|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo Avgusta
17.8.2012 16:04:50   
NajaaM
ROXY hvala za vprasanje, danes raje nisem nic pisala, ker sem cisto cudne volje, ze odkar sem se zbudila...kot, da bi me nekaj morilo...hvala bogu, da je petek, ceprav imam se nekaj opravkov, ampak vikend je pred vrati user posted image
Zdele bom sla s svojim psom na sprehod, potem pa verjamem, da bo bolje.

Vcasih se sprasujem, ce se bo to sploh kdaj koncalo, pa da nama bo koncno uspelo. Danes sem sla malo na FB in kot zakleto, dve znanki rodili, nekaj jih itak pise samo o nosecnosti in kako so, 1 pa vsa vesela, ker je danes izvedela, da je v drugo noseca...saj privoscis, ampak te kdaj vseeno kar podre...si govorim THINK POSITIVE user posted image

Upam, da nisem katere zamorila...v torek skupinsko lulamo user posted image , ce ne bo prej user posted image hudicek potrkal na vrata user posted image

(odgovor članu niinii)
Neposredna povezava do sporočila: 551
17.8.2012 19:24:24   
Radenska_
Ojla punce, no da poročam...
v jajčnikih nič kaj ne dogaja, tako da bom spet vzela eno škatlico primolut nora - potem se običajno cikel spet zalaufa.
Dal mi je sicer še femaro, ki pa je ne upam še jemat, bom videla kaj bo moj osebni ginekolog povedal (sem ravno v fazi menjave, pa sem vmes šla k enemu, k kateremu grem kadar je nujno - samoplačniško) in bom pri njemu nadaljevala potem z njo, če bo svetoval isto.
Prognoza je pa taka, da se proba s femaro, če ne rata, parnet na spermiogram, potem pa pač umetno.
Ja vem, hitro je to pri meni, ampak ravno zato, ker sem operacije že imela.

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 552
17.8.2012 20:40:54   
miskula
Ojla, pri meni tudi nič novega :)
Joške me bolijo, kot vedno pred user posted image , tako da čakam na torek....se pidružujem skupinskemu lulanju user posted image
če me ne bodo prejt zasrbeli prsti... se moram kar brzdati. user posted image

otroci so naše največje bogastvo

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 553
17.8.2012 22:23:17   
lillith82
Punce jaz vas zapuščam user posted image Moja user posted image je spet prehitela 1 dan. Zadnje čase sploh noče več zamujat.
Navijam za vse ki še čakate, da zagledate user posted image , jaz pa grem počasi na zaslužen dopust. Še 1 teden službe, pol pa odklop user posted image
Uživajte

I don`t know where i`m going...but i sure know where i`ve been

(odgovor članu miskula)
Neposredna povezava do sporočila: 554
18.8.2012 7:30:35   
mamica deklicam
lilith82 velikouser posted image user posted image , pa uživaj na dopustu. Odklopi od vsega tega in boš videla, v septembru boš ti roza

(odgovor članu lillith82)
Neposredna povezava do sporočila: 555
18.8.2012 8:34:53   
ta*mala
jaz pa nisem zdrzala... in sem lulala na palcko ze danes, ampak ni blo nic... a mislite, da je prekmalu? Predvidena M naj bi bila v ponedeljek, 20., od O pa je sedaj 12 dni.

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 556
18.8.2012 9:01:55   
LittleSun
Dobro jutro.
Evo nas pomorščake user posted image user posted image

5 nosečk, pa to je super user posted image user posted image user posted image vsaki izmed vas. Kar tako naprej punce.

Meni se je spet zgleda od morja zmešal cikel, mi 4 dni zamuja, test ki sem ga pravkrar naredila pa je kot pričakovano negativen. V meni je bilo malo upanja, ampak nisem tako zelo žalostna, sem itak ves čas trdila da bo slej ko prej prišla M.

Zdaj grem pa spravit goro cot v red.

cmok

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 557
18.8.2012 9:26:06   
Radenska_
Ojla Punce.

