|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2013
30.8.2012 17:14:43   
chatarinchy
urša upam da me ne boš narobe razumela, verjemi da ti hočem le dobro, ampak mogoče je bolje da ti pregrado najdejo, boš usaj vedela kaj je razlog za tvoj SS in boš v naslednji nosečnosti bolj mirna... čeprav ti res želim samo dobro, tako tebi kot tudi ostalim user posted image !!!!
jaz sem bila prav vesela-resnično, ko so mi ugotovili pregrado zaradi 2 SS, kajti sedaj ko sem se je rešila vem da bo v nosečnosti vse ok!! mora bit!!!

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 526
30.8.2012 17:46:07   
Anonimen
Tippi, a ti maš tut 12.9.?user posted image  Ja supercauser posted image
Chatarinchy, vem kaj misliš, ker tudi jaz tako mislim. Če že imam to pregrado, prosim lepo da mi jo najdejo, ampak še vseeno nekak upam, da je nimam... Ker če jo imam, potem se spet vse tako zavleče in je treba čakat, jaz pa že zdaj ne bi več čakala, heheuser posted image user posted image
Že diši po bajti, pečem piškote za psa in kruhec, mmmm....
Urša

(odgovor članu chatarinchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 527
30.8.2012 18:25:15   
allstarka
Urša, a ti tudi kruh pečeš..hehe kakšno naklučje. Moj dragi tudi..že tak fino diši ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 528
30.8.2012 18:28:44   
Anonimen
Ja, tudi kruhek pečemuser posted image  Danes iz ržene in bele moke, za probouser posted image  Pa piškote za psa, so mi super ratali, bolj vegi varianta, ampak je že zmazal in hoče šeuser posted image user posted image
Urša

(odgovor članu allstarka)
  Neposredna povezava do sporočila: 529
30.8.2012 18:40:04   
allstarka
In, se že kateri pozna kaj bušija?? Kaj pa staršem in bližnjim ste že povedale?

Meni se majčkeno že vidi. Ga zaenkrat še skrivam, saj bom povedala komaj čez dober mesec, ko bodo najbolj kritični trije meseci mimo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 530
30.8.2012 18:40:53   
Tippi
Mi tud kruh pečemo v kruhomatu. Najprej se mi je zdelo zelo zakomplicirano, zdej je pa zakon. user posted image

urša kakšne piškote to pečeš za pesjanarja? daš recept. pliz user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 531
30.8.2012 18:42:26   
Tippi

IZVIRNO SPOROČILO: allstarka

In, se že kateri pozna kaj bušija?? Kaj pa staršem in bližnjim ste že povedale?

Meni se majčkeno že vidi. Ga zaenkrat še skrivam, saj bom povedala komaj čez dober mesec, ko bodo najbolj kritični trije meseci mimo.

Jaz sem kot sod user posted image Takšna kot sem zdaj, sem bila pri prvi user posted image tam v šestem mesecu, sedmem mogoče. groza kakšna napihnjenost. Drugače pa tudi jaz še skrivam. Ne pred starši, ampak v službi. tud jaz bom obelodanila, ko bodo 3 kritični mimo.

Neposredna povezava do sporočila: 532
30.8.2012 18:55:28   
allstarka
A mi lahko razložite: jaz sem danes 7t 5d (kokr so me gledali pri ginekologu)...po Pušenjakovem koledarju sem v 8.tednu. Jutri se pa začne 9.teden. Prvi dan zadnje M je pa bil 6.7. A si prav razlagam, da nisem v 7t, ampak v 8t. Ker ginekologinja je v ponedeljek napisala da sem v 7t.....aaaa..sej ne vem več...

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 533
30.8.2012 19:01:31   
Tippi
IZVIRNO SPOROČILO: allstarka

A mi lahko razložite: jaz sem danes 7t 5d (kokr so me gledali pri ginekologu)...po Pušenjakovem koledarju sem v 8.tednu. Jutri se pa začne 9.teden. čeprav je odvisno od ovulacije, ne glede na to, a sva imeli približno ZM istega dne. Prvi dan zadnje M je pa bil 6.7. A si prav razlagam, da nisem v 7t, ampak v 8t. Ker ginekologinja je v ponedeljek napisala da sem v 7t.....aaaa..sej ne vem več...

Kolk smo hecne s temi tedni, samo zato, ker komaj čakamo, da bomo čutile naše pikice user posted image

Če ti kaj prav pridejo moji podatki, glede na to, da sva zelo blizu. ZM je bila 5.7. Po pušenjaku, bom šele v petek v devetem tednu, po podatkih mojega ginekologa sem včeraj stopila v deveti teden. torej sem noseča 8 tednov in en dan.

