|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012
17.9.2012 23:51:13   
womanpolice

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

WP, še letos mava posvet...kaj bo pa dr. V rekel, bomo pa videli. user posted image

športnica, ČESTITKE!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

oooo,super!!! Držim pestke! p.s. te bom pa za ušesa, ker se nič ne daš videt.... nekajkrat te klicala, pa nič.. :-( hmmmmmmmmmmmmm torej? Kdaj? :-)

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 326
17.9.2012 23:54:14   
womanpolice
Curly... sorry, ker se jaz tebe ne spomnim. Ja, tukaj na ivf/icsi sem skoz :-)  hvala za lepe želje in seveda enako.

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 327
18.9.2012 6:59:57   
curly
WP, saj se ne mores, ker sem lani ali letos brala stare poste. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 328
18.9.2012 10:42:23   
SILVA
Športnica jeeeeeeeeeeeeee zate sem pa zelo veselauser posted image user posted image user posted image
Da ne bo pomote vesela sem za vsako, ki ji končno uspeuser posted image

Za vse, ki pa vam ni uspelo pa pošilajam en kup objemčkovuser posted image user posted image

Jaz se sedaj špikam s superfactom, prvi UZ imam 26.9 potem dobim še gonal, upam.....je pa to najin 3.postopekuser posted image

Držim pesti za vse nas in nas polivam z optimizmomuser posted image

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 329
18.9.2012 13:41:09   
smartika
Hej, moj 2 UZ pri Rešu danes tako tako; sem bolj švoh reagirala (Reševe besede); na vsaki strani 1 veliki-vodilni folikel 19 mm in več manjših , danes stopka,v četrtek pa punkcija - upam samo, da bo kakšna celica. V prvem postopku leta 2009 sva imela 13 celic in se jih je 7 oplodilo, sedaj sem bolj pesimistična, ker nimam veliko foliklov (v prvem postopku sem imela na UZ pred punkcijo čez 20 foliklov). No ja, bomo videli v četrtek, Sem že malo pozabila kako boleča/neboleča je punkcija :)

lp

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 330
18.9.2012 15:18:07   
Tejchy25
Hei!
Nekomu morm povedat, pa bom vam.
Dons sem mela transfer...Ampak, od 18ih celic se je oplodila ena sama. 11 je bilo nezrelih, 6 se lih pač ni oplodil (so rekl da tut najbrž ker so bile premajhne), ena sama samcata pa me je pričakala dons.
Upam, da me ta razveseli in se obdrži...
Sem mela plan, da jih prosim, da mi vsavijo dve blaocisti, da bo več možnosti, je bla pa ena sama samcata :)
Ampak, bolje ena kot nobena :)
Sočustvujem z vsemi, ki vam ni uspel in sem vesela za vsako posebaj, ki vam je...

(odgovor članu smartika)
Neposredna povezava do sporočila: 331
18.9.2012 16:12:22   
krisv
Tejchy25 Držim pesti, da boš čez 14 dni zagledala user posted image . Saj veš kaj ti bomo vse rekle, že ena sama je lahko največji zaklad vtvojih rokah čez 9 mesecev. A ne da.

A se mi samo zdi, al smo vse, ki smo pri Rešu, ta mesec imele zelo slabe rezultate?!? user posted image

(odgovor članu Tejchy25)
Neposredna povezava do sporočila: 332
18.9.2012 16:22:16   
Tejchy25
Hvala Krisv :)
Upam, da bo res... Bi bla zelooo vesela. Sicer pa js nisem pri Rešu...
Upam, da nas bo čimveč srečk :)

(odgovor članu krisv)
Neposredna povezava do sporočila: 333
18.9.2012 19:20:44   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

WP, še letos mava posvet...kaj bo pa dr. V rekel, bomo pa videli. user posted image

oooo,super!!! Držim pestke! p.s. te bom pa za ušesa, ker se nič ne daš videt.... nekajkrat te klicala, pa nič.. :-( hmmmmmmmmmmmmm torej? Kdaj? :-)

sam da se v službi malo umiri... user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

