|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 7. del
5.7.2012 13:18:15   
*bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

55 kW oz. cca 1400

Mi je že AMZS naračunal. Jah, kaj čem, brez ne gre user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
5.7.2012 17:08:14   
petarda
Bubi...a si preverila pri Ergo zavarovalnici za kasko? Ker moja bivša sodelavka zdaj dela tam in imajo baje ful konkurenčno ponudbo...so trije sodelavci zdaj pri njej zavarovali avto user posted image  Če hočeš mi pošlji podatke, pa ji posredujem, da ti naredi izračun. user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
5.7.2012 21:51:34   
*bubi*
Hvala, petarda, za letos sem se že odločila. Kaj bistveno ugodneje dvomim, da bi lahko dobila.

Tako, mi smo odlentali še zadnji popoldan. Upam, da nam bo uspelo iti še jutri dopoldan malo v park, potem pa še otroka v drugem spremstvu user posted image . V glavnem, super in vse pohvale organizatorjem user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
5.7.2012 22:10:58   
petarda

Hvala, petarda, za letos sem se že odločila. Kaj bistveno ugodneje dvomim, da bi lahko dobila.

Tako, mi smo odlentali še zadnji popoldan. Upam, da nam bo uspelo iti še jutri dopoldan malo v park, potem pa še otroka v drugem spremstvu user posted image . V glavnem, super in vse pohvale organizatorjem user posted image

Ste res lahko srečni, da imate to pri vas. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Glede Erga...pri eni sodelavki je bila 100 EUR cenejša premija...no, zame pa ni prišla u poštev...sem se že na svoji zavarovalnici preveč dobro zdilala user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
6.7.2012 5:54:39   
NinaŠ
Dobro jutro user posted image user posted image user posted image

Ja, tudi ostale zavarovalnice (ne samo Ergo) se uklanjajo konkurenčnim pritiskom... tako da se že skoraj povsod da dobiti "razmeroma ugodno" ceno user posted image .

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
6.7.2012 8:49:11   
*bubi*
Dobro jutro user posted image

user posted image user posted image user posted image

Nina, ti bom na mail poslala številke, pa me res zanima user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
6.7.2012 20:34:10   
NinaŠ
No tako - napakirano je, samo še z nahrbtnikom se morava dogovorit ali jaz nesem njega ali on mene user posted image . Štart jutri ob 5h user posted image , tipkamo se spet v nedeljo popoldne/zvečer... Upam, da nam uspe osvojiti vrh user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
6.7.2012 21:43:22   
*bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

No tako - napakirano je, samo še z nahrbtnikom se morava dogovorit ali jaz nesem njega ali on mene user posted image . Štart jutri ob 5h user posted image , tipkamo se spet v nedeljo popoldne/zvečer... Upam, da nam uspe osvojiti vrh user posted image

go, Nina&family, go user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
7.7.2012 9:25:06   
petarda

go, Nina&family, go user posted image user posted image user posted image user posted image

Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu srečno!!! Navijamo za vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
7.7.2012 9:40:28   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

user posted image
ja, smo že večkrat rekli, da če bi združili vse tri otroke v enega, bi dobili popolnega, ampak to bi bilo preveč dolgočasnouser posted image

predlogov kako rešiti težavo z mihom pa sem dobila nešteto.... a žal so vsi za moje pojme neuporabni, ker vsi predlagajo, naj ga pošteno pretepem, da si bo zapomnil, da se ne sme oditiuser posted image
en kolega, drugače psihiater mi je pa dejal, da naj ga vzpodbujam v njegovih zamislih, ker kaže nek potencijal in da mu niti slučajno ne smemo zbijati njegove domišljije. rekel je tudi, da je tak otrok velik izziv za starše in predstavlja v večini primerov težavo, vendar so to otroci, ki jim je dolgočasno rutinsko otroško življenje in bi radi nekaj več.

v glavnem nobenega otroka nisem tepla, tako tudi miha ne bom. bolj budno ga bomo čuvali in upali, da bo kmalu razumel nevarnosti, ki se mu lahko pripetijo, če tako mali pohaja sam okoli.
da le najdem način, kako mu pogledat v glavo in videt en korak naprej pred njim kaj nameravauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  Brez besed.