< Sporočilo je popravil Tippi -- 30.8.2012 19:03:52 >

Neposredna povezava do sporočila: 534
30.8.2012 19:04:49   
Tippi
Hočem še dodat, da je odvisno od ovulacije, tako da niti ni važna ZM, pa mi RR nagaja user posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 535
30.8.2012 19:23:47   
Cherish
Hej, da se še jaz oglasim malo po šoku, ki sem ga doživela dopoldan. Začela sem krvaveti, ne precej, sem se pa tako ustrašila, da sva takoj letela v bolnišnico in sledile so mukotrpne minute, ko sem čakala ginekologinjo, kaj bo rekla... In je rekla, da se vidi plod, veliko 9 mm, tudi srček dobro bije... olajšanje user posted image
Zdaj pa na bolniško do torka, ko imam reden pregled, potem pa dalje... Imam spasmex in dabroston.
Ne privoščim nobeni to, kaj sem danes preživela, solze se kar niso ustavile, sem že mislila, da bo vsega konec user posted image pa se je hvala bogu dobro izteklo - zaenkrat.
Je še katera kdaj imela krvavitve?
Držim pesti za sebe in za vse druge, da bi bilo čim manj pretresov.
Aja, krvavitve so se že ustavile, le občasno še, vzroka se ne ve... Zdaj pa le razmišljam pozitivno, drugo ne ostane user posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 536
30.8.2012 19:30:03   
Tippi
Jaz sem doživela krvavitev v prvi user posted image , v deset_em tednu. Ampak raje ne govorim o tem, kako so nas včasih nosečnice obravnavali. Danes je v primeru krvavitve veliko bolje poskrbljeno za nosečko, kot včasih! Šla sem na urgenco, kjer so me poslali domov počivat. brez da bi naredili UZ, brez da bi dobila kakšna zdravila, nič. Naslednji dan sem še vedno rahlo krvavela, sem šla do svojega ginekologa, ki mi prav tako ni dal nobenih zdravil, samo navodilo naj počivam. če bo šlo naprej, bo šlo, če se bo obdržalo se bo. HB se je potem vse dobro končalo. Je pa res, da je bilo to ulala nazaj in včasih je bilo res vse bolj natur, al kako bi rekla. Ginekolog je v materinsko napisal abortus mini in zraven tri vprašajčke. Še danes ko pogledam staro materinsko me zmrazi in nikoli nisem zvedela, zakaj je do krvavitve prišlo.

Cheris upam, da bo vse dobro. Močno držim pesti zate in za vse nas!!

(odgovor članu Cherish)
Neposredna povezava do sporočila: 537
30.8.2012 19:39:50   
Cherish
Tippi - hvala za lepe želje! Miren večer vsem...

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 538
30.8.2012 20:03:16   
Anonimen
Živjo punce

No tudi za mano prvi pregled in na srečo sem zagledala user posted image in upam, da zdrži do konca! PDP ostaja isti. NS imam 25.9. in NP ŠELEEEEE 16.10.

Sicer vas redno berem, vendar sem tako utrujena in mi je cele dneve slabo, da nimam energije nič napisat.

Draga Urša zelo sem vesela, da si tako pozitivna in res ti želim, da vama takoj uspe narediti novega dojenčka, ki vaju bo osrečeval!!

Anonimna user posted image

Na seznamu sem 9.4. in sem brez moje user posted image user posted image

(odgovor članu Cherish)
  Neposredna povezava do sporočila: 539
30.8.2012 20:23:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tippi

Mi tud kruh pečemo v kruhomatu. Najprej se mi je zdelo zelo zakomplicirano, zdej je pa zakon. user posted image

urša kakšne piškote to pečeš za pesjanarja? daš recept. pliz user posted image

Jaz pečem kar v pečici, ker nimam tiste mašinerije, ampak je vseeno njami njamiuser posted image
No, za pesjanarja pa s paličnim zmiksam tole: paprika, paradižnik, peteršilj (koren in listje), por, korenček, rabarbara, žlička olja (jaz uporabljam konopljinega) in ena konzerviva sardelic. Ko je to premiksano pa dodam 1 jajčko in polnozrnato moko- moko dodajam toliko časa da se testo neha prijemat posode. Potem pa kar z jedilnimi žličkami delam kupčke na pekač, ki ga je treba prej namastit, razen če imaš teflon in flikneš v pečico, ki jo že prej nastaviš na 200'C. V pečici pa pustim tam 20 min, ker nimam ventilacijskeuser posted image  In to je touser posted image
Urša