Neposredna povezava do sporočila: 334
18.9.2012 20:46:43   
BB09
smartika user posted image dovolj je samo eden če je ta zmagovalen user posted image

tejchy25 držim pesti da bo ta zmagovalna in da te čez 14 dni pričaka en velik + božaj trebuščka user posted image

krisv jaz sem sicer boljše odreagirala kot v prejšnjem postopku ko sem imela samo eno in se je ta oplodila samo ni bilo na koncu nič , ta postopek sem imela en kup celic, in se je oplodila tudi samo ena user posted image , meni je verjetno dopust dobro del da sem se odpočila pridelala več celi samo kaj ko to ni nobeno zagotovilo,

no držim še vedno pesti na rokah in nogah da bo še kakšna delala družbo športnici user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil BB09 -- 18.9.2012 20:47:10 >

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 335
18.9.2012 21:12:14   
curly
Da še jaz poročam... Do testa imam še menda 10 ali 9 dni, saj ne vem točno in tudi nočem vedet. Dnevi mi itak ful bežijo, tako da vsak dan vprašam, kateri dan je že, ker včeraj mi je tako hitro minilo, da sem bila danes polovico dneva prepričana, da je ponedeljek, user posted image user posted image

Sicer imam zdaj neke krče v predelu materniceuser posted image , ampak se poskušam čim manj obremenjevat s tem. (.)(.) me še nič ne bolijo in mi je tako tudi všeč, ker ko me enkrat začnejo bolet potem samo še čakam in štejem dneve do dneva D... Imam sicer neko vaginalno vnetje in verjetno sem zaradi tega tudi krvavela včeraj in danes. Prav svežo kri sem imela. Kaj takega pa še ne... Upam, da se do jutri vse skupaj ustavi...

Drugače pa navijam za vse moje soborke, čim več pluskov naj bo! Silva, sem ful vesela, da si se nam pridružila! user posted image

(odgovor članu BB09)
Neposredna povezava do sporočila: 336
18.9.2012 21:58:59   
špica84
Športnica iskrene čestitke za uspešen postopek,sem tako vesela zate

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 337
19.9.2012 9:13:45   
mala06
Športnica čestitke tudi z moje strani in lepo user posted image ti želim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 338
19.9.2012 9:31:21   
oreh
Pozdravljene!

sam je pa res porazna reševa statistika ta mesec. BB09 upam, da boš prva, ki boš malo dvignila povprečje.

Krisv meni je tudi rekel najprej, da se vidimo januarja, če ne bo transferja, ko ga pa ni bilo, je rekel, naj pridem po 3 user posted image , torej konec novembra. imam pa user posted image na 25-28 dni.
kdaj ste pa ve dobileuser posted image po neuspelem postopku, se vam je kaj zbrkal cikel?

Curly meni zelo ustreza ta dieta, je malo več prilagoditev pri kuhanju (moj bi namreč shiral, če bi moral jesti ajdovo kašo, piro, zelenjavo...) tako, da kuham dvojno. Ko mi pade cukr, mi pač pade, sej zato pa obstajajo takšne in drugačne čokoladice, da ga spet dvignešuser posted image . Načeloma pa se kar držim. Najbolj všeč mi je, da se mi že po 3 dneh vedno, ko se lotim te diete, vidi da nisem napihnjena in imam več energije.

Neposredna povezava do sporočila: 339
19.9.2012 10:00:12   
miskula
ojla,
evo mene user posted image  Smo bili na morju ( podaljšan vikent) zato se nisem nič oglasila.

Moje poročilo, jah nič, spet se špikam....in upam da mi bo supelo da grem v novi krog bolj sproščeno in brez vsakršnih upov in računanj user posted image  V soboto imam prvi UZ
Glede diet pa, sem si pa tut jaz rekla da je zdaj pravi čas za eno dieto. Tako da ločujem in od 6ure zvečer ne jem nič več, pa da vidmo user posted image

Zdaj vas je kar nekaj ki čakate na user posted image  (kje je seznamček)

Pa za vse user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

otroci so naše največje bogastvo

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 340
19.9.2012 12:52:58   
športnica
špica, mala, silva in ostale. hvala. jst sm v nebesih. sm pozabila sporočit za beto hcg, ki mi je prav všeč in sicer 1.245 user posted image user posted image user posted image
čez 14 dni pa na prvem UZ izvem ali je eden ali pa celo dva. važno, da bo vse OK. komaj čakam. baje dobim prvo slikico user posted image

(odgovor članu miskula)
Neposredna povezava do sporočila: 341
19.9.2012 12:57:29   
curly
Juhuuuuu! Bravo za beto, športnica. Je pa res lepa številka tole. Vprašanje če res nista dva!!! Ne glede na to, koliko jih je, upam, da so vsi zdravi in da se bodo razvijali tako kot je treba! Še vedno sem ful vesela zate!!!

