|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 5.del
27.8.2012 12:07:05   
Tulipan12
ZAKON O STARŠEVSKEM VARSTVU IN DRUŽINSKIH PREJEMKIH

27. člen

(prenehanje pravice do dopusta za nego in varstvo otroka)

Starša nimata pravice do dopusta za nego in varstvo otroka, če je otrok oddan v vzgojo in varstvo drugi osebi oziroma v zavod.
Eden od staršev nima pravice do dopusta za nego in varstvo otroka, če je otrok dodeljen v varstvo in vzgojo drugemu od staršev ter sam ne varuje in ne neguje otroka.
Če razlog za prenehanje pravice iz prejšnjih dveh odstavkov nastopi v času trajanja dopusta, starša nimata pravice do neizrabljenega dela dopusta za nego in varstvo otroka.
V primerih, ko je razlog za pravico do daljšega dopusta za nego in varstvo otroka rojstvo dveh ali več hkrati rojenih otrok, pa eden od otrok umre, staršema preneha pravica do pripadajočega dela daljšega dopusta za nego in varstvo otroka.

To sem našla, amapk vem, da takrat nisem tega brala. Pa saj je Julija že 11 mesecev, to da si pa ti še na porodniški, pa vzg. itak ne vedo, ne?

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 401
27.8.2012 12:11:14   
Tulipan12
Eh, ti je že Naja napisala, da GO in uživaj, ko boš fraj!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 402
27.8.2012 12:12:45   
Najaa
Kokica mal časa zase si pa že zaslužiš a ne. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 403
27.8.2012 12:13:59   
KOKICA32
Hvala Tulipan....sem dobila svetovalko v vrtcu pa je rekla, da je njim pomembno edino dejstvo, da je otrok star 11 mesecev in nič drugega....CSD mi pa tudi jutri pošlje že odločbo za znižano plačilo vrtca (sva govorila po telefonu), pa torej tudi z njihove strani ni nič narobe....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 404
27.8.2012 12:17:17   
KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Kokica mal časa zase si pa že zaslužiš a ne. user posted image user posted image

PODPIS!!! user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 405
27.8.2012 12:23:41   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

PODPIS!!! user posted image

Itak! To ti pripada! Ene pred porodom, tistim, ki se pa modi rodit, pa po porodu!user posted image user posted image user posted image

Boš lahko princeski v miru zorganizirala B_Day partyuser posted image , predvsem pa si privoščila nekaj časa zase!!! Jaz bi dala vse, da mi nekdo reče imaš 2 dni, delaj kaj hočeš!user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 406
27.8.2012 18:46:48   
tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Čuj, Kokica, od drugega tedna dalje, pa boš malo važna, ne???user posted image

Pa ja....ampak veš kaj razmišljam? Da meni poteče porodniška komaj 23.09....Julija pa gre že 03.09. v vrtec...Kaj je to dovoljeno??? user posted image Pogodbo sva normalno podpisali in z vlogo za znižano plačilo vrtca tudi ni bilo nič narobe...user posted image user posted image user posted image
Nič ni to narobe, ti samo uživaj!
Saj nisi ti kriva, da si prej rodila.
Jaz sem tud Lijo dala v vrtec z februarjem, p mi je porodniška potekla komaj 19.02

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 407
28.8.2012 10:01:36   
Tulipan12
Dobro jutro! user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 408
28.8.2012 10:31:13   
Najaa
Dobro jutro.
Včeraj sem izvedela za datum zagovora in imam že skoz prebavne motnje in krče v trebuhu. user posted image  Joj no, čisto me je vrglo iz tira. Ne me spraševat kdaj, ker ne bom povedala. user posted image  Ko se bo zgodilo, napišem. Dejte mi povedat svoje izkušnje z zagovori, tiste ki ste dale to skozi.

Neposredna povezava do sporočila: 409
28.8.2012 11:21:00   
tasa_m
Dober dan :-)

Danes pa se je začela moja porodniška user posted image user posted image user posted image končno! user posted image

Sedaj sem si kosilo segrela, ker pol šibamo na lušno user posted image , zvečer pa je tak fuzbal!

