|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2012
12.7.2012 15:23:56   
barbara19.11
Heeej js sem pa nova tukj in nosim pod srckom fantka rok pa imam 19.11

(odgovor članu me83)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
12.7.2012 17:59:41   
Zewa
Uuuu, vidim, da je tu spet zaživelouser posted image

No, mi ne bomo spraševali po spolu, bo kinder surprise user posted image

kile in sladkor - jaz sem danes prestopila v 23. teden in sem se do sedaj zredila za dobre 3kg. Imam pa prednike s sladkorno (dedek) in mi G ni še nič omenil kakšnega testa? Zdej ne vem, a to on sam presodi če greš al je obvezno?

(odgovor članu barbara19.11)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
12.7.2012 19:30:37   
barbara19.11
Js sem do 4mesece zgubila 4kg potem sem pa u treh tednih gor dobila 2.5user posted image kg gor.

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
13.7.2012 7:27:26   
rakica82
jutro,

Kile so itak poglavje zase pri vsaki, če si od prej suha je drugače kot če imaš kakšno kilo več. Jaz sem imela prd prvo nosečnostjo preveč kg, pa sem nekako vse izgubial med nosečnostjo, sploh ne vem kako user posted image . Na začetku 1 kila dol, potem pa do 6 meseca vsak mesec po 20 gramov gor. Pa sem jedla nonstop, vse tudi sladko pa burek je kdaj padel, bruhala nisem. Skratka, ni odvisno samo od tega koliko poješ. meni je Sara lepo pobrala vse kile dol user posted image

Tokrat nimam take sreče, kile grejo gor. Lepo počasi zaenkrat ampak moja ginekologinja vedno pravi ,da je treba gledat da je otroček v redu, če vidi da lepo raste in se razvija potem ne komliplicira.

Sem pa ta teden nehala dojit in me malo skrbi ,da ne bodo zdej kile kar poskočile, ker res nič ne pazim kaj jem user posted image

Helenalena ti si pa itak štarala s tako majhno težo da se res komot zrediš malouser posted image , tako da uživaj v pudinguuser posted image

44gatti upam ,da urediš z ginekologom, to pa ni lušno zdej iskat novega. So pa res ful zasedeni povsod.

Zewa še ena s kinder supriseuser posted image lepo , ne bom edina.
test za sladkor ko berem reviej pa to ,eni daje obvezno, eni da ginekolog pošlje..sem nekje prebrala, da je po novem obvezno testiranje na tešče že na prvem pregleduuser posted image , no pri moji ginekologinji očito ne. Zdej pa vedi, očitno še vedno delajo vsaj po svoje malo.

ti si najlepša pesem življenja mojega...

Neposredna povezava do sporočila: 1329
13.7.2012 10:01:35   
biba14
Ojla...sicer bolj klepetam na ZS,pa da vas še tule malo pozdravim. Na seznamu me ni ( sicer čudno,ker sem že od začetka na RR,pa saj je vseeno). PDP mam 2.11, 2user posted image , doma že en user posted image .
Sladkor-meni ogtt prvo nosečnost niso delali, tokrat pa ja ( pa čeprav sem imela sladkor na tešče vedno nekje med 4,2-4,6)...no,test sem uspešno opravila, torej nimam diete ne nič. Moram pa povedat,da ni tak hudo...popiješ s čajem ( je pač fejst sladko,ampak se da)...problem je,ker si tešč in potem 75g sladkorja...meni je bilo čez kako uro fejst slabo in sem skoraj skup padla.
Kile: vsaka nosečnost je poglavje zase, prvo sem jedla ful, startala isto kot sedaj, pa se redila"normalno"-do konca pridelala +14kg ( in bila 10 dni čez PDP), tokrat gre hitreje gor,čeprav jem manj kot pred user posted image . Sem v 25t in že na +8kg. Zatekam nič, težave pa imam s krčnii žilami, kapilarami, išiasom in nizko ležečo posteljico ( k sreči ni več previa).
Lep dan vam želim

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
13.7.2012 10:51:37   
DeVilla

user posted image

nick, starost, zaporedna user posted image , število user posted image doma, kraj poroda, spol user posted image user posted image

23.10.
HelenaLena, 28, 1user posted image , 0user posted image , user posted image

28.10.
Hijacinta, 36, 3 user posted image , 2 user posted image

31.10.
fizolck, 25, 1 user posted image , 0 user posted image , Kranj

1.11.

