|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo Septembra 2012
9.9.2012 16:43:57   
GregUr
en lep pozdrav punce! sicer malo pozno, ampak tudi jaz se vam (spet) pridružujem. na hitro moja zgodbica:
zanosila v 3. poskusu januarja letos, splavila z 22. tedni zaradi prirojenega popustljivega MV. to je bilo 1.6. ... za september sva dobila "zeleno" luč za ponovne poskuse, kar je moj vzel zelo resno user posted image mene pa so začeli jeziti medciklični izcedki - krvavo-rjavi. Sicer sem bila v petek 7.9. pri G, je rekla da ne vidi nič posebnega, da najbrž je to posledica hormonskih sprememb po splavu, najbrž pa je telo odreagiralo pač s krvavitvijo in to takrat, ko so jajčniki spet začeli ovulirat - kao prejšnja 2 cikla ni blo O user posted image ?user posted image
Uglavnem, najbrž se bom po teli M (če pride) naročila na pregled takoj po M, ko bo lahko z UZ izključila mestrualno krvavitev in se osredotočla na to "nenavadno" in vidla od kje prihaja... vsaj tko mi je blo rečeno. upam, da se skrivnost razkrije, nebi rada mela še s tem problemov pa sitnosti...
no, imam precej kratke cikle na 24 dni, ovulacijo imam približno od 8.-10. dneva cikla, tko da user posted image ne pričakujem 16.9.2012.
Elevit jem, znakov nimam nobenih, vsake toliko me "zategne" v spodnjem delu, ampak to pripisujem telim čudnim izcedkom... od parih sem dobila odgovor, da je bila mogoče vgnezditev pa da so zdej še teti krvavi izcedki, ampak ne dam veliko na to. bo že čez 1 teden jasno kako in kaj.
V naslednji user posted image imam v kartoteki napisano, da mi opravljajo cerklažo takoj po uspešno opravljeni NS, se pravi od 12.-14.t, pač zaradi moje diagnoze. Strah me je strahu, ki ga bom imela, ampak upam na najboljše.
držim pesti za vsako posebej user posted image
no, samo da sem se pofočkala. jutri pičim na morje in me do 18.9. ni.
ne vem, ali naj vzamem teste sabo, al ne?! user posted image da jih ne bom iskala v Konzumu user posted image user posted image

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 326
9.9.2012 17:22:03   
črtica1
da se vam malo javim..

danes ni moj dan je ena prijateljica rodila in je takoj vprašanje kdaj bom pa jaz na vrsti?pa fant bo v parih dneh stric in si močno želim da bi bila tudi midva kdaj na drugem mestu ne samo kot opazovalca..user posted image
pms me matra že par dni..ena otožnost, žalost, nemoč..bo bolše enkrat

kam je pa viva* ta mesec izginila?

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 327
9.9.2012 18:27:33   
*viva*
evo me, sem tu...ampak sem v bistvu še v avgustu. Moje user posted image še kar ni, testi so negativni. Počasi imam dovolj, zato grem jutri, ko itak imam poti v bolnico, vprašat kaj naj naredim. Res več ne razumem. Danes je 42 dan, moji cikli so bili do letos vedno na 28 dni. Letos pa je bil že en cikel daljši ampak takrat sem vsaj imela občutek da bo počasi se vlilo zdaj pa še tega ni. Klomifen pa me čaka...user posted image

Vas prebiram, sitskam pestke...polivam roziko user posted image

Ej jo, witch user posted image user posted image za opravljene preiskave. Zdaj pa bi bil čas da se nekaj premakne, čeprav če prav razumem je PCO sodeč po tem izvidu izginil al kako? in kak je plan za naprej?

Bodite v cvetju in ne pozabite se rozat! user posted image

Only the hardest things makes us stronger...let's fight!

(odgovor članu črtica1)
Neposredna povezava do sporočila: 328
9.9.2012 19:29:58   
*dotika*

