mala lizika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Po dolgem času se še jaz javljam. Danes sem prišla domov, bila sem službeno odsotna 3 dni (upam, da zadnjič letos). No, v ponedeljek sem bila spet na pregledu, zaradi mojih krvavitev (ne izcedkov, ampak krvavitev kot v času ). Šla sem na pregled, ker sem vedela da potem v torek grem in sem hotela samo videt kje smo in ali nosečnost še sploh je. Takrat je bilo videt vse OK, bomo videli kako bo jutri, ko imam redni pregled. Glede na to, da kar skoz krvavim, ne vem kaj naj pričakujem. Upam na najboljše. Edino, kar mi še daje malo "nosečniškega" upanja so zelo boleče prsi in slabosti, katerih v prvi nosečnosti sploh ni bilo. No, bomo videli jutri dopoldan. Še vedno kljub vsemu pričakujem, da bom na tistem ekranu zagledala malo pikico. Bom pa jaz mojemu 4 letniku povedala takrat, ko se bom odločila, da lahklo zvedo tudi ostali. Sigurno ne pred NS. Glede napetosti sem pa tudi jaz takšna kot v kakem 5 mesecu. Jem pa Elevit, redno pijem Donat (mi je že prvič zelo pomagal) in Dabroston (zaradi krvavitev). Zdaj grem pa počasi spat, sem takoooooo utrujena. Jutri pa držite pesti zame in za mojo malo pikico. Anonimna Anonimna, kdaj si pa dobila Dabroston?? In po njem še ker krvaviš? Pri meni še tudi vedno krvavitve, ponavadi ponoči in zjutraj na papirju. Sem danes zbrala pogum, šla na pregled, kjer se je lepo vidlo plod in srček( HVALA BOGU) in je primerno velik za 8 tednov, 5 dni. Dobila sem Dabroston, baje 2krat na dan po eno tabletko. DSem pa nekje zasledila, da so ženske jemale po 3/dan. Imate kake izkušnje? Naročila mi je le počivanje. Močno upam, da se bo vse dobro izteklo!!! Baje, da nekatere krvavijo tudi po 12 tednov. Res smo tiste nosečnice, ki krvavimo, v strahu. Sploh, če je to prva nosečnost. Vedno je hudo, ampak, če imaš doma že eno žabico, je le malo lažje. Držim pesti zate anonimna in še za kakšno, ki se sooča z istimi problemi in strahovi. Naj bo to čimprej za nami in da bo vse kot si lahko samo želimo!! Lep dan vsem!!
|