|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 7. del
12.7.2012 21:46:32   
*bubi*
Si še tukaj? Jaz sem šele sedaj spravila otroka v pižame user posted image

< Sporočilo je popravil *bubi* -- 12.7.2012 21:51:14 >

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
13.7.2012 12:14:22   
*bubi*
Vse ste se skrile... al po službah al na dopustu user posted image

user posted image user posted image user posted image kar tole skuham, itak boste ledeno pile user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
14.7.2012 14:30:30   
ada2
da se še jaz malo javim....
moram potrkat, da od dogodka z bazenom nimamo nekih prehudih težav z mihom....ok, gr sicer okrog sosedov, ampak nikamor dalje.... pa ne bom preveč hvalila, da ne bom že zvečer pisala, da smo ga spet kje iskaliuser posted image
ga je pa danes pičila čebela in je potem 15 minut sedel čisto pri miru z nogami v škafu in si hladil podplate.

dopust začnem drugi teden. skočili bomo na koroško v planine, pa v planu je izlet v lj.... morja verjetno letos ne bo.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
14.7.2012 15:14:11   
NinaŠ
Hoj, hoj!

Preživeli prekrasen teden v Aqualuni user posted image - no prekrasen je bil predvsem za otroka, saj sva z user posted image itak večalimanj prežala nanju kje sta user posted image . Anže je bil sicer malo prežaljen, ker ni smel na najhitrejše tobogane user posted image (no na enega se je 2x zmuznil user posted image ) - en od 10 let naprej, dva od 16 let user posted image , Tini pa tobogani itak niso najbolj, tako da kar se je vozila, se je na manjših, kjer se ob čofu v vodo ne ptopi user posted image .

Danes smo ponovno napadli Kepo, pa nas je spet zavrnila user posted image - tokrat smo obrnili zaradi vetra na grebenu, ki ob spremljajoči megli (sama po sebi ta ni ovira) ni bil nič prijeten.

Zdaj moram pa fotke uredit, da jih končno spet dam v razvijanje user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
14.7.2012 20:22:48   
*bubi*
user posted image Nina.

Ada, lep dopust.

Mi tudi odrinemo zjutraj proti jugu user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
15.7.2012 11:15:06   
NinaŠ
Bubi lepo se imejte user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
15.7.2012 13:14:17   
petarda
Bubi vreme boste imeli krasno, tako se imejte tudi vi user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
15.7.2012 13:33:02   
Paštetka
Aloha user posted image
Mi smo nazaj. V sredo gremo v dalmacijo za 6 dni. Vračamo se v ponedeljek. Petarda, vi ne moste slučajno na morjuuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
15.7.2012 21:12:40   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Aloha user posted image
Mi smo nazaj. V sredo gremo v dalmacijo za 6 dni. Vračamo se v ponedeljek. Petarda, vi ne moste slučajno na morjuuser posted image

Kje ste bili pa sedaj paštetka?

In...ne boš verjela....mislim/upam, da se nama z lubijem obeta en samski vikend na morju...Ok....tak vikend po bubijino user posted image .... V soboto proti večeru se bova odpravila dol, se v Gospiču ustavila na koncertu Barunov user posted image ....se zapeljala v jutranjih urah v KBG in spala dokler se SAMA ne zbudiva user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....no potem bo sledilo sproščeno in brezskrbno kopanje in izležavanje, enkrat popoldne pa se vrneva svojim sončkom v objem user posted image user posted image user posted image user posted image ... Tak je plan...veste pa kako je...do sobote bo lahko še VSE drugače....me prav zanima, če nama bo ratalo user posted image

Kje boste pa vi? Če boste kje v bližini, vas vabim na kavico v nedeljo...enkrat po 10. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
15.7.2012 21:39:24   
petarda
Aja...dobila sem položnici za vrtec...poračun + redno....čez 500 EUR user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
15.7.2012 21:42:25   
Paštetka
Bila sem na krku z deco. Zdaj pa gremo v šibenik. Od srede do nedelje, mogoče ponedeljka. Mislili smo se en dan zapeljati do vas, pa kolegi so v biogradu in se ustaviti še pri njih. Saj če ne bo šlo pa kdaj drugič. Itak se menimo že eni par let user posted image , pa ni vrag, da se v naslednjih letih ne dobimo user posted image . Po M user posted image Rd to je 5. avgusta pa gremo še za par dni spet na ladjo kot lani s kolegi. S tem, da bomo šli od Splita gor proti Portorožu. Potem bo manj možnosti za kavico, ker bo odvisno od kapitana kje se ustavimo user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
15.7.2012 21:45:36   
Paštetka

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Aja...dobila sem položnici za vrtec...poračun + redno....čez 500 EUR user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sploh mi ne govori. Danes sem odprla pošto. Neka kazen za 60 € (sploh ne vem kaj), poračun za vrtec z računom 704 €, račun za zavarovanje, račun za šolo. user posted image madona, ko bi dobila vsaj neko lepo pošto po dopustu, ne pa šok od šoka. user posted image .

