|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 5.del
31.8.2012 11:35:26   
KOKICA32
Dan!user posted image

Pri stanovanju so šteli garažo in dvorišče, sem klicala....user posted image Pa moj motor je baje luksuz!!!! Kak je motorno kolo je luksoz, če ni starejše od 10 let, pri avtih pa je meja 8000 EUR. Banda....user posted image user posted image user posted image
Tak, da smo pri vrtcu lepo v zadnjem razredu za Valentina!user posted image user posted image user posted image Jezna!!!!!

No, smo pa imeli danes dan odprtih vrat v vrtcu, pa se Juliji nič kaj ni dopadlo. Je pa res, da je bila zaspana, tako, da greva po kosilu še enkrat pogledati.
V sredo je bila cepljena proti ošpicam....pa ima od včeraj ful osip po telesu. Je to okej??? Se ne spomnim več od Valentina, vem pa da ge edino po tem ta zadnjem cepljenju imel vročino!!!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 451
31.8.2012 14:37:39   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Tulipan, verjetno se res sam ti veseliš, da je petek, ker ostale smo tak skoz doma. user posted image
Boš danes na postu? Ob 16h se začne pa do jutri... Jaz bom. Te lune, ki se začnejo sredi dneva so super.

Joj kok mi danes ni... user posted image  S tako silo se borim, da ne zaspim med diplomsko literaturo. user posted image

Res je. Saj drugo leto, ko parim poteče porodniška, ne bom več one and only.

Bom verjetno na luni, ja. So tut meni te od sredine dneva najboljše, sam mi je smotano, ker je vikend in ob petkih hodiva s T.-jem ven, navadno zavijeva tut na kak fingerfood, pa ga zaradi lune malo prepričujem, da prestaviva na jutri.user posted image

Eh, jaz sem danes tut tak smotana, nič se mi ne da, pa sem mogla bit pridna, ker mam v pon. tor. dopustuser posted image zaradi vrtca!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 452
31.8.2012 14:44:33   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Dan!user posted image

Pri stanovanju so šteli garažo in dvorišče, sem klicala....user posted image Pa moj motor je baje luksuz!!!! Kak je motorno kolo je luksoz, če ni starejše od 10 let, pri avtih pa je meja 8000 EUR. Banda....user posted image user posted image user posted image
Tak, da smo pri vrtcu lepo v zadnjem razredu za Valentina!user posted image user posted image user posted image Jezna!!!!!

No, smo pa imeli danes dan odprtih vrat v vrtcu, pa se Juliji nič kaj ni dopadlo. Je pa res, da je bila zaspana, tako, da greva po kosilu še enkrat pogledati.
V sredo je bila cepljena proti ošpicam....pa ima od včeraj ful osip po telesu. Je to okej??? Se ne spomnim več od Valentina, vem pa da ge edino po tem ta zadnjem cepljenju imel vročino!!!user posted image

Banda! No comment! Meni je prej rekla, da naj grem na Geodetski zavod, če se mi zdi, da je parcela preveč ocenjena. Ko pa sem rekla, da smo jo prodali in če to pomeni spremembo, ki jo je treba javit, pa je rekla, da ne. Da take stvari se ne štejejo za spremembo in da pride do nje pri meni komaj avgusta 2013.user posted image

Osipa nismo imeli po nobenem cepivu, tak da ne vem nič.
Upam, da ne boš rabla jokat v ponedeljek, ker jaz sem tak pripravljena na težave.user posted image
Mene so malo šokirali včeraj na roditeljskem. Je rekla vzg., da naj starši ne bi bili na uvajanju, ker je to že vrtec in so otroci že bili v jaslih. Pa sem ji povedala za naš primer, da ne štejem to kot da je hodila v jasli. Pa je samo rekla, da je bolje za otroka.user posted image Ima pa pomočnika vzg., moškega.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 453
31.8.2012 14:46:06   
Tulipan12
Grem!user posted image Uživajte v vikendu!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 454
31.8.2012 20:16:34   
Najaa
Tulipan, vsekakor imaš pravico uvajat otroka tudi če pride v že ustaljeno skupino. Njemu je vseeno vse novo tako da vztrajaj pri tem. Za pomočnika pa sam user posted image , otroci jih imajo zelo radi, ker malo razbije moški sredino samih žensk. user posted image

