|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo Septembra 2012
17.9.2012 8:41:10   
srečki
aja pa malamut kdaj misliš ti delati test?

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 476
17.9.2012 9:24:20   
Honey26
Pa res, malamut, kam je poniknila user posted image

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 477
17.9.2012 11:16:02   
ta*mala
hej hej :-) sporocam, da moje m se ni... kako ste ostale? Srecki, aviva, malamut...? Je katera ze lulala v loncek?

(odgovor članu Honey26)
Neposredna povezava do sporočila: 478
17.9.2012 11:43:38   
_sonček
katka_, kaatkaa in Anonimna NA user posted image user posted image user posted image user posted image

ta*mala držim pesti, da boš nalulala + user posted image  user posted image

Tudi za vse ostale, ki v tem tednu NE pričakujete močno navijaaaaaaammm!!!

V nas vseh je še vedno otrok, ki verjame v čudeže. Za otroke so čudeži preproste reči. Vsak dan je čudežen – nepojasnjen, poživljajoč, vedno nov!

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 479
17.9.2012 13:59:14   
srečki
oj,

ta*mala tudi moje zaenkrat še ni, špika me nič ne, tako da bom vrjetno lulala k pridem domov, itak če je nosečnost jo bo vrjetno zaznalo. No sedaj sem zmeraj lulala popoldan pa je v obeh nosečnostih pokazalo lep +. Ne vem če bom zdržala do jutri user posted image

sonček hvala

(odgovor članu _sonček)
Neposredna povezava do sporočila: 480
17.9.2012 14:28:24   
mehurcica
Evo drage moje, sem zelo žalostnauser posted image user posted image prišla je user posted image , tako da me kar pobarvajte v modro. Za vse ostale držim pesti in upoam da vsaj vam uspe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 481
17.9.2012 15:42:44   
ta*mala
Srecki, bi ti mogla dobit m danes ali vceraj? Pa mislis da bo test, kljub popoldanskemu urinu, pokazal prav? Moj je bil v soboto zjutraj negativen...je se prekmalu za ponovit test?

(odgovor članu mehurcica)
Neposredna povezava do sporočila: 482
17.9.2012 15:46:12   
malamut
Ojla pupce, hvala ker vas skrbi zame. Nisem še testa delala, ma dns zjutro se mi je pojavu na hlačkah en roza flekec, pole ga ni blo, zdej spet en roza flekec, prov bledo roza, če ne bi bla pozorna, ne bi opazla.... zdej ne vem, kej ne j bi blo to. Sem rekla, da bo moja user posted image zamujala 5 dni. Dns je 4 dan kar je ni, bomo vidli, kej se bo pojavlo v teh dneh. Upam, da ne prije user posted image .
Srečka, ta*mala, , držim figce za vas, ostalim pa en velik user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 483
17.9.2012 15:49:33   
malamut

IZVIRNO SPOROČILO: ta*mala

Srecki, bi ti mogla dobit m danes ali vceraj? Pa mislis da bo test, kljub popoldanskemu urinu, pokazal prav? Moj je bil v soboto zjutraj negativen...je se prekmalu za ponovit test?

Nimam pojma lej, jast sem mela zmirm prepričanje, da šele po 1 tednu zaostanka user posted image , se ti nivo hormonov zviša nad 50, pole pa vsi pravejo drgače, pa v navodilih od testov, tako da resnično ne vem.

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 484
17.9.2012 16:46:40   
Magična
Mahurcica user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 485
17.9.2012 17:39:10   
ena_štajerka
Evo še tukaj, me lahko date v modro, obilna user posted image .

Navijam za vse ostale, ki boste lulale v teh dneh user posted image in res je boljše pol kot prej, je tisto praviloma stran vržen dnar, pa to sploh ni najhujše. Huje je buljit v tisti prazen prostorček in iskat sled črtice... in tista tolažba, da je pa mogoče prehitro in potem čakat ponovitev je bolj slaba tolažba.
zato sem se jaz zaklela, da ko je ne bo, bom počakala vsaj 5 dni do kakega testa...

