|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 5.del
5.9.2012 11:40:41   
KOKICA32
Jaz pa si sedaj po dolgem času spet dolge puščam...ampak sem sedaj pri tako tečnio dolžini, da skoz čop nosim.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 476
5.9.2012 11:42:01   
KOKICA32
Tako mi je čudno, smešno, ko sem sama doma....da kar ne vem kaj bi počela. Skoz nekaj pospravljam, prej sem avto oprala. Jutri bom pa šla malo v Vintgar, da bom čas koristno zapravila.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 477
5.9.2012 12:03:08   
Najaa
Jaz sem tud mela kar dolge ampak sem sam čop nosila... ne maram dolgih las, ker imam zelo tanke in redke lase. Obožujem kratke pa kake rdeče kot ima tasa! user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 478
5.9.2012 13:28:05   
Tulipan12
user posted image user posted image user posted image Za Julijo!!! Upam, da je šlo gladko do konca. Lia pa je včeraj že prespala, ko sem prišla po njo z Luko, je še spala, Luka je jokal, ker ni mogel k njej v učilnico.user posted image Ko se je zbudila, je bila cela važna, da je prišel bratec po njo in cela "velika", ko mu je razlagala, kje je kaj v vrtcu, ampak, da je on še mali in da bo to videl drugo leto.user posted image Za danes pa ne vem, kak je, klicali me še niso in to je že dober znak.user posted image
Kokica, bi te rada vidla z dolgimi!user posted image
Naja, tebe pa s kakršnimi koli, ker te še sploh nisem videla!!!!!!!!!!!!!!user posted image
Tasa user posted image za Lijico. Mami, cartaj jo malo, no, potem itak več ne bo tolko časa.user posted image Eva pa čaka na neki vredu datum, al kaj???
Persida kje se skrivaš? Sta bavca že v večji skupini???

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 479
5.9.2012 13:30:32   
Tulipan12
Naja, ti si bila lani na Lord of dance, ne??? Se splača it pogledat?

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 480
5.9.2012 13:42:14   
tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Tasa user posted image za Lijico. Mami, cartaj jo malo, no, potem itak več ne bo tolko časa.user posted image Eva pa čaka na neki vredu datum, al kaj???

Tulipan, draga moja. Mide se full cartama, samo zjutraj veš kak mi je težko ko morama pol na avtobus, če je T. ne pelje. In noben šmrkavec nama placa ne da, bus nabito poln in še te 3 postaje do bolnice mi je res muka.
Pa saj v končni fazi bi jo lahko vozla pa vse, samo pol ko bo zima pa jo bo moral T. vozit v vrtec, ker se res nebom mogla z Evo še po snegu ob 7h gužvat proti mestu, da jo v vrtec pripeljem. In ni druge kot da se navadi. user posted image Saj men je tud hudo, samo ne gre drugače.

Kokica
...sploh spi te ne predstavljam z dolgimi... user posted image user posted image
Najaa pa kak si se pustila prepričat? user posted image Ti, ti...

No, bila sem pri svoji G in sva se samo pogovorili. Zaželela mi je da bo šlo čim hitreje in da bo vse okej. Zdaj pa me prepušča zdravnikom v porodnišnici. Je rekla, da ne vidi smisla, da me dvakrat obravnavajo in me "mučijo" in šetajo sem ter tja. Tak, da se midve vidive po porodu.

Pol pa bi morala 20min čakat na busa, pa sem se kar sprehodila do doma. Sedaj pa perem še črno perilo, pol obesim pa balkon gor umijem. So nama včeraj izolacijo naredili na balkonu, edino pobarva ga je še potrebno in smo konec. Tak da zima nam letos nič ne more user posted image Jupi, full sem vesela, da sma si malo stanovanje v red spravila, čeprav ko pa pomislim koliko je šlo € v to, pa mi gre kr na user posted image , nikoli konca. No, saj bi morala še hodnik in spalnico si prebarvat ampak to pa pride drugo leto na vrsto... zdaj je zmankalo € user posted image user posted image .
Pa malo sem zavila še po trgovina, pa nič pametnega nimajo, tak da sem na koncu si samo zokne kupla in to Hello Kitty. So jih v C&A imeli za 5€, zoknov pa nimam nikoli dovolj user posted image , Liji pa namesto HK zokne kar navadne user posted image , Evi pa en paket pleničk (so v Mullerju v akciji Pamperske tabele) tak da sem si malo zaloge nardila, da nebom rabla že prvi mesec po trgovinah skakat ker bo mi plenic zmanjkalo.

