|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  196 197 [198] 199 200   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE
12.9.2012 11:10:17   
SamoTi
Pozdravljene punce!!!
Da vas po dolgem času še jaz malo pozdravim. Danes mi je naenkrat padlo na misel, da že dolgo nisem pogledala kaj se dogaja pri mojih soborkah in kaj zagledam - Katte je uspelouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!! Jeeeeeeeeeee, kako sem vesela zate!!!!
Čestitam, čestitam, čestitam!!! Tudi meni je bilo v prvih treh mesecih tako slabo, da nisem vedela kam se naj dam, a to je dober znak, da je s pikico vse v redu...

Pri nas pa bomo počasi dopolnili drugi mesec, 19. 7. 2012 je namreč na svet prijokala najina princeska Eva, ki nama radosti dneve.

Za vse ostale, ki pa še se trudite držim pesti na vso moč!!! Ne obupat, tudi vam se bo nasmehnila sreča!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image za vse vas!!!!

(odgovor članu Nessika18)
Neposredna povezava do sporočila: 4926
12.9.2012 14:00:10   
Katte
Hvala, SamoTi. Čestitke ob rojstvu Eve! Ravno na njen rojstni dan sem zagledala user posted image .

Drugače pa je nuhalna za mano, vse v redu, imamo pa izgleda punčko user posted image .

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu SamoTi)
Neposredna povezava do sporočila: 4927
12.9.2012 14:23:27   
HeLenčica
Katte, čestitke, za NS in za zdravo pupiko! Pa to je odlično user posted image

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 4928
12.9.2012 16:41:18   
ena_štajerka
Živjo še tukaj, sem se nekaj dni nazaj končno pridružila na forumu, čeprav ga občasno spremljam že nekaj časa. Najprej sem se pridružila septembrskemu seznamu, zadnjič pa sem si vzela čas (ogromno časa pravzaprav user posted image ) in prebrala čisto vse strani te teme in moram reči, da ste vse res tako simpatične, da bi bila zelo vesela, če me vzamete medse še tukaj.

Moja zgodba ni prav dolga, po tem, ko sem si v zadnjih nekaj letih porihtala življenje, je letos nastopil čas, ko smo začeli delati na bebici. Začela sva nekje konec februarja, ne ravno zelo resno, pač brez zaščite ( in seveda z rahlim računanjem O in plodnih dni z moje strani), tako sva zdaj nekje v 7. ali 8. krogu. Glede na to, da nisva več med najmlajšimi, že od začetka nisem pričakovala uspeha takoj, ampak najbrž nekje med pol do 1 leta poskušanja in do takrat tudi ne mislim delat neke hude panike, ker je kontraproduktivna.

Seveda potem nekje skrito vsak mesec upaš, da bo pa vendarle uspelo že prej, bistveno bolj sem bila pozorna na vse znake, ki so se začeli res vsak mesec kar množiti. Vsak mesec se je pojavilo kaj novega, nikoli občutenega prej user posted image , vendar mi je ravno prebiranje foruma pokazalo, kaj vse dela psiha in koliko je potem razočaranj, zato teh "znakov" ne jemljem tako resno. Sem tudi kar oklevala pridružiti se forumu, ker se tu tako redno vse spremlja in nočem zapasti v neko histerijo, da se potem vse vrti samo še okrog tega... Po drugi strani pa je fino imeti tako lušno družbo, ki se spodbuja in si daje upanje in se skupaj veseli vsakega uspeha, zato sem zdaj storila še ta korak.
Uf, sem se razpisala, ampak ok, saj bo samo tokrat, ko se predstavljam user posted image

Sicer pa ta mesec ne pričakujem M 15. 9., kar je sicer že čez 3 dni, ampak če je res ne bo, bom lulala šele enkrat naslednji teden. Imam redne in predvidljive cikle, 27 +/- 1 dan, O nekje med 11. in 14. dnem, na desni strani jo čutim, na levi ponavadi ne. Nekih znakov napovedovanja M še nimam, sicer pa vsakomesečna klasika: boleče prsi, rahlo špikanje po trebuhu že od ovulacije naprej in to je to.
Lep pozdrav vsem skupaj!