Mene prosim kar med navijačice, sem začela s primolut norom. Navijma za vse ostale tukaj, bom pa se začasno odmaknila iz foruma, ker res ne morem odklopit. Septembra greva na morje, se pa sigurno oglasim konec septembra, da povem, če je kaj novega.

Lep preostanek poletja in navijam za vse, da bo mesec avgust in september FUL roza. Če bom imela kakšno dobro novičko že prej, se pa seveda javim.

Veliko sreče! user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NajaaM)
Neposredna povezava do sporočila: 558
18.8.2012 10:07:44   
srečki
Jutro bejbe,

vsem ki je tečka pritekla pošiljam user posted image user posted image user posted image

ta*mala čisto mogoče je, da še nimaš dovolj nosečniškega hormona.

LittleSun dobrodošla nazaj....si si napolnila baterije?

No pa naj še jaz malo potarnam, mene tudi (.)(.) bolijo za znoreeet, ponoči sploh nisem mogla zaspati, povrh mi je bilo pa tako vroče in to ob odprtem oknu, da sem mislila, da bom znorela. Jooooj že komaj čakam torek, da vidim na čem sem.

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 559
18.8.2012 10:47:00   
monsy
Čestitke vsem user posted image !!! user posted image

Jaz sem se malo pri datumu zmotila, tako da je ne pričakujem 27.8. Ni treba me popravljat na seznamčku, če bo kaj vam sporočim!! user posted image Trenutno brez nobenih posebnih znakov,...mal mozoljev me je napadlo in full sem utrujena!! ( to bo zarad službe user posted image ) haha

Zadnjič ste govorile o letih, jaz jih štejem 28, se pa že 3 leta trudiva na user posted image Upanje zadnje umre, vem da bo kmalu čas tudi zame!!!

No lep dan vsem pa veliko user posted image ,...jaz grem malo namočit rit na našo obalo!!! user posted image

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 560
18.8.2012 12:16:13   
ROXY_
Dan...najam, še predobro vem, kako si se počutila včeraj, sama sem bila v istem bedu, kot ti...zjutraj je rodila prijateljica, popoldne me je pa ta druga klicala in mi sporočila veselo novico, da je user posted image ..iz srca vsem privoščim, ampak se mi je res tak milo storilo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da ti ne znam povedat...zadnja dva dni cmerim kot malo dete, samo kriv prst mi kdo pokaže...user posted image user posted image user posted image ..neznosna za okolico...prepirljiva in cmerava, odlična vikend kombinacija!!!??? Meni pomaga v takih kriznih situacijah samo sveži zrak in športanje, potem se boljš počutim...
tak da skuham do konca, potem pa v hribe al pa nekam, da preluftam tole slabo voljo!!! user posted image user posted image user posted image najam, upam, da si ti danes že boljše!!!!user posted image user posted image
srečki  moji znaki enaki..joške bolijo, bolijo, sem tudi dežurala ponoč- nikakor nism mogla spat...
tamala lahko, da si lulala prezgodaj...

(odgovor članu NajaaM)
Neposredna povezava do sporočila: 561
18.8.2012 12:27:09   
LittleSun
Ekola tudi mene v modro. Samo da je prišla, da me še bolj ne heca. Tokrat mičkeno žalostna, ampak navajena.

Stiskam pestke za vse.

(odgovor članu ROXY_)
Neposredna povezava do sporočila: 562
18.8.2012 12:57:33   
curly
LS in ostale, ki ste dobile neprijeten obisk: user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 563
18.8.2012 20:53:39   
miskula
Vsem ki ste dobile user posted image  user posted image user posted image user posted image
tamala mogoče je pa res prekmalu
mene pa utrujenost nekaj daje (no skakanje za skoraj 2-letnikom res utrudi vse user posted image )
mislim, da bom testek kar jutri zjutraj naredila....ali bo prekmalu....ampak jaz ne zdržim več user posted image

