curly
|
Pozdravljene, punce. No, jaz sem vse lepo prespala in pretehtala in sem se odločila, da če čez 11 dni ne nalulam +, se bom lotila diete, iste kot ti OREH (btw, bravo za optimizem in močno voljo!). Že dolgo dolgo razmišljam o tem, ampak nisem prav veliko naredila v tej smeri. Drugače sem se pa odpovedala za teh 14 dni. Nočem se obremenjevat z nobenimi znaki, ki jih ta mesec tudi NI! To mi je zelo všeč, ker potem pozabim, da smo sploh kaj imeli. Ne štejem dnevov, ker sem potem samo obremenjena. Prejle sem jih morala prav preštet, da sem vedela, čez koliko dni imam test, ampak bom čez 2 dni verjetno spet pozabila, koliko še! Skratka, trenutno se mi veliko dogaja in sploh nimam časa, da bi razmišljala o znakih, dnevih ipd. Niti prsa me še niso začela bolet. Isn`t that cool? Imam pa drugo težavo. Dobila sem vnetje tam spodaj. Skrajno neprijetno. Sicer sem vprašala zdravnico, če si lahko vstavim Canesten in je rekla, da lahko. No, v petek in včeraj sem vstavila po 1 tableto. Spolnih odnosov nisem imela od sobote in danes, ko se obrišem na papirju sveža kri. V bistvu je bilo zelo malo, ampak vseeno me skrbi, ker ranit se nisem mogla z ničemer, razen če bi to bila O krvavitev, za katero je 3 dni prepozno... Ima katera kaj znanja o tem? Bi lahko bilo od vnetja? tinker, pošiljam , ne znam ti povedat, kako hudo mi je zate! Držim pesti, da bo naslednji postopek zmagovalen! Bodi optimistična, jaz verjamem, da se bo vse uredilo! krisv, jaz sem prepričana, da nam bo vsem uspelo, samo obupati ne smemo. Poglejte športnico, upanje umre zadnje!!! športnica, kako si kaj? Kakšni so občutki? Kdaj imaš prvi pregled? BB09, močno navijam zate pa tudi za ostale, ki se bližate punkciji, transferju ali testku! Naj bo september čim bolj POZITIVEN!!!
< Sporočilo je popravil curly -- 17.9.2012 17:31:12 >
|