(odgovor članu Magična)
Neposredna povezava do sporočila: 486
17.9.2012 18:01:22   
ta*mala
Meni sedaj prvič zamuja... ponavadi je bila raje kakšen dan prej, kot kasneje. Sem šla gledat za letos in je bila največkrat na 27 dni, sem pa tja na 28... Danes je 29. dan...Testa si kar ne upam ponovit, ker je bil kao en dan pred user posted image negativen... mislite da bi bla od sobote zjutraj sedaj že kakšna razlika?

(odgovor članu ena_štajerka)
Neposredna povezava do sporočila: 487
17.9.2012 18:09:42   
Anonimen
Jaz bi počakala na jutranji urin (jutri zjutraj?). Hormon se pa podvaja na 2-3 dni, tko da razlika bi bla.
Držim pesti user posted image .

(odgovor članu ta*mala)
  Neposredna povezava do sporočila: 488
17.9.2012 18:17:30   
malamut
ta*mala, tut jast imam redne ko urca, točno na 28 dni. Edinikrat, ko mi je zamujala, sem bla user posted image , ki se pa na žalost ni odvila do konca. Takrat je bu test pozitiven šele po skorej enem tednu, zato sem si rekla, da tokrat ga ne mislim prej delat. Zato ne vem, kej nej ti rečem, če ti zamuja zdej 2 dni.....jast bi počakala vsaj 5 dni. In tut bom. 5 dan je jutre...... Sej pravem, če ne bo prej user posted image

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 489
17.9.2012 18:28:40   
curly
Pozdravljene punce. Najprej se moram opravičit, če sem katero zamorila z mojimi preteklimi post-i. Res mi je bilo hudo in sploh nisem imela želje po forumu in po klepetih. Skratka, SE OPRAVIČUJEM!
Mogla sem premisliti celotno situacijo, se sprijazniti z zelo majhnimi možnostmi in premisliti kako naprej. Odločitev je padla že v petek. Sva primerna kandidata za IVF/ICSI (umetno oploditev), tako da so šli najini papirji na konzilij. Upam, da čim prej dobiva pošto in vabilo na razgovor in da čim prej štartamo! Nama bo pa seveda pasalo malo premora. user posted image Moj je izgleda zelo obremenjen s temi postopki in je verjetno tudi zaradi tega seme slabše. No, zdaj, ko ve da je svoje opravil, je kar boljše volje, čeprav je bil v petek vidno razočaran nad svojimi plavalčki. Je šel v lekarno po Astasan. Ima katera izkušnje s tem (oz. od katere partner)?
V glavnem, vsem, ki vas je obiskala user posted image , pošiljam user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image user posted image za več sreče v naslednjem krogu!

Srečki, držim pesti zate, zdaj bi pa že bil čas, da uspe in se srečno izpelje do konca!user posted image
Monsy, kakšno je stanje? NAVIJAAAAM!user posted image
Navijam tudi za vse ostale, še posebej stare borke! Upam, da bo druga polovica septembra bolj roza kot prva!!!
Uživajte še naprej! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ena_štajerka)
Neposredna povezava do sporočila: 490
17.9.2012 19:27:32   
Martyna83
Hej hej,..vsem ki vas je obiskalauser posted image posiljam en veeelik user posted image .

Jaz se prvi mesec pocutim fuuull cudno,..spodaj je vse suho ??? tecke ne pricakujem tam nekje med 24 in 27 torej je se cca 7 dni,.. in spika me v spodnjem delu trebuha non stop,..vcasih celo skoraj malo boli, tesci nevem ? se je kateri to ze dogajalo???

