|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012
14.9.2012 10:47:56   
tinker
Športnica ČESTITAM !!!!!!!!!!!! user posted image . Upam, da se ti čimprej vse pridružimo.
Evo punkcija je za mano, skoraj nič me ni bolelo, no malo na levi, tam me vedno malo bolj. Foliklov bilo ene 7-8, jajčnih celic imava 5. Plavalčki so pa tud. Sedaj me pa boli za znort, tud zakašljat ne morem brez bolečine. Čakam da tablet prime. Srečno vsem. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 301
14.9.2012 10:59:18   
smartika
Moje poročilo iz 1 UZ danes: trije na eni in štirje folikli na drugi strani, vendar vsi premajhni... sem slabo reagirala, sedaj sem do ponedeljka dobila 2x menopur in v torek zjutraj na 2 UZ -upam, da se bodo prebudili folikli. Je pa bila danes res gužva pri Rešu - že ob 4.30 zjutraj

lp

(odgovor članu tinker)
Neposredna povezava do sporočila: 302
14.9.2012 14:19:05   
oreh
Živjo monsyuser posted image , vidim da si gor.
upam, da teh strani ne bere kakšen otrok... naj torej gre vse v ****. do transferja itak da ni prišlo. ampak se ne dava, bo pa po 3user posted image bolje, ko spet lahko greva. Kakor koli obrneš pa se mi zdi, da v teh postopkih odkriješ lahko novo sfero (čustveno) svojega dragega, ki jo drugače lahko pogosto iščeš z mikroskopom in že zato je vredno stvari jemati pozitivno, pa tudi če se ne zdijo. naju ni tako zelo podrlo, sem bila že včeraj prepričana, da je veliko možnosti, da pa le ne bo in bova pač uživala življenje naprej, november bo pa tudi kmalu tukaj. no, je pa tudi res, da sva bila že ob 9.00 na pivu in zgleda, da sem še zdaj mal v rožcahuser posted image
Ena celica je takoj umrla, ena je bila zrela, a se ni oplodila.
Vam pa želim same lepe informacije s strani zdravnika!
bb jaz sem bila okoli 8 tam, pa ti?

(odgovor članu tinker)
Neposredna povezava do sporočila: 303
14.9.2012 14:55:20   
monsy
Zlata moja oreh user posted image za optimizem!!!!

sem mislila nate cel dan u službi in držala pestke. mi je žal da ni uspelo user posted image user posted image po moje vama je usojeno kar naravno, tako da boš + sigurno zagledala u teh 3.mesecih, tako da ti u naslednji postopek sploh ne bo treba!!!
No sej je vikend, tko da ena piva ali dve ne bojo nč škodle.bodi u rožicah še naprej... user posted image

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 304
14.9.2012 16:14:09   
curly
Hej.
Oreh, ne vem, kaj naj ti recem.. ful ti zelim, da naslednjic uspe!!!
Mi smo preziveli, partner je oddal manj primerne plavalcke, tako da so moznosti zelo male. To je to, zdaj grem pa pocivat. Lep vikend vsem.

< Sporočilo je popravil curly -- 14.9.2012 16:16:08 >

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 305
14.9.2012 18:14:24   
BB09
evo še moje poročilo od 8 celic se je oplodila samo ena in ta je zdaj v mojem varstvu upam da vseh 8 mesecev in pol user posted image test imam 28 zdaj se začne čakanje 14 dolgih dni

oreh pošiljam enega user posted image tudi jaz sem bila ob 8 tam mislim, da sta bila vidva pred nama notri midva sva sedela pri vhodnih vratih, no jaz sem bolj ležala na stolu ker še zdaj ne morem normalno sedeti od punkcijeuser posted image drži se, november bo prav kmalu tukaj tako da optimistično naprej in iz srca ti želim, da bi čim prej zagledala čarobni plusek , je pa res da v teh postopkih začneš ceniti in uživati malenkosti. življenje , predvsem pa partnerja tako da se vse res povzpne na višjo sfero. Med čakanjem na magične pluske tebi in vsem tukaj žlim veliko optimizma in predvsem veliko mero uživanja v vsem user posted image

curly tudi tebi držim pesti nikoli ne veš optimistično naprej kdaj imaš test

smartika super user posted image prejšnji teden je bila tudi gužva pri Rešu tako da se dogaja