Tisti odzivniki, če se otrok preveč oddalji verjento res niso slaba zadeva... jaz bi se o tem malo pozanimala...

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
8.7.2012 17:07:21   
NinaŠ
Oujeeee user posted image user posted image user posted image Uspelo, vse bp, mami s solzami ponosa in sreče v očeh na vrhu user posted image user posted image user posted image Vse je šlo gladko, otroci noro pridno hodili, v steni ubogali vodnike, pravzaprav bi lahko rekla, da je stvar v celoti izpadla že kičasto popolna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Fotke, če mi uspe zvečer, drugače pa čez kak teden, ko pridemo iz Podčetrtka user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
8.7.2012 20:22:45   
*bubi*

Oujeeee user posted image user posted image user posted image Uspelo, vse bp, mami s solzami ponosa in sreče v očeh na vrhu user posted image user posted image user posted image Vse je šlo gladko, otroci noro pridno hodili, v steni ubogali vodnike, pravzaprav bi lahko rekla, da je stvar v celoti izpadla že kičasto popolna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Fotke, če mi uspe zvečer, drugače pa čez kak teden, ko pridemo iz Podčetrtka user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Lušni ste! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Oooo, v Podčetrtek greste? Mi smo se danes tam kopali (v termah, ne v Aqualuni), smo šli k babici na obisk user posted image . Lušno je, čeprav se mi zdi, da smo malo pretiravali s kopanjem.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
8.7.2012 20:30:44   
NinaŠ
user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
8.7.2012 20:57:53   
petarda

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  BRAVO!!! Z razlogom si ponosna in jaz sem ponosna nate in na vse vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
9.7.2012 6:41:00   
petarda
Evo.... že doooolgo je nisem skuhala

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mam zdaj čas, ko otroka še spita, meni pa se suši lak na nohtih user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
9.7.2012 11:11:08   
*bubi*
Tako, pa sem dočakala dopust user posted image

Ta teden bo itak brzinsko minil, potem pa user posted image komaj čakamo.

Bi imela katera v četrtek v LJ čas za user posted image . Gremo na en izletek malo... morda obiščemo celo Lumpi park. Samo moram najprej finančno računico naredit, preden idejo prenesem na otroka user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
9.7.2012 22:03:00   
petarda
Tekla! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....upam, da bom večkrat...super filing user posted image user posted image user posted image user posted image

Bubi...uživaj....user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
10.7.2012 7:29:05   
*bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Tekla! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....upam, da bom večkrat...super filing user posted image user posted image user posted image user posted image

a to je kaj s prodajanjem avta povezano? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
10.7.2012 7:31:47   
*bubi*
Včeraj smo imeli kino dan za zaključek vrtca user posted image  no, al pa službe user posted image

user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
10.7.2012 17:30:11   
petarda

a to je kaj s prodajanjem avta povezano? user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
10.7.2012 17:35:51   
*bubi*

user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj se smejiš? Kaj pa če je res? user posted image

In kaj boš zdaj vozila?

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
10.7.2012 22:54:03   
petarda
Bubi...danes nisem tekla user posted image

Vozila se bom pa zgleda še vedno s svojim avtom, ker ni nobenega klica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače pa sem naletela na tole user posted image

http://profesorji.net/fakulteta/gsks/farmacevtski-tehnik

Čestitam! user posted image user posted image user posted image user posted image ....očino nisi preveč grozna prfoksauser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
11.7.2012 16:11:31   
*bubi*
user posted image

Bi se kateri prilegla kavica sredi popoldneva? user posted image

Grem jaz hitro likat, potem pa si eno ledeno kavo privoščim user posted image Al pa bi morala najprej to, da se malo shladim... danes pa sta me kurila otroka user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
12.7.2012 21:12:58   
petarda
Pol ure mam časa za čvek...če je katera za, naj hitro javi, da si pijačko prištimamuser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
12.7.2012 21:38:42   
petarda
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Super ideje za pustni kostum
Če za svojega malčka še nimate pustnega kostuma in ste boste letos primorani malo poigrati doma, preverite odlične ideje...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.