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4929
12.9.2012 18:25:39   
pupika29
Nessika18 moja draga,

hvala ti, res hvala.user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj bom sto na uro navijala zate, da mi 21. javiš naaajlepšo novičko in mooočno čutim, da jo boš.user posted image Tako, da zdaj v teh dneh le bodita čiiimbolj pridna.user posted image
Midva pa še nekaj dni počakava, potem pa...juhuhu tudi midva...v veseli oktober.user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nessika18)
Neposredna povezava do sporočila: 4930
12.9.2012 18:27:48   
pupika29
ena štajerka močno držim pesti tudi zate! Pomojem je "štručka" že v pečiciuser posted image

(odgovor članu pupika29)
Neposredna povezava do sporočila: 4931
12.9.2012 19:54:40   
witch
SamoTi čestitke za Evo user posted image user posted image Lepo se cartajte naprej.

Katte user posted image user posted image user posted image za dobro opravljeno NS in za malo pupiko user posted image Vesela sem za vas zelo.

ena štajerka dobrodšla. Upam, da vama bo pa ta mesec uspelo.

Jaz sem prejšnji teden opravila THL in čakam, da bom šla na branje izvidov. Bi pa naj bilo v meni vse ok.
Me pa zadnje dneve spet daje žalost. Želim si otročka. Želim izbirati ime. Želim izbirati voziček. Pa posteljico, pa oblekice, pa.... user posted image Ah le kdaj bo tudi meni posijal majhen sonček user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu SamoTi)
Neposredna povezava do sporočila: 4932
12.9.2012 21:59:35   
Jassika
Katte, naj se pridružim še jaz čestitki za uspešno opravljeno NS in seveda za user posted image  Mislim, da si vsem borkam polepšala dan user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 4933
12.9.2012 22:03:23   
Jassika
Pa če smem witch user posted image
upam, da se čimprej pridružiš Katte in Helenčici. Letos je leto starih bork in od srca ti privoščim, dais naslednja na vrsti ti.

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4934
13.9.2012 6:58:40   
trezka
Jutro, da sem še tukaj malo javim. user posted image

ena_štajerka - to kar si pa napisala, je pa tako, kot bi bla moja letošnja zgodba, čisto enako. Samo da moja se nadaljuje že od lani, avgusta ss, decembra operacija pregrade, sedaj pa čakamo, pa čakamo, pa čakamo . . . upam da bomo hitro dočakali. user posted image

Je pa res, da je malo lažje, ko se takole pogovarjamo in vsaka pove svojo zgodbo in vidiš da nisi sam in samcat takšen primer . . . tu pa nastopi potem bodrenje iz vseh strani.  Super ste vse na RR. user posted image

Vsem pošiljam user posted image  in pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

titleAndStar(2,0,0,false,"","")

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4935
13.9.2012 8:57:49   
HeLenčica

IZVIRNO SPOROČILO: Jassika

Pa če smem witch user posted image
upam, da se čimprej pridružiš Katte in Helenčici. Letos je leto starih bork in od srca ti privoščim, dais naslednja na vrsti ti.

user posted image user posted image user posted image user posted image
Točno tako!

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4936
13.9.2012 16:16:41   
ena_štajerka
hvala vsem za dobrodošlico user posted image

pupika naj se ti besede pozlatijo

trezka saj zdaj pa bo, boš vidla, če je prvič bla pregrada in je zdaj ni več, pa res več ni ovire...

Meni je zaenkrat še kul tudi to, da je moj od začetka "privolil" v bebico bolj zaradi mene, zdaj pa ko ni ratalo ravno takoj, pa je postal bolj zagret še on user posted image in se mi včasih zdi, da mogoče pa mora ravno zaradi tega bit malo "matra"... bo pol tolko večje veselje

Pa še nekaj (zadnjič me je varnostnik podil iz službe in sem morala na hitro zaključit post)... iskrene čestitike katte in helenčici in vsem ostalim "dolgoprogašicam", ki vam je končno naklonjena sreča!!!!! Ko sem zadnjič brala vseh 197 strani te teme, je to bilo na koncu že kot napet film ali knjiga. Ko ves čas čakaš, ali bo srečen konec ali ne, sem spustila kosilo in večerjo in tednik in studio city ( in ob tem nameravano likanje) in odmeve in vse po spisku, šla spat ob 2h zjutraj, ampak vesela, ker vam je uspelo in ker ste taka motivacija vsem drugim, ki jim še ni, pa sem prepričana, da jim tudi bo.