< Sporočilo je popravil BB09 -- 14.9.2012 18:16:23 >

(odgovor članu tinker)
Neposredna povezava do sporočila: 306
14.9.2012 18:15:38   
krisv
oreh user posted image Vem kako se počutiš. Been there, done that. user posted image Je pa res, da nas znajo naši dragi še pozitivno presenetit v takšnih situacija, a ne da. Lepo, da sta si vzela čas zase. Zdaj pa pozitivno naprej. Ne preostane nič drugega.
Jaz sem začela jemati navadno konopljiko, na kitajsko angeliko še čakam, pa ene posebne masažne tehnike sem se lotila. Pa bomo videli kaj bo tokratnja kombinacija prinesla.

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 307
14.9.2012 18:21:38   
BB09
tinker user posted image super za toliko celic zdaj pa počivat kdaj imaš transfer

(odgovor članu krisv)
Neposredna povezava do sporočila: 308
15.9.2012 8:17:40   
Fargesia
Punce, pozdravljene!

doooolgo časa se nisem nič javljala na RR, zdaj imam pa eno vprašanje...Nekje sem slišala, da je na GKLJ novo to, da sta oba s partnerjem povabljena na konzilij, kjer ti vse razložijo. Pa me zanima, če je katera kaj slišala o tem. Zdi se mi brezveze, da bi tja hodila, glede na to, da že imam enega IVFovčka. user posted image

Držim pesti na rokah in nogah za vse!!!!!!user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 309
15.9.2012 21:53:18   
curly
BB09, na isti dan imam test, ampak nimam pricakovanj. Malo sem se vdala oz. kar bo pac bo. Ostajam realna, ker vem, kako majhne moznosti imam. Mogoce me pa se razocaranje drzi pa bom cez 2 tedna bolj optimisticna. Navajam za vse vas ZEEELOOO mocno in upam, da vas cim vec nalula +!!!
Miskula, any news? Mislim nate!!!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 310
16.9.2012 15:38:02   
miskula
punce nič ne bo user posted image user posted image user posted image user posted image
včeraj se je ulila user posted image user posted image user posted image user posted image
čist me je potrlo tole, še dobro da imam moje dvauser posted image  user posted image  in da grem danes na Il divo user posted image
danes pade že prva špika spetuser posted image

držim pesti za vse še posebno zate curly user posted image user posted image user posted image

otroci so naše največje bogastvo

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 311
16.9.2012 22:02:25   
curly
Miskula,user posted image user posted image zelo mi je zal, da je tecka prisla. Upam, da naslednjic uspe!!!

Hvala za navijanje!

(odgovor članu miskula)
Neposredna povezava do sporočila: 312
17.9.2012 7:29:06   
pumpkinka
Zivjo punce!

Predvčerajšnjem prišla user posted image , tako da je včeraj že padla prva špika. V petek pa UZ user posted image

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 313
17.9.2012 8:45:11   
oreh
No tako, pa smo spet v delovnem tednu.Tudi ta bo enkrat minil in že bo nov vikend pred vratiuser posted image
Hvala punce! Največji šok je bil v soboto, ko pride vse za tabo. Včeraj sva pa hodila iz piknika na piknik, kjer je mrgolelo vozičkov. Je pa mojega stisnilo, sploh ni hotel iti, ker so tam otroci. Pa sem mu rekla, da bo piva vendarle več kot otrok, no pa si je pol  zadnjo minuto premislil in smo se imeli luštno. torej imajo tudi moški te zadržke in misli.

BB09, aha, vem katera sta. Le glej, da se nikoli več ne vidiva v tisti ambulanti!user posted image

Miskula, žal mi je, želim ti, da pa bo tokrat vendarle uspešno.

Krisv, a ti tudi novembra spet začneš ali sem kaj pomešala?

