|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012
20.9.2012 11:15:17   
Anonimen
hej anonimna, jaz ti verjamem in vem kako se počutiš, svetujem pa ti menjavo centra mb je odlična izbira-VERJEMI!

(odgovor članu oreh)
  Neposredna povezava do sporočila: 351
20.9.2012 13:24:46   
miskula
hello,
kako je zdaj z vami ki čakate na user posted image  kdaj pa dejo testki, so kakšni znaki?

Pa še nekaj me znima, zdaj bom mela drugi IUI, kolk jih pa je skupaj lahko?

dajmo, dajmo user posted image user posted image user posted image user posted image

otroci so naše največje bogastvo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 352
20.9.2012 16:54:52   
espérer

IZVIRNO SPOROČILO: oreh

OJ,
bom na hitro še jaz rekla kako o Rešu. Zame je bila največja mora v postopku in prej stopit k njemu v ordinacijo, kaj bo pa tokrat rekel pikrega... A sem bila tako zelo presenečena kako se je z vsakim UZ mehčal, postajal prijazen, motivirajoč, predvsem pa humoren gospod. Kar je razumljivo, saj pogosto prihajaš k njemu v tistih 14 dneh, te spozna. Na predhodnih pregledih pa verjetno vse želimo, da naredi čudež in da ne dočakamo naslednje menstre.Jaz sem bila vsakič prav potolažena, ko mi je realno, seveda po njegov negativno, a vseeno malo pozitivno povedal kaj je za pričakovat. Predvsem pa smo se kar nekajkrat pošteno skupaj nasmejali.

Ko sem prišla na pogovor za laparo, sem trmasto vztrajala, da ne bom šla, da grem raje samoplačnišško takoj na IVF. Seveda me je ostro nadrl, da on pač ne dela otrok po naročilu. In tako po moje tudi je.
Kaj pa vem anonimna, ti si iz te stroke in bolj veš, kaj sploh medicina lahko naredi za samo izboljšanje kakovosti jajčec?
Jaz mislim, da tega še niso dognali, pač filajo s hormoni, da pridelamo čimveč celic in tako je več možnosti, da bo vsaj ena ok. ne morejo pa zdravit dejanske kakovosti in zvišati možnost delitve... Po moje ima tukaj še vedno največ prstov vmes narava, ne pa reško.
Ko sem ga vprašala ali po njegovo lahko vpliva dieta z nizkim GI, mi je rekel, da seveda, nečemu se pa tut lahko odpovemo (cukru), jojme, jojme, jih pa najde...
Se pa čisto strinjam s tabo, da, če je ženska z zdravnikom nezadovoljna, da je res bolje razmišljati o menjavi, saj je poleg vsega stresa še to, kar malo too much.

Je pa tudi res, da nas je ta mesec ogromno ostalo brez ET, a nas je na tej strani samo kakih 7??? pri njemu, medtem, ko jih je dnevno 7 vsako jutro pri njemu. Njegova statistika je pa itak 20%.

Upam, da reš bere tole mojo hvalo njemu na čast in me vzame v postopek že oktobrauser posted image user posted image user posted image . Ne, vem, da ti vse upa pobere dejstvo, če si z nečim nezadovolen. Osebno me je z odnosom v postopku zelo presenetil, treba je pa gledat pozitivno, da je mogoče bolj kot od doktorja, mnogo več odvisno od naključja ali se bosta frdamani nevidni celici že končno enkrat združili in začeli rast.

Živjo še iz moje strani. Vglavnem vas samo berem, ampak ko sem prebrala tale post bi te najraje kar na kavo povabila!!!! OREH user posted image user posted image user posted image ... bolj se nebi mogla strinjat s tabo. V vsem navalu čustev med in po postopkih, včasih človek rata kar malo neobjektiven.... Če bi bila umetna oploditev odvisna samo od dr. bi bila uspešnost postopkov 100%, kar pa vemo da še zdaleč ni user posted image

Lp

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 353
20.9.2012 17:04:56   
curly

IZVIRNO SPOROČILO: miskula

hello,
kako je zdaj z vami ki čakate na user posted image  kdaj pa dejo testki, so kakšni znaki?

