uz in recepti opravila vse! Naslednji pregled imam 2.11 in par dni prej v laboratorij!

Kdaj ste se ve naročale na nuhalno? Kam ste šle? Jaz razmišljam o Postojni ali Domžale! Nimam pojma!

Babyboom a mogoče hodiš k rojnikovi? Sem jo imela med študijem in je bila čisto ista kot ti svojo G opisuješ user posted image Saj lahko je le naključje!user posted image

Anonimnauser posted image kako si? Sta ok?

(odgovor članu nanita)
Neposredna povezava do sporočila: 444
2.10.2012 17:18:29   
cebela2
user posted image user posted image user posted image za vse preglede

jaz tudi komi čakam. . še točno en teden user posted image
moje počutje je super, slabosti ni več. . mal sem utrujena pa laačččnaaaa. . cel dan samo meljem user posted image
edin kar me mori je stanje v službi, čeprav se je danes šef kar normalno pogovarju zmano, upam da je mal razmislu kako je odreagiral.

(odgovor članu lana83)
Neposredna povezava do sporočila: 445
2.10.2012 18:04:44   
babyboooom
polona jerman kačič

ena je spraševala kam na nuhalno.... v dravljah maš fajn, k dobiš full slikic in FILMČEK user posted image

(odgovor članu lana83)
Neposredna povezava do sporočila: 446
2.10.2012 18:17:40   
zvezdicax
Čestitke vsem za pregled user posted image
Jst sm pozabla napisat, da mi smo veliki 2,7cm
Počutje je zmeri isto, slabosti še zmeraj, pa utrujena sm skoz.

Neposredna povezava do sporočila: 447
   [Brisano sporočilo]
3.10.2012 7:39:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu zvezdicax)
  Neposredna povezava do sporočila: 448
3.10.2012 8:24:30   
Saša33
Jutro nosečkeuser posted image user posted image ,

evo moja frkla odkar pridno je, spi 12h in imam zjutraj res  2h časa zase. Vsak drugi dan orbitrek in joga. Vsaj naspana sem, zvečer pa že ob dojenju kinkam, vsak dan ista pesem. Na vsake cajte me kar malo stisne kako bo to šlo, dva v plenicah. A se tolažim, da vsaj mali ne bo treba v vrtec pri enem letu in meni ne v službo. Lahko me samo preseneti da bosta dva, ha ha user posted image user posted image .

Čestitke za uspešne preglede. Mi ga imamo 12 in komaj čakam. Ta konec tedna pa na morje, z babi, jupiuser posted image user posted image , sonček, bazen, morje in dober kafe!!!

Meni je samo zj malo slabo, pa pojem preprečenec in je ok. Pa paše mi nekaj toplega, juhe. Pa čas imam biti veliko na zraku, kar mi res pomaga. Lansko leto sva se selila v hišo, jst noseča, adijo pamet, nič nisem dvigala. No sedaj pa lahko dvigam 7kg non stopuser posted image user posted image .

Ko se pa tamala zbudi greva  na Bled, ima kolegica frai pa grem malo vozičkat. Lepo se imejte

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 449
3.10.2012 8:35:20   
Anonimen
Jutro...

minkaP jap, jaz grem tudi k Puškotu, že v drugo.... Mi je tip ful fajni... Mam pa NS še predno mate ene preglede user posted image Jaz bom lih v 11. tednu, samo po UZju je baje za kak teden večji, zato so me že takoj naročili. V prvo smo tud mislili, da sem v 11t, pa je bil že 13. user posted image .
Slabosti so tu, bobi palčk mam poln kufer, coca cole tud, ma brez ne gre, lizike so tud kul... Preveč pojest ne smem, ker ven leti, se pa trudim takoj, ko kaj pojem, se vležt, da se zadeve umirijo, pol pa nekak gre...
Saška, tud jaz sem vedno govorila, da bi lahko dva mela, ker je ful priden prvi, zdej sem pa vsa gotova, pa čist brez energije, da me strah ratuje, kako bo z dvema user posted image

Drgač pa vsem čestitke za preglede, naj pridno rasejo pikice....

Anonimna user posted image

(odgovor članu Saša33)
  Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?