pupika29
|
Drage moje punce. Najprej en naaaajvečji . Tako me ganejo vaše besede, ker vem, tako zelo razumem kaj preživljate... Vem koliko upanja je položeno vsak mesec v tisti magični datum, ko upaš, da se vendarle ne bo prikazala in koliko strahu je prisotnega vsakokrat, ko opravljaš test. AMPAK PUNCE MOJE, USPELE BOMO!!!! So pari, ki se trudijo po 4, 5 ali celo več let...in potem se enostavno zgodi...in nihče ne zna razložiti kako po tolikem času, kar tako, brez pomoči sedaj . Če ima kdo medicinsko dokazane težave, ki mu otežujejo ali onemogočajo zanositi/oploditi po naravni poti...absolutno medicina pomaga delati čudežke. V nasprotnem primeru pa mislim, da je pri nosečnosti tako kot pri hujšanju - pravijo, da če želiš shujšati, moraš "nehati hujšati" (torej sploh pozabiti na to in to odmislit, jesti ko ti paše, se gibat ko ti paše,...in ne boš mislil na hrano...in voila...kg sami po sebi letijo dol). No in pri nosečnosti je pomojem podobno. Stran stres, stran strahovi in dvomi... je pa to veliko lažje reči kot si "vtepsti" v glavo. Vem. Sem sama enaka. Včasih sem polna upanja, spet drugič obupana...še posebej, ko tudi sama, kot tudi ti čebelica1984 gledam slike otrok sošolcev, prijateljev,...uh...boli AMPAK tudi nas čakajo te male štručke, punce moje!!! V to sem prepričana. Ne glede na to koliko dni bomo na to še čakale...vem, da pridejo...in to kmalu! Naslednji božič bomo imele že kepice v rokah. Vesica in čebelica1984 Jaz sem danes popoldan delala CB in je bil negativen...sem sicer res spet popila ful vode čez dan, tako da spet ne vem ali je merodajno ali ne...TT imam še vedno okoli 37,2, počutje je precej slabo (vsi mi pravijo kako slabo izgledam), napihnjena sem ko balon, imam topo bolečino in občasna špikanja v maternici... Ma iz dneva v dan bolj čudno je. bi morala dobiti 1.9. pa je do danes še ni...
|