|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2012
27.6.2012 10:43:14   
me83
No sem bila včeraj pri ginekologu, si je res vzel čas pregledal mene, z UZ bebota in zgleda vse OK,... tako da sem ful pomirjena,... so zgleda te bolečine pač nekaj kar spada zravenuser posted image Moram pa počivat, mirovat,... naslednji pregled pa čez 14 dni (kot sem tudi bila prejšnjič naročena).

Pri meni pa ne vem, če bo letos kaj iz dopusta,... moram mirovat in se bojim, da se bo z vsakim mesecem tega treba še bolj držat,... pa tako rada imam morje user posted image Ma bo že,... samo, da bo z našimi beboti vse OK user posted image

(odgovor članu HelenaLena)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
27.6.2012 11:47:20   
MC09
Oj,
se me še spomnite user posted image , po vseh dogajanjih in stresih, se tudi pri nas stvari počasi umirjajo. Imeli bomo punčko user posted image , doma že imamo fantka, tako da bo parček. Počasi bomo začeli iskati imena, kar mi je znanstvena fantastika user posted image . Tudi jaz komaj čakam na dopust, ki bo čez slab mesec.
Trebuh imam že ogromen, čeprav so eni še vedno presenečeni, ko jim povem, da sem noseča, ker me gledajo, kako sem se zredila user posted image

(odgovor članu me83)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
27.6.2012 13:06:33   
Špelička
Jaz sem tudi zelo sladkosneda, a na vso srečo se mi je med nosečnostjo zmanjšal apetit po sladkem. Sedaj mi nenormalno dišijo mesni izdelki. Po kakšnih neneavadnih kombinacij pa nimam potrebe.

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
27.6.2012 15:08:24   
HelenaLena
Jooj Špelička, srečnica! Jaz pa enega dneva ne zdržim brez sladkega user posted image . Zato pa ful gledam, da vsaj 4x tedensko telovadim, ker bi fuul rada obdržala ali vsaj bila blizu te kilaže, ki mam jo sedaj. 6kg sem se zredila, to mi je že dovolj user posted image .
Ah, malo sem si po daljšem času napasla oči po trgovinah z oblekcami. Sem si eno dala kar na stran, da se v petek pokažem še mojemu user posted image . Upam, da bo moja. Lahka s tančice, super udobna, še posebej sedaj za vroče dni. Tak da v njej lahko trebušček v miru raste kolikor hoče user posted image . Nekaj poletnega je že znižano, tako da se splača.

(odgovor članu Špelička)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
27.6.2012 15:37:09   
Špelička
Bravo za telovadbo HelenaLena. Jaz sem se pa športu čisto odpovedala že v 3. mesecu, razen telovadbe za nosečnice 1x tedensko, sem čisto neaktivna. Pa sem bila do nosečnosti zelo športna in mi sedaj že ful manjka user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1280
27.6.2012 19:40:10   
HelenaLena
Špelička poskusi spet postopoma. Kakšen sprehod ali pa če maš sobno kolo, pa si že veliko naredila. Drugače pa je telovadba za nosečnice super! Jaz mam pol ure do 40min na dan maksimalno, ker za pretiravat pa tudi ni v nosečnosti. Plavala bi rada, samo se v bazen ne upam, ker ful pišejo povsod o raznih vnetjih, ki te lahko na javnem kopališču doletijo. Ne vem no. Kaj pa tampone za nosečnice je že kera probala? Baje so kao zaščita, če se greš v bazen kopat. Če je to sploh res, ne vem. Sme mojo ginekologinjo čist pozabila vprašati za njeno mnenje.
Sicer pa grem 13.7. na morje, tako da bo vsaj en teden kopanja user posted image .

(odgovor članu Špelička)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
27.6.2012 22:12:52   
miškicapiškica
Čau bau nosečke!

Jaz sem se tudi na morju kopala pretekle dni. user posted image user posted image Je ful pasalo. Voda je topla, ni prevroče, ker se lahko lepo v senčki skrivaš. Skratka uživancija.

Moj buši tudi raste, dete lepo brca. Kakšen dan sicer manj, ampak dovolj, da ga začutim. Morfologijo imam pa čez tri tedne. Sicer pa čas kar leti,
tako da bo hitro tu. user posted image

Maternica se pa dviga ja, pa posteljica tudi. Še kar lep čas se bo. Tako, da mogoče ginekolog noče skrbi povzročat.