2.11.
gregorina, 35, 5 user posted image , 2 user posted image , Izola
mumy11, 35,3 user posted image , 2 user posted image
Sined, ?, 1 user posted image , 0 user posted image , Feldbach
biba14, ?, 2user posted image , 1user posted image

3.11.
pandka, 35, 2 user posted image , 1 user posted image
Anonimen, ?, ?user posted image , ?user posted image
benji, ?, 1user posted image , 0user posted image , user posted image

4.11.

5.11.
aloevera, 25, 1user posted image , 0 user posted image
piki_ca
, 29, 2 user posted image , 1 user posted image
caryn, ?, 2 user posted image , 1 user posted image
jančka1, ?, 1user posted image , 0user posted image

6.11.
abubabu, 27, 2user posted image , 1 user posted image
nincek5, 30, 2user posted image , 1 user posted image
DCgirl_, 25, 1user posted image , 0 user posted image
olimia, 32, 4user posted image , 2 user posted image , Nm
ValyMa, 38, 2user posted image , 1 user posted image
Yndyra, ?, 1user posted image , 0user posted image , user posted image

7.11.
AnjaZib, 20, 1 user posted image , 0 user posted image
ElenaElena, 28, 1user posted image , 0user posted image

8.11.
vitezzvezda25, 27, 1 user posted image , 0 user posted image
xoxox, 27, 3 user posted image , 0 user posted image
MC09, 34, 2user posted image , 1 user posted image , user posted image
metuljcica22, 25, 1user posted image  (dvojčki!), 0user posted image

9.11.
koprčanka, 24, 1 user posted image , 0 user posted image , Po
44gatti, 30, 1user posted image , 0 user posted image , user posted image
Sunday,?, 2 user posted image , 1 user posted image
Špelička, 28, 1user posted image , 0user posted image , Po, user posted image

10.11.
komarka, ?, 3 user posted image , 2 user posted image
sontschica, 27, ?, 1user posted image , 0user posted image
študentka55, 27, 1 user posted image , 0 user posted image

11.11.
Vivaldi, 27, 1 user posted image , 0 user posted image , Lj
mirjanajelenko, 30, 2user posted image , 1user posted image
Piška28, 29, 1user posted image , 0user posted image

12.11.
Zoja Miša, 35, 2 user posted image , 1 user posted image
gloria77, 35, 1 user posted image , 0 user posted image , Šempeter
barvar, 30, 3user posted image , 1user posted image , user posted image

13.11.
miška26,27, 1 user posted image , 0 user posted image , Kr

14.11.

15.11.
zewa, 24, 1 user posted image , 0 user posted image , user posted image
carobella, 22, 2 user posted image , 1 user posted image
suziflo, 29, 2user posted image , 1user posted image , MB 

16.11.
Jazzee, ?, 1user posted image , 0user posted image

17.11.

18.11.
Austeja, ?, ?user posted image , ? user posted image
novemberain, 29, 1user posted image , 0user posted image

19.11.
thanchyka, 32, 1 user posted image , 0 user posted image
barbara19.11, ?, 1user posted image , 0user posted image , user posted image

20.11.
dottie, 26, 1user posted image , 0 user posted image
sanysany, 28, 1user posted image , 0user posted image

21.11.
žirafkaa, 25, 1 user posted image , 0 user posted image , Lj

22.11.
zasi, 28, 4user posted image , 1 user posted image
mistina, 29, 2user posted image , 1 user posted image
maylower, 33, 3user posted image , 2user posted image

23.11.
Bučkis, 35, 2user posted image , 1user posted image
DeVilla, 37, 4user posted image , 3user posted image , LJ user posted image

24.11.
Čebel’ca, 30, 2user posted image , 1 user posted image
Ninočka, ?, 2user posted image , 1user posted image
miškicapiškica, ?, 1user posted image , 0user posted image

25.11.

