|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 5.del
29.8.2012 9:21:44   
Natka23
OJ!!

Po dolgem času.Ma skoz neki, pa za poroko, pa dopusti itd.V glavnem, če nismo na morju smo v hribih, ali pa naokol.smo celo kampiral, se izkazalo, da bi to lahko počeli večkrat.Žiga končno spi celo noč,. no sej prej se je sam enkrat zbujal, tak da ni panike.user posted image

Naja user posted image user posted image user posted image user posted image sej bo, mene je tudi zvijal, potem se pa doma trenirala, pa celo Miha mi je kao afneguncal, tak da sem strenirala motnjeuser posted image user posted image user posted image

trezika
user posted image user posted image user posted image za Marušo

tasa uh kaj bi dala da se men porodniška šele začenjauser posted image

No jaz jo imam še do 13.10, potem pa še dober mesec dopusta.

< Sporočilo je popravil Natka23 -- 29.8.2012 9:23:30 >

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 426
29.8.2012 10:18:13   
Tulipan12
Natka kdaj bo poroka al sem kaj zamudila, pa je že bila?
Druga porodniška pa mineeeeeeeee, prehitrooooo!user posted image

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 427
29.8.2012 10:52:30   
Natka23
22.9 in 26.9user posted image user posted image user posted image Trenuten imava vse prstane, papirje itd, razen moje obleke, z šiviljo sva se zmenile da me pokliče okol 10.8 za mere, ko kupi blago, pa nič, mislim mal me že panika daje če je sploh resnauser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Natka23 -- 29.8.2012 10:56:36 >

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 428
29.8.2012 12:16:34   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Dobro jutro.
Včeraj sem izvedela za datum zagovora in imam že skoz prebavne motnje in krče v trebuhu. user posted image  Joj no, čisto me je vrglo iz tira. Ne me spraševat kdaj, ker ne bom povedala. user posted image  Ko se bo zgodilo, napišem. Dejte mi povedat svoje izkušnje z zagovori, tiste ki ste dale to skozi.

samo pogumno in samozavestno, pa bo... mene je tudi ful zvijalo, ampak je bilo na koncu tako na easy da je blo vso sekiranje odveč...

Hvala trezika. user posted image  Naj se tvoje besede uresničijo.

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 429
30.8.2012 10:48:18   
tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Dobro jutro!user posted image

Včeraj sem dobila odločbo iz CSD za OD in znižanje plačila vrtca... razočarana do koncauser posted image user posted image . Za polovico so nam znižali OD in padli smo za 3 razrede višje pri vrtcu. Na podlagi česa, ne vem?user posted image

na podlagi tega da imate preveliko €. Tite milijone pa skrivaš ne, sedaj pa so te dobili :P

Neposredna povezava do sporočila: 430
30.8.2012 10:48:40   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: Natka23

22.9 in 26.9user posted image user posted image user posted image Trenuten imava vse prstane, papirje itd, razen moje obleke, z šiviljo sva se zmenile da me pokliče okol 10.8 za mere, ko kupi blago, pa nič, mislim mal me že panika daje če je sploh resnauser posted image user posted image user posted image

Ojoj, to pa bo res malo na tesno!user posted image Če ne pa boš šla v neko sposojevalnico in rešila zadevo. Ne se preveč sekirat, lepa nevesta je sproščena in nasmejana.user posted image

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 431
30.8.2012 10:50:05   
tasa_m

Očetovstvo raje porihtaj, ker ga sam ne more, pa men se zdi, da če ga nimaš podpisanega, otrok nima očeta napisanega v rojstnem listu in je pol laufarija.

