|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo Julija
19.7.2012 8:13:08   
Tippi

bo pa doooooolg teden !!!!user posted image

To ti pa verjamem! user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 276
19.7.2012 8:29:20   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: Tippi

Se bom mogla na polno zaposlit z nečim. Sej doma še gre, ker itak mi ni nikoli dolgčas zraven našega razgrajača, sam služba se vleče v nedogled. user posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 277
19.7.2012 8:31:01   
Tippi

IZVIRNO SPOROČILO: lidik

IZVIRNO SPOROČILO: Tippi

Se bom mogla na polno zaposlit z nečim. Sej doma še gre, ker itak mi ni nikoli dolgčas zraven našega razgrajača, sam služba se vleče v nedogled. user posted image

Predlagam štrikanje, mogoče kakšen gobelin user posted image , baje cajt ful hitro mine!user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 278
19.7.2012 8:34:51   
lidik
Tippi v službi naj to delam? user posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 279
19.7.2012 8:36:15   
Tippi

Tippi v službi naj to delam? user posted image

Ja, pod mizo. sej se da user posted image Paziš da te ne zasačijo. Avantura in pol. Cajt pa kr švigne!user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 280
19.7.2012 8:39:38   
witch
lidik jaz pa celo noč nisem spala ker sem sms čakala user posted image Nekaj je, in to na PRAVEM mestu. Izcedek še imaš? Idi na bolniško user posted image pa te bo doma malček polno zaposlil. Ali pa za dodatno delo prosi user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 281
19.7.2012 8:59:55   
lidik
Tippi ha ha ha...ja ta bo pa dobra....sam kaj ko smo tri v pisarni in skoz okoli mojega hrbta, tak da še napišem bolj težko, ko moram po petkrat skrit, da ne vidijo kaj delam. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joj tetka witch oprosti !!!!!! Sej sem hitro na RR napisala, sem mislila da boš tu prebrala. OBljubim da v četrtek še od tam ti pišem !!!!!Ne izcedka ni več že od torka. V torek dopoldan je bilo še nekaj, potem pa nič in tudi včeraj je rekel, da se nič ne vidi, da bi bila kje kakšna kri, niti da bi bilo sledi o kakšni starejši krvavitvi, v glavnem bilo je vse čisto in belo !!!

< Sporočilo je popravil lidik -- 19.7.2012 9:00:52 >

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 282
19.7.2012 9:03:49   
Anonimen
Mene nekaj sumljivo boli spodaj....ne vem zdej al se pripravlja na M.....al je bla mogoče vgezditvena K včeri...pojma nimam...

sicer še ni cajt za M....pa vseeno.

moj mi skos govori, ti si noseča.....te vidim kako žariš user posted image

anonimna user posted image

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 283
19.7.2012 9:08:55   
lidik
o Anonimna srečnica da te dragi tako lepo potolaži.

Ti povem kaj je moj rekel v ponedeljek: Jaz ga lepo zvečer vprašam: a greva spat? On pa meni nazaj: Ti si sigurno noseča - ker si tečna ko hudič. user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače pa močno močno močno stiskam pestke, da se dragi ni zmotil.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 284
19.7.2012 9:11:59   
Anonimen

Ti povem kaj je moj rekel v ponedeljek: Jaz ga lepo zvečer vprašam: a greva spat? On pa meni nazaj: Ti si sigurno noseča - ker si tečna ko hudič. user posted image user posted image user posted image user posted image

uh, tud jst sm to velikrat slišala v prvi nosečnosti user posted image

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 285
19.7.2012 9:15:54   
witch
anonimna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se dragi ne moti. In da bo tvoja zvezdica lepo roza zažarela in popravila spet grozno moder seznamček.

lidik saj ni problema user posted image to da ni več izcedka in da je bilo vse belo je super novička. In jaz vem, da se tvoj ne moti. Veš, marčevski otročki so super user posted image Še jaz komaj čakam četrtek. In prav nekje čutim da je to to user posted image Mogoče si misliš da pretiravam, ampak ti res privoščim in sem srečna skoraj tako kot če bi bilo pri meni.