26.11.
lejla346, 27, 1user posted image , 0user posted image

27.11.
Izabelina, 26, 2user posted image , 1 user posted image
sisi77, 35, 3user posted image , 1 user posted image
zabica81, , 2user posted image , 1 user posted image
sleepyhead, 35, 2user posted image , 1 user posted image
krogec, 37, 3user posted image , 2 user posted image
miš988, ?, 2user posted image , 0user posted image
kitty1, ?, 1user posted image , 0user posted image

28.11.
spranka, 24, 1user posted image , 0 user posted image , Kranj
Rolfa, 31, 1user posted image , 0user posted image , LJ
me83, ?, 1user posted image , 0user posted image

29.11.
multipraktik, 28, 1user posted image , 0 user posted image , user posted image
rakica82, ?, 2user posted image , 1 user posted image , user posted image

30.11.
RozaRoza, 32, 1user posted image , 0user posted image , MB

6.12.
aisha1, ?, 5 user posted image , 4 user posted image , user posted image

7.12.

lorella224, 30, 1user posted image , 0 user posted image

Ena in ena je šest... :)

(odgovor članu DeVilla)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
13.7.2012 10:59:14   
DeVilla
Evo, sem dopolnila seznam. Biba14 - na seznamu si bila, samo ni bilo nobenega podatka zraven, sem zdaj popravila. Ali bi bilo bolj kul, da bi namesto kraja poroda imele napisano kraj bivanja ali pa vsaj regijo? Ali je to že preveč podatkov?
Glede kilaže - trenutno sem na +3 kg, ker sem v mesecu čakanja na amnio in potem še na rezultate zgubila skoraj 1,5 kg že pridobljene teže. Za moj nosečniški sladkor je tole sicer kr kul, je bila moja cukrasta zdravnica kar zadovoljna včeraj. Sem bila včeraj prvič v novih prostorih v stari pediatrični in so prav luštni. Itak je še vse v kaosu, pa moj zadnji karton so zgubil, tako da je imela dr.Tomažičeva samo mojega starega, na katerem sploh ni bilo napisano, da sem spet noseča. To je bilo potem presenečenje! user posted image  Pomembno je, da sem lahko še naprej na dieti in na samo nočnem inzulinu.

(odgovor članu DeVilla)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
14.7.2012 0:28:14   
miškicapiškica
Ooo, kako živahno je tukaj. Se ža splača prit pogledat. user posted image

Tudi jaz sem imela prejšnjo nosečnost OGTT. Rezultat je bil normalen. Je pa res malo zoprno za popit, ampak gre. Meni je bilo bolj zoprno potem tisto čakanje do drugega odvzema.
Sem komaj dočakala, da sem lahko nekaj normalnega pojedla. Imam v spominu, da mi je bilo slabo.

Glede pridobljenih kil pa jaz nimam pojma. Bomo videli na naslednjem pregledu. Kmalu .... Upam, da G ne bo huda. user posted image

Biba14, super, da se je posteljica dvignila. user posted image

Rakica82, ti pa ne boš imela veliko pavze med dvema dojenjema. user posted image user posted image

(odgovor članu DeVilla)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
15.7.2012 10:50:42   
Špelička
Ojla!

Midva sva nazaj z dopusta, sm se pošteno odpočila. Ampak vročina me je pa kar matrala, apartma sva sicer imela s klimo, na plaži sem pa morala bit non stop v senci, šele po sedmi je bilo znosno na soncu.

