![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 30.7.2012 22:05:14
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka He, he... Jaz sem imela že 2x internetni mrk . Samo res paše. moj je sicer vsaj 1x na dan šel v kavfič preverit svoje maile in sveže novice... Jaz pa nisem prav ničesar pogrešala. Love you too Ne, nisem rekla, da nisem mislila na vas, ampak da nisem pogrešala interneta. Na tebe sem se najveckrat spomnila, enkrat te je hotel celo moj klicati . Tako da..... In zakaj mu nisi pustila?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 30.7.2012 22:14:09
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Če je katera za enga na hitro, sem še kakih 10 minut tukaj Čwek, seveda si še tukaj? Jaz sem pravkar slikice urejala... joj, jih je fuuuuuul, se mi sploh ne da Sem imela novo igračko na testiranju
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 31.7.2012 8:23:54
|
|
|
|
NinaŠ
|
Sem imela novo igračko na testiranju očitno uporabna igračka pa dobro jutro in
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 31.7.2012 8:39:28
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka He, he... Jaz sem imela že 2x internetni mrk . Samo res paše. moj je sicer vsaj 1x na dan šel v kavfič preverit svoje maile in sveže novice... Jaz pa nisem prav ničesar pogrešala. Love you too Ne, nisem rekla, da nisem mislila na vas, ampak da nisem pogrešala interneta. Na tebe sem se najveckrat spomnila, enkrat te je hotel celo moj klicati . Tako da..... In zakaj mu nisi pustila? Ker sem vaju pustila, da uživata sama v vikendu
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 31.7.2012 12:40:32
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ očitno uporabna igračka obe igrački sta kar uporabni
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 31.7.2012 20:13:35
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ očitno uporabna igračka obe igrački sta kar uporabni Kot vedno skrivnostna
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 31.7.2012 20:14:52
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka He, he... Jaz sem imela že 2x internetni mrk . Samo res paše. moj je sicer vsaj 1x na dan šel v kavfič preverit svoje maile in sveže novice... Jaz pa nisem prav ničesar pogrešala. Love you too Ne, nisem rekla, da nisem mislila na vas, ampak da nisem pogrešala interneta. Na tebe sem se najveckrat spomnila, enkrat te je hotel celo moj klicati . Tako da..... In zakaj mu nisi pustila? Ker sem vaju pustila, da uživata sama v vikendu Uživala sva....v družbi prijateljev....sva bila brez otrok, nisva pa bila sama...in z veseljem bi šla na eno pijačko z vama. Je pa res, da ne vem kdaj ....smo imeli natrpan urnik
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 31.7.2012 21:17:29
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ očitno uporabna igračka obe igrački sta kar uporabni Kot vedno skrivnostna
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 2.8.2012 10:09:40
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro Petarda, vi boste še kaj na morju avgusta? Imam čudne prebliske No, morda pa nam le uspe priti do Dunaja. Bi en tak lušen dvodnevni izletek skombinirali. Čeprav računam, če se finančno bolj ne splača 2x gor peljat . seveda ne dva zaporedna dneva .
