|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2013
20.8.2012 17:09:15   
Tippi
Rumenjaček se lahko šele nakazuje. Ni pa mus, če je pri tebi zapoznela oploditev. Tako da, jaz sem optimist, in pridno si vstavljaj tabletke, in ma da bo vse ok. Do četrtka pa tudi ni več daleč!

Objem!user posted image

ps. po podatkih iz te strani, pa je velikost ges. vrečke ok!user posted image

< Sporočilo je popravil Tippi -- 20.8.2012 17:20:04 >

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 326
20.8.2012 17:21:06   
Anonimen
Tippi, hvalauser posted image  Kolko sem jaz videla slikice, je vrečka lih približno tako velika kot na tej slikiciuser posted image  Mi je pa sestrična povedala da imajo v Mb ukc najslabše UZ in si jih celo sposojajo iz faxa, kjer imajo najnovejšega, tako da razmišljam še, da če drug teden ne bo nič, bom pa šla v Lj al pa kam drugam. Tle sem mela rito z nekim pojštrom podloženo in sem mogla še roke v pest stisnit in si dat še pod tazadnjo da je sploh kaj videl. Pri mojem G pa nobenga pojštra in ni čudno da se zadnjič ni nič vidlouser posted image
Ahh, jaz kar ostajam optimist in mislim, da je vse ok. Do zdaj me je tale čut samo 1x okol prinesel in upam, da me zdaj ne bo.
SEm se pa tako fino naspala da bi lahko šla kar na kak pohoduser posted image  Bla vmes že 6242x na wcju in tistega izcedka od nikoder- tnx god!!!
Sem ravno zvedela od enega kolega, da bojo pa februarja zibaliuser posted image user posted image  Joooj, kako sem veselauser posted image
Urša

(odgovor članu Tippi)
  Neposredna povezava do sporočila: 327
20.8.2012 17:27:51   
Tippi
Tako ja! Optimistično! Sem slišala pa že toliko zgodbic, da so bile nosečke napotene na čiščenje, potem so pa raje počakale še kakšen teden in imajo doma zdrave otroke. Nekaterim je celo žal, da so bile tako ubogljive in obžalujejo, da raje niso počakale. Res je sicer, da zdravniki splava ne morejo preprečiti. Če ti je namenjen, ti je namenjen, ampak da pa tako hitro pošiljajo nosečnice na čiščenje, ker se še nič ne vidi, to je pa absurd!

Torej pridna bodi, počivaj in v četrtek bo že viden rumenjakov mehurček! Mogoče pa celo srči user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 328
20.8.2012 17:33:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tippi

Tako ja! Optimistično! Sem slišala pa že toliko zgodbic, da so bile nosečke napotene na čiščenje, potem so pa raje počakale še kakšen teden in imajo doma zdrave otroke. Nekaterim je celo žal, da so bile tako ubogljive in obžalujejo, da raje niso počakale. Res je sicer, da zdravniki splava ne morejo preprečiti. Če ti je namenjen, ti je namenjen, ampak da pa tako hitro pošiljajo nosečnice na čiščenje, ker se še nič ne vidi, to je pa absurd!

Torej pridna bodi, počivaj in v četrtek bo že viden rumenjakov mehurček! Mogoče pa celo srči user posted image

Joooj Tippi, iz tvojih ust v božja ušesa ali kako že to greuser posted image  Kolko sem danes poslušala punce v čakalnici, dobiš neko tableto in se potem sama doma ''spucaš''user posted image  Je bila celo ena bejba ki je noseča kljub temu da je sterilizirana, doma pa ima že 6 sončkovuser posted image
Tudi meni ne gre v račun zakaj ene tako hitro na čiščenje pošljejo- a jim je res že tako vseeno??user posted image
Urša

(odgovor članu Tippi)
  Neposredna povezava do sporočila: 329
20.8.2012 19:58:43   
oska
Ursa,lepo pocivaj in pazi nase.Jaz mam tudi v cet pregled,...bo sele 6 tednov tko da se pripravljam, da se ne bo nic videlo.Meni je pa danes prvic v tej nosecnosti blo slabo...pa bradavice me ful bolijo...V prvi nosecnosti tudi nisem imela nobenih tezav..Grem pocasi v mizule.Nocko

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 330
20.8.2012 19:58:57   
*lala*
ana tud jst nism suhica...mam še od prvega poroda šlaufke okoli trebuhauser posted image ampak mam tako napet trebuh da res ne moreš zgrešituser posted image ...prej je bil trebuh tak bolj kot ne je viselo...zdej je pa lepo zaobljenuser posted image še moja G je rekla da če bi me na cesti vidla bi misnla da sm že v enem 6-7 mesecu user posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 331
20.8.2012 22:18:19   
rožica5
Anonimen, drži se!