In močno stiskam pesti še za ostale, tako dolgoprogašice, kot tiste, ki smo se pridružile pred kratkim. user posted image

Uf, spet nek maratonski post user posted image , ampak ta je res zadnji tak, obljubim user posted image

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4937
13.9.2012 20:27:05   
benji
Samo Ti, čestitke ob rojstvu EVE user posted image user posted image user posted image

Vsem novim želim da se ne pridružijo članicam "dolgoprogašic" in da čimhitreje zapustijo to temo ter se preselijo med nosečke.
Za vse borke pa močno držim pesti da se, tako kot je bilo že omenjeno, pridružijo naši srečki nosečki Katte, Helenčici,..tudi meni user posted image

Še kratko poročilo z moje strani... počasi, počasi se približujem dnevu D, še dober mesec in pol. Običajnim nosečniškim težavam (razni krči, špikanja, ščipanja otekanje,,..) se nisem ognila ampak se ne pritožujem preveč. Veselim se vsak dan večjega bušija (povečanje ostalih delov telesa ni bilo v planu a to pač paše zraven user posted image ) in komaj čakam da spoznam razgrajača ki mi že sedaj ne pusti spati in me pripravlja na nočne budnice user posted image .

(odgovor članu ena_štajerka)
Neposredna povezava do sporočila: 4938
13.9.2012 23:08:43   
Klimtovka

IZVIRNO SPOROČILO: witch

SamoTi čestitke za Evo user posted image user posted image Lepo se cartajte naprej.

Katte user posted image user posted image user posted image za dobro opravljeno NS in za malo pupiko user posted image Vesela sem za vas zelo.

ena štajerka dobrodšla. Upam, da vama bo pa ta mesec uspelo.

Jaz sem prejšnji teden opravila THL in čakam, da bom šla na branje izvidov. Bi pa naj bilo v meni vse ok.
Me pa zadnje dneve spet daje žalost. Želim si otročka. Želim izbirati ime. Želim izbirati voziček. Pa posteljico, pa oblekice, pa.... user posted image Ah le kdaj bo tudi meni posijal majhen sonček user posted image

Ne vem zakaj (no, vem, ampak je bilo vseeno nepredvidljivo) me je tvoj post spravil v solze včeraj... Razumem te in sama sem trenutno tudi na istem. Ko pomislim na to, da bi lahko bila tudi jaz srečka nosečka, me pošteno zaboli pri srcu. Ne vem, če sem zaradi tega slab človek, ampak pred par dnevi, ko sem izvedela, da je bratrančeva punca noseča, sem mislila samo nase in na to, zakaj ne doživljam jaz tega...
Upam, da čim prej zagledamo user posted image ali user posted image !

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 4939
14.9.2012 12:56:12   
dspela
SamoTi, iskrene čestitke user posted image

katte, čestitke za nuhalno user posted image

ena_štajerka, dobrodošla...držim pesti da bo user posted image

witch, klimtovka, vem kako vama je...mene tudi na trenutke prime takšna žalost....in se sprašujem zakaj midva. user posted image

Jaz pa sem danes dala v topolšici kri za antifosfolipidni sindrom in kasneje so me klicali,da so mi premalo vzeli, da še morem enkrat pridit.user posted image
sem pa še šla tudi do svoje G. in ji rekla za napotnico za trombofijo. user posted image

(odgovor članu SamoTi)
Neposredna povezava do sporočila: 4940
17.9.2012 13:48:39   
vesica
Drage moje punce Wiitch in ostale stare in nove borke se Vam pridružujem in Vam lahko povem da pomoje je to vsaki punci-ženski v mislih tudi meni se večkrat zgodi celo sem jokala ko mi je moj rekel za koga od prijateljic da je noseča vem sebično ne želim jim nič slabega ampak ti pač pride da zakaj vse ja samo jaz ne... Bomo tudi mi dočakala to sem sigurna je pa vse vprašanje časa ... pogumno naprej ko bo čas in ko ne bomo pričakovale nas bo presenetilo to sem prepričana ...

