Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo Septembra 2012 17.9.2012 8:41:10
|
|
|
|
srečki
|
aja pa malamut kdaj misliš ti delati test?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Septembra 2012 17.9.2012 9:24:20
|
|
|
|
Honey26
|
Pa res, malamut, kam je poniknila
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Septembra 2012 17.9.2012 11:16:02
|
|
|
|
ta*mala
|
hej hej :-) sporocam, da moje m se ni... kako ste ostale? Srecki, aviva, malamut...? Je katera ze lulala v loncek?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Septembra 2012 17.9.2012 11:43:38
|
|
|
|
_sonček
|
katka_, kaatkaa in Anonimna NA ta*mala držim pesti, da boš nalulala + Tudi za vse ostale, ki v tem tednu NE pričakujete močno navijaaaaaaammm!!!
|
|
RE: II pričakujemo Septembra 2012 17.9.2012 13:59:14
|
|
|
|
srečki
|
oj, ta*mala tudi moje zaenkrat še ni, špika me nič ne, tako da bom vrjetno lulala k pridem domov, itak če je nosečnost jo bo vrjetno zaznalo. No sedaj sem zmeraj lulala popoldan pa je v obeh nosečnostih pokazalo lep +. Ne vem če bom zdržala do jutri sonček hvala
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Septembra 2012 17.9.2012 14:28:24
|
|
|
|
mehurcica
|
Evo drage moje, sem zelo žalostna prišla je , tako da me kar pobarvajte v modro. Za vse ostale držim pesti in upoam da vsaj vam uspe.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Septembra 2012 17.9.2012 15:42:44
|
|
|
|
ta*mala
|
Srecki, bi ti mogla dobit m danes ali vceraj? Pa mislis da bo test, kljub popoldanskemu urinu, pokazal prav? Moj je bil v soboto zjutraj negativen...je se prekmalu za ponovit test?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Septembra 2012 17.9.2012 15:46:12
|
|
|
|
malamut
|
Ojla pupce, hvala ker vas skrbi zame. Nisem še testa delala, ma dns zjutro se mi je pojavu na hlačkah en roza flekec, pole ga ni blo, zdej spet en roza flekec, prov bledo roza, če ne bi bla pozorna, ne bi opazla.... zdej ne vem, kej ne j bi blo to. Sem rekla, da bo moja zamujala 5 dni. Dns je 4 dan kar je ni, bomo vidli, kej se bo pojavlo v teh dneh. Upam, da ne prije . Srečka, ta*mala, , držim figce za vas, ostalim pa en velik
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Septembra 2012 17.9.2012 15:49:33
|
|
|
|
malamut
|
IZVIRNO SPOROČILO: ta*mala Srecki, bi ti mogla dobit m danes ali vceraj? Pa mislis da bo test, kljub popoldanskemu urinu, pokazal prav? Moj je bil v soboto zjutraj negativen...je se prekmalu za ponovit test? Nimam pojma lej, jast sem mela zmirm prepričanje, da šele po 1 tednu zaostanka , se ti nivo hormonov zviša nad 50, pole pa vsi pravejo drgače, pa v navodilih od testov, tako da resnično ne vem.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Septembra 2012 17.9.2012 16:46:40
|
|
|
|
Magična
|
Mahurcica .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Septembra 2012 17.9.2012 17:39:10
|
|
|
|
ena_štajerka
|
Evo še tukaj, me lahko date v modro, obilna . Navijam za vse ostale, ki boste lulale v teh dneh in res je boljše pol kot prej, je tisto praviloma stran vržen dnar, pa to sploh ni najhujše. Huje je buljit v tisti prazen prostorček in iskat sled črtice... in tista tolažba, da je pa mogoče prehitro in potem čakat ponovitev je bolj slaba tolažba. zato sem se jaz zaklela, da ko je ne bo, bom počakala vsaj 5 dni do kakega testa...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Septembra 2012 17.9.2012 18:01:22
|
|
|
|
ta*mala
|
Meni sedaj prvič zamuja... ponavadi je bila raje kakšen dan prej, kot kasneje. Sem šla gledat za letos in je bila največkrat na 27 dni, sem pa tja na 28... Danes je 29. dan...Testa si kar ne upam ponovit, ker je bil kao en dan pred negativen... mislite da bi bla od sobote zjutraj sedaj že kakšna razlika?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Septembra 2012 17.9.2012 18:09:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz bi počakala na jutranji urin (jutri zjutraj?). Hormon se pa podvaja na 2-3 dni, tko da razlika bi bla. Držim pesti .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Septembra 2012 17.9.2012 18:17:30