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 332
20.8.2012 22:52:19   
Anonimen
Punce, hvala za vzpodbudne besede, se takoj bolje pocutim :-) Mi je ratalo raztolmacit cel izvid in ce gledam to je vse bp :-)
Pise da se vidi nekaj v velikosti 1,5mm, mogoce RM- a to je rumenjakov mehurcek??? Ce ja, potem wiiiii, sem se bolj optimisticna :-)
Nasi so se po 1 mesecu vrnili z morja in je mami zaj cela panicna ker dvomi da te tablete ne skodijo plodeku. No, koliko sem brala na netu in kolko mi je G razlozil ne vplivajo negativno na plodek, kolko je to res pa nimam pojma.
Kaj folno naj vseeno jemljem? Je slucajno bla katera v taki oz podobni situaciji? Sem pozabila vprasat ce je folna ok v kombinaciji s temi granulami....
Ursa

(odgovor članu rožica5)
  Neposredna povezava do sporočila: 333
21.8.2012 6:57:52   
Tippi
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Punce, hvala za vzpodbudne besede, se takoj bolje pocutim :-) Mi je ratalo raztolmacit cel izvid in ce gledam to je vse bp :-)
Pise da se vidi nekaj v velikosti 1,5mm, mogoce RM- a to je rumenjakov mehurcek??? Ce ja, potem wiiiii, sem se bolj optimisticna :-)
Nasi so se po 1 mesecu vrnili z morja in je mami zaj cela panicna ker dvomi da te tablete ne skodijo plodeku. No, koliko sem brala na netu in kolko mi je G razlozil ne vplivajo negativno na plodek, kolko je to res pa nimam pojma.
Kaj folno naj vseeno jemljem? Je slucajno bla katera v taki oz podobni situaciji? Sem pozabila vprasat ce je folna ok v kombinaciji s temi granulami....
Ursa

RM je po moje tud oznaka za rumenjakov mehurček!! user posted image Bi bilo super da je to to! In ful sem vesela, da si optimistična v ta novi dan!! user posted image

glede zdravil. Prepričana si lahko, da ti ne bi dali teh zdravil, če bi negativno vplivali na plod. Kaj pa pravi stric gugl?

Folna pa niso zdravila, da bi morala pazit, kako jih jemlješ v kombinaciji z drugimi. Tako da, po moje brez skrbi. Če bi pa mene skrbelo, bi pa v lekarno poklicala, tam bi skoraj moral vedet.

< Sporočilo je popravil Tippi -- 21.8.2012 6:59:14 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 334
21.8.2012 9:22:48   
Anonimen
No, jaz tudi upam, da je tisto rumenjakov mehurčekuser posted image  Eventuelnega ploda pa ne vidi.
Se je moj včeraj pogovarjal s kolegom ki je zdravnik in je ta rekel, da v dosti primerih pride nekje v 6.-7. tednu do takih krvavitev, ki pa v večini niso nevarne- verjetno se samo maternica vrašča.
Bemtiš, tele male tabletke je cela umetnost čim bolj globoko spravit- sem našla aplikator id Canestena in si kar s tem pomagamuser posted image  No, včeraj ob 13h ko sem si vstavljala se je na aplikatorju poznalo nekaj rjavega, zvečer pa ne več in danes zjutraj tudi neuser posted image  Me je pa vseeno groza it na wc.
Tako, joški počasi niso več boleči in lahko celo spim na trebuhu, juhej, pa tudi na wc ne hodim več na 15minuser posted image  Upam samo, da to ni pokazatelj, da je kaj narobeuser posted image
Komaj že čakam četrtek, da vidim kaj se bo videlo. Glede na to da se RM pokaže 3-7 dni pred plodekom, bi v četrtek znalo že kaj bituser posted image  V ponedeljek pa skoraj ziheruser posted image
Kako ste punce?user posted image  Ustnice mam tako razpokane, kot da bi se celo noč smučala na Antarktiki- ima še katera podoben problem?
Urša

(odgovor članu Tippi)
  Neposredna povezava do sporočila: 335
21.8.2012 9:27:47   
Tippi

