Andromeda
|
Živjo! O, kako pridno klepetate, pridem vsak dan pogledat sem, a vendarle nimam vedno čas, da tudi sama kaj napišem... V glavnem, danes bi moral priti moj mož nazaj iz Amerike, a so mu podaljšali, tako da se vrne šele 25.8. Sem bla jezna res kot hudič, med drugim so se nam tudi načrti z dopustom izjalovili, tako, da gremo na morje šele v začetku septembra, ker imam jaz 4.9. še izpit Da ne rečem, kako mali pogreša očija, še dobro, da obstaja skype in smo vsak dan pol ure na zvezi, da ne pozabimo, kako izgledamo Sicer pa imam sedaj čez vikend kar nekaj planov, potem med tednom pa tudi nekako mine in nato je že sobota, ko pride nazaj... helenčica - fajn, da si nabavila voziček, mi bomo z nakupom počakali do oktobra, ko mi bo že kaj bolj jasno kaj za vraga sploh hočem Za 220 € pa dobiš npr. prav fajn previjalno mizico. Glede državnega paketa je res tako, da se pri izračunu upošteva tudi novega člana in na srečo potemtakem tudi nam pripada. Pa res grdo od države, da lahko šele po rojstvu oddaš vlogo, že tako bomo na razne odločbe o otroških dodatkih in tiste, ki imamo že otroke v vrtcu pol leta čakale na nove odločbe, eh, no comment Pa res se obnašajo, kot da nam bodo podelili vsaj 5000 €, no važno, da pri sebi ne rabijo šparati državni funkcionarji... brcike so tudi pri meni vedno bolj močnejše in na trenutke že na karate udarce spominjajo, še vedno pa pride kak dan, ko je vse mirno v trebuščku in se gospodična šele proti večeru razživi
|