Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo Julija 20.7.2012 16:31:37
|
|
|
|
Katte
|
Drage julijske punce. Sprejmete še eno zamudnico na seznam? Jaz sem se odmaknila, ker sem izvedela, da imam izredno malo šans za . Vendar še zdaleč nisem obupala. Ta krog sem bila prvič na klomifenu (polovičke). In včeraj sem zagledala . Lahko gre marsikaj narobe, ampak jaz sem srečna. Samo upam, da bo trajalo. Znaki so zaenkrat samo špikanje v trebuhu, malenkost občutljive prsi in glavobol. Imela sem že precej močnejše PMS-e. V glavnem, jaz vneto navijam za vse tukaj, posebno stare borke (saj veste, katere ste). Polagam vam na srce - ne obupajte. Jaz kljub visokem FSH-ju (v tem ciklusu je bil 19.1) nisem in zdaj sem . Za seznam: Katte, 19.7., 27. krog.
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 20.7.2012 16:47:53
|
|
|
|
Anonimen
|
OMG, to pa je novica čestitam Katte!! totalno sem vesela zate! kar ne morem čakat, da še jaz zagledam
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 20.7.2012 18:11:50
|
|
|
|
*viva*
|
Katte Prav nič ne bo šlo narobe! Hvala za tako lepo novičko, ki nam sigurno vliva novo upanje, še posebej starim borkam. Sedaj pa prični uživati in odmisli slabe stvari. Namenjeno ti je le dobro. Poročaj nam o počutju in ostalem, ki sedaj sledi, da se bomo lahko veselile s teboj in ob tebi. BRAVO!
|
|
RE: II pričakujemo Julija 20.7.2012 18:17:25
|
|
|
|
Shana86
|
Katte, čestitam!! Super novička, želim ti čudovito nosečnost***
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 20.7.2012 19:15:42
|
|
|
|
lillith82
|
Bravo Katte
|
|
RE: II pričakujemo Julija 20.7.2012 19:18:56
|
|
|
|
lily32
|
Katte, iskrene čestitke in vso srečo do konca! Se mi kar orosijo oči, ko vidim, da je kakšna stara borka zagledala zelo dolgo pričakovani
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 20.7.2012 20:14:59
|
|
|
|
HeLenčica
|
Tooooooooooooooooooooo, Katte, čestitaaaaaaaaaaaam! Jooooj, kak sem vesela, solze mi tečejo! ČESTITAM! Pravi attitude imaš, itak da bo vse ok Vesela sem noro,noro, nikoli, nikoli ne smemo obupati ker pikica pride enkrat. Čestitam, zdaj pa maksimalno uživaj v takoooo dolgo pričakovani . In obvezno se še javi kaj!
|
|
RE: II pričakujemo Julija 20.7.2012 21:00:40
|
|
|
|
niinii
|
Katte tolk sem vesela zate res. FUL FUL! Pri meni pa zaenkrat še nobenga znaka o . Upam, da tako tudi ostane :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 21.7.2012 8:28:52
|
|
|
|
alysa
|
Bravo Katte, vse čestitke pa srečno do konca
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 21.7.2012 8:37:19
|
|
|
|
klopek
|
Katte CESTITKE! Kako zelooooo sem vesela zate, tudi meni tecejo solze. Vlivas pogum starim borkam. Srecno do konca, vse bo ok Mene je pa moja ta mesec kar posteno zafrknila. Vedno imam tocno nekje na 28 dni, tokrat pa si je vzela 39 dni. Po ovulaciji se mi je zdelo da bo par dni kasneje, ne pa tolko. Eh v novi krog, kaj pa hocemo Navijam punce, naj bo vsaj se kira rozika. Lidik tebi pa cestitke in drzim pesti, da bo vse ok!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 21.7.2012 8:50:40
|
|
|
|
witch
|
Katte moja prav solze mi tečejo čestitam in lepo lepo nosečnost ti želim pa boste še eno marčevsko dete dobili Če mi verjameš ali sem si me te dni non stop po glavi hodila. Sem se cel čas spraševala kako si, kak se držiš, evo pa si me presenetila s super novičko Prav smeje se mi Pa pridi nam poročat kak bo malo bitjece raslo
< Sporočilo je popravil witch -- 21.7.2012 8:54:22 >
|
|
RE: II pričakujemo Julija 21.7.2012 8:54:00
|
|
|
|
witch
|
PRIČAKUJEMO ALI : 2.7. Powerpuff 3.7. tamala86 anonimna 5.7. Tippi 8.7. Lorna4 (5.krog) 10.7. Niri Mincaa 11.7. Sa.je klopek 13.7. nova anonimna (6. krog) MajaJulija 14.7. mamica deklicam črtica1 15.7. lidik Tammyv 16.7. Shana86 Anonimna 17.7. Žabica86 anonimna 19.7. LittleSun (20. krog) Katte (27. krog) 20.7. niinii (6. krog) 24.7. pramsky 23.7. srečki ROXY_ 27.7. curly anonimna 26.7. MinkaP 31.7. rozi55 x.7. Arual tana01 (1.krog) tiana brioš SKUPAJ NAS JE: 32 NOSEČKE:3 NAVIJAČICE: S*, LittleSun, Sa.je, tana01, čiba, niinii, Tippi, curly, minkaP, rozi55, witch, HeLenčica
< Sporočilo je popravil witch -- 21.7.2012 9:08:16 >
|
|
RE: II pričakujemo Julija 21.7.2012 9:10:35
|
|
|
|
witch
|
Niri, Mincaa, Sa.je, mamica deklicam, črtica, Tammyv kako pa je pri vas? Ste mogoče že sporočile novičke pa sem spregledala? niinii za tebe pa držim pesti, da ko prideš iz morja sporočiš roza novičko