Curly, jaz mislim, da si kar na pravi poti, 50% da bo in 50%, da ne bo. nekega hudega vpliva nimamo. Jaz se pa psihično pripravljam na dieto z nizkim GI, ki baje lahko vpliva na kakovost jajčec pri PCO. Danes začnem!Seveda se ne bom držala alineje, ki govori o sladkanem kofetu.user posted image

(odgovor članu tinker)
Neposredna povezava do sporočila: 314
17.9.2012 9:05:36   
BB09
Dan
miskula user posted image user posted image žal mi je , tudi jaz upam da bo naslednjič zmagovalna kombinacija
curly mislim, da smo vse na istem, nikjer ni zagotovila, zanosile so že s slabimi morulami a z lepimi blasocistami ne , ni garancije kaj je uspešno , zato pa nam ostane le da upamo in da ostanemo pozitivne, kljub temu da je to včasih res težko, ko se ruši svet okrog nas, zato za vse držim pesti in resnično upam, da prej ali slej nam bo vsem uspelo dobiti najlepši naziv mama user posted image

(odgovor članu tinker)
Neposredna povezava do sporočila: 315
17.9.2012 13:33:58   
krisv
miskula user posted image Upam, da si uživala na Il Divu in malce pozabila na vse skupaj. A če si na IUI greš kr v naslednji postopek, tudi če je stimuliran? Držim pesti user posted image
oreh Ja, nama je Reš rekel, da gremo kr v novembru v akcijo (po mojih izračunih konec oktobra), ker baje imajo decembra spet dopuste in da ne bi česa zamudili. Očitno ni nujno, da daš tri user posted image skos user posted image .
curly in BB09 držim pesti pri odštevanju dnevov in čakanju na user posted image

Jaz sem pa danes zvedela, da je prijateljica noseča. Sem tako iskreno vesela zanjo, brez tistih smotanih občutkov zavisti, zakaj pa meni še ni uspelo, ker vem, da se je tudi ona namatrala. Ji je uspelo s klomifenom, z diagnozo PCO. Tako, da sem dobila upanja, da se še znajo zvezde in planeti postaviti v pravo zaporedje user posted image Tudi nam se bodo, ko bo čas za to.

(odgovor članu BB09)
Neposredna povezava do sporočila: 316
17.9.2012 14:45:34   
tinker
Evo mene. Danes naj bi imela transfer, pa se ni nobena od petih celic oplodila. Madona, pa tko polna pozitivne energije sva šla danes v amb. pol pa hladen tuš. Sploh še ne morem verjet, bo najbrž danes pršlo za mano, sploh se nisem imela še časa zjokat. Groza. Sedaj dobila napotnico za genetsko posvetovalnico, sam ne vem kaj mi bo to pomagalo, ker itak nimamo kaj pol nardit razen na darovano celico it. Za to sem pa še premlada, mi je reku Reš, a dozdaj sem bla pa vedno stara.
Kaj naj nardim,ali naj menjam in grem v Mb al dam še en postopek čez .

(odgovor članu krisv)
Neposredna povezava do sporočila: 317
17.9.2012 17:22:40   
krisv
tinker user posted image user posted image Brez besed sem.

(odgovor članu tinker)
Neposredna povezava do sporočila: 318
17.9.2012 17:30:46   
curly
Pozdravljene, punce. No, jaz sem vse lepo prespala in pretehtala in sem se odločila, da če čez 11 dni ne nalulam +, se bom lotila diete, iste kot ti OREH (btw, bravo za optimizem in močno voljo!). Že dolgo dolgo razmišljam o tem, ampak nisem prav veliko naredila v tej smeri. Drugače sem se pa odpovedala user posted image za teh 14 dni. Nočem se obremenjevat z nobenimi znaki, ki jih ta mesec tudi NI! user posted image To mi je zelo všeč, ker potem pozabim, da smo sploh kaj imeli. Ne štejem dnevov, ker sem potem samo obremenjena. Prejle sem jih morala prav preštet, da sem vedela, čez koliko dni imam test, ampak bom čez 2 dni verjetno spet pozabila, koliko še! user posted image Skratka, trenutno se mi veliko dogaja in sploh nimam časa, da bi razmišljala o znakih, dnevih ipd. Niti prsa me še niso začela bolet. Isn`t that cool? user posted image user posted image