A si kaj bušije mažete? Jaz kar pozabljam. user posted image Se moram malo v roke vzet. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1282
28.6.2012 8:45:18   
Špelička
Jaz bušija mažem vsak dan 2x - bolje preventiva kot kurativa user posted image .

(odgovor članu miškicapiškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
28.6.2012 10:25:28   
me83
Ja jaz sem se tudi morala odpovedat športu,... Imam predpisano mirovanje,... Prej sem bila kar aktivna - pohodništvo, rolanje, kolesarjenje, smučanje, tek na smučeh. Mi že res manjka, ampak bo že user posted image

Jaz se mažem kar z olivnim oljem iz lekarne (zaradi mojih slabosti mi ne odgovarja vonj čisto nobene od teh olj, ki so namenjeni prav za nosečnice), ampak mislim, da je olivno olje čisto ok. Čez dan pa si kolikor se spomnim namažem z kar eno kremo brez vonja, ki je v takšni priporočni embalaži na pumpico user posted image

(odgovor članu Špelička)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
28.6.2012 15:41:52   
HelenaLena
Jaz sem se najprej mazala z eno kremo od Afrodite pa sem po njej dobivala izpuščaje user posted image . Sedaj pa uporabljam Eucerinovo olje proti strijam in je res super. Taka mehka koža je potem. Najprej sem se dvakrat dnevno, sedaj pa samo zvečer- če se mi ne daaaa user posted image . Ampak se moram potruditi, je boljše dvakrat. Pa naj bi res pomagalo, je koža bolj elastična in po moje ful manj strij fašeš ali pa celo nič.
In spet se je začela vročina. Sem s prve spila liter vode. Hitro dehidriram, tako da moram skoz met neko tekočino ob sebi. Sladkani soki pa mi sploh ne pašejo več.
Danes mi je frizerka razlagala o svojem sinu, da so mu komaj pri dveh letih ugotovili Downov sindrom, samo lažje oblike, tako da normalno hodi v šolo. Me je kar malo prestrašila. Pa kaj tega ne vidijo že skozi nosečnost? Je nuhalna, pa morfologija pa vse živo user posted image .

(odgovor članu miškicapiškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
29.6.2012 10:27:29   
miš988
Pozdravljene!
Evo tudi mi rastemo v torek bomo 19t tako da nosečnost napreduje. Kile hvala bogu gredo zelo zelo počasi sem v prvih treh mesecih shujšala za 2kg zaradi bruhanja, zdaj pa sem pridobila samo 1,5kg, je sestra rekla da ni to nič narobe da otrok si vzame kolikor potrebuje=)
Drugače brcamo na polno tako da je prou lepo čutiti otročka v sebi=)

Neposredna povezava do sporočila: 1286
29.6.2012 11:14:16   
44gatti
Hojla. Zdej pa je res vroče... pozimi pa bomo jamrale, kok zebbbe user posted image V nedeljo gremo mal na plažo... sicer bo voda topla kot juha, ampak komi čakam tisti občutek na koži, ko si cel v vodi user posted image
Kar se tiče mazanja bušija, jst sm zelo lena... Sicer imam 100% mandljevo eko olje, ki se in na vlažni in na suhi koži zelo hitro vpije in imam pol cel dan reees mehko kožo. Pa še čisto brez vonja! Z olivnim, mislim, da bi bla orng premastna user posted image
Od začetka sem pridobila 5kg (zdej sm v 22t). Sm prou zadovoljna, ker se mi pozna zelo malo :D Kakšni ne morjo verjet, da sm že 5,5 mesecev user posted image Upam, da tudi naprej bodo šle počasi gor.
Uživajte!