(odgovor članu Tippi)
  Neposredna povezava do sporočila: 540
30.8.2012 21:46:49   
Anonimen
Hej hoj!
Tole še napišem pa adem v postlo! :( Umrla bom, tok sem utrujena!
Takoj po službi na čvek s kolegico, potem pa na pregled ... vse ok! :) Eden dojenček (sem upala na dvojčkauser posted image ) ..., z rokicami, nogicami in srčkom ... pa premikal se je :))) jej .... kr solze so mi stopile solze v oči od sreče :)))) Bejbe, slikca se po novem pri moji G plača, sem bla čist šokirana, sicer 3€, ampak vseeno ... kam gremo ...itak da sem plačala :)))
G mi je napisala, da sem glede na zadnjo M v 9/10t. Ja ti tidni so res mač čudni, na RR je malo drugače, pri Pušenjaku spet malo drugače ... kdo bi vedel!
Glede na M imam torej rok 29. marca, samo glde na UZ sem pa spet malo zadaj in mi piše na slikci PDP 4.4.2013 Očitno sem res imela mal kasneje ovulacijo ...sej vseen, da bo zdrav dojenčke, mela bi pa fantka hihi
Vglavnem, dala sem kri, naslednji pregled imam 1. 10, prej morm dat vodo.
Ni mi treba dat delat tistga za kakšno kri mam, ker imam B poz. in za taksoplazmozo (mi je oboje veljalo od prve nosečnosti), ker so to stvari, ki se ne spreminjajo ...
Rekla naj jem, kar mi paše, tud če ni zdavo, da mi ja ne bo slavbo, ker sme povedlaa, da mi je cel dan slabo in je rekla, če hočem bolniško ... pa sem rekla, da zanerat še lahko potrpim ...dala mi je pa ene svečke, če mi bo ful slabo, ker ublažijo slabost in predlagala, da si kupim Magnex, po treh mesecih tifola pa prešaltam na femibion (folna+dodatki in omega 3 maščobnimi kislinami)
Pritisk imam 120/70 al 80, mi je ušlo iz glave ;)
Zdej bi p najraj šla bruhat, da mi odleže, pa spat ... pa ne vem če bom lahk ...
pozdravček, ne morem več bt pokonci ...
Ana

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 541
31.8.2012 5:58:42   
*lala*

nick, starost, lokacija, število doma, prvi pregled (PP), drugi pregled (DP), nuhalna svetlina (NS)

28.3. (4.4)
Anonimna Ana, 32, 1 , DP: 1.10

1.4.
Ejla, 2
*lala*, 23, Logatec, 1 , DP: 27.9, NS: 14.9

2.4.
copi_87,
barbara_s, 1 , PP: 5.9.
pulha, 25, PP: ?, NS: 17.9
3.4.

4.4.

struckaa
doberdan

5.4.
Mincaa
Nataša31, 30, Ljubljana, 2 ,
1bebika, 1

6.4.
anonimen 2011, 27, 1 ,NS: 25.9
7.4.

8.4.
*mavrica*, PP: 10.9.
Tippi, 39, 1 , DP:12.9., DH: 7.9., NS: 27.9.

9.4.
Anonimna user posted image , DP: 16.10, NS: 25.9

10.4.

Ircomp, 1

11.4.
Nejkec, 2 , PP: 4.9.

12.4.
izalina, 26, 1 , PP: 5.9.
allstarka, 26, Maribor,
13.4.

14.4.
Sisy, 2
mateja5354, PP:17.9

15.4.
bilabong
ninchy, 1 

16.4.

17.4.
tijati, 1 , PP:11.9.

18.4.
Cherish, 28, 0 , PP: 4.9.

19.4.
oska, 31, okolica Domžal, 1

20.4.
Minka Tonka, 27, 1 , PP: 25.9.
Sisy

21.4.

22.4.

23.4.

24.4.
summer11, 31, 1 , PP:10.9.

25.4.
chatarinchy, 23, PP: 11.9

26.4.
PrincipesaD

27.4.

28.4.

29.4.

30.4.

x.4.
nadinne, 29, 1
PikicaStonoga
rožica5,
mijska
sarcy21
Anonimna 2011
jeanitte, PP: 3.9.
anonimen, 31, 1
pramski, 23, PP:?
sarcy, 27, Ljubljana 2 , PP:3.9.,
nadinne
katrin***, 1 , PP: 25.9

Skupaj: 43

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 542
31.8.2012 6:00:24   
*lala*
anonimna ana.....sm dodala zraven tvojega pdp-ja v oklepaj še 4.4....če je okuser posted image povej, če ne lahko tud zbrišemuser posted image

punce a je anonimna urša iz našega seznama zbrisana, ali je še noter...ne najdem je pod katerim pdp-jem je!!!

jst je nebi brisalauser posted image

(odgovor članu chatarinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 543
31.8.2012 7:13:14   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: *lala*

anonimna ana.....sm dodala zraven tvojega pdp-ja v oklepaj še 4.4....če je okuser posted image povej, če ne lahko tud zbrišemuser posted image

punce a je anonimna urša iz našega seznama zbrisana, ali je še noter...ne najdem je pod katerim pdp-jem je!!!