Pa še nekaj me znima, zdaj bom mela drugi IUI, kolk jih pa je skupaj lahko?

dajmo, dajmo user posted image user posted image user posted image user posted image

Mislim, da ti 4je pripadajo. Je pa odvisno od vajine diagnoze. Recimo meni so naredili samo 3, zdaj so me dali pa naprej na IVF/ICSI, tako da čakam pošto pa jo bom verjetno še čakala en čas... user posted image

(odgovor članu miskula)
Neposredna povezava do sporočila: 354
20.9.2012 19:46:41   
smartika
Da se še jaz javim po današnji punkciji v Postojni : katastrofa -v treh foliklih ena sama celica - v prvem postopku kar 14. Kao transfer v četrtek, pač itak vem, da se bova zastonj peljala 250 km , ker do transfera ne bo prišlo. Danes ni delal punkcij Reš, ampak neka dr. Mima Š., pa je bilo ful neboleče - itak, če so bili samo trije folikli.

Anonimna, jaz pa se ne strinjam glede Reša - mi je prav fajn, da nam realno pove, kako in kaj; že od leta 2009 hodiva k njemu, enkrat nam je uspelo z zamrznjenčki, danes pa nama je sam povedal, da se je pač odločil za manjšo dozo stimulacije glede na to, da sem v prvem postopku imela hiperco in bila tudi v bolnici ; da pa v naslednjem postopku itak začnemo z večjo dozo . Sicer pa je veliko, veliko odvisno od narave.........

Tako, da v soboto bi naj bil transfer, sam z možem sva se itak že sprijaznila, da tega ne bo in letos pač še ne bomo noseči, zato sva za v soboto se dogovorila, da gremo z najinim 2,5 letnim soončkom na morje in uživamo čez vikend.

lp

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 355
20.9.2012 20:30:05   
BB09
oreh user posted image user posted image lepo si to napisala, tudi jaz se ne strinjam z anonimno meni je bolj všeč da sem postavljena na realna tla in točno veš če Reš nekaj pohvali je pač vredno hvale če ne pa to tudi pove in mi je všeč ker v vsakem postopku nekaj doda nekaj spremeni da bi ja bilo boljše kot prejšnjič ko ni uspela , ampak nismo vsi ljudlje enaki in vsak drugače reagira, predvsem pa Reš in drugi zdravniki niso bogovi, tukaj so da nam pomagajo na tak način kot znajo ker nam pač ni usojeno da bi zanosili na naraven način. Jaz bi tudi pohvalila delo Reša zaradi njega vem da nisem številka, pa tudi če me nadere, ko pridem zjutraj ob 5 na UZ in stopim skozi vrata točno vem kdo sem in kakšen postopek imam pa čeprav je zunaj polna čekalnica in vem da je tako vsak dan.

smartika uživajte na morju ampak jaz bom vseeno držala pesti da pot ne bo zastojn user posted image

jaz imam test komaj 28 tako da imam še kar nekaj časa, nimam pa nobenih znakov , razen napihnjenosti kar ni znak in glava me boli ampak to me boli po malem že cel postopek verjetno zaradi hormonovuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 356
20.9.2012 20:49:07   
krisv
Kaka fajna debata se je razvila o našem Reškotu user posted image user posted image user posted image Moja ga kliče Reško-Pleško. Sem mu zabičala naj tega ne dela, da se ne bi kdaj v ordinaciji pred njim zmotil.
Meni je tudi všeč pri njem to, da je realen, nič ne zavija v celofan. Ko sem ga zadnjič vprašala, ko sva ostala brez ET-ja, kaj lahko jaz naredim za boljšo kvaliteto celic, je rekel, da enostavno nič. Ker je vse odvisno od narave. Da so ženske rojevale zdrave otroke tudi v najbolj skrajnih primerih, kot so lakota, vojne, ... Ampak seveda smo pač take, da bomo poskusile vse i svašta, samo da nam uspe.
No, debato o Rešu sem pa začela res zgolj zato, ker je ta mesec porazen, za nas dekleta, ki smo tukaj gor. Upam, da je zgolj slučaj, in da bo statistika na naši strani v naslednjih postopkih.
Sem glih brala zgodbo para na Be Love Art. Sta zapisala, da sta se zavedala, da z vsakim novim poskusom sta bila bližje cilju. In da ne bi spremenila nič (doživela sta 3 al 4 splave), ker je bila to očitno pot, ki sta jo morala prehoditi. S tem zadnjim se tudi jaz vsakodnevno tolažim. Očitno mi je namenjeno, da hodim po tej poti, zaradi katere vsakodnevno rastem in se razvijam, spoznavam meje svoje moči in zaupanja v najin odnos (z mojim user posted image ).