(odgovor članu miš988)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
2.7.2012 19:14:33   
me83
Kaj zdaj novemberke,.... Vas je vrocina tako zdelala user posted image
Jaz vec ali manj pocivam,.... Te moje bolecine v obmocju pod popkom se nadaljujejo, dejansko so vedno hujse,... Ok mi je samo, ko lezim,.... Hodim s bolecino, vstanem se z bolecino,.... Nic kaj fajn. No ampak prejsnji teden je ginekolog rekel, da je vse ok, bebo vsak dan poslusam na AS,.... Tako da kaj druga kot pocivat nam ne preostane. Naslednji teden tako imamo spet pregled user posted image

(odgovor članu 44gatti)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
2.7.2012 19:23:17   
Zewa
Da se javim še jaz po dolgem času..sem bolj aktivna na FBju.. user posted image

me83 tudi mene je kakšnih 14 dni bolelo kot hudič ene 2 dni nad popkom, sem se komaj zravnala ali pa bolj globoko dihala. Ker je bil vikend, sem rekla da počakam na ponedeljek, pa je potem samo izvzvenelo.. Mogoče bo tudi pri tebi..

Vročine pa ne bom omenjala, ker je grozno.. Sedaj je pri nas vsaj malo dež začel, upam da se ohladi vsaj malo, ker je tumač tole..user posted image Ne prenaša dobrotega.. Pa še lazanjo sem se lotila delat - bravo jaz, sedaj sem si mogla malo pavze vzetuser posted image

(odgovor članu me83)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
2.7.2012 19:35:13   
RozaRoza
Hej novembrke...
Vročina sevneusmiljeno nadaljuje, do dopusta pa so še dobri trije tedni user posted image ... Pa saj bo... Trebušček pa je konkretno zrasel, se mi zdi, da dolgo dolgo nič, potem pa kar čez noč... user posted image
Imam eno vprašanje... Ali ste oz. boste na morfologijo s seboj peljale tudi partnerje? Oz. ali ponavadi hodijo z vami na preglede h ginekologu partnerji?
Pa še to... Kdaj nameravate obiskat šolo za starše... Midva se bova menda prijavila za avgust...

Lepo se imejte...

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
2.7.2012 19:46:07   
Zewa
No moj verjetno ne bo šel na morfologijo z mano, ker težko dobi frej v službi.. mogoče bo, samo najbolj verjetno ne...user posted image
Niti ne hodi zato z mano na preglede, šel je le na nuhalno.. Mogoče, ko bo kdaj dež bo šel z mano, ker le takrat je frejuser posted image

Glede šole za starše pa pojma nimam, sem ravno danes iskala po netu, kdaj bo pri nas spet ta šola, pa ni nobenga obvestila, tako da bom v ponedeljek, ko imam pregled, vprašala pri G. Bi pa najraje šla čimprej, ker dvomim, da se mi bo s tem trebuhom dalo sedet tam v oktobruuser posted image Se mi že zdaj ne da, me kar nekej križ boli..user posted image

(odgovor članu RozaRoza)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
3.7.2012 7:30:19   
HelenaLena
Midva sma zaključila s šolo za starše že, ko sem bla v 16. tednu user posted image . Ni ravno zabavno zadnji mesec hodit. Tam so večinoma ble že visoko noseče, po moje kak mesec pred porodom. Midva sma se odločla, da grema raje prej. V MB je trajalo 3 tedne po dvakrat na teden. Meni je blo kul, veliko že veva pa tudi slišala sma nekaj novega, tako da je dobrodošlo. Na morfologiji sem bla pred 2 tednoma, moj je šel zraven. Tudi na nuhalni je bil zraven, na ostale preglede UZ pa hodim sama.
Sedaj sem v 25. tednu, trebuh se premika. Ni čudno, ko sem ravno pojedla kruhke z nutello user posted image .
Ne morem pa verjet, kakšna bolečina me je doletela v soboto. Na levi strani nekje pri kolku in ko se je bolečina stopnjevala, se je nadavljevalo vse do jajčnika. Nimam pojma, kaj bi me to bolelo. Je pa prihajalo na 5-10min. Potem sem začela razgibavati boke in je kar izzvenelo. Je imela katera podobne težave? Tako da je vsega skupaj trajalo max pol ure.

(odgovor članu RozaRoza)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
4.7.2012 9:31:49   
barvar
Punce pozdravljene!
Meni je že vroče za znoret user posted image . Včeraj sem imela morfologijo. Vse je vredu, G si je res vzel čas. Spet pričakujemo user posted image , tako da bosta doma kar dva divjaka user posted image user posted image user posted image . Naslednji pregled imam šele 14.8., ker so vmes dopusti. Edino kri grem še prej dat zaradi injekcije za Rh neg.nosečnice.
Ohladite se kje v senčki in uživajte v poletju.