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 342
19.9.2012 13:13:47   
pin
Športnica user posted image user posted image user posted image , če mene vpraša sta dvauser posted image

Jaz sem danes od Reša, Et-ja žal ni bilo, ker se nobena (3) jajčka ni oplodila. Še mož je jokal. Jaz pa prihajam k sebi. V januarju dobim dolg protokol s konjsko dozo zdravil....bjakkkk

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 343
19.9.2012 13:17:06   
pin
se opravičujem, dvakrat poslalo

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 344
19.9.2012 13:50:44   
tinker
user posted image

< Sporočilo je popravil tinker -- 19.9.2012 13:54:35 >

(odgovor članu pin)
Neposredna povezava do sporočila: 345
19.9.2012 13:55:37   
Anonimen
Men je tole že mal čudno, zlo velikim sedaj pri Rešu ni ratalo, midva sva tudi ostala brez ET, kljub veliko celicam. Glede na vse , kako sva se potrudila, vse vitamine in dodatke zame in za dragega, je tole mal čudno. Pa očitno nisem edina v tem času. Tko, da , ker sem takole skeptična in imam močne dvome v vse skupaj, sva se doma po pogovoru odločila, da greva verjetno kar v MB. Ko sem vprašala kaj je šlo narobe, nisem dobila ravno zadovoljivega odgovora. Glede na to, da imam medicinsko izobrazbo( nisem sestra, ampak zdravnik), sicer tega nisem ispostavila, sem pa bolj strokovno vprašala, strokovnega odg. nisem dobila. Že pred tem sem se malo poglobila v neoploditev jajč. celic, vzroke.... Da je bilo pa sedaj najslabše in to totalna neoploditev in to pri ICSI postopku, bi pa res rada imela malo boljšo razlago, ne pa da so zanič jajčeca. No upam, da ne mislite, da hujskam, sem bila do sedaj zadovoljna tako glede delovnega časa in hitrosti, samo ko te začnejo razjedati dvomi , ko sam veš veliko o zadevi, potem pa.... Ne vem no, sam morala sem dat tole ven iz sebe, ker sem jezna in razočarana. Pa saj zato so forumi, a ne, da povemo kaj mislimo. Ne bit jezne name in me obsojat.

(odgovor članu tinker)
  Neposredna povezava do sporočila: 346
19.9.2012 21:12:22   
Aleda
womanpolice- si ti v mb v postopkih? Se te spomnem od tukaj, ko smo klepetale. Jaz imam doma pa šestmesečno punčko, uspelo nama je v drugem postopku, sem v lj na gk.

anonimna-midva sva prvič imela podoben primer, sicer nisva bila pri Rešu ampak na GK v Lj, sva prav tako imela ICSI postopek. Imela sem samo eno celico... in zato tudi nisem preveč upala da bo sploh kaj. No ko sem prišla na transfer so tako čudno nekaj mencali, da so bli spermiji zanič...da niso gibljivi itd., kar sva midva že vse vedela in prav zaradi tega sva imela ICSI in še nek HOS test je delal partner, pri katerem so preiskušali kako bojo dobili primerne spermije za oploditev in na tak način naj bi tut potem uspešno ločili dobre spermije za oploditev. Sem dobila tak čuden občutek, kot da nebi vedli da naj bi uporabili to metodo, saj ne vem lahko da se motim... po drugi strani sem si mislila, da oni že vejo kaj narediti v takem primeru. No in še to mi je dalo misliti, ko so na konziliju obravnavali najin primer so napisali, da naj moža najin G pošlje na HOS test. Ko sva imela pri G posvet, je rekel da za test ni potrebe ker ga je že delal, samo na karton je napisal in poudaril, da so slabe semenčice in HOS test. In naslednjič je uspelouser posted image pa čeprav je bila samo ena celica vredu. Vem da sva imela velikoooo srečo... ampak sem pa vidla da je fajn da tudi sam malo spremljaš in opozoriš na kakšno stvar. Upam da vama v naslednjem postopku v MB uspe, srečno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 347
20.9.2012 6:21:20   
BB09
Jutro
no jaz grem danes delat, mi bo šel dan vsaj hitreje, sicer pa sem se oblekla hlače in sem jih komaj zaprla, mislim, da se jih bom v službi kar odpela in ne vem kaj bo po malici user posted image ko sem v trenirki doma sploh nisem opazila zdaj pa vidim da imam trebuh ful napihnjen, sicer me še kar neki špika v trenuhu ampak pri meni je to vse