Nič, sedaj pa res grem nekaj naret, preden prideta moja dva user posted image domov.

Aja, Kokica... če nebi dobila vozička bi ga z veseljem jaz kupila, ker mi je še vedno eden izmed najlepših vozov tale ABC Design user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 481
5.9.2012 20:45:28   
KOKICA32
Čer!user posted image

Ja, moja punca je danes prespala v vrtcu user posted image , spala je eno uro, pojedla dve porciji kosila, ni bila kaj dosti jokava. KO pa me je zagledala, pa je padla v taki jok, da sem mislila, da me bo kap.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dolge lase sem imela celo srednjo šolo in še malo na faksu. Ampak mene tak ful hitro mine in potem me frizerka skine na kratko. Brez debate in prepričevanja. user posted image user posted image

Tasa, super, da sta porihtala stanovanje.user posted image Lija pa se naj kar navadi, da jo bo T. vozil. Tudi jaz sem prej Valentina vozila v vrtec, od Julije dalje pa D. Pa ni bilo nobenega problema, ker sva midve doma ostali.user posted image

Lia, tudi ti si velika punca. Naj tako tudi ostane, da se ti tokrat vrtec ne bo zameril. user posted image user posted image user posted image user posted image

Persida- kako je pri vas?

Trezika?

Najaa, tvoji dve pa sta tak tudi carici, sedaj celo obe v istem vrtcu! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 482
5.9.2012 21:36:04   
tasa_m
Čeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, delate kaj al ne? Pa zakaj ne?! user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 483
5.9.2012 21:37:08   
tasa_m
Jaz grem jutr za model pri ličenju. MAter bom lepa user posted image user posted image Je reko Tomaž, da se naj grem kar slikat pol user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 484
5.9.2012 21:42:11   
KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Jaz grem jutr za model pri ličenju. MAter bom lepa user posted image user posted image Je reko Tomaž, da se naj grem kar slikat pol user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 485
5.9.2012 21:49:40   
tasa_m
Kokica nova slikica? Lepaaa user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 486
5.9.2012 21:51:32   
KOKICA32
Jaaaaa, je blo že nujno....

Tvoja je tudi zelooooo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 487
5.9.2012 21:55:44   
tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Jaaaaa, je blo že nujno....

Tvoja je tudi zelooooo user posted image user posted image user posted image

Hvala lejpa. MA če sem imela neko staro kot svet. Sem morala menjat user posted image

Kak mi ni za nič... bi mi pasalo, če bi me nekdo do postelje zaneso user posted image . Se mi zdi da sem zadnje dni tak lena da joj. Moram še pol urce počakat da si cuker zmerim pol pa lahko šibnem spat :-)
Itak vem, da bom mela spet previsokega, ker sem pohamsala za večrjo višnjev zavitek, pa ga nebi smela. Ampak če pa mi je tak dober iz teh Miklavških pekarn, da si ne morem pomagat user posted image . Sem Tomažu že na listek napisala, kaj vse mi mora v P prinest ko rodim. Je reko, da naj mu še zraven napišem, kje se to vse kupi user posted image user posted image Obožujem namreč stoletno štručko iz Lidla. MLJASK in sem mu rekla, da mi mora kar dve prinest ko pride na obisk user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 488
6.9.2012 8:06:56   
Najaa

Tako mi je čudno, smešno, ko sem sama doma....da kar ne vem kaj bi počela. Skoz nekaj pospravljam, prej sem avto oprala. Jutri bom pa šla malo v Vintgar, da bom čas koristno zapravila.user posted image

hehe kako znano. Najprej komaj čakamo, da bomo mele mal časa za sebe, pol ko smo same se pa nimamo kam dat. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 489
6.9.2012 8:07:00   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Naja, ti si bila lani na Lord of dance, ne??? Se splača it pogledat?