(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 4941
17.9.2012 17:28:17   
ena_štajerka
user posted image , včeraj.
gremo v novi krog, tokrat je pa res ne bo okrog 13.10.

(odgovor članu vesica)
Neposredna povezava do sporočila: 4942
19.9.2012 19:21:41   
Klimtovka
ena_štajerka, držim pesti, da bo user posted image
jaz tudi upam,da bo ta grozno boleča ovulacija prineslauser posted image in 6.10. NE BO user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4943
21.9.2012 18:07:27   
dspela
ena-štajerka, user posted image  user posted image  držim pesti,da je oktobra ne bo user posted image  user posted image  user posted image

klimtovka, zate tudi držim pesti user posted image  user posted image  user posted image

V topolšici so rekli mi, da so napačno epruveto mi vzeli.

Danes sem dala kri za trombofilijo...7 epruvetk mi je vzela. user posted image  Ko je pripravljala, pa kar ni jih bilo konec, sem rekla a tolk...je rekla ja tolk mi bo vzela.
V sredo pa grem k zdravnici....upam,da bodo iz topoščice tudi hitro izvidi prišli.

< Sporočilo je popravil dspela -- 21.9.2012 18:08:36 >

(odgovor članu Klimtovka)
Neposredna povezava do sporočila: 4944
21.9.2012 21:18:14   
čebelica1984
SamoTi čestitke za evico user posted image user posted image
ena_štajerka in klimtovka user posted image user posted image user posted image držim pesti da bo oktobra več sreče.
No zdej sm pa tko napisala k da igramo loto user posted image
dspela upam da čim prej dobiš izvide in da bodo dobri
Jst sm še vedno čist brez volje, prej mi je moj dragi dal moči in upanje, ta mesec je pa tud on precej brez volje. Včeraj sem ga zalotila, da je po intrnetu gledal čajčke in kapljice ki pomagajo do zanositve... Se mu vidi, da ga skoz bolj matra, sploh ko je polovica njegovih sodelavcev dobilo letos otroke.
Punce uživajte, pa držim pesti za vse

(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 4945
22.9.2012 13:46:32   
vesica
čebelica se mi zdi da je tudi našim moškim že počasi kapnilo vprašanje ki nas matra že toliko časa kako to da ne uspe-vsaj zdi se mi da so zdaj začeli malce glasno misliti o temu ... Moj je tudi takšen da bova šla naprej ker je že čudno itd itd ... pa zdaj jaz njega nekako tolažim :) ker vem da enkrat bo. Moram pa reči da tudi jaz imam doma en čajček ki sem ga dobila od tete ki mi ga je prinesla brez kaj reči "kao pij tole ti bo pomagalo-meni je tud" pa niti omenila ji nisem da nama pač ne uspe, nisem ga sploh še pila ker se mi je zdelo pač nepomembno ker sem si mislia da nama bo uspelo tudi brez tega, ampak sem na hitro prebrala ko sem ga dobila da pomaga pri zanositvi in čisščenju cist . Tako da sem ga sklenila da ga bom te dni odprla in pila ... baje da je okus fujjj ampak da pomaga ... Bomo videli ...

en velik-ogromen user posted image za vse, tudi naš čas bo prišel enim pač uspe takoj drugi se pa moramo malce več namatrati da bi zaužili ta trenutek sreče ...

(odgovor članu SamoTi)
Neposredna povezava do sporočila: 4946
24.9.2012 16:11:50   
ena_štajerka
Hvala za pestke, jih držim tud jaz za vse vas, ta teden bo (hiper)aktiven, sva se odločila, da bova pa tokrat vsak dan user posted image , sam ne vem, če bo lih ratalo, ko sva oba zvečer vedno zmatrana, pa tud nočem, da to postane neka obveza...

vesica, kakšen čajček maš to, a krvomočnico mogoče? jaz sem jo ta mesec začela pit, bomo videli, škodit ne more, če pa pomaga, pa super.

(odgovor članu vesica)
Neposredna povezava do sporočila: 4947
24.9.2012 16:19:38   
Arual
Katte user posted image user posted image user posted image za NS in pupiko.