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1293
4.7.2012 10:07:22   
me83
Res je vroce ja,.... No vsaj zvecer se je zaradi dezja ohladilo, danes pa naprej ta vrocina. No dokler se ne premikas kaj veliko tako gre, drugace pa je noro, meni kar slabo postane :(
Danes en teden pa pregled,... Se prav veselimo teh pregledov ne user posted image

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
4.7.2012 10:52:23   
rakica82
hej,

vročina ja noro. jaz bi kar nazaj na morje pobegnila, se mal namakat. SAmo kaj čmo, sej je ja julij, kdaj pa bo vroče če ne zdej.

Jaz sem laniv tem času in v točno taki vročini zaključevala prvo nosečnost in vam povem da se vse dauser posted image . Meni sploh ni blo take panike, malo več počivat, v senci, ven zjutraj in zvečer pa bo.

Se mi zdi ,da je dojenčkom težje preživljat to vročino kot nosečnicam, če gledam mene in Saro.

Šola za starše, pejst čim prej. Jaz sem hodila lani aprila, rodila pa julija. Si ne predstavljam junija sedet na unih neudobhin stolih tok cajta user posted image .

pri nas imamo pester mesec, jaz sem že vstopila v novo desetletje, potem je moja miška na vrsti za prvo svečko, pa še vse ženke v moji družini imamo letos okrogle rojstne dneve tako ,da je kar pestro. Žurk nam ne manjka user posted image

lep dan pa čimveč senčke in ne pozabite dosti pit

ti si najlepša pesem življenja mojega...

(odgovor članu me83)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
4.7.2012 10:54:41   
HelenaLena
Tudi jaz mam drug teden UZ in se vedno znova veselim user posted image . Brce so vedno močnejše user posted image . Vročina pa ubija!
Zvečer je blo prav fajn, da se je malo ohladilo, drugače pa skozi dan niti senca ne pomaga, ker komaj diham v tej sopari. Upam, da mi bo na morju lažje. Vsaj namakala se bom lahko.

(odgovor članu me83)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
4.7.2012 19:07:32   
44gatti
Hojla.
Meni sploh ne javi, da ste kej pisale v forum... pa skos se morm na novo prijavljat... ufff

Moji je bil 2x na uz (nuhalni in morf.). Mislim, da je le to neki takega, neponovljivega, ki bi si vsak bodoči očka zelo želel. No, vsaj on si! user posted image

Vročino pa prenašam... s klimo!!! Drgač ne diham... Ko se pa morm nujno migat zunaj, pa sm počasna kot polž. He he, telo že ve samo, kako reguilat temperaturo in energijo.

Drgač pa je ene par dni, ko me grozno bolijo noge. Sploh zvečer. Res sm mogoče za ta čas preveč aktivna, na nogah cel dan... :(

Kmalu bo vikend user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1297
5.7.2012 13:49:20   
HelenaLena
Danes sem končno, vsaj mislim, da sem, prišla stvari do dna. Kar se moje občasne bolečine na levi strani tiče. Baje bi naj bil to išias- živec, na katerega občasno pritiska glava plod. Dobro se je tudi izogibati hrbtnemu ležanju in dvigovanju težkih bremen. user posted image

(odgovor članu 44gatti)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
5.7.2012 23:56:56   
DeVilla
Sem iskala kakšen seznam, pa ga nisem našla. user posted image  Torej se pofočkam kar tukaj - Devilla, PDP: 23.11.

Ko bo kakšen seznam novembrk, pa dopišem, kar manjka... user posted image

Ena in ena je šest... :)

Neposredna povezava do sporočila: 1299
9.7.2012 22:09:59   
miškicapiškica
Vikenda je konec. Vročine bo pa baje jutri. user posted image Samo ponoči se pa kar dobro spi. No, vsaj jaz. Kaj pa ve?

Moj bušek je pravi buši. user posted image user posted image Zdaj lepo zasede elastiko na hlačah. user posted image Mažem ga zdaj vsak dan in koža je na otip bolj mehka. Taka svilnata.
Obsega si še nisem izmerila, ker bi me po moje kap. user posted image user posted image Ne, saj se hecam. Kar naprej pozabim.

Čakam stroj, da mi opere perilo. Upam, da bo kmalu. user posted image

(odgovor članu DeVilla)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......