|
|
|
|
malamut
|
ta*mala, tut jast imam redne ko urca, točno na 28 dni. Edinikrat, ko mi je zamujala, sem bla , ki se pa na žalost ni odvila do konca. Takrat je bu test pozitiven šele po skorej enem tednu, zato sem si rekla, da tokrat ga ne mislim prej delat. Zato ne vem, kej nej ti rečem, če ti zamuja zdej 2 dni.....jast bi počakala vsaj 5 dni. In tut bom. 5 dan je jutre...... Sej pravem, če ne bo prej
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Septembra 2012 17.9.2012 18:28:40
|
|
|
|
curly
|
Pozdravljene punce. Najprej se moram opravičit, če sem katero zamorila z mojimi preteklimi post-i. Res mi je bilo hudo in sploh nisem imela želje po forumu in po klepetih. Skratka, SE OPRAVIČUJEM! Mogla sem premisliti celotno situacijo, se sprijazniti z zelo majhnimi možnostmi in premisliti kako naprej. Odločitev je padla že v petek. Sva primerna kandidata za IVF/ICSI (umetno oploditev), tako da so šli najini papirji na konzilij. Upam, da čim prej dobiva pošto in vabilo na razgovor in da čim prej štartamo! Nama bo pa seveda pasalo malo premora. Moj je izgleda zelo obremenjen s temi postopki in je verjetno tudi zaradi tega seme slabše. No, zdaj, ko ve da je svoje opravil, je kar boljše volje, čeprav je bil v petek vidno razočaran nad svojimi plavalčki. Je šel v lekarno po Astasan. Ima katera izkušnje s tem (oz. od katere partner)? V glavnem, vsem, ki vas je obiskala , pošiljam in za več sreče v naslednjem krogu! Srečki, držim pesti zate, zdaj bi pa že bil čas, da uspe in se srečno izpelje do konca! Monsy, kakšno je stanje? NAVIJAAAAM! Navijam tudi za vse ostale, še posebej stare borke! Upam, da bo druga polovica septembra bolj roza kot prva!!! Uživajte še naprej!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Septembra 2012 17.9.2012 19:27:32
|
|
|
|
Martyna83
|
Hej hej,..vsem ki vas je obiskala posiljam en veeelik . Jaz se prvi mesec pocutim fuuull cudno,..spodaj je vse suho ??? tecke ne pricakujem tam nekje med 24 in 27 torej je se cca 7 dni,.. in spika me v spodnjem delu trebuha non stop,..vcasih celo skoraj malo boli, tesci nevem ? se je kateri to ze dogajalo???
< Sporočilo je popravil Martyna83 -- 17.9.2012 19:28:26 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Septembra 2012 17.9.2012 19:38:29
|
|
|
|
ta*mala
|
Vam sporočam, da moja radovednost in neučakanost ne pozna meja in da sem mogla že zdaj lulat v lonček... no, rezultat je, da ni črtic Oziroma je samo ena Bom sedaj počakala, da vidim, če pride ali ne...če je ne bo bom ponovila vajo tja konec tedna
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Septembra 2012 17.9.2012 21:10:43
|
|
|
|
*viva*
|
Hej punce! Kaj je zdaj to? Jaz bi več roooziiiikkk! Dajmo no, rozajte se, polovica meseca je mimo...malo popravite statistiko, da bom drugi mesec skoraj sama pri oktobrkah No, jaz pauziram. Sem bila danes v ambulanti ker je 50 dan moje pa še ni.... nosečnosti ni in sem dobila primolut nor za sprožitev. Me zanima če je katera tu jih tudi jemala? Namreč hitro po drugi tabletki sem dobila krče...zdaj pa ne vem ali je to normalno? piše sicer pod stranskimi učinki ampak med onimi bolj redkimi. Pa v križu me je začelo bolet. Pa še vprašanje, je mogoče katera to jemala pa je dobila med jemanjem? kaj potem prenehaš al kak? Joooj, komaj čakam da se vlije da začnemo s tem klomifenom. Ker res ne razumem, kak so se mi zdaj začeli cikli komplicirat? Vedno točno, ok, kaki dan do dva, ne pa takih zamud. Pa tudi ne takih bolečin kot zadnje čase... ne vem sploh več kaj naj naredim.... močno,močno,močno stiskam pesti za tiste, ki še niste lulale, da dvignete statistiko in da bo čim več rozik!!