Sma pa šle z Lijo v porodnišnico se naročit (no, jaz sem se šla, ona me je spremljala) pa sem že dobila v petek termin ob 3h. Je moja mami rekla, če bom vzdržala do takat.
V četrtek pa pride patronažna na obisk. Ne vem zakaj ampak okej, pri Liji je ni bilo, ker sem bila takrat še v Lenartu prijavljena, živela pa tak v Mb.
A ve vete zakaj pride mesec dni pred poodom? KAj pride gledat če mamo vse pripravljeno al kak? Ker pol pride za brezveze ker postelje še nimamo, v omare pa verjetno nebo gledala user posted image
Je pa tudi sestra danes v P ko je Lijo vprašala če imamo že posteljco pripravljeno in ko ji je rekla da ne bila full začudena?! PA me je tak malo čudno pogledala kao v smislu: a še nimate, kaj pa čakate?! Pa ji je Lija rekla, da ima pa ona kolo in se s kolesom vozi user posted image user posted image Full povezava kolo in kinderpet user posted image

Nič babe žabe, šibam jest, mislim da je Evica lačna, ker je grozno nemirna. Prej ni nič brcala pa sem jo malo z čokolado vzpodbudila user posted image sedaj pa mira ne da...

čao bao kakao!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 410
28.8.2012 11:21:35   
tasa_m

Dobro jutro.
Včeraj sem izvedela za datum zagovora in imam že skoz prebavne motnje in krče v trebuhu. user posted image  Joj no, čisto me je vrglo iz tira. Ne me spraševat kdaj, ker ne bom povedala. user posted image  Ko se bo zgodilo, napišem. Dejte mi povedat svoje izkušnje z zagovori, tiste ki ste dale to skozi.

Go Najaa, Go Najaaaaaa vem da boš opravila z odliko! user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 411
28.8.2012 11:59:12   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Dobro jutro.

Go Najaa, Go Najaaaaaa vem da boš opravila z odliko! user posted image user posted image

Podpis!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 412
28.8.2012 12:03:35   
Tulipan12

Dober dan :-)

Danes pa se je začela moja porodniška user posted image user posted image user posted image končno! user posted image

Sedaj sem si kosilo segrela, ker pol šibamo na lušno user posted image , zvečer pa je tak fuzbal!

Sma pa šle z Lijo v porodnišnico se naročit (no, jaz sem se šla, ona me je spremljala) pa sem že dobila v petek termin ob 3h. Je moja mami rekla, če bom vzdržala do takat.
V četrtek pa pride patronažna na obisk. Ne vem zakaj ampak okej, pri Liji je ni bilo, ker sem bila takrat še v Lenartu prijavljena, živela pa tak v Mb.
A ve vete zakaj pride mesec dni pred poodom? KAj pride gledat če mamo vse pripravljeno al kak? Ker pol pride za brezveze ker postelje še nimamo, v omare pa verjetno nebo gledala user posted image
Je pa tudi sestra danes v P ko je Lijo vprašala če imamo že posteljco pripravljeno in ko ji je rekla da ne bila full začudena?! PA me je tak malo čudno pogledala kao v smislu: a še nimate, kaj pa čakate?! Pa ji je Lija rekla, da ima pa ona kolo in se s kolesom vozi user posted image user posted image Full povezava kolo in kinderpet user posted image

Nič babe žabe, šibam jest, mislim da je Evica lačna, ker je grozno nemirna. Prej ni nič brcala pa sem jo malo z čokolado vzpodbudila user posted image sedaj pa mira ne da...

čao bao kakao!

K meni patronažna ni prišla ne prvič in drugič pred porodom, ampak baje naj bi prišle ja. Sam moja je bila tak smotana, da sem bila vesela, da ni prišla!user posted image Je bila pa pri prijateljici (z dvojčicama) in se je ona tut spraševala, če bo kaj gledala ipd... pa je rekla, da sta sedeli v kuhinji, pili kavo in se pogovarjali. Tak da to je to, kar vem.user posted image
Čuj, če bi bilo kot prvič, bi danes morala rodit??

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 413
28.8.2012 12:14:45   
KOKICA32
Dan!user posted image

Tudi k meni ni bilo patronažne pred porodom, ne 1. in ne 2....Kako pa naj bi prišla, če sem šla vedno 1 mesec prej roditi... Pa meni osebno je bila tudi po 2. porodu odveč, ker še tak vse veš, če imaš tako malo razliko-. Tako, da brezveze. Tudi midve sva le sedeli in se pogovarjali.