(odgovor članu BB09)
Neposredna povezava do sporočila: 357
20.9.2012 21:24:53   
curly
IZVIRNO SPOROČILO: krisv
Sem glih brala zgodbo para na Be Love Art. Sta zapisala, da sta se zavedala, da z vsakim novim poskusom sta bila bližje cilju. In da ne bi spremenila nič (doživela sta 3 al 4 splave), ker je bila to očitno pot, ki sta jo morala prehoditi. S tem zadnjim se tudi jaz vsakodnevno tolažim. Očitno mi je namenjeno, da hodim po tej poti, zaradi katere vsakodnevno rastem in se razvijam, spoznavam meje svoje moči in zaupanja v najin odnos (z mojim user posted image ).

Popolnoma se strinjam z napisanim. Jaz sem že pred časom rekla, da očitno že mora tako biti. Vse je z nekim namenom. Ta borba nama je recimo prinesla spoznanje, kako rada se imava in kako bedno se je prepirati zaradi banalnih stvari. Jaz sem se v tem času ogromno naučila, predvsem pozitivizma in da ni treba jamrati za vsako stvar, ker konec koncev so na svetu tudi različne bolezni, ki se jih ne da pozdravit pa tudi to, da sta moč in volja veliko. Kar hočem povedati je, da imam že od nekdaj občutek, da bo moja najpomembnejša vloga biti MAMA! Tega si resnično želim in verjamem, da mi je namenjeno, kdaj bo niti ni toliko važno (sicer upam, da čim prej), ampak važno je da se mi ta želja uresniči. Saj me razumete a ne?

Vem, da smo na tem forumu same borke in močne osebe in če kdo, si ME zaslužimo ta naziv (MAMA) in verjamem, da ga bomo dobile, le vztrajat je treba, čim bolj pozitivno gledat na vse skupaj in iz slabega poskusit potegnit najboljše! Ena rožica za vsako mojo borko!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil curly -- 20.9.2012 21:26:27 >

(odgovor članu krisv)
Neposredna povezava do sporočila: 358
21.9.2012 12:13:48   
sisi81
Ojli! Mene pa močno zanima kdo je v nedeljo v Ljubljani na ultrazvoku? Ima mogoče katera seznam?

ŠPORTNICA vesela sem zate, čeprav te ne poznam, sem že včeraj prebrala, so mi šle kocine pokonci, res si me ganila in mi dala upanje:) Drži seuser posted image

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 359
21.9.2012 12:56:04   
oreh
Sem bila prej s kolegico in njenim sinčkom na kofetu, sraka mala se je drla celo uro! No, to so ti redki trenutki, ko si rečem, da še vsaj zaenkrat imam na kofetu mir...user posted image

Ne, sej anonimna ni hotela nič slabega, meni se zdi prav, da če imaš možnost menjave doktorja zaradi nezadovoljstva in če si še recimo iz celja, pa ti je po kilometrih nekje tam tam, je lahko tudi menjava dobrodošla. Jaz še teh 15 minut težko zdržim, ko se zjutraj k njemu voziva, da me ne pobere od živčne vojne, kaj šele, da bi se vozila recimo v mb. Vsak pa bolj s svoje stroke ocenjuje drugega.

Meni je najbolj v spominu ostal Rešev zelooo spodbudni stavek, ko je mojemu po 3 slabšem UZ  dejal: gospod, maste pa srečo, dobrega srca je, lepa tut, še polikal jo bomo, da bo noseča, pa bo user posted image user posted image user posted image . Izjava je sicer primerna za drugo uro zjutraj ob šanku, sam strokovni prevod bi pa bil: vse bomo naredili, da zanosi, samo primerno dozo zdravil moramo najti. Sam, da sem se spomnila tega njegovega stavka, pa mi je bilo že bolje. Meni je on res zakon.

espereruser posted image user posted image  hvala za povabilo, bi vidla, če bi me na pir povabla, kak bi bla šele pol pametna, da kar glava boliuser posted image user posted image . Meni se obeta mega žurerski vikend tako, da sem že zdaj dobre volje. tudi vam želim lep vikend.

(odgovor članu sisi81)
Neposredna povezava do sporočila: 360
21.9.2012 13:57:02   
jona klara
ŠPORTNICA-iskrene čestitke, to sem vesela zate, kaka prava borka si, nikoli nisi jamrala, bila pozitivna in na koncu te je dočakala največja nagrada- nosečka si, in to v zadnjem postopku.Želim ti lepo in sreečno nosečnost. Uživaj v tem poslanstvu, se v živo spomnim kako srečo sem jaz takrat občutila in to je bilo moje najlepše obdobje v življenju.N e morem verjati, da me spet loteva taka žalost, čeprav imam enega sončka doma, si nisem mislila, da lahko to doživim še kdaj....kako si ti to prebrodila? Pa še nekaj kaj rečeš na dolgi postopek, proti mildu' KER MENI VEDNO PIŠE MILD, PA PRIDEM DO KOMAJ KAKE CELICE.Kako si ga prenašala' KAKO DOLGO SI IMELA ŠPIKANJE?jaz planiram spomladi, prej tako ne morem zaradi službe, imam zvezane roke, razen če jo pustim, a ni to žalostno?