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 564
18.8.2012 21:55:32   
Martyna83
Pozdravljene moje sotrpinke user posted image hja,..user posted image vsem ki ste dobile tecko,..korajzno naprej,... jaz imam neke cudne obcutke ampak itak si verjetno vse samo predstavljam in zamisljam,..cudno me boli tam spodaj,.. (.) (.) pa tako kot pred user posted image nevem nevem,..cakam cakam,..jaz imam itak take cudne cikle cisto vsak mesec pride 5 dni kasneje,..tako da ne vem,..Drugi teden me bo najbrz premamilo in bom naredila kak testek,..ce me user posted image prej ne preseneti,... Ko bi vsaj ta vročila minilauser posted image Lep pozdravcek vsem in drzim pesti da v torek nalulate cimvecuser posted image

(odgovor članu miskula)
Neposredna povezava do sporočila: 565
19.8.2012 8:29:15   
ROXY_
Jutro....še en vroč dan pred vrati!!user posted image user posted image ..
miskula si/boš lulala ?? Držim pesti, da je utrujenost rezultat nečesa drugega, ne pa skakanja za otročkomuser posted image user posted image ..sem šla gledat, da je tudi ti ne pričakuješ 21., tako kot mi2 z srečki...
LS user posted image user posted image user posted image user posted image ..žal mi je da te je user posted image spet obiskala in občudujem tvoj pozitivizem!!
srečki in NajaM kako smo na to lepo nedeljo?user posted image user posted image user posted image
lilith82 tudi tebi user posted image user posted image
Smo prespali včeraj popoldne, 2,5h že nisem spala letauser posted image user posted image ..potem pa na kolo in malo druženja s prijatelji in otroci, zvečer, je nardilo čudež z mojim čudnim počutjem..tu pa tam me malo špikne spodaj, bolj je filing tiščanja, (.)(.) bolijo...sej sem že čist nora od teh znakov spet...user posted image user posted image
Naj bo že hitro torek, da vidimo na čem smo!!!!!

(odgovor članu Martyna83)
Neposredna povezava do sporočila: 566
19.8.2012 10:30:52   
miskula
itak sem nardila test.... koza, kaj sem pa mislna da bo... en velik debel - user posted image
tako da čakam in se tolažim da sem naredila prekmalu test user posted image
a mislite da je res prekmalu ? 11 dni po O ??????

(odgovor članu ROXY_)
Neposredna povezava do sporočila: 567
19.8.2012 10:58:04   
curly
Ja, čisto možno je, da si ga delala prekmalu!
Najboljše je itak 14 ali več dni po O. Enim celo na dan, ko bi morale dobiti M ne pokaže. Kolegica je delala test po izostanku in je mislila, da ji pač zamuja. No, ker po enem tedni M še ni bilo je test ponovila in nalulala en velik debel plus!
Držim pesti!

(odgovor članu miskula)
Neposredna povezava do sporočila: 568
19.8.2012 11:39:02   
mamica deklicam
danes dobila tečkouser posted image , tako da se moram kar malo pobrati.user posted image
Prejšni mesec je prišla 33 dan, ta 32. Tako da sedaj premišljujem, če imam daljše cikle kot nekoč, ko je bila točna kot ura. Ali pa mi dela psiha. sama lezem z moralo vsak mesec nižje, moj me pa bori, bova pa naslednji mesec naredila. Hvala bogu, da mi vsaj malo vlije novih moči. Ker po pravici povedano, že malo razmišljam, da bi nehala in ostala pri dveh hčerkah. Vem, kaj si sedajle mislite, nekaterim še to ni dano. Ja tudi sama to vem, je pa želja po treh otrocih še vedno prisotna in kakor to potlačim, ne vem če bom kdaj tako srečna kot bi lahko bila.
Ja saj vem sem zafilozirala, a verjetno me vseeno zastopite, kako je ko neke želje ne uresničiš.

