vesper
|
IZVIRNO SPOROČILO: soncica22 Luna 85 pozdravljena. Vidim, da imaš predviden datum punkcije enak kot jaz, pa me nekaj zanima. Začela sem jemati tabletke femoden, danes sem vzela drugo, pa imam zgleda stranske učinke. Namreč bruham cel dopoldan, moti se mi... Jih ti mogoče že jemlješ, imaš kakšne posebne znake? Kličem v MB pa jih sploh ne dobim, predvidevam, da bi lahko bilo od tega, razen če me je kakšna viroza ulovila. Lep dan. punce pozdravljene Tukaj sem včasih trepetala z vami, ampak sem zdaj že srečka in bomo po PDP našo pikico povili 6.1. To je bil najin 1 in uspešen IVF. Skratka rada bi vam povedala, da vas še vedno spremljam in močno stiskam pesti za vas, da bo tudi za vas prišel tisti najlepši dan, v vajinem življenju, ko bosta zagledala prvo zagledala in potem še vajino štručko... soncica22 tebi sem pa samo hotela povedat, da sem tudi jaz imela vse možne stranske učinke teh femoden tablet. Vem kako ti je, meni je bila ful kriza. Slabosti, bruhanje, vrtoglavica, nihanje razpoloženja, vročinske valunge itd...Jaz sem takrat, sicer po končanju jemanja, to sestri Mariji tudi povedala in je rekla v kolikor ne bomo sedaj na prvem IVF uspešni, me naslednjič ne bodo več silili z jemanjem teh tablet. Po moje je fajn če jim to poveš že zdaj, mogoče ti bo prekinila terapijo z njimi, če ti je res tako hudo. Jaz sem sicer zdržala, ampak če bi vedela to takrat, da jih ne bi rabila jest, bi se sigurno prej oglasila. Pa srečno vsem, prav vsaki pošiljam en kup za srečo...