IZVIRNO SPOROČILO: GregUr

en lep pozdrav punce! sicer malo pozno, ampak tudi jaz se vam (spet) pridružujem. na hitro moja zgodbica:
zanosila v 3. poskusu januarja letos, splavila z 22. tedni zaradi prirojenega popustljivega MV. to je bilo 1.6. ... za september sva dobila "zeleno" luč za ponovne poskuse, kar je moj vzel zelo resno user posted image mene pa so začeli jeziti medciklični izcedki - krvavo-rjavi. Sicer sem bila v petek 7.9. pri G, je rekla da ne vidi nič posebnega, da najbrž je to posledica hormonskih sprememb po splavu, najbrž pa je telo odreagiralo pač s krvavitvijo in to takrat, ko so jajčniki spet začeli ovulirat - kao prejšnja 2 cikla ni blo O user posted image ?user posted image
Uglavnem, najbrž se bom po teli M (če pride) naročila na pregled takoj po M, ko bo lahko z UZ izključila mestrualno krvavitev in se osredotočla na to "nenavadno" in vidla od kje prihaja... vsaj tko mi je blo rečeno. upam, da se skrivnost razkrije, nebi rada mela še s tem problemov pa sitnosti...
no, imam precej kratke cikle na 24 dni, ovulacijo imam približno od 8.-10. dneva cikla, tko da user posted image ne pričakujem 16.9.2012.
Elevit jem, znakov nimam nobenih, vsake toliko me "zategne" v spodnjem delu, ampak to pripisujem telim čudnim izcedkom... od parih sem dobila odgovor, da je bila mogoče vgnezditev pa da so zdej še teti krvavi izcedki, ampak ne dam veliko na to. bo že čez 1 teden jasno kako in kaj.
V naslednji user posted image imam v kartoteki napisano, da mi opravljajo cerklažo takoj po uspešno opravljeni NS, se pravi od 12.-14.t, pač zaradi moje diagnoze. Strah me je strahu, ki ga bom imela, ampak upam na najboljše.
držim pesti za vsako posebej user posted image
no, samo da sem se pofočkala. jutri pičim na morje in me do 18.9. ni.
ne vem, ali naj vzamem teste sabo, al ne?! user posted image da jih ne bom iskala v Konzumu user posted image user posted image

Najhujši del tvoje zgodbe je identičen tvojemu. Rojstvo otroka v 23. tednu zaradi popustljivega MV. A naj te potolažim, dam spodbudo... Pred enim letom sem s cerklažo prispela na cilj in v 39.!!! tednu rodila Aniko. Nosečnost je bila pravzaprav lepa, brez težav, a res je, da se strahu ne da 100% izogniti. KAR POGUMNO!!!

Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 329
9.9.2012 19:46:09   
GregUr

IZVIRNO SPOROČILO: *dotika*

Najhujši del tvoje zgodbe je identičen tvojemu. Rojstvo otroka v 23. tednu zaradi popustljivega MV. A naj te potolažim, dam spodbudo... Pred enim letom sem s cerklažo prispela na cilj in v 39.!!! tednu rodila Aniko. Nosečnost je bila pravzaprav lepa, brez težav, a res je, da se strahu ne da 100% izogniti. KAR POGUMNO!!!

žal mi je zate, čeprav je od tega že nekaj časa... Žal mi je tudi vseh tistih, ki imajo to v sebi, pa (še) ne vejo. Upam, da ugotovijo način kako prej to preprečit, da se nebi dogajale takšne grozljivke user posted image
Hvala ti za spodbudne besede! Tudi jst upam, da bom pogumna, vendar težko... to nosečnost sem bila aktivna, brez posebnosti, brez "špikanja", bolečin, zategovanja, bolečin, itd., ko pa sem na wc papirju zagledala malenkost roza izcedka, sem čez par ur splavila. nepredstavljivo. glavo pokonci, pa naprej, druge nam ni. Vesela sem za vajino punčko Aniko user posted image
Povej mi, kakšne "ukrepe" si morala sprejeti po cerklaži? si več počivala, ali ni bilo potrebno?

(odgovor članu *dotika*)
Neposredna povezava do sporočila: 330
9.9.2012 20:40:18   
Magična

BTW a Tifola se ne da dobit več na recept?

Honey26 Tifol se dobi brez recepta.Ravno u četrtek sem ga kupila.

LP

(odgovor članu Honey26)
Neposredna povezava do sporočila: 331
9.9.2012 20:41:08   
*dotika*
Ja, tudi sama sem zjutraj rahlo zakrvavela, zvečer je bilo že vsega konec. Brez opozorila.

Cerklaža naj bi sicer po Pušenjakovih besedah opravljala svojo nalogo tako dobro, da nosečnica ne rabi pretiravat z ležanjem in lahko normalno opravlja vsakodnevne stvari. A jaz sem vseeno pazila, večinoma ležala, se izogibala stopnic in gospodinjska dela prepustila tašči oz. moji mami. Zihr je zihr, tukaj ničesar ne prepuščam naključju...

Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 332
9.9.2012 21:13:25   
GregUr
Ja, sem tudi jst po dolgem in počez obrnila Pušenjakov forum, ampak je boljše včasih kakšno besedo slišati tudi iz prakse, ne samo iz "knjige".
si po cerklaži še kaj krvavela? oprosti mojemu firbcu, ampak trenutno si prva s podobno izkušnjo kot jst, s katero se imam možnost pogovarjati user posted image
a zdaj (glede na to pod katero temo smo se našleuser posted image ) delata na drugem user posted image ? Imaš tudi v drugo vnaprej napovedano cerklažo?
Oprosti, šele zdaj sem videla tickerček user posted image čestitam user posted image

Mene mučijo zdej teti rjavo-krvavi izcedki... sploh ne vem kaj naj si mislim. Zadnjič na pregledu mi je rekla G da sumi kakšen polip, vendar ga ni zagotovo videla na UZ, tako da dejansko ne vem nič bolj konkretno. Tako da upam, da se je samo hormonom malo "zmešalo" in da bom zanosila v razumnem času.

< Sporočilo je popravil GregUr -- 9.9.2012 21:14:45 >

(odgovor članu *dotika*)
Neposredna povezava do sporočila: 333
10.9.2012 7:22:59   
trezka
Jutro vsem čvekicam.

No da povem, da me lahko obarvate modro, saj je moja user posted image  točna kot ura. :(  Bo potrebno iti spet v naslednji krog. :( Upam da ostalim, ki še čakate, uspe in vam pošiljam veliko user posted image user posted image user posted image  in pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kot vedno imam pa tudi sedaj eno vprašanje. user posted image  Zanima me, kako reagirajo vaše G, na vnetje. Jaz sem po jemanju antibiotikov dobila vnetje in po nasvetu G, sem si kupila canesten. Ker me je zanimalo, če je vse OK, sem se naročila pri G za pregled in ona meni reče da zato pa ni treba hodit na pregled. Jst sm skor iz stola padla . . . kolkr vem, je vnetje lahko nevarno. Ker me je tak šokirala, se niti tega nisem spomnila . . . sicer me je potem pregledala ampak malo z muko (kot da sm jo zdaj pa prisilila, da me je mogla, ker sem bila že tam).  Kakšne izkušnje imate pa vi glede tega?

Preživite lep dan.

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 334
10.9.2012 7:57:05   
*dotika*
GregUr, sem ti poslala ZS, da ne smetiva teme...

(odgovor članu trezka)
Neposredna povezava do sporočila: 335
10.9.2012 7:59:43   
LittleSun
Jutro

trezka  user posted image user posted image
glede G pa imam jaz dobro izkušnje, moja raje vse zadeve 2x pogleda, kot da odslovi pacienta.

(odgovor članu trezka)
Neposredna povezava do sporočila: 336
10.9.2012 9:18:32   
GregUr

IZVIRNO SPOROČILO: *dotika*

GregUr, sem ti poslala ZS, da ne smetiva teme...

zakaj ga ne najdem? user posted image user posted image user posted image
se slišiva čez en teden, ko spet pridem do interneta user posted image pa si takrat izmenjamo kakšne bolj konkretne kontaktne podatke user posted image

ostale pa lulajte pluske user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *dotika*)
Neposredna povezava do sporočila: 337
10.9.2012 10:09:25   
LittleSun
Danes je 9 dni po O in prej sem na papirčku imela svežo kri. Zelo malo, kot da bi imela kakšno ranico,vendar je ne čutim.
Kako izgleda vgnezditvena? Bolj kot berem, bolj piše, da je kot rozast izcedek in ne kot sveža kri. Po datumu bi danes še lahko bilo user posted image user posted image
sem pa jaz že kar nekaj ciklov imela krvav izcedek, ampak je bilo povezano z mojimi hormoni, tokrat pa sploh ne izgleda kot izcedek user posted image

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 338
10.9.2012 10:41:19   
Anonimen
Jst sem prejšnji ciklus tud imela 1 tedn po O, rjavkast izcedek, pa sem bila prepriačana da je VK, in da bo +, ampak klinc...je pršla user posted image tko da res ne vem več user posted image nisem dovolj pametna.....blah.....

curly, držimo pestke in pošiljam pozitivne misli user posted image

vsem ostalim seveda pa tudi....da bo čimveč rozike ta mesec... user posted image

A. user posted image

(odgovor članu LittleSun)
  Neposredna povezava do sporočila: 339
10.9.2012 10:44:07   
Tippi

IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

Danes je 9 dni po O in prej sem na papirčku imela svežo kri. Zelo malo, kot da bi imela kakšno ranico,vendar je ne čutim.
Kako izgleda vgnezditvena? Bolj kot berem, bolj piše, da je kot rozast izcedek in ne kot sveža kri. Po datumu bi danes še lahko bilo user posted image user posted image
sem pa jaz že kar nekaj ciklov imela krvav izcedek, ampak je bilo povezano z mojimi hormoni, tokrat pa sploh ne izgleda kot izcedek user posted image