Mi gremo pa jutri na ribiča Pepeta in kar je še pomembneje Č U K E!!! user posted image user posted image user posted image  Sem ravno par dni nazaj tasi jamrala kak dolgo že nikjer niso bili Čuki in so me uslišali juhu. Moj je reku,da sem jaz bolj hepi kot tamali dve. user posted image  Seveda seveda... user posted image user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 455
31.8.2012 20:50:49   
tasa_m
Kokica daj mi povej ali ima Next normalne cifre? Če vzamem liji 3-4 bo okej ali moram vzet 4-5 let?
Ker namreč iz Zare stvari ji moram vzet 4-5 (pulover) ker ji je 3-4 bil tak pač, bolj na knap že. Te pa ne vem al majo take male cifre teh puloverčkov ali kaj? user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 456
1.9.2012 18:06:42   
Natka23
OJ!!

Vrtec in cene država itd ma jaz sen imela srečo mi je država bila dolžna, je pa res, da sem drago plačevala.user posted image No men ni jasen ta 30% za drugega otroka, eni mi pravijo kao 30% od tistega kar plačuješ za velikega, drugi od polne ceneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

luna in hujšanje super sta, jaz sem zagovornica tega hujšanjauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 457
1.9.2012 21:57:09   
Najaa
Natka pri nas so obračunali drugega otroka 30% od cene, ki jo plačujemo za taprvo. Ampak ker je bila Nika do konca avg še 1. starostna skupina je bila mesečna cena višja od Tijine. Zdej se pa naj bi znišala, ko bo 2. starostna skupina.

Luna ja, zakon je. Tak fajn se vedno počutim po teh postih. user posted image

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 458
2.9.2012 9:47:49   
Natka23

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Natka pri nas so obračunali drugega otroka 30% od cene, ki jo plačujemo za taprvo. Ampak ker je bila Nika do konca avg še 1. starostna skupina je bila mesečna cena višja od Tijine. Zdej se pa naj bi znišala, ko bo 2. starostna skupina.

Luna ja, zakon je. Tak fajn se vedno počutim po teh postih. user posted image

Aha torej, pri nas bo verjetno isto, ker je Žiga 1. starostna skupina superuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 459
3.9.2012 0:31:20   
tasa_m
user posted image

Dobro jutro punce.

ura nekaj čez polnoč, jaz pa sem si glih kar vse pospravila v omaro. Sem si zlikala vse user posted image

Zdaj grem pa spat, jutro bo hitro tu, ko bo treba Lijo pripravit za vrtec, da jo T. pelje. Bo še pestro...

Se tipkamo.

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 460
3.9.2012 10:09:27   
Najaa
Daaaan. Želim vam prijetno uvajanje otročkov v novo okolje... sej bo vse super, ko se bodo navadli! user posted image
Nika je tudi danes odšla v nov vrtec, nova skupina, vse novo... no ja, njej poznano, saj Tija hodi v ta vrtec že skoraj 3 leta. Ampak danes sta prvič odšli skupaj in ostali obe tam. Nika je bila malo sramežljiva sam je pa vzg. tak fajn, da mislim, da ne bo problema. Grem pa po kosilu ju iskat za prvič.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 461
3.9.2012 12:52:48   
tasa_m
Dober dan.
Kako ste?
Mi smo danes ob 6,50 že bili v vrtcu, ker jo je ati peljal. Bila je prva in ne znam vam povedat kako veselje je bilo to, ko je Lija zagledala Jasno. Tako močno jo je objela in polubčkala, da nisem mogla verjet. JAsna pa ji seveda ni ostala dolžna user posted image . Ko sem jo vpr. če jo pridem iska po kosilu je bil odločen ne user posted image