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
15.7.2012 21:47:08   
Paštetka

IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Bubi lepo se imejte user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
Lepe počitniceuser posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
15.7.2012 21:51:37   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Bila sem na krku z deco. Zdaj pa gremo v šibenik. Od srede do nedelje, mogoče ponedeljka. Mislili smo se en dan zapeljati do vas, pa kolegi so v biogradu in se ustaviti še pri njih. Saj če ne bo šlo pa kdaj drugič. Itak se menimo že eni par let user posted image , pa ni vrag, da se v naslednjih letih ne dobimo user posted image . Po M user posted image Rd to je 5. avgusta pa gremo še za par dni spet na ladjo kot lani s kolegi. S tem, da bomo šli od Splita gor proti Portorožu. Potem bo manj možnosti za kavico, ker bo odvisno od kapitana kje se ustavimo user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če se boste vračali v nedeljo, se komot ustavite pri nas na kavici, vas bom zelooo vesela user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
15.7.2012 21:52:17   
petarda
Hvala paštetka, da si me potolažila....da imam poračun vseeno manjši user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
16.7.2012 15:11:46   
NinaŠ
...še 3 tedene do dopusta... user posted image  aaaaaaaaaaaaa najhujš je pa prvi delovni dan po dopustu user posted image  

Anžeta sem danes spakirala v kolonijo za 10 dni user posted image  užitkar... še dobro da ni jokica kot mami, drugače ne bi uspela zadržat solz do odhoda avtobusa user posted image  Tina je zajokala včeraj zvečer, da noče da Anže gre (ampak ona pa z njim ne bi šla user posted image ) in sem cviknila, da bo še ona zjutraj kaj otežila stvari (pa jih na srečo ni) user posted image . Sicer bo pa Tina zdaj nekaj dni na počitnicah pri moji mamici, ki danes zaključuje s svojo delovno dolžnostjo in je od jutri v penzjonu user posted image user posted image user posted image . Jaz se bom pa, kolikor bo pač služba dopuščala, spet malo športanju posvetila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
16.7.2012 21:31:52   
NinaŠ
Uh, višek časa user posted image ...od 7h iz službe, pa sem se že pošteno namigala user posted image , zdaj me pa začuda nič v posteljo ne vleče user posted image ..user posted image upam, da se mogoče vsaj user posted image spomni me v posteljo zvlečt user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
17.7.2012 21:57:19   
petarda

Uh, višek časa user posted image ...od 7h iz službe, pa sem se že pošteno namigala user posted image , zdaj me pa začuda nič v posteljo ne vleče user posted image ..user posted image upam, da se mogoče vsaj user posted image spomni me v posteljo zvlečt user posted image

user posted image user posted image user posted image  Očitno te je kar privezal tam, ko se nič ne oglasišuser posted image user posted image user posted image user posted image

Kam pa je šel Anže v kolonijo? S kom? Mater dober je...user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
18.7.2012 6:23:06   
NinaŠ
Dobro jutro user posted image user posted image user posted image

Anže je šel za 10 dni v Pineto v Novigrad user posted image , v kolonijo DPM, v družbi vrstnikov iz svoje in kranjskogorske šole. Sošolca ni nobenega med njimi user posted image , pa pravi, da ima na šoli dovolj prjatlov, tako da mu družba ne bo manjkala user posted image . Je hotel iti že lani, pa smo bili žal isti termin mi na dopustu, tako da je letos komaj čakal user posted image . Sem ful vesela, da tako rad gre, ker jaz sem bila vedno "mamina maža" in mi je bila že obvezna šola v naravi najhujša muka user posted image .
Tina pa ne, pravi da gre največ za 3 dni, kar je daljše pa samo z mamico user posted image .

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
18.7.2012 20:54:31   
petarda
Saj že to, da gre za 3 dni je super! user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
19.7.2012 2:09:39   
Urša
Helou, helou! user posted image user posted image user posted image
Sem mislila, da mi bo ratalo vse za nazaj prebrat pa mi ni.
Waw, Nina & family kar na Triglavu! user posted image user posted image user posted image Adin Miha jo še kar piha, ajajaj, težko je biti pameten pri nasvetih. Petarda, ti me nisi pa nič klicala, pa sem začutila en klic! user posted image user posted image user posted image Bubi uživa na dopustu, Paštetka je pa tako lepo torto naredila, zelo si pozorna!user posted image user posted image user posted image
Noseča pa nobena ni? user posted image A ste novembrke vse zaprle fršluse? user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
19.7.2012 14:13:24   
NinaŠ
OOo Urša, lepo da se oglasiš user posted image . Ja, po takooo dolgem času je tako vprašanje
Noseča pa nobena ni? user posted image A ste novembrke vse zaprle fršluse? user posted image

čist na mestu user posted image user posted image user posted image  Fršlusi niso zaprti user posted image user posted image , štacune pa user posted image user posted image user posted image  (al' pa kera kaj skriva user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
20.7.2012 20:18:20   
petarda
O Urša...lepo, da si se javila. Te res nisem klicala, sem se pa parkrat spomnila nate user posted image .

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
20.7.2012 20:19:03   
petarda

OOo Urša, lepo da se oglasiš user posted image . Ja, po takooo dolgem času je tako vprašanje

čist na mestu user posted image user posted image user posted image  Fršlusi niso zaprti user posted image user posted image , štacune pa user posted image user posted image user posted image  (al' pa kera kaj skriva user posted image

Fršlusi niso zaprti, štacune tudi ne, imamo pa varnostnike pred vrati user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
20.7.2012 20:20:20   
petarda
Bubi...če bereš...obstaja majhna...majhna...čisto majhna možnost, da se v nedeljo ustavim na kavici user posted image ...ti pošljem SMS, če bo takouser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.