No, mi še vedno čakamo na user posted image , zadnje čase me redko zasledite tukaj. Malo morem odmisliti vse in prestaviti svoj tempo življenja v nižjo prestavo.

Punce ne obupajte, sama vem kako vam je, saj že 4 leta delamo na user posted image . Vzrok so policistični jajčniki. Vem, da bo enkrat tudi meni uspelo. Mogoče že oktobra.

Navijam,......

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

Neposredna povezava do sporočila: 4948
25.9.2012 21:03:58   
witch
ooo Arual, sem že mislila da si se po dolgem času javila, pa da so lepe novičke... pa nič user posted image
Kaj naj rečem... smo v istem sra... Pri nama pa 3 leta. Obupat ne smemo, živeti pa normalno naprej.

Bo... mogoče res oktobra...

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 4949
27.9.2012 10:51:58   
čebelica1984
Seznam nezaželenih  user posted image

user posted image  aviva83.......x.8.2012 user posted image
user posted image   Nessika18......21.9.2012  user posted image
user posted image   aksuram.......26.9.2012  user posted image
 user posted image čebelica1984.......29.9.2012 user posted image
user posted image   vesica.....2.10.2012  user posted image
user posted image   Klimtovka...6.10.2012  user posted image
user posted image  ena_štejerka...13.10.2012 user posted image
user posted image   lana83.......x.x.2012  user posted image
user posted image   pupika29........x.x.2012  user posted image
user posted image  tana01..........x.x.2012 user posted image
user posted image  Hope_80.........x.x.2012 user posted image
user posted image  srce77.......x.x.2012 user posted image
user posted image  Sisley.......x.x.2012 user posted image  
user posted image  ela008.......x.x.2012 user posted image
user posted image  bernardica.......x.x.2012 user posted image
user posted image tarinca.......x.x.2012 user posted image  
   user posted image  niinii.......x.x.2012 user posted image       
user posted image  tara.81.......x.x.2012 user posted image
user posted image  witch.........x.x.2012 user posted image
user posted image  Night.......x.x.2012 user posted image

user posted image

Kmalu spet z nami

SmInca, dspela

Seznam nedočakanih

user posted image  Monstera 3.4.2011 user posted image      
user posted image  sivk1 16.5.2011 user posted image
user posted image ajerdna88 22.8.2011 user posted image
user posted image  CariSSa10 22.9.2011 user posted image
user posted image  SKORPY 5.10.2011 user posted image
user posted image  P1ka23 5.11.2011 user posted image
user posted image Arya 18.11.2011 user posted image  
user posted image amyZ 20.11.2011 user posted image
user posted image  coris 28.11.2011 user posted image
user posted image  anckica 3.2.2012 user posted image
user posted image   Vivaldi 29.2.2012 user posted image
user posted image  benji x.2.2012 user posted image
user posted image  Zewa 9.3.2012 user posted image  
user posted image  berdy 16.4.2012 user posted image
user posted image  HeLenčica x.4.2012 user posted image  
user posted image  Katte 19.7.2012 user posted image   
user posted image   jeanitte x.8.2012 user posted image
Seznam mamic

user posted image

Wannabemommy 18.4.2010 - Patrik user posted image
phelps 28.10.2010 - Neža user posted image
Nadinne 24.11.2010 - Evelina user posted image
zaljubljena23 17.12.2010 - Nej  user posted image
*Star* 23.12.2010 - Anea user posted image
planikica 27.1.2011 - Renko user posted image
PilotGirl 1.2.2011 - Nik user posted image
prvičmami 1.2.2011 - Tjašauser posted image
naja17 28.2.2011 - Maj user posted image
Klemy82 11.3.2011 - Gašper user posted image
jacki x.3.2011 - user posted image
coris 5.5.2011 - Sarahuser posted image
portorož 5.5.2011 - Adelina user posted image
vesna_b 26.5.2011 - Jan user posted image
Shilou 11.9.2011 - Miha user posted image
Janchek81 21.1.2012 - Maša user posted image
Jassika 15.3.2012 - Vita user posted image
lluna 26.4.2012 - Tita user posted image
SamoTi 19.7.2012 - Eva user posted image

(odgovor članu čebelica1984)
Neposredna povezava do sporočila: 4950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  196 197 [198] 199 200   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  196 197 [198] 199 200   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.