espérer
|
IZVIRNO SPOROČILO: oreh OJ, bom na hitro še jaz rekla kako o Rešu. Zame je bila največja mora v postopku in prej stopit k njemu v ordinacijo, kaj bo pa tokrat rekel pikrega... A sem bila tako zelo presenečena kako se je z vsakim UZ mehčal, postajal prijazen, motivirajoč, predvsem pa humoren gospod. Kar je razumljivo, saj pogosto prihajaš k njemu v tistih 14 dneh, te spozna. Na predhodnih pregledih pa verjetno vse želimo, da naredi čudež in da ne dočakamo naslednje menstre.Jaz sem bila vsakič prav potolažena, ko mi je realno, seveda po njegov negativno, a vseeno malo pozitivno povedal kaj je za pričakovat. Predvsem pa smo se kar nekajkrat pošteno skupaj nasmejali. Ko sem prišla na pogovor za laparo, sem trmasto vztrajala, da ne bom šla, da grem raje samoplačnišško takoj na IVF. Seveda me je ostro nadrl, da on pač ne dela otrok po naročilu. In tako po moje tudi je. Kaj pa vem anonimna, ti si iz te stroke in bolj veš, kaj sploh medicina lahko naredi za samo izboljšanje kakovosti jajčec? Jaz mislim, da tega še niso dognali, pač filajo s hormoni, da pridelamo čimveč celic in tako je več možnosti, da bo vsaj ena ok. ne morejo pa zdravit dejanske kakovosti in zvišati možnost delitve... Po moje ima tukaj še vedno največ prstov vmes narava, ne pa reško. Ko sem ga vprašala ali po njegovo lahko vpliva dieta z nizkim GI, mi je rekel, da seveda, nečemu se pa tut lahko odpovemo (cukru), jojme, jojme, jih pa najde... Se pa čisto strinjam s tabo, da, če je ženska z zdravnikom nezadovoljna, da je res bolje razmišljati o menjavi, saj je poleg vsega stresa še to, kar malo too much. Je pa tudi res, da nas je ta mesec ogromno ostalo brez ET, a nas je na tej strani samo kakih 7??? pri njemu, medtem, ko jih je dnevno 7 vsako jutro pri njemu. Njegova statistika je pa itak 20%. Upam, da reš bere tole mojo hvalo njemu na čast in me vzame v postopek že oktobra . Ne, vem, da ti vse upa pobere dejstvo, če si z nečim nezadovolen. Osebno me je z odnosom v postopku zelo presenetil, treba je pa gledat pozitivno, da je mogoče bolj kot od doktorja, mnogo več odvisno od naključja ali se bosta frdamani nevidni celici že končno enkrat združili in začeli rast. Živjo še iz moje strani. Vglavnem vas samo berem, ampak ko sem prebrala tale post bi te najraje kar na kavo povabila!!!! OREH ... bolj se nebi mogla strinjat s tabo. V vsem navalu čustev med in po postopkih, včasih človek rata kar malo neobjektiven.... Če bi bila umetna oploditev odvisna samo od dr. bi bila uspešnost postopkov 100%, kar pa vemo da še zdaleč ni Lp
|