Roberta69
|
Ojla, jaz se pa najbrž že od poroda nisem nič oglasila... Mi ni jasno, kako drugim, ki imate tudi 3 rata :) Jaz imam res čas samo zvečer tiste 2 urici in takrat za predelat toliko materiala in opravil, da itak ne zbašem vsega noter... Vem, je pa tako, da ko padeš noter, te kar zanima (sej moram mal začet brat, ker za našo najmljašo pa res nič več ne vem, kdaj je kaj (kao po regelcih), ampak ker sem že izkušena mama , izgleda kar gre . Naša punčka je ekstra spalni model. Nekje okrog enega meseca (ko je dobila nek ritem), spi v kosu od devte, desete zvečer, pa do zjutraj (ne bi verjela, da je možno, če ne bi bila moja :)). Zdaj se veselo takoj obrne na s hrbta na trebuh (tako tudi 99 % spi), začela se je nekako premikat, z dvigovanjem rite, vrti se krogu... Ta nastarejši jo oboćžuje, ful animira (se mu iz dna srca smeji - ful lepo za videt in slišat), ta mlajši jo ima pa tudi rad in ji deli lupčke, objemček (je tak ekstra crkljiv tip), ampak sta oba še vseeno malo premajhna za neko varno simbiozo. Z GH sem mislila začet pri pol leta, ampak je tako hlastala in spremljala vsak naš gib, ko smo jedli, da tele dni že mal probava. Ji pa kar dajem različno sadje in zelenjavo in nič ne kompliciram, da mora biti kaj ločeno, pa toliko dni, itd. Poje pa že kar recimo celo pretlačeno nektarino. Doji se še vedno parkrat na dan, ponoči pa itak ne, ker spi (se pa zato ta srednji namesto nje in smo na istem :)). Velika je nabrž okrog 68 in težka okrog 7 kg (rodila se je pa s 3500 in 50 cm), tko da čist lepo raste. Imam pa že od junija vse tri doma in je kar izčpljujoče :)... imamo pa najbrž tako kot vsi dobre in slabe dneve. Vas probam še kaj prebrat. Drugače že od sredine junija uživamo na morju, HB imamo skoraj skos lepo vreme (tudi te dni, je ok, samo pri morju ful piha), edino kadar sem sama plavanje bolj odpade, ker imam dva neplavalca, saj včasih nam rat, ko tamala spi, ampak bolj na hitro. Zdravi smo vsi, edino ta starejši je imel do pred kratkim na roki gips.