Ja pol je potrebno še enkrat na občino in porihtat očetovstvo in ponovno ti morajo poslat roj.list.
Bova verjetno kar jutri šla porihtat, ker imam ob 8h v ambulanti za rizično nosečnost pregled, pol pregled pri svoji G in upam, da vmes še toliko časa, da greva do UE in da podpiše to akr je naredil user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 432
30.8.2012 10:53:04   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Včeraj sem dobila odločbo iz CSD za OD in znižanje plačila vrtca... razočarana do koncauser posted image user posted image . Za polovico so nam znižali OD in padli smo za 3 razrede višje pri vrtcu. Na podlagi česa, ne vem?user posted image

na podlagi tega da imate preveliko €. Tite milijone pa skrivaš ne, sedaj pa so te dobili :P

Ne bi vedla točno ampak ko gre otrok v vrtec, se tudi OD zniža.
Jaz še vedno nisem dobila odločbe za vrtec in bom kar pop*** en dan... Kaj se pa grejo no. Pol pa če bo ful za vrnit naj v parih mesecih vrnem? Si bom naredila tako kot ti, razdelila na mesece kolikor so oni rabili, da pošljejo, da bom jaz toliko časa vračala. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 433
30.8.2012 10:53:13   
Tulipan12

Ja, mi smo prikriti tajkuni, zdaj pa mamo.user posted image user posted image user posted image user posted image
Danes grem tja. Upoštevali so nama parcelo, jo 5-kratno ovrednotiliuser posted image user posted image user posted image in nama to upoštevali kot da imava z njo 4.200e prihodkov letnouser posted image user posted image user posted image . Ne vem kake prihodke imava s parcelo??? No, zdaj sva jo prodala, me zanima kaj mi bodo rekli. Eh, razočarana nad sistemom, da je joj. Lii in Luki so vsak cent obresti upoštevali.user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 434
30.8.2012 11:03:36   
tasa_m

Ja, mi smo prikriti tajkuni, zdaj pa mamo.user posted image user posted image user posted image user posted image
Danes grem tja. Upoštevali so nama parcelo, jo 5-kratno ovrednotiliuser posted image user posted image user posted image in nama to upoštevali kot da imava z njo 4.200e prihodkov letnouser posted image user posted image user posted image . Ne vem kake prihodke imava s parcelo??? No, zdaj sva jo prodala, me zanima kaj mi bodo rekli. Eh, razočarana nad sistemom, da je joj. Lii in Luki so vsak cent obresti upoštevali.user posted image

Ojej, to pa res ni kul. Samo danes ne vem če boš kaj zrihtala, ker je čet in majo gospe zaprto.
A da imata prihodke? Ja, fajn ne? Je to kar oreng dopust ene 3-krat na leto lahko, parcela pa vama samo stoji. user posted image user posted image

Glede obresti pa sem vedela, da obračunajo zraven ja. Mi nimamo nič na banki in nič, še tisto naložbeno sem skenslala, ker je bilo rečeno, da mi gledajo zraven. user posted image
Mora si država nekak spomagat, poglej kako smo bogi user posted image pa je najboljše vzet mamicam in otročkom. BANDA

Neposredna povezava do sporočila: 435
30.8.2012 11:06:11   
tasa_m
Čakam na patronažno...
Ni mi za nič, saj je to normalno ne? user posted image
Morala bi si malo pospravit pa mi nekak ni... Lija je z teto Saro malo naokoli. Se mi zdi da čuti da bo počasi nekaj novega in se me drži kot klop user posted image , še na wc moram z njo pa jo za roke držat.
Po eni strani komaj čakam na ponedeljek, da gre v vrtec da mam malo mira, pa magari bom samo ležala doma.
Je pa danes naša mala frača čist mirna, upam, da to kaj ne pomeni. user posted image Do sedaj sem jo začutla glih 2-krat tak čist na malo. Sem pa 36 2/7 enako kot sem Lijo rodila. Se pa ne spomnim, da bi me pri Liji vse tak spodaj bolelo. Vas je tudi?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 436
30.8.2012 11:10:59   
Najaa
Tulipan danes je vse zaprto, ko je čet.
Dej mi povej, a se obresti veliko upoštevajo?