OUHO!user posted image To bi lahko bilo to! Pojma nimaš kako stiskam pesti, da mam že vse členke bele user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 340
10.9.2012 10:51:38   
LittleSun
A. user posted image izcedek (rozast, rjav, krave nitke) sem jaz tudi že imela, parkrat, pa je nakazoval hormonske spremembe, tokrat pa je hecno ker sploh ni izcedek, ampak sveža kri user posted image

tippi hvala user posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 341
10.9.2012 11:01:31   
Anonimen
Tudi jaz držim pesti in navijam, da je to to user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 342
10.9.2012 11:20:20   
niinii
Držim pesti! user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 343
10.9.2012 11:28:21   
smeška83
Moja user posted image se je prikazala in gremo v naslednji kroguser posted image

(odgovor članu niinii)
Neposredna povezava do sporočila: 344
10.9.2012 11:31:27   
Anonimen

A. user posted image izcedek (rozast, rjav, krave nitke) sem jaz tudi že imela, parkrat, pa je nakazoval hormonske spremembe, tokrat pa je hecno ker sploh ni izcedek, ampak sveža kri user posted image

vidiš, pr men pa rjavkast izcedek zmeri...mislm zmeri..pr zadnji nosečnosti user posted image
A. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 345
10.9.2012 11:36:23   
srečki
jooooj LittleSun bi bilo res lepo, da bi ti pokazal +. Mislim, da bi vse na forumu bile tako vesela da bi kar do stropa skakale. Držim pesti...user posted image

Smeška83 user posted image user posted image user posted image

ta*mala hm ti ne bi znala povedati zakaj imaš tok sluziuser posted image , midve spet lulalava na isti dan user posted image . Dej mi povej tebe kaj dol špika? mene na vsake toliko špika in v križu boli, upam da to pomeni kaj dobrega sicer kakšnih drugih znakov nimam. Boš v pon ali torek lulala?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 346
10.9.2012 12:01:55   
Anonimen

PRIČAKUJEMO user posted image ALI user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

2.9.
Night (4. krog)
Magična (2. krog) user posted image
Anon2012 (1. krog)

3.9.
Lorna4 user posted image

4.9.
Lanaia90 (2. krog) user posted image
Tammyv

5.9.
S* (10. krog) user posted image
Saj.je user posted image

8.9.
minca_n (2. krog)

10.9.
trezka user posted image

11.9.
nova anonimna (NA) (8. krog)
tara.81 (9. krog) user posted image
črtica1

12.9.
Anonimna XX

13.9.
malamut (3. krog)

14.9.
LittleSun

16.9.
katka_ (1. krog)
smeška83 (1. krog) user posted image
ta*mala (1. krog)
GregUr (1. krog) user posted image

17.9.
aviva83 (4. krog)
srečki

18.9.
petrussa (1. krog)

19.9.
Žabica86 (10. krog)
mamica deklicam (7. krog)

20.9.
NajaaM (21. krog, 3. krog s Klomifenom in Utrogestanom user posted image )
_sonček (2. krog)
savanah (3. krog)

21.9.
monsy (2.krog po laparo/histero user posted image )
pika555 (4. krog)

22.9.
niinii (8. krog)

29.9.
Lanaia90 (3.krog)

27.9.
Martyna83
Anonimna user posted image (3. krog)

28.9.
Magična (3. krog)

30.9.
Radenska_ (1. krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 34

user posted image NOSEČKE: 1

user posted image NAVIJAČICE:user posted image
mamica deklicam, katka_, Katte, niinii, Sa.je, HeLenčica, Žabica86, Tippi, LittleSun, Powerpuff, čiba, NajaaM, petrussa, _sonček, monsy, curly, ta*mala, mojamura, davorjeva pikica, gorenjkica, Honey26, *viva*, S*

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 347
10.9.2012 12:09:51   
HeLenčica

TAKO izgleda vgnezditvena! Jaz sem imela tako, kot začetek M, čisto prvi dan ko je samo malo krvi....sveže :) stiskaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam!

GregUr, punca, sem zadnjič ravno mislila nate. Vidim, da si dobro, česar sem vesela user posted image user posted image user posted image . Verjamem, da vama bo kmalu uspelo in da bo nosečnost potekala tako kot mora. Zdaj vsaj vedo, da imaš to "težavo". Drugače pa, punce, kapo dol, ki preživite takšne izkušnje. Carice ste, močne punce!

Neposredna povezava do sporočila: 348
10.9.2012 12:34:06   
LittleSun
IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica

TAKO izgleda vgnezditvena! Jaz sem imela tako, kot začetek M, čisto prvi dan ko je samo malo krvi....sveže :) stiskaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam!

in kako naj zdaj preživim še 5 dni? user posted image user posted image

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 349
10.9.2012 13:13:46   
HeLenčica
Kaj naj rečem...vlekli se bojo, upam da z razlogom!

Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?