|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo Septembra 2012
21.9.2012 11:47:04   
Anonimen

PRIČAKUJEMO user posted image ALI user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

2.9.
Night (4. krog)
Magična (2. krog) user posted image
Anon2012 (1. krog)

3.9.
Lorna4 user posted image

4.9.
Lanaia90 (2. krog) user posted image
Tammyv user posted image

5.9.
S* (10. krog) user posted image
Saj.je user posted image

8.9.
minca_n (2. krog) user posted image

10.9.
trezka user posted image

11.9.
nova anonimna (NA) (8. krog) user posted image
tara.81 (9. krog) user posted image
črtica1 user posted image

12.9.
Anonimna XX user posted image

13.9.
malamut (3. krog) user posted image

14.9.
LittleSun user posted image

15.9.
ena_štajerka (8. krog) user posted image

16.9.
katka_ (1. krog) user posted image
smeška83 (1. krog) user posted image
ta*mala (1. krog)
GregUr (1. krog) user posted image user posted image

17.9.
aviva83 (4. krog)
srečki user posted image
mehurcica (2. krog s klomifenom user posted image ) user posted image
kaatkaauser posted image

18.9.
petrussa (1. krog) user posted image

19.9.
Žabica86 (10. krog) user posted image
mamica deklicam (7. krog) user posted image

20.9.
NajaaM (21. krog, 3. krog s Klomifenom in Utrogestanom user posted image )
_sonček (2. krog)
savanah (3. krog)

21.9.
monsy (2.krog po laparo/histero user posted image )
pika555 (4. krog)
Nessika18 (6. krog)

22.9.
niinii (8. krog)

29.9.
Lanaia90 (3.krog)

27.9.
Martyna83
Anonimna user posted image (3. krog)

28.9.
Magična (3. krog)
bebica25 (1. IUI + klomifen user posted image )

30.9.
Radenska_ (1. krog)
Tammyv

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 39

user posted image NOSEČKE: 3

user posted image NAVIJAČICE:user posted image
mamica deklicam, katka_, Katte, niinii, Sa.je, HeLenčica, Žabica86, Tippi, LittleSun, Powerpuff, čiba, NajaaM, petrussa, _sonček, monsy, curly, ta*mala, mojamura, davorjeva pikica, gorenjkica, Honey26, *viva*, S*, trezka, aviva83, lidik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 576
21.9.2012 11:49:41   
Anonimen
Čestitke novi nosečki user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 577
21.9.2012 11:50:07   
GregUr
user posted image user posted image wooohoo!! čestitaam!

(odgovor članu trezka)
Neposredna povezava do sporočila: 578
21.9.2012 12:49:11   
ta*mala
Cestitke!!!

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 579
21.9.2012 12:52:27   
_sonček
Petrussa Č E S T I T K E!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

V nas vseh je še vedno otrok, ki verjame v čudeže. Za otroke so čudeži preproste reči. Vsak dan je čudežen – nepojasnjen, poživljajoč, vedno nov!

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 580
21.9.2012 13:26:14   
monsy
Moja user posted image je prišla točna ko ura!! Tko da.... user posted image

(odgovor članu _sonček)
Neposredna povezava do sporočila: 581
21.9.2012 13:36:23   
GregUr

IZVIRNO SPOROČILO: monsy

user posted image user posted image user posted image oktober bo naš! user posted image

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 582
21.9.2012 13:53:39   
petrussa
Znakov nekih hudih nisem imela, sem pa nekako čutila da je to to. Sicer sem imela skoraj cel teden že take krče kot pred M, ampak v blažji izvedbi. Upam da bo vse potekalo tako kot v 1. nosečnosti, ko praktično nisem vedela da sem noseča (brez slabosti, utrujenosti...).

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 583
21.9.2012 14:22:40   
Magična
Petrussa user posted image user posted image user posted image .Vse dobro ti želim.

(odgovor članu petrussa)
Neposredna povezava do sporočila: 584
21.9.2012 14:26:27   
ta*mala
men se še vedno neki packa, no...user posted image user posted image user posted image tk da ne vem pri čem sem... bolečine v sp. delu trebuha so še vedno prisotne, vendar ne v jajčnikih in ne tako kot pri m... prav tako me boli križ k hudič, namest da bi seuser posted image ulila pa sam sm pa tja kapla neki čudno rdeče rozasto sluzastega

(odgovor članu Magična)
Neposredna povezava do sporočila: 585
21.9.2012 14:26:56   
Magična
IZVIRNO SPOROČILO: monsy

Monsy user posted image user posted image user posted image user posted image .Samo pozitivno naprej!

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 586
21.9.2012 14:47:42   
ena_štajerka
Čestitke, petrussa!!!! In lepo nosečnost!!
In še bolj roza bo september, sem prepričana. ta*mala in aviva83 sta meni fuuuul sumljivi.
Monsy user posted image , bo pa rakec, a ne da! user posted image

(odgovor članu Magična)
Neposredna povezava do sporočila: 587
21.9.2012 16:57:23   
curly
Čestitke noviuser posted image !!!
Monsy, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ena_štajerka)
Neposredna povezava do sporočila: 588
21.9.2012 17:52:50   
malamut
Kako sem vesela za novo nosečko!! Čestitkeeee petrussa, pa čimlepso nosečnost!!! Monsy user posted image user posted image , bosta pa spet puhnoooo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 589
21.9.2012 20:10:42   
aviva83
čestitke novi srečki nosečki user posted image user posted image user posted image user posted image
evo pa je končno vikend user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jupiiiiiiiiiiiiiiii user posted image pri meni kot ponavadi hehe nič novega....če tako pogledam sem kar vesela da je bil ta teden zame nabito poln, tako da sem premišljevala o moji user posted image kdaj pride, oz če res ne bo prišla le v večernih urah user posted image uglavnem....JU3 JE ZAME DAN D....naredila bom test... če ne bo user posted image je pač ne bo in grem naslednji teden definitivno na krvnega, da zadevo potrdim....in grem k G da mi sproži user posted image če se bo dalo.... če pa končno zagledam magični, težko pričakovani user posted image bom pa najsrečnejša na svetu user posted image user posted image user posted image user posted image

ta*mala delava ju3 skupaj test? z jutranjim urinom?