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

No, jaz tudi upam, da je tisto rumenjakov mehurčekuser posted image  Eventuelnega ploda pa ne vidi.
Se je moj včeraj pogovarjal s kolegom ki je zdravnik in je ta rekel, da v dosti primerih pride nekje v 6.-7. tednu do takih krvavitev, ki pa v večini niso nevarne- verjetno se samo maternica vrašča.
Bemtiš, tele male tabletke je cela umetnost čim bolj globoko spravit- sem našla aplikator id Canestena in si kar s tem pomagamuser posted image  No, včeraj ob 13h ko sem si vstavljala se je na aplikatorju poznalo nekaj rjavega, zvečer pa ne več in danes zjutraj tudi neuser posted image  Me je pa vseeno groza it na wc.
Tako, joški počasi niso več boleči in lahko celo spim na trebuhu, juhej, pa tudi na wc ne hodim več na 15minuser posted image  Upam samo, da to ni pokazatelj, da je kaj narobeuser posted image
Komaj že čakam četrtek, da vidim kaj se bo videlo. Glede na to da se RM pokaže 3-7 dni pred plodekom, bi v četrtek znalo že kaj bituser posted image  V ponedeljek pa skoraj ziheruser posted image
Kako ste punce?user posted image  Ustnice mam tako razpokane, kot da bi se celo noč smučala na Antarktiki- ima še katera podoben problem?
Urša

Hahaha ti ga pa strelaš. Zabavno! user posted image Jaz nimam teh problemov. Zdaj mam največji problem z napihnjenostjo in nespečnostjo. Joški me pa že nekaj časa ne bolijo več tako kot v štartu. Lulam pa ves čas normalno. Ene dvakrat sem šla bolj pogosto ponoči, drugače pa čez dan vse normalno. Tako da to ni noben pokazatelj da je kaj narobe, čeprav je bilo tudi mene strah, ko so za en dan izginili vsi simptomčki. smo mal paničarke user posted image

Tisti aplikator sem pa jaz samo enkrat poskusila uporabit, pa sem se počutila kot najstnica, ki si prvič vstavlja tampon user posted image Tako da ga nisem nikoli več uporabila. Jih vedno vržem stran. No, tebi pa važno da pomaga user posted image

Itak da bo vse ok! In četrtek bo res vsak čas tukaj!

ps. jaz se bom pa danes utopila v službi od dela. user posted image Pri vseh teh slabostih, me prime, da bi kar nekam izhlapelauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 336
21.8.2012 9:41:02   
Anonimen
Joooj, niti ne govori o tem aplikatorjuuser posted image  Vsakič komaj najdem kam ga morem potisnituser posted image user posted image  S prstom gre brez problema, ampak mi rata da ene tabletke ne spravim tako daleč kot druge- so pa res male- malo večje od 0,5cm.
Mene so pa včeraj poklicale vse sodelavke- no, ne ravno vse, tiste, s katerimi se družim- in se mi je tako lepo zdelo, ker jih res zelo skrbiuser posted image  Niso čisto nič hude, ker bojo zdaj mogle same za 2 urci vsaka na dan potegnit, ker mene ni- in ker so pač nekatere na dopustu. Šefica bo pa itak ponorela, ampak mi je tako vseenouser posted image user posted image  Najraje bi podaljšala bolniško še do konc mesca, da mi je niti ni treba več gledat vsak danuser posted image
Kako je s temi bolniškimi? Včeraj mi je sestra pri G rekla, da morem it do svoje osebne zdravnice, jaz pa sem mislila, da ti to G porihta, glede na to da gre za ginekološke problemeuser posted image
Tippi, verjamem da ti sploh ni za delat, meni se še ležat ne da več, ne da bi še mogla v službouser posted image
Urša

(odgovor članu Tippi)
  Neposredna povezava do sporočila: 337
21.8.2012 9:52:45   
Tippi
Ja, lepo je ko nekdo pokaže skrb zate. user posted image
Jaz nisem še nikoli porebovala bolniške zaradi ginekoloških težav, čeprav sem jih imela (fajn služba user posted image ), ampak je tudi meni nekako logično, da ti bolniško, ne glede na to, zakaj se gre, mora odobrit splošni zdravnik.

Grem jest, če mi bo uspelo. Vsaj banano. iz ušes mi štrli sadje user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 338
21.8.2012 10:00:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tippi

Ja, lepo je ko nekdo pokaže skrb zate. user posted image
Jaz nisem še nikoli porebovala bolniške zaradi ginekoloških težav, čeprav sem jih imela (fajn služba user posted image ), ampak je tudi meni nekako logično, da ti bolniško, ne glede na to, zakaj se gre, mora odobrit splošni zdravnik.