No, saj mi paše....sem šla po dolgem času eni kolegici na kavico, sedaj pa je Sara tu, grema nekaj papcat te pa bo tak že ata klico da gremo po šefico :-) Jaz pa naredila še nič... user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 462
3.9.2012 21:19:00   
KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Kokica daj mi povej ali ima Next normalne cifre? Če vzamem liji 3-4 bo okej ali moram vzet 4-5 let?
Ker namreč iz Zare stvari ji moram vzet 4-5 (pulover) ker ji je 3-4 bil tak pač, bolj na knap že. Te pa ne vem al majo take male cifre teh puloverčkov ali kaj? user posted image

Hmmmm..ful so različne pošiljke...Ene stvari sem jemala manjše, ene daljše pa sem morala ful čakati, da mu bo prav. Ful je različno od kolekcije do kolekcije, so pa številke večje kot npr. v H&M. Za Zaro pa nisem ziher.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 463
3.9.2012 21:31:57   
KOKICA32
Čer!user posted image

Tako, tudi pri nas je prvi vrtčevski dan minil.user posted image Julija je trenutno najmlajša v skupini, konec meseca pride še en fant, ki je rojen oktobra. Edina je, ki še ne hodi. Ko sva prišli so se vsi otroci jokali (bilo jih je 6, nobenega starša ni bilo zraven, pa je bila ura 8.00user posted image ). Jaz sem ostala, ker je bil glih zajtrk...Julija je nekaj malega jedla, ker je jedla že doma. Potem se se pričela igrati na blazini in na štirih raziskovati po igralnici. Jaz pa sem se ta čas umaknila na hodnik in skozi okno opazovala dogajanje. Ker me ni nič pogrešala, sem o cca 08.30h šla in se vrnila ob 10.30h, pred spanjem. Povedali sta mi, da je bila zelo dolgo hrabra, potem je jokala in zaspala za 10 minut na nekem ježu. Ko sem vstopila v igralnico je jokala, ker ni hotela jesti malice. Ko me je zagledala, sem se začela jokati jaz.user posted image user posted image

Joj, kak je to čudno no. Videla sem, da ji ni hudega, pa sem jokala in stiskala me je pri srcu, ko sem jo pustila tam za dve urci. Starši bi res morali najprej pri sebi razpucati. Mi je rekel en kolega danes, ki je tudi prvič peljala hčerko tja, da si je rekel:" Pa saj ne gre v klavnico!" user posted image Pa še kako prav ima. user posted image

Jutri bo verjetno že težje za Julijo, ker bo vedela, da jo bom pustial tam. Joj!!! Naj mine ta čas uvajanja čim hitreje!user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 464
4.9.2012 9:34:13   
KOKICA32
>Dober dan!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 465
4.9.2012 10:02:22   
Najaa
Dober dan.
Kokica si oddala otroke, si mal fraj? user posted image
Nika je šla danes s takim veseljem... sem tak vesela, da ji je všeč tukaj.

Jaz se pa še kar ukvarjam s tremo... Joj no, sam da gre tole mimo, da spet zadiham na polmo. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 466
4.9.2012 10:06:15   
KOKICA32
Ja, sem ja....Valentina tak ati pelje, ker gresta prej. Jaz pa že grem počasi po Julijo.

Se torej bliža dan D? Saj bo....user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 467
4.9.2012 14:16:32   
tasa_m
Kokica objem, ma jaz se zjočem že sedaj ko dam Lijo v vrtec pa nena se uvajama. Ampak danes so mi kar solze tekle, ko je kar poletela proti skupini. Ko sem rekla ej lubčka, je rekla, dobiš gori. Aha, seveda... ko sem prišla do igralnice je že sedela in se igrala, sem rekla lubčka si pozabla, pa mi pomežikne in mi ga pošlje... Tak da ja vem kako ti je user posted image Jaz se jočem, ker lubčka ne dobim user posted image user posted image

Hvala glede Nexta te pa ji bom kar 98-104 naročila majčko, sploh če so večje kot pri H&Mu.

Sedaj pa grem počasi po šefico. Danes sva sami doma, ati je neki na Gorenjskem...