< Sporočilo je popravil Martyna83 -- 17.9.2012 19:28:26 >

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 491
17.9.2012 19:38:29   
ta*mala
Vam sporočam, da moja radovednost in neučakanost ne pozna meja in da sem mogla že zdaj lulat v lonček... no, rezultat je, da ni črtic user posted image Oziroma je samo enauser posted image Bom sedaj počakala, da vidim, če prideuser posted image ali ne...če je ne bo bom ponovila vajo tja konec tednauser posted image

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 492
17.9.2012 21:10:43   
*viva*
Hej punce!

Kaj je zdaj to? Jaz bi več roooziiiikkk!

Dajmo no, rozajte se, polovica meseca je mimo...malo popravite statistiko, da bom drugi mesec skoraj sama pri oktobrkahuser posted image user posted image user posted image

No, jaz pauziram. Sem bila danes v ambulanti ker je 50 dan moje user posted image pa še ni.... nosečnosti ni in sem dobila primolut nor za sprožitev. Me zanima če je katera tu jih tudi jemala? Namreč hitro po drugi tabletki sem dobila krče...zdaj pa ne vem ali je to normalno? piše sicer pod stranskimi učinki ampak med onimi bolj redkimi. Pa v križu me je začelo bolet. Pa še vprašanje, je mogoče katera to jemala pa je dobila user posted image med jemanjem? kaj potem prenehaš al kak? Joooj, komaj čakam da se vlije da začnemo s tem klomifenom.

Ker res ne razumem, kak so se mi zdaj začeli cikli komplicirat? Vedno točno, ok, kaki dan do dva, ne pa takih zamud. Pa tudi ne takih bolečin kot zadnje čase... ne vem sploh več kaj naj naredim....

močno,močno,močno stiskam pesti za tiste, ki še niste lulale, da dvignete statistiko in da bo čim več rozik!! user posted image user posted image user posted image

Only the hardest things makes us stronger...let's fight!

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 493
17.9.2012 21:29:16   
curly
Hej, viva. Jaz sem jih jemala, in sicer 1 teden in potem sem dobila rjavo-rdeč izcedek, sem klicala v lekarno, ali naj preneham z jemanjem (mogla bi jih jemat 10 dni) pa je rekla, da ja. Potem pa M ni bilo od nikoder, tako da sem takrat naredila napako. Potem so mi M sprožili s KT. Upam, da jo po jemanju teh tablet končno dobiš ter da greste kmalu spet v akcijo!

(odgovor članu *viva*)
Neposredna povezava do sporočila: 494
17.9.2012 21:54:00   
aviva83
da se pofočkam user posted image
mehurčica user posted image user posted image user posted image user posted image
srečki si že delala test?
ta*mala mogoče bi bili najbolj verodostojni rezultati pri jutranjem urinu? Poizkusi ju3 zjutraj pa boš videla na čem si...

jaz sem bila pa cel dan tako zaposlena, da sem se šele zdaj umirila user posted image seveda sem šla v lekarno po 2 testa user posted image user posted image kar se tiče znakcev jih sploh nimam...mislim....nič bolečin, samo občasno špikanje v desnem jajčniku...sem imela dans občutek da bo user posted image pritekla...letim na wc...in samo prozoren izcedek.. user posted image user posted image user posted image me ima da bi ga že danes delala samo ne vem če ima sploh smisel?? ali naj ga rajši naredim ju3? ali rajši počakam še nekaj dni?? user posted image user posted image user posted image user posted image ZMEDENA user posted image user posted image user posted image

drugače pa kot ponavadi...polivam z rozaaaaaaaaaaaa

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 495
18.9.2012 6:06:55   
ta*mala
mislis da bi bla kaksna razlika? ...pomoje bom pocakala do konca tedna in takrat naredila se en test, ce je ne bo... a ima katera kaksne izkusnje, zakaj je ni, test pa - ? Do sedaj se to se ni nikoli zgodilo...

(odgovor članu aviva83)
Neposredna povezava do sporočila: 496
18.9.2012 7:38:13   
Radenska_
Jaz mam takih izkušenj za štiri leta.
Lahko samo skoz delam teste, ker nikol ne vem kdaj bo pršla.
Tko da ja, tud jaz sem včasih imela redne, potem pa se je ta red porušil.