Bebica veselo kobaca, danes sem že videla kako je šla iz levega dela trebuha na desnega, fulll noro! Mi pa ne da mira, brca in podnevi in ponoči, zdaj že moj opazuje gibe in boža bušija.

Do PDP je tako še manj kot 4 mesece, res bi že bil čas, da greva v akcijo za opremo. Je katera že kaj nabavljala? Midva bova začela pri vozičku in previjalni, cunjc bom veliko dobila na posojo, prav tako stajco, stolček, kenguruja ...

(odgovor članu miškicapiškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
16.7.2012 10:19:18   
kitty1
Špelička kje si bila, v kampu ali hotelu ? Midva grva v petek...komaj čakam, me pa malo skrbi, ker bova v kampu, sva pa rezervirala preden sem izvdela, da sem noseča..uglaunem problem je, ker so wc-ji kar daleč...zvečer in ponoči pa moram kar naprej hodit na wc..Sploh nevem kako bo to izgledalo.

DeVilla jst sm kr zato, da imamo namesto kraja poroda napisano kraj bivanja... bi bilo fajn spoznat ktero novemberko pa kdaj it potem z vozekom na kako kavico poklepetat pa pojamrat o težavah user posted image

(odgovor članu Špelička)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
16.7.2012 13:20:23   
Špelička
Kitty1 bila sva v apartmaju. Vedno hodiva na dopust tako, da bivava v apartmaju, pa tudi letos nisva eksperimentirala s kampom user posted image . Probajta si šotor postavita čim bližje wc-jem, da ti bo lažje.

(odgovor članu kitty1)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
16.7.2012 13:31:47   
DanaBanana
Živjo!

Pridružujem se vam še jaz. Sem 1user posted image , otrok še nimam, 28 let, PDP 8.11, ta teden imam morfologijo-takrat potrdim ali bo res user posted image  tako kot so ugotovili na nuhalni:)

Drugače moram pa rečt, da izredno slabo prenašam letošnjo vročino.. še dobro, da se je mal ohladil.. moj mali me veselo brca in tepe, ampak uživam every timeuser posted image

Držte se punce, smo že čez pol!

(odgovor članu Špelička)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
16.7.2012 13:53:16   
rakica82
Ojla,

Miškicapiškica pa vaz ne bo dolga, ma pa kje pa vseeno lepo ,pa še kile grejo tko hitreje dol, upam samo, da bo tudi tokrat tako lepo zalaufalo.

Sem pa opazila da imam tokrat res ful večju trebuh, na polovici sem pa imam v primerjavi s prvo nosečnostjo ful večjega. Se mi zdi ,da kr vzhajam user posted image .

včeraj je pa moja miška praznovala prvi rojstni danuser posted image , kok gre hitro cajt.

Špelička super za dopust. je pa vročino lažje prenašat na morju kot na celini, tako da po moje je blo azte čažje dol kot tu.

oprema pa kupite akr je nujno, ne kupujte preveč vnaprej ,ker dejansko šele pol vidiš kaj res rabiš in kaj ne. Voziček ,posteljca, lupinca to je za začetek nujno. Kakšni kengurujčki pa to lahko počakajo, mi smo Saro šele pri 4 mesecih prvič dali notri, se mi zdi da more bit vseeno malo stabilen otrok.

Danabanana dobrodošla

(odgovor članu DanaBanana)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
16.7.2012 20:04:02   
miškicapiškica
Danabanana, dobrodošla. user posted image

Kitty, tko kot je rekla Špelička, čim bliže wc-ju si postavita šotor, ker se verjetno ne boš izognila nočni hoji do stranišča. Jaz sem v prvi nosečnosti v hud klanec za vsak obisk wc-ja lazila. Sem pa vzela vse skupaj malo drugače: sem si rekla, da nabiram kondicijo. user posted image user posted image user posted image Naj ne pozabim omenit, da sem jo res dobila. Pa ponoči sem seveda tudi "trenirala". user posted image Huje mi je bilo spanje na blazini, ampak ...