tasa drugič je normalno, da te vse boli, ker si tudi bolj aktivna. Imaš še enga otroka, s katerim si okoli in ga rihtaš. Taprvič si bila pa sam za sebe. user posted image  

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 437
30.8.2012 12:24:33   
Tulipan12
Tasa, mene je tut vse bolelo spodaj v drugo. Za prvič pa se ne spomnim več.user posted image
Ja, sem se pred par min spomnila, da je danes četrtek in da nimajo uradnih ur.user posted image Bom šla pa jutri. Me res zanima kaj bodo rekle tete tam.
Naja, vem da se zniža OD, ko gre otrok vrtec in sicer iz tega razloga, ker ti kao občina podari tisto znižanje plačila vrtca... itak sam birokratski nateg, če mene kdo kaj vpraša.. ampak za 50% so mi znižaliuser posted image user posted image user posted image
Gledajo pa vse. Recimo jaz sem imela dividende od nekih delnic v 2011, so to upoštevali, T. pa jih je imel v 2010 in so tisto upoštevali. Torej ne jemljejo nekega logičnega zaporeda mesecev, ampak tisto, kar jim paše. Itak gre za par evrov, ampak vseeno ne razumem. Za Lio in Luko imam odprta varčevalna računa, pa tut dajo v obračiun vsak cent obresti, ni tako kot so govorili, da ti upoštevajo samo, če imaš več kot 1000 evrov obresti.
Banda. Pokvarjena. Pa ta parcela. T. je imel kredit zanjo, tega pa ne upoštevajo. Eh... jezna!!!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 438
30.8.2012 14:09:58   
tasa_m
Ne, kreditov pa na žalost ne upoštevajo. To bi naj upoštevali, pa bi videli da jih še več živi na robu propada. Vsak gleda samo kak bruto imaš, da imaš pa velik kredit da si sploh lahko kaj ustvariš, tega pa ne! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 439
30.8.2012 14:11:55   
Najaa
Res grozno ja. Vedno več jemljejo in to od tistih, ki že tak nič nimamo. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 440
30.8.2012 15:48:08   
tasa_m
wiiiii, spala sem celih 15 minut ne da bi me poklicala:" mami !" user posted image user posted image , komaj čakam, da pride T domov da mu jo podturim in se zaprem v spalnico in spiiim. Tak se mi spi da joj.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 441
30.8.2012 20:32:57   
KOKICA32
Čer!

Tudi jaz sem danes dobila novo odločbo za vrtec....en razred višje, kar pomeni 11% več, pa OD nimamo več. user posted image user posted image user posted image Tudi nam so upoštevali Valentinove obresti od varčevanja in jih šteli v družinski proračun, pa avta, stanovanje kjer živimo pa še....user posted image user posted image user posted image Pa za Julijo 30% cene. user posted image user posted image user posted image

Še dobro, da mu nisem obnovila varčevanja na banki....mu raje doma na stran dajem.

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 30.8.2012 20:33:42 >

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 442
30.8.2012 22:10:39   
tasa_m
Ojej.
Kokica pa ti si dala samo noter za OD (kaj si morala obnovit za Julijo? ). Ja, vse gledajo... vsak cent user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 443
31.8.2012 8:01:24   
Nina00
Pozdravljene spet po dolgem času!

Se samo na hitro javim, ker se še vedno ne vidim iz dela in trenutno kaže, da bo tako še do sredine oktobra, potem pa upam, da bom spet malo zadihala. Smo bili vmes sicer tudi malo na morju. Je zelo pasalo, a sedaj je to že davna zgodovina in letos morja na žalost ne bomo več vidli.

Vas nisem nekaj za nazaj brala, ker potem ne bi imela več časa nič napisat.

