trnuljčica
|
Ning saj jaz nimam problema, da spim z malo, ampak ne od takrat, ko je ona zaspana. A je grozno če hočeš 1 uro zase al pa za partnerja? Sicer pa sem jo jaz vedno vzela k sebi okoli 4 ih al 5 ih, ker potem mi ni problem... A da grem spat z njo ob 20.30 al 21???? Da ne govorim, da to ne bo pametno, ker mi je zaradi tega že 3x padla s postelje. Pa ne med spanjem. Ampak, ko sem se zbudila in samo stegnila po oblačila s tem da sem sedela na postelji oz 1 x šla do wc- ja. Mala takoj, ko me ni vklopi senzor in v spanju odplazi... Plus, da ko bom šla v službo, bom vstala ob 5.40 in peljala prvo psa ven, nato zbudila oba, njo oblekla itd, Da gremo ob 6.20 skozi vrata. To ni možno, če spi z mano. Upam, da se vrne v svoje tirnice. Preden sem šla na morje mi se je zbudila 1x, prespala dopoldan, plus še popoldansko spanje. Zdaj pa raje ne bi štela minut ki jih prespi podnevi oz ur ponoči... Vse skupi nič, če jaz spim 3-4 ure ponoči (z njo serveda, ko obupam). Zdaj sem že 1 uro nazaj obupala, ker se je 5 x zbudila. Med tem pisanjem mi je 2 x potegnila kabel ven in ugasnila računalnik. Banjanje je postalo prav nevarno, stalno se obrača, vstaja... Niti 1 s ne smem pogleda odvrnit od nje (niti za brisačo na dosegu roke). No ja, upam na boljše čase. Saj je lušna punčka, posrečena in dobrovoljček. Verjetno jo tudi preveč motorike čez dan in jo heca ponoči...Danes je sosedo skoraj kap, ko jo je videla hihitati se ob plazenju na trampolinu. Ker se maje seveda. Potem, ko se je pa ob stranici vstala, pa je rekla, da ne bi verjela, če ne bi videla...(po moje mi sploh ni verjela, da že plazi, stoji... ). Naslednji teden bo 7 mes.
|