sisi - kako kaj pri tebi? te kmalu pokličem!
FARGESIA- midve sva bile takrat skupaj nosečke 2010 a se spomniš?bova sedaj 2013 spet?kako si kako dete?
VSEM BORKAM ŽELIM ČIMPREJ VELIK TREBUH

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 361
21.9.2012 14:19:15   
sisi81
JONA KLARA kako si? No jaz sem danes šla dat kri za nivo estradiola, je še prenizek, v nedeljo imam UZ, najbrž bom šla spet ene 10krat na UZ preden bo kaj ratalo. Sem v postopku za zamrznjenčka brez stimulacije, bomo videli kako bo, upava, da bouser posted image

Bom pa od novembra naprej brez osebne ginekologinje, gre stran iz leonišča, ima katera kakšen predlog h komu na koncesijo ali pa tudi v leonišču?

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 362
21.9.2012 18:40:26   
športnica
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

ŠPORTNICA-iskrene čestitke, to sem vesela zate, kaka prava borka si, nikoli nisi jamrala, bila pozitivna in na koncu te je dočakala največja nagrada- nosečka si, in to v zadnjem postopku.Želim ti lepo in sreečno nosečnost. Uživaj v tem poslanstvu, se v živo spomnim kako srečo sem jaz takrat občutila in to je bilo moje najlepše obdobje v življenju.N e morem verjati, da me spet loteva taka žalost, čeprav imam enega sončka doma, si nisem mislila, da lahko to doživim še kdaj....kako si ti to prebrodila? Pa še nekaj kaj rečeš na dolgi postopek, proti mildu'' KER MENI VEDNO PIŠE MILD, PA PRIDEM DO KOMAJ KAKE CELICE.Kako si ga prenašala'' KAKO DOLGO SI IMELA ŠPIKANJE?jaz planiram spomladi, prej tako ne morem zaradi službe, imam zvezane roke, razen če jo pustim, a ni to žalost

hej jona, long time no see user posted image ja občutek je fenomenalen, sicer se zelo pazim in so me dali za en mesec na bolniško. uživam doma ... in še kar ne morem verjeti, da je to to ... se mi zdi da še ni prišlo vse za nama.

vidva sta zopet v akciji ane? superca. bo še en smrkolin user posted image mislim da si bila v začetku leta v postopku, je tako? jaz sem imela vse postopke dolge, razen peti je bil kratek. pojma nima kaj je bolje, to sem vedno zaupala klinikam.... oni že vedo. enkrat bo že ratal. dolgi postopek je točno mesec dni od prve injekcije do transferja. celo kak dan prej. odvisno na koncu kako rastejo folikli. drži se. koliko je star mali? matr je že dolg od tega. s teto M imaš kake stike?

< Sporočilo je popravil športnica -- 21.9.2012 18:41:30 >

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 363
21.9.2012 19:33:17   
športnica
punce en lep vikend vam želim ....user posted image

< Sporočilo je popravil športnica -- 21.9.2012 19:35:29 >

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 364
21.9.2012 20:47:36   
andreja83
Pozdravljene,

jst vam sporočam, da grem v torek že na UZ :) za zamrzjenčka, imam stimuliran postopek, ker drugače tak ne vem če bi sploh bil možen prenos zarodka. Tak da potem počasi pa trepetanje za odmrznitev, ampak bo že. Spremljam vas skoz, sam glede pisanja pa sem bolj lenuhec :)

Športnica tebi oz. vama pa iskrene čestitke za nosečnost, sem resnično vesela za vaju!!!!!

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 365
22.9.2012 21:59:34   
Princes11a
Pozdravljene,

Se še jaz pridružim, če smem. Sem namreč tudi v postopku v LJ (mild) in imam jutri že 3. UZ. Moji folikli bolj počasi rastejo, ampak upam, da bo jutri kaj napredka. Sicer je to moj prvi postopek, vendar moram biti optimistična, čeprav je statistika v postopkih dokaj slaba.
Tistim, ki že grejete svoje pikice, želim čimlepši plus na testku, ostalim pa čimveč lepih zarodkov, ki se bojo greli pri vas naslednjih 9 mesecev.
Upam, da nam čimprej uspe.