V torek držim pesti in navijam za čimveč +

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 569
19.8.2012 12:57:49   
ta*mala
Tudi moja m je prisla...en dan prezgodaj

Neposredna povezava do sporočila: 570
19.8.2012 13:05:09   
Anonimen

PRIČAKUJEMO user posted image ALI user posted image :

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.8.
brioš (1. krog) user posted image
Tippi user posted image

2.8.
anonimna (1. krog)

3.8.
tana01 (2. krog) user posted image

5.8.
aviva83 (2. krog) user posted image
S* (8. krog) user posted image
*anushka* (12. krog) user posted image
Night (3. krog) user posted image

8.8.
oska (1. krog po SS user posted image user posted image ) user posted image
Lanaia90 (1. krog) user posted image
pižmovka
pluseki user posted image

10.8.
tanja26 (1. krog po SS user posted image user posted image )user posted image
Shana86 (6. krog) user posted image

11.8.
MajaJulija user posted image
tammyv user posted image

12.8.
anonimna user posted image user posted image
Wolfina (42. krog user posted image user posted image ) user posted image

13.8.
Nova Anonimna user posted image user posted image
minca_n (1. krog)

14.8.
črtica1 user posted image user posted image

15.8.
LittleSun user posted image

16.8.
mamica deklicam (6. krog) user posted image
PrincipesaD (1. krog) user posted image

19.8.
lillith82 (8. krog) user posted image

20.8.
Žabica86 (9. krog) user posted image
pramsky (2. krog) user posted image
NajaaM (20. krog, 2. krog s Klomifenom in Ultrogestanom user posted image )
ta*mala (1. krog) user posted image

21.8.
ROXY_
srečki
miskula

23.8.
gorenjkica (4. krog)

24.8.
niinii (7.krog)

25.8.
Anonimna user posted image
Martyna83 (1. krog)

26.8.
aviva83 (3. krog)

27.8.
curly (navijamo, da 3. IUI ne bo potreben user posted image )
monsy (1. krog po laparo/histero user posted image )

29.8.
*viva* (1. krog).

30.8.
*anushka* (13. krog)

31.8.
minkaP

SKUPAJ NAS JE: 41

user posted image NOSEČKE: 5

user posted image NAVIJAČICE:user posted image
LittleSun, mamica deklicam, katka_, niinii, Tippi, MajaJulija, sončenk, brioš, Teya D., Katte, tiana, Wolfina, HeLenčica, witch, minkaP, Ejla, rozi55, srečki, Shana86, tana01, Radenska_

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 571
19.8.2012 17:08:27   
ta*mala
......mogoce pa tole le ni M...se mi zdi prevec blaga...moje. m so drugace mocne in prvi dan zelo bolece...ob 12 sem si dala tampon, unga mini pa je komaj kaj gor bilo do zdajle...pa tud prej me je ene parkrat zasraufal zdj je pa mir...kaj mislite ve na vse to?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 572
19.8.2012 20:07:07   
mamica deklicam
Take menstruacije so se meni zaćele pojavljati po prvem porodu. In zgleda, da je trend spet enak. Dopoldne malo krvi na papirju, ko sem šle na stranišče, nato pa spet nič. Jaz bom malo počakalaa če se opriram na prejšne izkušnje, bo scenarij naslednji: nekaj dni čisto malo krvi, potem pa bo začela teči.

Meni je G rekla, da se to lahko zgodi po porodu, ko se hormoni zmešajo. Zgleda, da bo potrebno na obisk spet do nje. Mi ni v interesu imeti pol meseca rahle krvavitve, kako bom pa spet zanosila?

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 573
19.8.2012 20:42:17   
ta*mala
Moje je tko bl rozasto kot rdece pa bol malo...m se vedno ulije na polno...bi lahko bila vgnezditvena krvavitev en dan pred m?

Neposredna povezava do sporočila: 574
19.8.2012 20:45:02   
curly
Mislim, da bi lahko bila vgnezditvena. Držim pesti, da je to to. Če je, potem bo test pojutrijšnjem pokazal, ker mislim, da od vgnezditve rabi telo 2 dni, da pride hormon v kri. Če greš pa na krvnega pa lahko že jutri zveš! Vso srečo ti želim!

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?