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 286
19.7.2012 9:18:34   
lidik
Anonimna jaz sem se pa pri prvi temu izognila, tako da zgleda da ni bilo prehudo, no me je pa zdaj začel prej opozarjat, tak da bo verjetno za nazaj nadoknadil. user posted image user posted image user posted image

tetka witch hvala ti !!!! ko boš pa ti plusek sporočila bo pa za mene najbolj srečen dan !!! Tako da sej veš, jaz za tebe še nisem obupala, ampak še vedno stiskam pestke in čakam lepe novičke !!!!!!!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 287
19.7.2012 9:29:25   
witch
lidik vem vem. Ampak kaj ko se mi včasih zdi to nemogoče. Občutek imam kot da je cilj vedno dlje, ne vedno bližje user posted image Si sploh ne znam predstavljati kako bo ko bo plusek.
Ne, nisem tak negativna. Živim lepo, ampak mi nekaj manjka. Saj veš

...življenje je lepo, če ga živiš, tako kot ponuja se samo in ne da ti ga spremeniš...

Živim tako kot nekdo hoče da živim. Lepo se imava z dragim. Uživava. Na faksu sem spet začela migati. A veš, da je ena diploma že napisana. Še popravim in zagovarjam jo. Uživam v družbi nečaka. Ta mali sonček mi polepša vsak dan. Vsak dan mi pokaže ljubezen in nežnost. Ko me boli, ko sem žalostna, ko mi je hudo ga pocartam, polubčakam, prav čuti me in me boža, je prav nežen z mano. Ampak je pa vseeno nekje v meni hočem svojega... da je samo moj, čisto moj. Žal pa ni tako user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 288
19.7.2012 9:37:11   
Anonimen
witch, tudi jaz zate drzim pestke user posted image upam da se ti cimprej nasmehne sreča in da z dragim ugledata user posted image . To je nekaj najlepsega na svetu. user posted image

A.user posted image

(odgovor članu witch)
  Neposredna povezava do sporočila: 289
19.7.2012 9:39:27   
lidik
vem witch vem....in jaz ti povem, da ta nekdo hoče da boš tudi ti mama in ne samo teta !!! In cilj je vedno bližje in ne vedno dlje. Ok, res ne vem zakaj ti je namenil, da moraš najprej skozi toliko poti in razočarjanja in vsega, ampak verjemi da bo. Veš ko sem prvič se prijavila tu gor na RR sem takoj spoznala punco, ki je tudi dolgo pričakovala in prestala marsikaj od SS, do tega, da so ji rekli, da verjetno ne bo mogla imeti otrok, ampak sedaj ima svojega sončka, ki je star že tri leta. In tako bo tudi s tabo. Boš videla, da tudi pri tebi bo se pokazal magični plusek. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 290
19.7.2012 9:54:54   
witch
lidik user posted image user posted image user posted image vem. Tudi jaz sem tukaj spoznala kar nekaj punc s takim in drugačnimi zgodbami. Ene pač dajo noge narazen in je to to. Druge pa moramo prehoditi kar dolgo pot razočaranja, vzponov in padcev. Tako pač je. Saj je spomniš kakšne občutke sem imela ko so mi povedali da bom teta. Hudo je bilo. Sploh v začetku. Pa slikice iz uz, pa posnetek. Vesela sem bila vsega. Vesela, da sem lahko spremljala nosečnost. Po drugi strani pa.... Saj veš... Od takrat, ko pa imamo tega malega sončka pa se mi življenje vrti drugače. Neizmerno sem vesela za njega. In res sam bog ga je poslal zato, da teti ni tak hudo. Z razlogom se je zgodil.
Nič nebomo jokali zdaj. Zdaj si ti na prvem mestu. Za tebe držim pesti, da bo tokrat vse ok. Saj veš, v tretje bo super. Prvi je malo prehiteval, drugi se je žal poslovil, ta pa bo punčka in bo vse tak kot mora biti.