|
|
RE: II pričakujemo Septembra 2012 17.9.2012 21:29:16
|
|
|
|
curly
|
Hej, viva. Jaz sem jih jemala, in sicer 1 teden in potem sem dobila rjavo-rdeč izcedek, sem klicala v lekarno, ali naj preneham z jemanjem (mogla bi jih jemat 10 dni) pa je rekla, da ja. Potem pa M ni bilo od nikoder, tako da sem takrat naredila napako. Potem so mi M sprožili s KT. Upam, da jo po jemanju teh tablet končno dobiš ter da greste kmalu spet v akcijo!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Septembra 2012 17.9.2012 21:54:00
|
|
|
|
aviva83
|
da se pofočkam mehurčica srečki si že delala test? ta*mala mogoče bi bili najbolj verodostojni rezultati pri jutranjem urinu? Poizkusi ju3 zjutraj pa boš videla na čem si... jaz sem bila pa cel dan tako zaposlena, da sem se šele zdaj umirila seveda sem šla v lekarno po 2 testa kar se tiče znakcev jih sploh nimam...mislim....nič bolečin, samo občasno špikanje v desnem jajčniku...sem imela dans občutek da bo pritekla...letim na wc...in samo prozoren izcedek.. me ima da bi ga že danes delala samo ne vem če ima sploh smisel?? ali naj ga rajši naredim ju3? ali rajši počakam še nekaj dni?? ZMEDENA drugače pa kot ponavadi...polivam z rozaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Septembra 2012 18.9.2012 6:06:55
|
|
|
|
ta*mala
|
mislis da bi bla kaksna razlika? ...pomoje bom pocakala do konca tedna in takrat naredila se en test, ce je ne bo... a ima katera kaksne izkusnje, zakaj je ni, test pa - ? Do sedaj se to se ni nikoli zgodilo...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Septembra 2012 18.9.2012 7:38:13
|
|
|
|
Radenska_
|
Jaz mam takih izkušenj za štiri leta. Lahko samo skoz delam teste, ker nikol ne vem kdaj bo pršla. Tko da ja, tud jaz sem včasih imela redne, potem pa se je ta red porušil. Glede primoluta, jaz sem ga jemala že ene trikrat, konec meseca ga bom četrtič. Nazadnje sem imela stranske učinke, predvsem se mi je močno povečal apetit po njem.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Septembra 2012 18.9.2012 7:54:13
|
|
|
|
trezka
|
Jutro! Moje izkušnje so podobne kot tvoje ta*mala. Sm mela skoz redno na 28 dni. Očitno je to vse na psihi, ker mi je maja zamujala 4-5 dni, naslednji mesec pa je prišla tolk prej oz. je prišla na datum kot bi morala, če bi prejšnji mesec imela normalno. Sm že bla čist navdušena drugi dan in delam test, rezultat -. Pa sm počakala še dva dni in ponovno naredila test pa spet -, proti večeru pa se je že prikazala . Pa sm bla čist na tleh, k sm se že veselila, da bi lahko bilo kaj. Sedaj pa je spet kr točna, moram rečt in potrkat (po lesu). Držim pesti, da bo pri tebi kontra in boš zagledala en velik + ali , prav tako pa vse, ki še čakat na dan D.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Septembra 2012 18.9.2012 8:22:31
|
|
|
|
Honey26
|
Vidim kup zmešanih ciklov, ajajaj, kam nam živci in narava delajo . Tudi meni se dogajajo "čudne" stvari. Že 2 dni me tako trga v jajčnikih in tam zadaj da je za pop. In kljub temu da sem rekla, ej v izi, me zdaj matra kaj je. Za je prezgodaj sam sem 3.9. nehala s KT imela krvavitev od 6 do 8 (pomoje samo odtegnitvena) in mesec ni bil ravno zelo . Po pravici povedano samo 15-ga . Tako da kakšna ugnezditvena tudi ni, mgoče ovulacija? Mogoče kljub vsemu živci, mogoče pa vnet mehur . No, bom že videla. pha, toliko o tem, gremo počasi. Držim pesti za vse.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Septembra 2012 18.9.2012 8:24:57
|
|
|
|
srečki
|
Dobro jutro! Najprej bom okregala našo Curly zato, ker se kar tja v tri krasne neki opravičuje. Sem mislila, da je to forum, kjer si punce pomagamo, bodrimo ena drugo...da damo jezo iz sebe če nam je hudo itd....jaz držim pestke za vaju in vem, da vama bo kmalu uspelo. Fejst stiskam pestke za vaju No tako morem vas tudi jaz razočarati, ker je tudi moja včeraj zvečer pritekla (again) se mi zdi da je ta HCS samo slabše nardila. Prej sem zanosila takoj, sedaj pa kr ne gre in gre, pa pravijo, da naj bi bilo tako lažje. Hja komu verjeti. No sem pa po drugi strani vesela, da je vsaj točna in brez bolečin, ker od HSC ki je bila junija (je bilo vse na glavo postavljeno in seveda boleče). Vsaj nekaj. Tako, da se selim v oktober. Martyna83 to so fajn znaki, tako sem imela jaz v drugi nosečnosti. Navijam, da bo to to. ta*mala najboljši je jutranji urin, ker popoldan veliko pijemo in se voda razredči. Ne vem zakaj se ti to dogaja, mislim, da ti tudi najboljši G ne bi znal odgovoriti, se ti je verjetno ciklus malo pomešal, si imela mogoče kakšen poseg, ali mogoče imaš kakšne druge težave (mislim, da to vse vpliva na nas). Na žalost na to nimamo vpliva, sicer pa še vedno navijam in stiskam da bi bil +. Sedaj počakaj vsaj do petka če pa ne gre, pa le naredi z jutranjim urinom. Vsem ki je ta mesec pritekla pošiljam veliko
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?