|
|
RE: II pričakujemo Julija 21.7.2012 9:11:46
|
|
|
|
witch
|
PRIČAKUJEMO ALI : SKUPAJ NAS JE: 32 NOSEČKE:3 NAVIJAČICE: S*, LittleSun, Sa.je, tana01, čiba, niinii, Tippi, curly, minkaP, rozi55, witch, HeLenčica
< Sporočilo je popravil witch -- 21.7.2012 9:13:15 >
|
|
RE: II pričakujemo Julija 21.7.2012 9:25:56
|
|
|
|
Maat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katte Drage julijske punce. Sprejmete še eno zamudnico na seznam? Jaz sem se odmaknila, ker sem izvedela, da imam izredno malo šans za . Vendar še zdaleč nisem obupala. Ta krog sem bila prvič na klomifenu (polovičke). In včeraj sem zagledala . Lahko gre marsikaj narobe, ampak jaz sem srečna. Samo upam, da bo trajalo. Znaki so zaenkrat samo špikanje v trebuhu, malenkost občutljive prsi in glavobol. Imela sem že precej močnejše PMS-e. V glavnem, jaz vneto navijam za vse tukaj, posebno stare borke (saj veste, katere ste). Polagam vam na srce - ne obupajte. Jaz kljub visokem FSH-ju (v tem ciklusu je bil 19.1) nisem in zdaj sem . Za seznam: Katte, 19.7., 27. krog. Katte, čestitam... vse kocine imam pokonci (pa jih ni malo ) Saj ne vem, če se me spomniš - kar nekaj mesecev smo bile skupaj na tej temi, samo sem vas novembra lani zapustila... ravno danes ima naša pupa 1 mesec
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 21.7.2012 9:36:20
|
|
|
|
Anonimen
|
očitno se je moj grdo zmotil selimo se v avgust....srečno vem ki še čakate pluske. naj jih bo čimveč! Anonimna
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 21.7.2012 9:38:20
|
|
|
|
witch
|
PRIČAKUJEMO ALI : SKUPAJ NAS JE: 32 NOSEČKE:3 NAVIJAČICE: S*, LittleSun, Sa.je, tana01, čiba, niinii, Tippi, curly, minkaP, rozi55, witch, HeLenčica
|
|
RE: II pričakujemo Julija 21.7.2012 9:39:13
|
|
|
|
witch
|
Anonimna naj bo avgust lepši
|
|
RE: II pričakujemo Julija 21.7.2012 12:14:54
|
|
|
|
LittleSun
|
Kateeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ČESTITAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM!!! Kako zelo sem veselaaaa. Želim ti veliko čudovitih trenutkov v tej nosečnosti in prečudovitega otročička. JUuhuhuhuhuhuhuhuu...pa veš da sem ravno ta teden veliko mislila nate, kako si in če se kaj premika. Kar ne morem verjeti. Ti si naše upanje. JEEEJ!!!!! Prečudovita novica!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 21.7.2012 13:16:18
|
|
|
|
štrumfek
|
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej Katte super novička, presrečna sem zate
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 21.7.2012 19:21:37
|
|
|
|
mamica deklicam
|
Pozdravljene. Mene obarvajte modro. Sem šla na dopust, je že zamujala 5 dni a sem vseeno dobila obisk , kateri mi pravimo teta s Krvavca. Tako da se selim na avgustovsko temo, vsem nosečkam ČESTITKE
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 22.7.2012 8:58:32
|
|
|
|
Katte
|
Punce, hvala za vse lepe besede. Presrečna sem. Manj kot dva meseca nazaj sem mislila, da nikoli ne bom mama, zdaj sem pa . Danes sem porabila še en testek in črtica je močnejša. Zaenkrat izgleda, kot da nosečnost lepo napreduje . Vem, da boste kmalu tudi ve. Objemček za vse, ki vas je obiskala in čestitke vsem, ki ste zagledale . lidik, močno držim pesti, da se tvoja nosečnost lepo izteče. Ostajam z vami še naprej kot navijačica, prosim dodajte me na seznam. PS. Maat, seveda se te še spomnim. Čestitam za punčko.
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 22.7.2012 12:07:49
|
|
|
|
SILVA
|
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Katte čestitke, joj tok sem vesela zate, da mi kar solze tečejo Boš videla, vse bo v redu, lepo se sprosti in uživaj v nosečnosti.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.7.2012 16:36:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 23.7.2012 8:18:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Katte čestitke tud od mene....me čvekamo na eni drugi temi tud včasih drgač pa ne vem....u bistvu sem ze mislila da je to to...da se bo do konca vlila, sedaj pa spet nič....kr neki cist mal.......a je mozno da je tok časa vzgen. krvavitev? mislm...to traja od petka že.... sicer kokr se spomnim je blo pr prvem isto...sem mislila da je pa to M, pa ni bla.....hja....čist sem zmedena ko kura Anonimna
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?