anonimna hvala user posted image user posted image Tudi jaz tebi in vsaki tukaj gor želim vse samo najboljše. Pa da se ta magični plusek čim prej pokaže na testku.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 291
19.7.2012 10:05:39   
lidik
witch vem za tvoje občutke ja...in zato mi je še toliko težje iz meseca v mesec, ko vidim, da je spet prišla. Veš tudi če nisem bila aktivna tu gor, sem vsak mesec posebej spremljala kaj se dogaja in če končno lahko jokam od sreče. In bom enkrat vem da bom !!!

ha ha ha kaj ti tudi veš da bo punčka? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 292
19.7.2012 10:09:37   
Anonimen
še predobro vem kako se počutiš witch, sem tudi jaz dala SS čez...in neskončno čakanje in probavanje, da sem sploh do pluska prišla...potem pa SS....no, takoj za njim se mi je pa nasmehnila sreča. In verjamem da se bo tudi tebi. user posted image

A. user posted image

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 293
19.7.2012 10:30:12   
witch
lidik ker sem witch user posted image enostavno vem. Zato grem po pink medvedka v četrtek user posted image

anonimna težko je to čakanje ja. Držim pesti za tebe.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 294
19.7.2012 11:32:21   
lidik
witch ha ha ha...si me prav nasmejala.....no sej uni rjavi je res že zelo bogi od žuljenja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 295
19.7.2012 11:37:37   
srečki
Dan punce,

sem vas na hitro prebrala :) Anonimna user posted image za srečo, da se tvoj ne moti. No tudi vsem ostalim držim pesti. Morem pa rečt, da tudi mene moj kliče že kar nosečka, sem zoprna, da sama sebe komaj prenašam :( Bomo vidli če bo sreča na naši strani kaj kmalu.

Lep dan!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 296
19.7.2012 13:05:11   
tara.81
Hej punce...

tudi jaz sem ena izmed tistih, ki vas redno spremlja. Ko preberem kar napišete, sama ne bi nikoli znala napisati tako, kot to uspe vam. Vedno dobim v vaši postih tolažbo in novo energijo. Tudi jaz držim pesti za čisto vsako posebej, lidik, witch, LS,...pa še vse ostale korjažno in pozitivno naprej. Kot je napisal Coelho: Če si nekaj resnično želiš.....

....celo stvarstvo stremi k temu, da se ti želja uresniči......jaz sem v to prepričana!user posted image user posted image

Te dni sem čisto zmešana. user posted image čakam nekje okoli 25., na začetku prejšnjega tedna sem imela O, v nedeljo, ponedeljek sem pa videla na toaletnem roza-rjavo izcedek, v torek nič, včeraj spet malo. Vsega skupi je lahko bilo za nekaj kapljic... user posted image imam zadnje leto vedno okoli 32., 33. dne, lahko kdaj da je tudi ni bilo 60 dni. Zdaj pa ne vem ali je mogoče res bila to V.K. ali ne? Glava me pogosto boli, in (.)(.) me bolijo na dotik. Zdaj je 8. krog...mogoče, da me daje pisha, kot še vsakič do zdaj user posted image

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 297
20.7.2012 6:45:44   
niinii
Evo moj dan D. Vsakič s strahom na wc, če se bo kej rdečga pokazal. I so hope not :D

(odgovor članu tara.81)
Neposredna povezava do sporočila: 298
20.7.2012 9:11:15   
lidik
niinii user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sporoči nam roza novičko !!!!! user posted image user posted image

(odgovor članu niinii)
Neposredna povezava do sporočila: 299
20.7.2012 14:30:58   
niinii
Nič še ni. S strahom grem vsakič na wc :D Bom sporočila, če bo danes pršla tečka. Drugače pa greva jutri zjutraj na morje. Se pravi sporočim, če bo roza v začetku avgusta :D

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?