Grem jest, če mi bo uspelo. Vsaj banano. iz ušes mi štrli sadje user posted image

No, pol bo že prav da to uredi splošni zdravnikuser posted image
Joooj, meni že iz ušes vse štrli- nič več se mi ne lušta jest. Danes spet dobim banane, bom spet delala smoothijeuser posted image  Dam malo mleka poleg in ko spijem en kozarc, sem sita ko da bi pojedla ne vem kaj. Je pa res da sem pol spet hitro lačna. Ampak na wc pa lahko normalno hodim juhejuser posted image
Pa dober tekuser posted image  Jaz sem ravno pojedla kruh z margarino in medom, mmmm....
Urša

(odgovor članu Tippi)
  Neposredna povezava do sporočila: 339
21.8.2012 11:21:02   
Tippi
Meni je pa zalaufal zdenka sirček user posted image user posted image Edina stvar, ki mi ne smrdi in jo z užitkom jem. Vse drugo je nekak na meji, ampak nekaj je vseeno treba jest, tko da se več ali manj silim. Zdenka je pa zmagovalka! user posted image

Aja še glede imen za punčke. Meni poleg že naštetih še VITA, TITA, TISA user posted image

Ti pa počas s temi bananami, da ne bo ista zgodba kot z jajčki user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 340
21.8.2012 12:23:21   
oska
Jutro oziroma dober dan!
Fajn,urša,da je vse tako kot naj bi bilo!
Tippi,vsa tri imena so mi super...Vito ima kolegica,Tiso in Tito sem pa imela med učenkami.Ful pridni punci;)
Jaz sem pa mal študirala danes in sem ugotovila,da sem zanosila en dan pred sinovim rojstnim dnem, rok imam pa na njegov god.Če ni to naključjeuser posted image ...Upam samo,da bo res vse ok..Danes me spet malo psihira in hodim non stop na wc...še dobro,da mam v čet pregled.Po moje bom imela povišan pritisk od živcev...
Lepo se mejteuser posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 341
21.8.2012 12:45:36   
Tippi

IZVIRNO SPOROČILO: oska

Jutro oziroma dober dan!
Fajn,urša,da je vse tako kot naj bi bilo!
Tippi,vsa tri imena so mi super...Vito ima kolegica,Tiso in Tito sem pa imela med učenkami.Ful pridni punci;)
Jaz sem pa mal študirala danes in sem ugotovila,da sem zanosila en dan pred sinovim rojstnim dnem, rok imam pa na njegov god.Če ni to naključjeuser posted image ...Upam samo,da bo res vse ok..Danes me spet malo psihira in hodim non stop na wc...še dobro,da mam v čet pregled.Po moje bom imela povišan pritisk od živcev...
Lepo se mejteuser posted image

Želim en okrepčilen zajtrk user posted image
Vse bo ok (jaz ostale tako rada optimistično tolažim, sama se pa isto sprašujem in se veš čas sekiram user posted image )
Eno meto spij pred pregledom, da ti ne bo res pritisk skočil do plafona in boš mela nerealne podatke v materinski user posted image

Jaz imam pa pregled šele 12.9. Joj je še daleč. user posted image

(odgovor članu oska)
Neposredna povezava do sporočila: 342
21.8.2012 13:45:09   
Sisy
pozdravljene :)

še ena nova aprilčica se javlja..in sicer po dooolgem času..Nazadnje sem sodelovala na RR davnega leta 2007user posted image  ko sem v trebuščku nosila svojo prvorojenko Saro...Imam 2 otročka, Saro ki je sedaj Sata 5 let, Marka ki jih šteje 3 (oba rojena avgusta ) in sedaj nas je presenetil novi član ki ne bo avgustovček...nas je pa presenetil avgusta hehe...Nikoli si nisem mislila da bom imela tri otrokeuser posted image  ampak smo veseli , v pričakovanju....user posted image  

Pregleda še nisem imela, imam ga 31.8.2012. Datum za pregled so mi dali kar hitro ker sem enkrat imela že izvenmaternično.

Prva otročka sta bila spočeta z IVF, no ta nas je presenetil naravnouser posted image user posted image

Tegobe..oh ja..nosečniške tegobe me pa že dajejo...Pri obeh mi je bilo slabo noč in dan in tokrat ni nič drugačeuser posted image   S tem da sedaj vsaj vem kako pravočasno odreagirat, kaj pojest, popit da vse skupaj omilim....ker je reees kriza..

Aja predviden rok po mojih izračunih: 14.4.2013user posted image  Luštn datum.