Bejbe....dajte malo držati pesti zame user posted image user posted image

polivam z roziko

(odgovor članu malamut)
Neposredna povezava do sporočila: 590
21.9.2012 20:29:51   
curly
Držim pesti za vseeee, ki boste jutri lulaleeee! Naj bodo sami pluski!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aviva83)
Neposredna povezava do sporočila: 591
21.9.2012 20:44:49   
Magična

Bejbe....dajte malo držati pesti zame user posted image user posted image

Aviva83 držim pesti zate.Želim ti da bi zagledala user posted image . Jutri pa čim prej sporoči, če je bilo držanje pesti uspešno!

(odgovor članu aviva83)
Neposredna povezava do sporočila: 592
22.9.2012 9:06:13   
aviva83
Dobro jutro! Pa sem delala test in to 2x...z First sing in Clear blue digital.... no pokazalo je semo eno črtico oz en debel minus user posted image user posted image
user posted image pa od nikodar user posted image razočarana sem... saj je nemogoče da bi se po 6 dneh oba testa zmotila ane? Uglavnem prosim obarvajte me modro... Če user posted image ne pride do naslednjega petka grem na krvnega.... potem pa direkt k moji G ali naj grem kar k moji G?
ta*mala...držim pesti na rokah in nogah zate! Upam da je vsaj zate to to user posted image

pozdravček

(odgovor članu Magična)
Neposredna povezava do sporočila: 593
22.9.2012 9:24:49   
GregUr
aviva83 user posted image user posted image user posted image naj ti bo v tolažbo to, da po 6h dneh zamude bi tudi pri IMN hormon tok narastu da bi bil test +, tko da men je pušenjak napisu, če je minus (po takšnem izostanku), to ne pomeni čisto nč drugega kot to, da niste noseči, lahko pa seveda kadarkoli opravite tudi krvni test, ki vam bo dal 100% odgovor.
meni je zamujala 5 dni, včeraj, 6. dan se je zjutraj začelo z rahlo rjavkastimi izcedki, danes ponoči pa se je ulila user posted image tolk je še nisem bla vesela, ker zdele mi je pa res pobrala enih živcev...
aviva, mogoče si v kakšnem stresnem obdobju, ali karkoli, da je zmešalo ciklus, sama pri sebi sumim tisto luteinsko cisto, ki pač zadržuje krvavitev s progesteronom. očitno se je z današnjim dnem naveličala. 3x hura za njo da je obupala user posted image
ne se sekirat, še kar nekaj ciklov je pred nami user posted image ampak upajmo, da nam vsem skupaj oktobra uspe, tiste, ki pa lulate še v septembru, pa držimo pestiii user posted image user posted image user posted image

katka_ ti si napisala da ti je julija zamujala brez razloga, test je bil pa -. a mi lahko poveš kako se ti je potem nazaj "uštimala"? je prišla naslednjič po normalnem ciklu, ali po normalnem ciklu+4 dni? user posted image upam da me razumeš user posted image

< Sporočilo je popravil GregUr -- 22.9.2012 9:28:23 >

(odgovor članu aviva83)
Neposredna povezava do sporočila: 594
22.9.2012 9:36:20   
Anonimen
GregUr, avgusta je prišla normalno 28. dan - šteto od 1. dne julijske M, ki je 1 teden zamujala (pa septembra isto 28. dan). Ja, v bistvu se mi je zaradi julijske zamude vse zamaknilo za 1 teden. Ni prišla avgusta 1 teden prej, če si to mislila :) .

(odgovor članu GregUr)
  Neposredna povezava do sporočila: 595
22.9.2012 9:53:35   
GregUr
aha user posted image veš kaj sm misla - ti bom zdej po svojih točnih dnevih povedala:
jst sem mela zdej skos na 24 dni, tale mesc pa 30. a bo zdej pršla po 24 dnevih al po 30ih? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 596
22.9.2012 10:02:54   
Anonimen
Ne štekam? Šteješ itak od 1. dne zadnje M, kadarkoli pač že pride ...

Aha, mislim, da štekam. Moj običajen ciklus je na 26 do 28 dni. Po julijski zamudnici se mi je cikel spet porihtal in je prišla po urniku (28. dan/27 dnevni ciklus).

< Sporočilo je popravil katka_ -- 22.9.2012 10:05:43 >

(odgovor članu GregUr)
  Neposredna povezava do sporočila: 597
22.9.2012 10:11:45   
Honey26
Petrussa čestitam! user posted image Lepo nosečnost in hiter porod. user posted image

Zunaj sonček in mraz. To je nekaj zame user posted image user posted image . Malo na sprehod pa misli umirit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 598
22.9.2012 10:36:17   
ta*mala
Mene tud v modro... se je ulilo oz ze kar v kosih leti ven :-s

(odgovor članu Honey26)
Neposredna povezava do sporočila: 599
22.9.2012 10:40:25   
Anonimen
ta*mala user posted image Imaš vedno tako močno? user posted image user posted image

(odgovor članu ta*mala)
  Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?