Imam pa drugo težavo. Dobila sem vnetje tam spodaj. user posted image user posted image user posted image Skrajno neprijetno. Sicer sem vprašala zdravnico, če si lahko vstavim Canesten in je rekla, da lahko. No, v petek in včeraj sem vstavila po 1 tableto. Spolnih odnosov nisem imela od sobote in danes, ko se obrišem na papirju sveža kri. V bistvu je bilo zelo malo, ampak vseeno me skrbi, ker ranit se nisem mogla z ničemer, razen če bi to bila O krvavitev, za katero je 3 dni prepozno... Ima katera kaj znanja o tem? Bi lahko bilo od vnetja?

tinker, pošiljam user posted image user posted image user posted image , ne znam ti povedat, kako hudo mi je zate! Držim pesti, da bo naslednji postopek zmagovalen! Bodi optimistična, jaz verjamem, da se bo vse uredilo!

krisv, jaz sem prepričana, da nam bo vsem uspelo, samo obupati ne smemo. Poglejte športnico, upanje umre zadnje!!!

športnica, kako si kaj? Kakšni so občutki? Kdaj imaš prvi pregled?

BB09, močno navijam zate pa tudi za ostale, ki se bližate punkciji, transferju ali testku! Naj bo september čim bolj POZITIVEN!!!

< Sporočilo je popravil curly -- 17.9.2012 17:31:12 >

(odgovor članu tinker)
Neposredna povezava do sporočila: 319
17.9.2012 17:52:42   
BB09
tinker tudi jaz ti pošiljam en velik user posted image drži se

curly lahko pa je to bila vgnezditvena krvavitev user posted image sem vesela da si tako optimistična user posted image

jaz sem se tudi odločila da bom probala malce odmisliti, to ne pomeni da se bom zdaj napila itd, ampak bom pribala uživat vsak trenutek in se ne bom obremenjevala z znakci in znaki in odštevanjem dni no vsaj upam da mi bo to uspelo user posted image drugače pa hvala vsem ki držite pesti in držim pesti za vse, ki ste začele s pikanjem, punkcijo ali transferjem vsem želim en uspešen postopek user posted image

(odgovor članu tinker)
Neposredna povezava do sporočila: 320
17.9.2012 18:37:38   
curly
BB09, drugega mi ne preostane. Načeloma sem bolj optimist kot pesimist, sem pa tudi zelo realen človek. Upam pa DO konca. Kolikor vem, je za vgnezditveno mnogo prehitro. Pravijo, da naj bi bila 5-10 dni po oploditvi... No, IUI sem imela v petek, kar pomeni, da je minilo ravno 3 dni od ovulacije. Itak bi bila presrečna, če bi bila VK, ampak možnosti so zelo male.
Ja, probaj odmislit, kolikor pač lahko. Jaz se poskušam zamotit z različnimi stvarmi - od čiščenja, do česanja psa in mačkeuser posted image , kuhanja, surfanja, kofetkanja (brez kavice zame) ipd. Treba se je zamotit pa bo 14 dni minilo kot bi mignil! Upam, da nama bo uspelo mirno pričakati tisto kar naju pač čaka... user posted image user posted image

(odgovor članu BB09)
Neposredna povezava do sporočila: 321
17.9.2012 20:25:00   
športnica
miskula, res mi je žal da vama tokrat ni uspelo, ampak glavo gor, treba gledat naprej in proti novim ciljem. naj vaju nič ne ustavi. bo prišel vajin dan in takrat bo poplačano vse za nazaj. verjemi.