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 2.8.2012 19:53:35
|
|
|
|
petarda
|
A ne praznuje danes naša M ? Vse najboljše! ....madona...saj ne vem koliko jih naj nalimam...štiri ali pet
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 2.8.2012 19:55:44
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Petarda, vi boste še kaj na morju avgusta? Imam čudne prebliske Bomo . In to kar nekaj časa ....se pa zna zgodit, da bomo malo tu, malo tam, ker se počasi približujemo finiširanju obnove naše hiške . Vsekakor, če te kaj čudnega prebliskne, smo na vezi
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 2.8.2012 22:09:18
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda A ne praznuje danes naša M ? Vse najboljše! ....madona...saj ne vem koliko jih naj nalimam...štiri ali pet Hehehe... 5 HVALA Saj vas nisem imela časa pozdraviti. Včeraj sem pucala in naredila torto za danes, spekla piškote, panacoto. Evo danes sem spekla še eno torto za jutri (jutri praznuje z otroci, danes je z dedki, babicami, tetami..), potem sem za kosilo spekla 2 piščanca, lazanjo, nadevane bučke, riž, nekaj solat... Ekola. Kot cota sem. ? Jutri bom naredila še eno eno veliko posolanko, deca bodo pa dobila pice iz picerije . Aja, mala si je za torto zaželela srčke in rožice. Slike ne morem prilepiti , ko pridem v službo. Mogoče mi uspe dati na fb V soboto gremo na abrahama, v nedeljo pa na morje v Split
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 5.8.2012 22:01:32
|
|
|
|
Paštetka
|
Kje pa ste? Lp s Splita
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 5.8.2012 23:02:23
|
|
|
|
petarda
|
Ne sprašuj ....Mi smo totalno v gužvi...delamo, ko norci . Moj me stalno "tolaži" s tem, da drugo leto tak čas bomo pa samo na ležalnikih ležali in knjige brali
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 5.8.2012 23:03:21
|
|
|
|
petarda
|
Smo pa danes naredili otvoritev bazena ....voda se je v enem dnevu ravno toliko segrela, da smo lahko noge noter namakali ....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 6.8.2012 8:26:58
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Smo pa danes naredili otvoritev bazena ....voda se je v enem dnevu ravno toliko segrela, da smo lahko noge noter namakali ....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 6.8.2012 9:23:46
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Kje pa ste? Hehe, tudi jaz sem imela počitnice Ni pomembno, kaj sem delala, še manj je pomembno, česa nisem naredila. Glavno, da sem imela en teden na off, brez slabe vesti kam šla, gledala TV, delala stvari, ki mene veselijo....
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 6.8.2012 9:24:52
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Moj me stalno "tolaži" s tem, da drugo leto tak čas bomo pa samo na ležalnikih ležali in knjige brali ej, pa to bi lahko že zdaj ful vam privoščim, komaj čakam vselitveni žur
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 6.8.2012 9:26:52
|
|
|
|
*bubi*
|
Paštetka, uživajte v Splitu. "morje" mojega otroštva Samo res... do leta 1990 vsako leto. To so bili časi
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 6.8.2012 9:58:09
|
|
|
|
Paštetka
|
He, he... Ja, bubi, še malopa bo spet šola, tako, da uživaj dokler ni učencev Dolgo več ne bomo v Splitu...vsak dan drugi otok gremo odkrivat. Smo gusarji
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 7.8.2012 20:04:24
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda Moj me stalno "tolaži" s tem, da drugo leto tak čas bomo pa samo na ležalnikih ležali in knjige brali ej, pa to bi lahko že zdaj ful vam privoščim, komaj čakam vselitveni žur Jaz tudi
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 7.8.2012 20:04:57
|
|
|
|
petarda
|
Čaki....a Nina jo je že mahnila na dopust?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 7.8.2012 20:05:35
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka He, he... Ja, bubi, še malopa bo spet šola, tako, da uživaj dokler ni učencev Dolgo več ne bomo v Splitu...vsak dan drugi otok gremo odkrivat. Smo gusarji Split ti ravno ne zavidam...otoke...no, otoke pa čisto malo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 7.8.2012 20:07:30
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Kje pa ste? Hehe, tudi jaz sem imela počitnice Ni pomembno, kaj sem delala, še manj je pomembno, česa nisem naredila. Glavno, da sem imela en teden na off, brez slabe vesti kam šla, gledala TV, delala stvari, ki mene veselijo.... OOooooo lepo! Drgač pa...ITAK, DA JE POMEMBNO kaj si počela
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 7.8.2012 20:17:42
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda ITAK, DA JE POMEMBNO kaj si počela KOMU je pomembno? Pa menda ne bom zdaj tu pisala, kak sem pospravljala, pucala.... in kak je v roku dveh ur, ko sta otroka prišla domov, bilo stanovanje kot bi bomba vdarila
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.