U glavnem punce..veselim se klepeta z vami......user posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 343
21.8.2012 13:56:36   
Anonimen
Ej bejbe jaz sem tok utrujena, da sem čist preč! ;)

Zjutrej sem bla dve urci v službi, potem sem mogla doma nekej pospravit, ma sem bla fertik lih v 15 min, potem sem šla na en čvek od sosede, potem sem res na 1,2,3 pospravla koplanico, zdej sem pa hin ... in grem spat s tamalo! :)

Ko se pa zbudim, pa trgoina in kosilo oz. mogoče bo kr z večerko združeno haha ...

prebrala sem vse, komentram pa zvečer ...
papa Ana

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 344
21.8.2012 14:06:15   
Sisy
Ana, jst skos hodim s tamalima spatuser posted image  u bistvu komi čakam da je ura ena user posted image  no vsaj za vikend ko ne delam...na morju sem počela istouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 345
21.8.2012 14:30:43   
Tippi
sisy čestitam k še eni štručki! user posted image user posted image

Mene je pa zaspanost malenkost minila. Me prime na hitro, ampak me tudi popusti. Kakšna dva tedna nazaj, pa se naspat nisem mogla. Več sem spala, bolj sem bila zaspana. Zdej mam pa bolj težave z nespečnostjo ponoči user posted image

Kakorkoli, želim čim več kvalitetnega spanca! user posted image

< Sporočilo je popravil Tippi -- 21.8.2012 14:31:10 >

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 346
21.8.2012 15:55:07   
sarcy21
huh punce me sprejmete v tole skupinco :) Danes sem nalulala ttudi jaz en velik user posted image No ja moram še počasi dojet da sta ble res dve črtice :))

13.10 2008 smo dobili sinčka Marka
20.8.2010 smo dobili hčerkico Najo
1.4.2013 pa se nam je pridružil še fantek Žan

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 347
21.8.2012 16:05:18   
1bebika
Sisy, ne morem verjet:)))) Če sem vse prav povezala, sva bili midve takrat, ko si rodila Marka cimri v porodnišnici. Moj fantek (hočem bit še malo anonimna:)) je tudi rojen 1. 8. 2009 in spomnim se tvoje kravžlaste Sare:))) in tvoje zgodbe. Ma to ni zaverjet! In tokrat po naravni potiuser posted image . Ma bravoooooooo! Mogoče si bova tudi tokrat delilli sobicouser posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

pozdravljene :)

še ena nova aprilčica se javlja..in sicer po dooolgem času..Nazadnje sem sodelovala na RR davnega leta 2007user posted image  ko sem v trebuščku nosila svojo prvorojenko Saro...Imam 2 otročka, Saro ki je sedaj Sata 5 let, Marka ki jih šteje 3 (oba rojena avgusta ) in sedaj nas je presenetil novi član ki ne bo avgustovček...nas je pa presenetil avgusta hehe...Nikoli si nisem mislila da bom imela tri otrokeuser posted image  ampak smo veseli , v pričakovanju....user posted image  

Pregleda še nisem imela, imam ga 31.8.2012. Datum za pregled so mi dali kar hitro ker sem enkrat imela že izvenmaternično.

Prva otročka sta bila spočeta z IVF, no ta nas je presenetil naravnouser posted image user posted image

Tegobe..oh ja..nosečniške tegobe me pa že dajejo...Pri obeh mi je bilo slabo noč in dan in tokrat ni nič drugačeuser posted image   S tem da sedaj vsaj vem kako pravočasno odreagirat, kaj pojest, popit da vse skupaj omilim....ker je reees kriza..

Aja predviden rok po mojih izračunih: 14.4.2013user posted image  Luštn datum.

U glavnem punce..veselim se klepeta z vami......user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 348
21.8.2012 16:50:30   
Sisy
bebika resno???? woooow no naključje, ne morem verjet! V Postojni ne ? user posted image  Ti si bila čisto pri vratih?...se te spomnim jauser posted image

kdaj imaš pa predviden rok?

Kako kaj tvoj mali? Mark je pravi lumpuser posted image  pa še ne dolgo nazaj smo bile v porodnišnici..meni tako hitro minevauser posted image  

(odgovor članu 1bebika)
Neposredna povezava do sporočila: 349
21.8.2012 18:25:24   
Anonimen
Punce moje, s solzami v očeh in veliko praaznino v srčku se za nekaj časa poslavljam od vasuser posted image user posted image  Žal se ni izteklo tako optimistično, kot sem upalauser posted image user posted image  Sem ''rodila'' kar na domačem wc-ju in ko sem videla tiste 3 velike kepe, ki so padle iz mene, no, takrat me je totalno zlomilo...user posted image user posted image
Želim vam čim lepšo nosečnost brez težavuser posted image
Urša

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Število otrok!
Alter_ego

Koliko otrok imate?

0 (16%)

1 (41%)

2 (28%)

3 (9%)

4 (3%)

več (2%)

Število vseh glasov: 457

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!