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 468
5.9.2012 7:27:09   
tasa_m
DOBROOOO JUTROOOOOO

Jupi, je že sreda! user posted image

Še malo pa bo vikend!

Pri nam nič novega. Danes jo je ati peljal v vrtec in seveda jok in stok, ker bi ona z mano šla. Ampak se nisma kaj dost ozirala, pobasal jo je in jo nesel. NI blo druge. Vsako jutro pa res ne bom ob 6,40 v vrtcu, pa če šefica na trepalnice postavi.
Grem pa pol v mesto do ginekologa, ker ji moram izvide iz pregleda v porodnišnici nest. Zdaj spijem kavico, pa stuširam se te pa šibam... jupiii user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 469
5.9.2012 9:53:49   
Natka23
OJ!!!

tasa_m
joj kak ti je fajn zavidam res, te občutke zadnjega mesecauser posted image user posted image user posted image Uživaj.

vrtec hb je pri Tjaši šlo brez velikih pretresov, ma po resnic paše dopoldne vsaj malo mira, se posvetim Žigiju in sebiuser posted image .Si pa sploh ne predstavljam, kako bo uvajat Žigija, če ne bo hodil, Tjkaša je šla pri 18m, se mi je zdela tak velka, ta pa bo taki škorček.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 470
5.9.2012 10:39:07   
Tulipan12
Dober dan!user posted image
Spet v službi.user posted image user posted image
Sem si vzela 2 dni dopusta za Lio za uvajanje. Je bilo kr kul, sicer je prvi dan popoldan začela jokat, me prosit, da več ne bi hodila, potem sva se eno uro pogovarjali zakaj moramo hodit v vrtec, službo, šolo... Drugi dan je 2 min jokala, ko sem odšla, danes pa me je prosila, če jo odpeljem v igralnico in je vzgojitelj samo rekel: o, Lia, komaj sem čakal, da prideš, da mi pomagaš puzle sestavit, ker mi ne gre in sta se že zabavala in smejala.user posted image Upam, da ostane tako, upam, da bo začela uživat v vrtcu in da ne bom vsak dan imela priokusa, da jo vozim na kraj, kjer se ne počuti dobro.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 471
5.9.2012 11:32:46   
KOKICA32
Dan!user posted image

Danes bom Julijo pustila v vrtcu čez spanje, pa da vidimo. Je vzg. to predlagala, ker je rekla, da se čisto okej obnaša. user posted image Potem še kosilo in ob pol dveh grem po njo. Če pa bo kriza, pa me tak pokličejo.

Tasa, super, da še Eva vztraja v trebuščku na toplem. user posted image user posted image user posted image

Tulipan, kako je Lia sprejela vrtec?

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 472
5.9.2012 11:33:50   
KOKICA32
Dan!user posted image

Danes bom Julijo pustila v vrtcu čez spanje, pa da vidimo. Je vzg. to predlagala, ker je rekla, da se čisto okej obnaša. user posted image Potem še kosilo in ob pol dveh grem po njo. Če pa bo kriza, pa me tak pokličejo.

Tasa, super, da še Eva vztraja v trebuščku na toplem. user posted image user posted image user posted image

Tulipan, kako je Lia sprejela vrtec?

Zdaj jem pizzo potrem pa še grem h frizerju, da mi malo š**** poreže.

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 473
5.9.2012 11:37:16   
Najaa
Dan.
pridna Julija! user posted image

Jaz sem si pa včeri š**** postrigla in sem tak jezna, da so me prepričal, da se ne ustrižem na kratko. user posted image  Grem v kratkem nazaj...

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 474
5.9.2012 11:39:46   
KOKICA32
Juliji sva včeraj kupila nov voziček, tako, da sedaj starega prodajam, če katera ve za koga, ki kupuje. Zraven dam še torbo, dežno prevleko in senčni:

http://www.bolha.com/abc-design-vozicki/vozicek-abc-design-3-tech-oglas1282038875

Sedaj pa imamo tegale: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=219401 v rdeči barvi!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......