beti 1
|
Ning in Cilla: dobrodošli! Auri: če se vam ne bo mudilo tudi jaz ne vidim problema v potovanju z avtodomom do Grčije, sploh če vajinega vožnja ne moti. Sama bi sicer raje kot noč za potovanje izkoristila obdobja spanca preko dneva, ker mora biti za čas vožnje otrok v avtosedežu, kar zna slabo vplivat na kvaliteto spanja preko noči. Bi mu privoščila vsaj kakih 6 ur spanja v posteljici preko noči. Lahko pa recimo tako, da štartate nočno vožnjo po tistem, ko se prvič zbudi,.... Kokosh: ne hvala, naša je ugotovila, da s spuščanjem glasov (beri piskanjem in vriskanjem) zbudi največ pozornosti pri bratcih in je zadnja 2 dneva neustavljiva, me že ušesa bolijo. Nena: uživajta!!! Zobki: vsem, ki vas matrajo želim, da obdobje čimprej mine, pa da bodo ostali mirnejši. Naša se tudi bolj slini kot prej in grize vse kar je trdo, a zobkov še nekaj časa ne bo. Trnuljčica: moj prvi je pri dobrih 7 mesecih tudi že sam vstal in stal ob opori, spanje pri njem je bilo vedno slabo, takrat so mu pa še zobki rastli in je bilo sploh katastrofalno, pri njem ni nič delovalo, je pa tudi meni blizu ideja, da jo poskušaš dat prej spat, ker je zaradi vse akcije verjetno precej bolj utrujena kot prej in tudi zato lahko slabše spi. Boljše polovice: hja, kaj čem rečt, rabijo čas, da se uigrajo z . Glede na to, da jih vidijo in imajo veliko manj kot me, je to po svoje povsem razumljivo. Moj je trenutno sam zunaj z vsemi 3 plus sošolcem od starejšega. : zaradi vsega, kar nama (je) paralo živce v zadnjem času bi bila pri nas lahko samo posledica božjega čuda, hi, hi,... Ju3 grem pa itak po Mireno, tako da po tem bo pa sploh težko. Saj ne, da niso 3-je zadosti. Me pa hormončki verjetno mal matrajo, ker mi hodi po glavi ideja, da bi imela kar zdaj še kakšnega, ki pa ni čisto nova. Naša sedi kot svinčnik, prevrne se samo ko je zaspana ali utrujena, zna se iz sedečega položaja spraviti na trebuh, kjer se še vedno več ali manj premika v krogih in dela sklece. Iz hrbta na trebuh se pa sama obrne samo če jo nekaj res zelo privlači npr. mobitel ali (.) (.) ko je čas za papico.
|