*lala* men je OK, sej sem se odločila, da bom aprilčica, vam povem! ;)
mater je tečno tkole na zakoncu mesca, al pa na začetku, k nikol ne veš :) aampak ne no marec 4.4.se mi ful dopade :)))

danes me čaka naporen dan v službi, se pa veselim popoldneva, ko pride kolegica na čvek! :))))
Ana

(odgovor članu *lala*)
  Neposredna povezava do sporočila: 544
31.8.2012 8:38:43   
Tippi
Jaaaaaaaaaaaa, urška ostane z nami! Podpišem! user posted image

Ana čestitkam za prvi perfektno opravljen pregled! A če ti je cel dan slabo dobiš bolniško? Nisem vedela. No, jaz mislim, da če bi ostala doma, bi še bolj na slabosti mislila in še bolj bi se polenila, kot sem se že zdaj na šihtu. Tako da, če bi res glih bruhala non stop, potem je pa fino, da si na bolniški in da jo dobiš.

Femibion bom tud jaz kupila ko zaključim s tremi meseci.

Vesela da boš ostala med aprilčicami!user posted image

Končno petek! Meni včeraj ni bilo slabo, to pomeni, da mi bo danes ful user posted image , ali pa se bo počasi res umirilo. ko bi se vsaj!

Urša
hvala za receptek. Bom poskusila ob priliki!

Vreme je pa za Vikat!! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 545
31.8.2012 9:26:31   
copi_87
Lep pozdravček vsem skupaj!
Najprej čestitke vsem novim user posted image !! user posted image
Punce, jaz ne vem od kje vi pobirat energijo še za pisanje na forumu, ker jaz
sem čisto brez energije, samo spala bi... Ko pridem iz službe me kar zmanjka....
No upam, da bo utrujenost čimprej minila. Sicer je pa za nami že prvi pregled in
so mi prestavili PDP na 1.4.2013. Je bil moj zraven na ultrazvoku in kar ni mogel
verjeti ko je gledal na ekran hahahaha še danes se smejim, ko samo pomislim na to
kakšen je bil ko je zagledal našo pikico.
Drugače pa midva nisva ničesar plačala za slikico, UZ je pa tudi delal preko
trebuha in ne vaginalno.

En lep pozdravček vsem in upam, da utrujenost čimprej mine, da se vam v polnem
zamahu pridružim pri debati user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 546
31.8.2012 9:33:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Cherish

Hej, da se še jaz oglasim malo po šoku, ki sem ga doživela dopoldan. Začela sem krvaveti, ne precej, sem se pa tako ustrašila, da sva takoj letela v bolnišnico in sledile so mukotrpne minute, ko sem čakala ginekologinjo, kaj bo rekla... In je rekla, da se vidi plod, veliko 9 mm, tudi srček dobro bije... olajšanje user posted image
Zdaj pa na bolniško do torka, ko imam reden pregled, potem pa dalje... Imam spasmex in dabroston.
Ne privoščim nobeni to, kaj sem danes preživela, solze se kar niso ustavile, sem že mislila, da bo vsega konec user posted image pa se je hvala bogu dobro izteklo - zaenkrat.
Je še katera kdaj imela krvavitve?
Držim pesti za sebe in za vse druge, da bi bilo čim manj pretresov.
Aja, krvavitve so se že ustavile, le občasno še, vzroka se ne ve... Zdaj pa le razmišljam pozitivno, drugo ne ostane user posted image

Joooj, pikica, upam, da si zdaj vredu.... Me je kar groza teh krvavitevuser posted image  Lepo počivaj in jemlji te tablete pa bo vse ok..
Urša

(odgovor članu Cherish)
  Neposredna povezava do sporočila: 547
31.8.2012 9:35:08   
Anonimen
Jaz sem imela krvavitve ja, no, samo 2x pa se ni dobro izteklo, žal.... AMpak čim manj beri take stvari, ker pol tut psiha začne delat svoje..
Punca, drži se!
Urša

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 548
31.8.2012 9:50:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *lala*

Ja, mene ste kar zbrisale... user posted image  No, aprilčica ziher ne bom, se pa nagibam k julijkamuser posted image user posted image
Joooj in kruh je bil tako dober, da sem ga včiri zvečer sama skor polovico pojedlauser posted image user posted image
Urša

(odgovor članu *lala*)
  Neposredna povezava do sporočila: 549
31.8.2012 9:53:43   
Tippi
Urša julijka, kajpadrugega! Ampak jaz si srčno želim tudi, da ne zgineš iz te teme. pliz user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?