športnica superuser posted image user posted image za beto po moje sta tudi dva ti samo božaj trebuščka

curly upam da nimaš več vnetja in da je vse o.k. držim pesti

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 348
20.9.2012 9:40:08   
curly
Hej.
Ja, moje vnetje se umirja počasi. Ni še čisto OK, tako da SO odpadejo, nimam pa več pekočega, srbečega občutka pa tudi krvav izcedek je pojenjal. user posted image user posted image Ravno sem bila na WC in spet krvav izcedek. Včeraj ga sploh ni bilo, danes pa spet? Ne vem, kaj je to...
Posebnih znakov nimam, le tu pa tam me zagrabi kak krč, ampak mislim, da je to lahko tudi od stopke ali PMS-ja.
Jaz ostajam pozitivna ne glede na to, kar bo! Močno močno navijam za vse vas, upam, da čim prej katera nalula user posted image , da se bomo imele spet česa veselit! user posted image

oreh, ti si taka pridna pupa! Le tako naprej! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BB09)
Neposredna povezava do sporočila: 349
20.9.2012 10:15:11   
oreh
OJ,
bom na hitro še jaz rekla kako o Rešu. Zame je bila največja mora v postopku in prej stopit k njemu v ordinacijo, kaj bo pa tokrat rekel pikrega... A sem bila tako zelo presenečena kako se je z vsakim UZ mehčal, postajal prijazen, motivirajoč, predvsem pa humoren gospod. Kar je razumljivo, saj pogosto prihajaš k njemu v tistih 14 dneh, te spozna. Na predhodnih pregledih pa verjetno vse želimo, da naredi čudež in da ne dočakamo naslednje menstre.Jaz sem bila vsakič prav potolažena, ko mi je realno, seveda po njegov negativno, a vseeno malo pozitivno povedal kaj je za pričakovat. Predvsem pa smo se kar nekajkrat pošteno skupaj nasmejali.

Ko sem prišla na pogovor za laparo, sem trmasto vztrajala, da ne bom šla, da grem raje samoplačnišško takoj na IVF. Seveda me je ostro nadrl, da on pač ne dela otrok po naročilu. In tako po moje tudi je.
Kaj pa vem anonimna, ti si iz te stroke in bolj veš, kaj sploh medicina lahko naredi za samo izboljšanje kakovosti jajčec?
Jaz mislim, da tega še niso dognali, pač filajo s hormoni, da pridelamo čimveč celic in tako je več možnosti, da bo vsaj ena ok. ne morejo pa zdravit dejanske kakovosti in zvišati možnost delitve... Po moje ima tukaj še vedno največ prstov vmes narava, ne pa reško.
Ko sem ga vprašala ali po njegovo lahko vpliva dieta z nizkim GI, mi je rekel, da seveda, nečemu se pa tut lahko odpovemo (cukru), jojme, jojme, jih pa najde...
Se pa čisto strinjam s tabo, da, če je ženska z zdravnikom nezadovoljna, da je res bolje razmišljati o menjavi, saj je poleg vsega stresa še to, kar malo too much.

Je pa tudi res, da nas je ta mesec ogromno ostalo brez ET, a nas je na tej strani samo kakih 7??? pri njemu, medtem, ko jih je dnevno 7 vsako jutro pri njemu. Njegova statistika je pa itak 20%.

Upam, da reš bere tole mojo hvalo njemu na čast in me vzame v postopek že oktobrauser posted image user posted image user posted image . Ne, vem, da ti vse upa pobere dejstvo, če si z nečim nezadovolen. Osebno me je z odnosom v postopku zelo presenetil, treba je pa gledat pozitivno, da je mogoče bolj kot od doktorja, mnogo več odvisno od naključja ali se bosta frdamani nevidni celici že končno enkrat združili in začeli rast.

Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?