Rakica82, meni gredo pa z dojenjem kile bolj slabo dol, oziroma najprej padejo, potem pa stagnira vse skupi, user posted image user posted image dokler dojim, potem pa hm??? je treba kar pazit, da se ne začne nabirat. Vsaka ženska je svet zase. Kot je vsaka nosečnost nosečnost zase. user posted image .

Glede opreme je pa po moje povsem povprečno, da prvorodka želi zgodaj kupit opremo za dojenčka. Vsaj nekaj, eno malenkost. Pa še stroški se razporedijo. Tako pač je. Jaz sem tudi komaj čakala. user posted image user posted image Super je, če si lahko kaj sposodiš. Pa tudi jaz mislim, da se komot počaka z opremo za malo starejše otročke.

Zdaj smo že vse čez polovico, a ne? Še malo, še malo....

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
16.7.2012 20:28:56   
Izabelina
ooooo user posted image supr klepetate!! Sploh nism vedla...

bom bolj pridna tut js zdej... za seznam pa, če se da tisti, ki popravlja: PDP 29.11. menda je user posted image punčka, kraj kjer živim je Škofja Loka, kraj poroda pa Kranj...

lepo se mejte, grem prvorojenko skopat in v posteljo pošibat... user posted image

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu miškicapiškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
16.7.2012 21:56:15   
Majeli*
Oj nosečke!

Tudi jaz se vam pridružujem na novo. Stara sem 26 let in pričakujem svojega prvegauser posted image , ki naj bi bil user posted image , PDP imam 8.11.2012.

Nosečnost se je zgodila nenačrtno, hotela sva še kakšno leto počakat. imela sva namreč splanirano poroko, ki sva jo uspešno izpeljala. Sva se pa morala odpovedati eksotičnemu poročnemu potovanju, ki ga bova nadomestila z dopustnom v Dalmaciji. Kot vidim ste se tudi ostale odločile za dopust. Upam, da se kaj ne zakomplicira ravno v tistem času, saj mi nihče ni znal točno povedati kaj krije zavarovanje.
Sama imam nekaj težav z dojemanjem svojega fizičnega izgleda ;) buši neumorno raste user posted image , drugače pa sem od začetka pridobila 2 kg-3kg. Tudi z novim načinom življenja po porodu se moram sprijazniti. Ne vem, če ima še katera takšne težave, jaz jih nočem imeti, pa si enostavno ne morem pomagat.

Drugače je zaenkrat vse BP, morfologija OK, le ginekologinja je komentirala, da je kar velik. Ni mi pa razložila kaj s tem misli. Zaskrbljena sem, ker mi niso merili MV, čeprav sem imela na njem 2 laserska posega. Včasih imam občutek, da sem kot številka, da se nič ne posveti ginekologinja.

Drgač pa z možem že veselo gnezdiva, kupila sva voziček (baby boom), ležalnik, jutri pa greva po cotke in v šolo za starše....

Tako je pri nas. Upam da ste dobro!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1341
16.7.2012 22:26:57   
DeVilla

user posted image

nick, starost, zaporedna user posted image , število user posted image doma, kraj BIVANJA, spol user posted image user posted image

23.10.
HelenaLena, 28, 1user posted image , 0user posted image , user posted image

28.10.
Hijacinta, 36, 3 user posted image , 2 user posted image

31.10.
fizolck, 25, 1 user posted image , 0 user posted image , Kranj

1.11.

2.11.
gregorina, 35, 5 user posted image , 2 user posted image , Izola
mumy11, 35,3 user posted image , 2 user posted image
Sined, ?, 1 user posted image , 0 user posted image , Feldbach
biba14, ?, 2user posted image , 1user posted image

3.11.
pandka, 35, 2 user posted image , 1 user posted image
Anonimen, ?, ?user posted image , ?user posted image
benji, ?, 1user posted image , 0user posted image , user posted image

4.11.