Najaa, držim pesti za dan D. Kako izgleda? Trije sedijo pred tabo in te sprašujejo, največ mentor. Ni panike, če si sama pisala, hitro je fertik in ko končaš si lažji za par kil...ko se tisti kamen odvali iz srca.user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 414
28.8.2012 12:35:24   
KOKICA32
user posted image user posted image user posted image user posted image Tasa za porodniško.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 415
28.8.2012 12:43:49   
tasa_m
Tulipan, ne če bi bilo kot prvič, bi morala jutri v P, v četrtek pa rodit.
Danes ne kliči user posted image če je fuzbal, ki te mam čas. Danes noge skup držim pa gledam tekmo pa je kak je! Danes nima izhoda ven. Naj še en dan najmanj počaka user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 416
28.8.2012 12:45:59   
tasa_m
Midve z Lijico sva imele super patronažno, še ko je bila 1 leto stara je prišla na obisk. Tak da je res bila super...
Samo sedaj ne vem če je enaka ali ne, ker po glasu sodeč se mi ni zdela. Bom videla, upam da je...

Ma sem se spomnila, da še nimama niti očetovstva porihtanega. Pa še na sodišče bi mogla dol dat za prekinitev preživnine, pa eh...
Bo to ata laufo ko bo mama v P naj ve zakaj ma očetovski dopust :P user posted image

(nesramna sem ja, saj vem)

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 417
28.8.2012 12:46:55   
KOKICA32
Tasa, pa pazi tudi, da ne bo kje 01.09. rojena, ker bo potem vedno žalostna, ko bo mogla v šolo na RD it.user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 418
28.8.2012 12:48:11   
KOKICA32
Ja, očetovstvo pa le prej porihtajta..tega ne bo mogel sam rihtat.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 419
28.8.2012 13:57:46   
Tulipan12
Evo, sem že poslala povpraševanje za smučanje.user posted image T. pravi, da sem zmešana, ampak lani sem bila oktobra že pozna.
Pa kje ste vse danes???
Tasa, dolge majčke maš tudi v Takkotu, lepe in poceni, za Lijo.

Neposredna povezava do sporočila: 420
28.8.2012 14:27:55   
Tulipan12

Midve z Lijico sva imele super patronažno, še ko je bila 1 leto stara je prišla na obisk. Tak da je res bila super...
Samo sedaj ne vem če je enaka ali ne, ker po glasu sodeč se mi ni zdela. Bom videla, upam da je...

Ma sem se spomnila, da še nimama niti očetovstva porihtanega. Pa še na sodišče bi mogla dol dat za prekinitev preživnine, pa eh...
Bo to ata laufo ko bo mama v P naj ve zakaj ma očetovski dopust :P user posted image

(nesramna sem ja, saj vem)

Očetovstvo raje porihtaj, ker ga sam ne more, pa men se zdi, da če ga nimaš podpisanega, otrok nima očeta napisanega v rojstnem listu in je pol laufarija.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 421
28.8.2012 14:28:49   
Tulipan12

Tulipan, ne če bi bilo kot prvič, bi morala jutri v P, v četrtek pa rodit.
Danes ne kliči user posted image če je fuzbal, ki te mam čas. Danes noge skup držim pa gledam tekmo pa je kak je! Danes nima izhoda ven. Naj še en dan najmanj počaka user posted image user posted image

Če se danes rodi, bi ji moralo bit ime Vijolica!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 422
28.8.2012 14:30:20   
Tulipan12

Tasa, pa pazi tudi, da ne bo kje 01.09. rojena, ker bo potem vedno žalostna, ko bo mogla v šolo na RD it.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Imamo kolegico rojeno s tem datumom. Je rekla, da ji je bilo vedno tako kot je napisala Kokica.user posted image

Čuj, kaj pa če bo čakala do 23.9.???user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 423
28.8.2012 14:42:48   
trezika

Dobro jutro.

samo pogumno in samozavestno, pa bo... mene je tudi ful zvijalo, ampak je bilo na koncu tako na easy da je blo vso sekiranje odveč...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 424
29.8.2012 9:21:41   
Tulipan12
Dobro jutro!user posted image

Včeraj sem dobila odločbo iz CSD za OD in znižanje plačila vrtca... razočarana do koncauser posted image user posted image . Za polovico so nam znižali OD in padli smo za 3 razrede višje pri vrtcu. Na podlagi česa, ne vem?user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

strije
ksenci

strije med prvo in drugo nosečnostjo?

strij nisem imela ne prvič ne drugič (44%)

strije sem dobila samo v prvi nosečnosti (21%)

strije sem dobila samo v drugi nosečnosti (10%)

strije sem dobila obakrat (25%)

Število vseh glasov: 205

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!