Glede primoluta, jaz sem ga jemala že ene trikrat, konec meseca ga bom četrtič.
Nazadnje sem imela stranske učinke, predvsem se mi je močno povečal apetit po njem.

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 497
18.9.2012 7:54:13   
trezka
Jutro!

Moje izkušnje so podobne kot tvoje ta*mala. Sm mela skoz redno user posted image  na 28 dni. Očitno je to vse na psihi, ker mi je maja zamujala 4-5 dni, naslednji mesec pa je prišla tolk prej oz. je prišla na datum kot bi morala, če bi prejšnji mesec imela normalno. Sm že bla čist navdušena drugi dan in delam test, rezultat -. Pa sm počakala še dva dni in ponovno naredila test pa spet -, proti večeru pa se je že prikazala user posted image .  Pa sm bla čist na tleh, k sm se že veselila, da bi lahko bilo kaj. Sedaj pa je spet kr točna, moram rečt in potrkat (po lesu). user posted image

Držim pesti, da bo pri tebi kontra in boš zagledala en velik + ali user posted image , prav tako pa vse, ki še čakat na dan D.

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 498
18.9.2012 8:22:31   
Honey26
Vidim kup zmešanih ciklov, ajajaj, kam nam živci in narava delajo user posted image . Tudi meni se dogajajo "čudne" stvari. Že 2 dni me tako trga v jajčnikih in tam zadaj da je za pop. In kljub temu da sem rekla, ej v izi, me zdaj matra kaj je. Za user posted image je prezgodaj sam sem 3.9. nehala s KT imela krvavitev od 6 do 8 (pomoje samo odtegnitvena) in mesec ni bil ravno zelo user posted image . Po pravici povedano samo 15-ga user posted image . Tako da kakšna ugnezditvena tudi ni, mgoče ovulacija? Mogoče kljub vsemu živci, mogoče pa vnet mehur user posted image . No, bom že videla. pha, toliko o tem, gremo počasi. user posted image

Držim pesti za vse.user posted image

(odgovor članu trezka)
Neposredna povezava do sporočila: 499
18.9.2012 8:24:57   
srečki
Dobro jutro!

Najprej bom okregala našo Curly zato, ker se kar tja v tri krasne neki opravičuje. Sem mislila, da je to forum, kjer si punce pomagamo, bodrimo ena drugo...da damo jezo iz sebe če nam je hudo itd....jaz držim pestke za vaju in vem, da vama bo kmalu uspelo. Fejst stiskam pestke za vaju user posted image

No tako morem vas tudi jaz razočarati, ker je tudi moja včeraj zvečer pritekla (again) se mi zdi da je ta HCS samo slabše nardila. Prej sem zanosila takoj, sedaj pa kr ne gre in gre, pa pravijo, da naj bi bilo tako lažje. Hja komu verjeti. No sem pa po drugi strani vesela, da je vsaj točna in brez bolečin, ker od HSC ki je bila junija (je bilo vse na glavo postavljeno in seveda boleče). Vsaj nekaj. Tako, da se selim v oktober.

Martyna83 user posted image user posted image user posted image to so fajn znaki, tako sem imela jaz v drugi nosečnosti. Navijam, da bo to to.

ta*mala najboljši je jutranji urin, ker popoldan veliko pijemo in se voda razredči. Ne vem zakaj se ti to dogaja, mislim, da ti tudi najboljši G ne bi znal odgovoriti, se ti je verjetno ciklus malo pomešal, si imela mogoče kakšen poseg, ali mogoče imaš kakšne druge težave (mislim, da to vse vpliva na nas). Na žalost na to nimamo vpliva, sicer pa še vedno navijam in stiskam da bi bil +. Sedaj počakaj vsaj do petka če pa ne gre, pa le naredi z jutranjim urinom.

Vsem ki je ta mesec pritekla pošiljam veliko user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezka)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?