Tasa mene je tudi v drugo bolj dol bolelo. Ampak ni čudno. V prvo sem lahko počivala kolikor mi je pasalo, v drugo pa bolj malo user posted image

Kokica, če so vam šteli tudi stanovanje v katerem živite, napiši pritožbo. Nam so tudi in sem se pritožila, ker tam v nekem členu piše, da se to ne šteje. Saj ne, da je pritožba že rešena. Glede na hitrost s katero so izdali odločbo, lahko upam, da bo morda celo že v tem letu rešena user posted image  user posted image

Lepo se imejte pa, če ne prej, se jevim spet oktobra. Zaželite mi, da mi hitro mine do takrat.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 444
31.8.2012 9:04:17   
Tulipan12

Peeeeeeeetttttttttttttteeeeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Se mi zdi, da se edina tu gor veselim petkov!user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 445
31.8.2012 9:10:24   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Čer!

Tudi jaz sem danes dobila novo odločbo za vrtec....en razred višje, kar pomeni 11% več, pa OD nimamo več. user posted image user posted image user posted image Tudi nam so upoštevali Valentinove obresti od varčevanja in jih šteli v družinski proračun, pa avta, stanovanje kjer živimo pa še....user posted image user posted image user posted image Pa za Julijo 30% cene. user posted image user posted image user posted image

Še dobro, da mu nisem obnovila varčevanja na banki....mu raje doma na stran dajem.

Banda!!!user posted image user posted image user posted image Nam vsaj avtov niso šteli, ker ne presegajo vrednosti...
Bom pa zgleda tut jaz prekinila ta varčevanja.user posted image Se mi zdi res bizarno, da šparaš otroku, da si ne bo rabil iz nule ustvarjat, pol pa dobiš po puklu. Bljak! Nam vsaj stanovanja niso upoštevali, ker itak ni pisano na naju in niti ne presega vrednosti in HB sta T. in mama po smrti njegovega očeta pisala vse na njo in nič na T., ker bi nas ona bajta odnesla v zadnji razred. Razočarana. V nulo.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 446
31.8.2012 9:13:42   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Pozdravljene spet po dolgem času!

Se samo na hitro javim, ker se še vedno ne vidim iz dela in trenutno kaže, da bo tako še do sredine oktobra, potem pa upam, da bom spet malo zadihala. Smo bili vmes sicer tudi malo na morju. Je zelo pasalo, a sedaj je to že davna zgodovina in letos morja na žalost ne bomo več vidli.

Vas nisem nekaj za nazaj brala, ker potem ne bi imela več časa nič napisat.

Tasa mene je tudi v drugo bolj dol bolelo. Ampak ni čudno. V prvo sem lahko počivala kolikor mi je pasalo, v drugo pa bolj malo user posted image

Kokica, če so vam šteli tudi stanovanje v katerem živite, napiši pritožbo. Nam so tudi in sem se pritožila, ker tam v nekem členu piše, da se to ne šteje. Saj ne, da je pritožba že rešena. Glede na hitrost s katero so izdali odločbo, lahko upam, da bo morda celo že v tem letu rešena user posted image  user posted image

Lepo se imejte pa, če ne prej, se jevim spet oktobra. Zaželite mi, da mi hitro mine do takrat.

Naj ti hitro mine!!! Pa saj bo, vse gre itak že prehitro...

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 447
31.8.2012 10:19:32   
Tulipan12
Tasa, Lijica ima krizico?

Neposredna povezava do sporočila: 448
31.8.2012 10:38:13   
Najaa
Tulipan, verjetno se res sam ti veseliš, da je petek, ker ostale smo tak skoz doma. user posted image
Boš danes na postu? Ob 16h se začne pa do jutri... Jaz bom. Te lune, ki se začnejo sredi dneva so super.

Joj kok mi danes ni... user posted image  S tako silo se borim, da ne zaspim med diplomsko literaturo. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 449
31.8.2012 11:22:01   
KOKICA32

Ojej.
Kokica pa ti si dala samo noter za OD (kaj si morala obnovit za Julijo? ). Ja, vse gledajo... vsak cent user posted image

Neeeee, dala sem noter za vrtec! Pa sem dobila obe odločbi, ki veljata od 01.09. do 31.12.2012!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?