BB09, veš da sem se zalotila da se skos božam po trebuščku. feeling je čudovit, skušam biti neobremenjena za naprej. lepo uživaj in si daj duška, počivaj, beri... in bo hitro minilo ... mi smo s tabo .... user posted image user posted image user posted image

oreh, hvala. hehe kurja polt. ufffff, nor občutek. bošvidela - vedno je upanje. le pozitivno naprej. če ni ratalo, že ni bilo namenjeno. te pa povsem razumem. sicer brez ETja nikoli nisem bila, ampak lej ... glavo gor. nimamo kej. midva sva se vedno z nečim zalotila. se vrgla v kak projekt ... pa so nama hitro minili meseci .... drži se

mihika, ja se te spomnim iz januarja letos. držim pesti za naslednji postopek. ti si res ena dušica. ni bilo pa nobene romantike, ko sem zagledala plusek user posted image . sm kr takoj zbudila mojega, ki je bil ob 5h zjutri cel zaliman, in mu povedala da mava plusek. kljub načrtom kako bi mu sporočila to novico nisem zdržala user posted image .

curly hvala. ti ga pa ne srat. pozitivno razmišljat. močno drim pesti, da boš najsrečnejši človek cez nekaj dni user posted image boš kar skenslala kavo? pridna. jaz sem v 5 dneh odkar vem da sem noseča spila eno. res me je bolela glava. pa baje ni dobro kar presekat. kaj pa vem. sej človk ni nikol pameten user posted image

ally78, seveda se te spomnim. joj s tolkimi puncami sem že bila tu ... toliko imen in toliko zgodb. kako si?

spelcy3, bila sva 3krat v MB in 3krat v LJ. zadnje dva postopka z IMSI, ki je sedaj v LJ plačljiv in sicer 325 eur.

ninočka 26, ne boš verjela ampak tudi jaz sem bila skoraj večino tega postopka na dopustu, na morčku. sem bila blizu in se pripeljala zjutraj na UZ in takoj nazaj na plažo user posted image . mogoče je pa to pomagalo, ko so bili živčki res na off. user posted image

latka živjo, joj sem pozabila odgovoriti na tvoje sporočilo. kako si? itak da se spomnim, po moje se vseh spomnim, razen anonimnih je nekam veliko tu user posted image user posted image user posted image

tinker joj, punca moja. nimam besed. drži se. user posted image

smartika, držim pesti za folikle...... da bodo veliki in debeli user posted image v katerem postopku pa si?

pa tudi ostalim, ki sem jih pozabila najlepša hvala ker mislite in navijate zame. uf komaj čakam UZ, pa prvo slikco, utrip srčka .... oh bi kar prehitevala naprej, da čimprej minejo tile tedni. skos so skrbi. nikol ni konec. user posted image

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 322
17.9.2012 21:27:47   
womanpolice
Po doooolgem času se spet pojavim na tem forumu (nazadnje bila januarja, ko sem bila v neuspešnem boju za drugega otročka), in kaj vidim.... NAJLEPŠO NOVIČKO. ŠPORTNICCCCCCCCCCCCCAAAAAAAAA, POVEDATI TI NE MOREM KAKO SEM VESELA ZATE, DA VAMA JE KONČNO USPELO. želim vama, da bo vse tako kot MORA biti in VERJAMEM, da bo!!!! Veselim se sprotnih novičk... o uz, srčku, itd. Kolk so ti jih vstavili? Super res. Čestitke!!!!!!!!!!!

FARGESIA.. Vidm, oz. sklepam, da v nov boj... Kdaj pa, če ni skrivnost :-)

večino vas ne poznam in verjetno tudi vi mene ne. Sem že "stara garda" :-) Po treh neuspelih v LJ in v četrtem postopku (petem transferju) v MB nama je uspelo in imava skoraj leto in pol staro princesko Eriko. Prav vsaki izmed vas želim, da čimprej pridete do svoje največje sreče!

(odgovor članu krisv)
Neposredna povezava do sporočila: 323
17.9.2012 21:32:35   
curly
wp, jaz sem že brala tvoje poste pa se ne spomnim ali na temah IUI-ja ali IVF-a. Saj nima veze. Držim pesti, da čim prej uspe!
športnica, lepo da nas še spremljaš. Hvala za lepe in spodbudne besede. Navijamo, da ti čas do UZ-ja čim prej mine in da boš kmalu poročala o bitju user posted image !!! Le pridi še kaj pokukat in kakšno spodbudno napisat - tega ni nikoli dovolj! user posted image

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 324
17.9.2012 22:05:48   
Fargesia
WP, še letos mava posvet...kaj bo pa dr. V rekel, bomo pa videli. user posted image

športnica, ČESTITKE!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?