(odgovor članu tiky)
Neposredna povezava do sporočila: 366
23.9.2012 11:49:52   
mami 26
pozdravljene!
Najprej čestitke tisim ki ste zagledale magične črtice.
sem se odločila da po tolkih letih se spet pridružim sotrpinkam in naj vam povem da po 5 ne uspelih IVF poiskusih sem se odločila,da še zadnjič probam in jutri grem po superfact..in ja v nove boje,z veseljem,optimizmom in strahom...in v upanju na user posted image

(odgovor članu Princes11a)
Neposredna povezava do sporočila: 367
23.9.2012 16:16:51   
Princes11a
Jaz sem pa kar mal razočarana. Glede na špikanje oz. bolečine, sem mislila, da so foliklčki pridni in rastejo, pa me danes pogleda, in so skoraj enaki, kot zadnjič (okoli 11,12), pa je to že 11 dan cikla (imam pa bolj kratek cikel, nekje na 26 dni). Mislim, da bom morala naslednjič ponoviti vajo z višjo dozo zdravil. Imam sicer jutri spet UZ, samo nič ne kaže, da bo kaj user posted image

(odgovor članu mami 26)
Neposredna povezava do sporočila: 368
23.9.2012 16:30:31   
mami 26
Princes11a
jaz imam v vsakem postopku podobne težave,tko da počakaj še malo lahko da do jutri zrastejo na 20ali več..

Neposredna povezava do sporočila: 369
23.9.2012 17:15:56   
sisi81
Ojli Princes 11a ne sekiraj se, pri meni so tudi počasi rastli, kakšen jajček pojej, malo več beljakovin kot prej, pa bo, samo ne obupat, držim pesti;)

Jaz sem bila tudi danes na UZ, v torek moram spet dati kri, menda imam veliko drobnih foliklov, PCO? Sm kar malo žalostna, imam včasih občutek, da kar malo probavajouser posted image

(odgovor članu mami 26)
Neposredna povezava do sporočila: 370
23.9.2012 20:33:37   
Princes11a
Saj sem danes res jajček pojedla, sem že prebrala, da baje pomaga user posted image . Sam bojim se bolj zaradi tega, ker mam toliko krajši cikel, da bo premal časa, da bi kaj zrastli. Koliko pa morajo biti ponavadi veliki, da lahko punktirajo?

(odgovor članu sisi81)
Neposredna povezava do sporočila: 371
23.9.2012 20:39:15   
mami 26
Princes11a
iz mojih izkušenj od 19 naprej user posted image
pivo tudi pomaga...
jaz imam iste težave samo malo več časa se špikaš,boš vidla da bojo zrastli..
ali imaš menopur al gonal ali..??

Neposredna povezava do sporočila: 372
23.9.2012 21:28:08   
smartika
Pozdravljene, samo da poročam, da včeraj ET ni bilo, saj je bila celica degerenirana. Še Reš-ko je bil žalosten- kar me je pri njem presenetilo, tako, da upam da bodo moje M vsaj enkrat točne in bi v decembru lahko šla v postopek; če ne v januarju sigurno - ker se voziva od daleč, nama je že včeraj predpisal zdravila in sicer 3 amp. Menopurja on Dipherine - tako da upam v začetku decembra M in drugi dan v LJ po injekcije.

Vsem vam želim čim več uspešnih postopkov, pa da boste vse nosečke.

Aja, na morju uživali maksimalno, jutri pa služba :(

lp

(odgovor članu mami 26)
Neposredna povezava do sporočila: 373
23.9.2012 21:49:27   
Princes11a
Smartika žal mi je, ampak držim pesti, da bo naslednjič bolje.

Mami26, imam sicer mild postopek (je šele 1.) in samo 200 Puregona. No saj ce zdaj ne bo nič, mi še zmeraj lahko zamenjajo zdravila.
No zdaj bom še do konca radler spila (piva ne maram) in upam, da me jutri pričaka kak večji folikel :)

(odgovor članu smartika)
Neposredna povezava do sporočila: 374
24.9.2012 9:44:08   
oreh
Pozdravljene, glede na mrtvilo na tejle strani, smo zgleda vse imele lep vikend!

Tako, mojauser posted image se je pojavila že 2 dni prejuser posted image user posted image , še eno počakam in upam, da če seveda ne bo spontanega +, sem sredi novembra že na razgovoru pri rešu.

BB09 in curly, prihajajo vajimi dnevi za lulanje, kakšno je počutje?

smartikauser posted image user posted image . Glavno, da ste se v troje imeli lepo na morju, drugo leto pa ti dopust ne uide brez švercanja četrtega člana čez mejo, kakor tudi vsem nam ostalim neuser posted image .

Princes držim pesti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?