ena_štajerka
|
Živjo še tukaj, sem se nekaj dni nazaj končno pridružila na forumu, čeprav ga občasno spremljam že nekaj časa. Najprej sem se pridružila septembrskemu seznamu, zadnjič pa sem si vzela čas (ogromno časa pravzaprav ) in prebrala čisto vse strani te teme in moram reči, da ste vse res tako simpatične, da bi bila zelo vesela, če me vzamete medse še tukaj. Moja zgodba ni prav dolga, po tem, ko sem si v zadnjih nekaj letih porihtala življenje, je letos nastopil čas, ko smo začeli delati na bebici. Začela sva nekje konec februarja, ne ravno zelo resno, pač brez zaščite ( in seveda z rahlim računanjem O in plodnih dni z moje strani), tako sva zdaj nekje v 7. ali 8. krogu. Glede na to, da nisva več med najmlajšimi, že od začetka nisem pričakovala uspeha takoj, ampak najbrž nekje med pol do 1 leta poskušanja in do takrat tudi ne mislim delat neke hude panike, ker je kontraproduktivna. Seveda potem nekje skrito vsak mesec upaš, da bo pa vendarle uspelo že prej, bistveno bolj sem bila pozorna na vse znake, ki so se začeli res vsak mesec kar množiti. Vsak mesec se je pojavilo kaj novega, nikoli občutenega prej , vendar mi je ravno prebiranje foruma pokazalo, kaj vse dela psiha in koliko je potem razočaranj, zato teh "znakov" ne jemljem tako resno. Sem tudi kar oklevala pridružiti se forumu, ker se tu tako redno vse spremlja in nočem zapasti v neko histerijo, da se potem vse vrti samo še okrog tega... Po drugi strani pa je fino imeti tako lušno družbo, ki se spodbuja in si daje upanje in se skupaj veseli vsakega uspeha, zato sem zdaj storila še ta korak. Uf, sem se razpisala, ampak ok, saj bo samo tokrat, ko se predstavljam Sicer pa ta mesec ne pričakujem M 15. 9., kar je sicer že čez 3 dni, ampak če je res ne bo, bom lulala šele enkrat naslednji teden. Imam redne in predvidljive cikle, 27 +/- 1 dan, O nekje med 11. in 14. dnem, na desni strani jo čutim, na levi ponavadi ne. Nekih znakov napovedovanja M še nimam, sicer pa vsakomesečna klasika: boleče prsi, rahlo špikanje po trebuhu že od ovulacije naprej in to je to. Lep pozdrav vsem skupaj!
|