Ja, definitivno se splača it! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 490
6.9.2012 8:08:10   
Najaa
Jaz sem pa včeraj diplomirala.  user posted image  Vesela do neba! Žurka sledi! user posted image  

tasa ne veeeeem, tak sem jezna, da sem se pustila prepričat... pa sej pravijo, da mi paše. Ok za nekaj časa ajde, pol se grem pa na kratko.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 491
6.9.2012 9:12:21   
Natka23
OJ!!!

Najauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitam

vprašanje
Kdaj ste kupile prve čeveljčke, torej za prve korake????

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 492
6.9.2012 11:50:07   
Najaa
Natka si že pozabla, kdaj si Tjaši kupila? user posted image  No jaz sem takrat, ko je že dejansko delala korake. Pred tem itak ni hodila vzunaj, notri je bila pa v kakih copatkih ali abs štumfkih. Vem, da za Tijo smo okol 1.leta.

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 493
6.9.2012 12:27:21   
Natka23

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Natka si že pozabla, kdaj si Tjaši kupila? user posted image  No jaz sem takrat, ko je že dejansko delala korake. Pred tem itak ni hodila vzunaj, notri je bila pa v kakih copatkih ali abs štumfkih. Vem, da za Tijo smo okol 1.leta.

Ma neuser posted image sem ji kupla pri okol 10m.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 494
6.9.2012 12:35:06   
KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Jaz sem pa včeraj diplomirala.  user posted image  Vesela do neba! Žurka sledi! user posted image  

tasa ne veeeeem, tak sem jezna, da sem se pustila prepričat... pa sej pravijo, da mi paše. Ok za nekaj časa ajde, pol se grem pa na kratko.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ČESTITKE!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sedaj pa si lažja, ne?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 495
6.9.2012 12:37:53   
KOKICA32
Jaz sem Juliji kupila avgusta, ko je bila stara 10 mesecev, ker se je ravno takrat toliko shladilo (za kratek čas), da ni mogla glih v zokničkih po tlakovcih in asfaltu hoditi....Ne hodi še sama , moramo ji pomagati a zelooooo rada hodi, zato sem ji jih kupila. Doma in v vrtcu pa je še vedno v zoknčkih. So mi rekle vzg., da še ne rabim copatkov nositi, ker bi jo samo ovirali pri plazenju.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 496
6.9.2012 12:46:26   
Tulipan12
Helou!
Naja čestitke še tu gor!!!!user posted image user posted image user posted image
Tasa super, da ste porihtali stanovanje!user posted image Sem bila zadnjič pri kolegici, ki imajo manjše od našega, pa imajo tak svetovno razporejeno, da zgleda kot trosobno stanovanje!!! Tudi oni so to reševali, ko so dobili 4. člana družinice in res, kapa dol, kak se da. Pa niso z everčki kaj višje od nas, pa je šlo. Mene že tak žere ta prostor, da bomo morali nekaj ukrenit v kratkem, ampak edina trenutna rešitev, je meni tak odvratna.user posted image
Natka Lia je shodila bosa oz. v zoknih, šele potem je dobila čevlje, Luka pa je decemberski in ga pozimi nisem samo v zoknih ven vozila, pa sem mu kak mesec preden je shodil kupila te mehke čevlje za prve korake. Ampak doma sem ga imela v zoknih, obula sem ga samo v primeru, da smo šli kam in sem ga dajala ven iz vozička.
Kokica user posted image user posted image user posted image za Julijo za spanje. Jok ob ponovnem srečanju pa mi je še predobro znan.user posted image Je pa recimo jokal tudi, ko sem jaz prišla iz službe domov (on je pa bil doma z babico), tak da se temu ni mogoče izognit.user posted image

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 497
6.9.2012 12:51:17   
Natka23
No sej to je problem, naš se skoz vstaja in zdej ko je tak mal mokro ima štumfke čist zdelane, sej not tudi naš je bos, sam zunaj pa ga res ne morem v štumfke devatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 498
6.9.2012 13:04:32   
KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: Natka23

No sej to je problem, naš se skoz vstaja in zdej ko je tak mal mokro ima štumfke čist zdelane, sej not tudi naš je bos, sam zunaj pa ga res ne morem v štumfke devatuser posted image

Kupi čeveljčke!user posted image

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 499
6.9.2012 13:09:51   
Natka23

IZVIRNO SPOROČILO: Natka23

Kupi čeveljčke!user posted image

Kaj si kupla??

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......