5.11.
aloevera, 25, 1user posted image , 0 user posted image
piki_ca
, 29, 2 user posted image , 1 user posted image
caryn, ?, 2 user posted image , 1 user posted image
jančka1, ?, 1user posted image , 0user posted image

6.11.
abubabu, 27, 2user posted image , 1 user posted image
nincek5, 30, 2user posted image , 1 user posted image
DCgirl_, 25, 1user posted image , 0 user posted image
olimia, 32, 4user posted image , 2 user posted image , Nm
ValyMa, 38, 2user posted image , 1 user posted image
Yndyra, ?, 1user posted image , 0user posted image , user posted image

7.11.
AnjaZib, 20, 1 user posted image , 0 user posted image
ElenaElena, 28, 1user posted image , 0user posted image

8.11.
vitezzvezda25, 27, 1 user posted image , 0 user posted image
xoxox, 27, 3 user posted image , 0 user posted image
MC09, 34, 2user posted image , 1 user posted image , user posted image
metuljcica22, 25, 1user posted image  (dvojčki!), 0user posted image
DanaBanana, 28, 1user posted image , 0user posted image , user posted image
Majeli*, 26, 1user posted image , 0user posted image , user posted image

9.11.
koprčanka, 24, 1 user posted image , 0 user posted image , Po
44gatti, 30, 1user posted image , 0 user posted image , user posted image
Sunday,?, 2 user posted image , 1 user posted image
Špelička, 28, 1user posted image , 0user posted image , Po, user posted image

10.11.
komarka, ?, 3 user posted image , 2 user posted image
sontschica, 27, ?, 1user posted image , 0user posted image
študentka55, 27, 1 user posted image , 0 user posted image

11.11.
Vivaldi, 27, 1 user posted image , 0 user posted image , Lj
mirjanajelenko, 30, 2user posted image , 1user posted image
Piška28, 29, 1user posted image , 0user posted image

12.11.
Zoja Miša, 35, 2 user posted image , 1 user posted image
gloria77, 35, 1 user posted image , 0 user posted image , Šempeter
barvar, 30, 3user posted image , 1user posted image , user posted image

13.11.
miška26,27, 1 user posted image , 0 user posted image , Kr

14.11.

15.11.
zewa, 24, 1 user posted image , 0 user posted image , user posted image
carobella, 22, 2 user posted image , 1 user posted image
suziflo, 29, 2user posted image , 1user posted image , MB 

16.11.
Jazzee, ?, 1user posted image , 0user posted image

17.11.

18.11.
Austeja, ?, ?user posted image , ? user posted image
novemberain, 29, 1user posted image , 0user posted image

19.11.
thanchyka, 32, 1 user posted image , 0 user posted image
barbara19.11, ?, 1user posted image , 0user posted image , user posted image

20.11.
dottie, 26, 1user posted image , 0 user posted image
sanysany, 28, 1user posted image , 0user posted image

21.11.
žirafkaa, 25, 1 user posted image , 0 user posted image , Lj

22.11.
zasi, 28, 4user posted image , 1 user posted image
mistina, 29, 2user posted image , 1 user posted image
maylower, 33, 3user posted image , 2user posted image

23.11.
Bučkis, 35, 2user posted image , 1user posted image
DeVilla, 37, 4user posted image , 3user posted image , Šk. Loka user posted image

24.11.
Čebel’ca, 30, 2user posted image , 1 user posted image
Ninočka, ?, 2user posted image , 1user posted image
miškicapiškica, ?, 1user posted image , 0user posted image

25.11.

26.11.
lejla346, 27, 1user posted image , 0user posted image

27.11.
sisi77, 35, 3user posted image , 1 user posted image
zabica81, , 2user posted image , 1 user posted image
sleepyhead, 35, 2user posted image , 1 user posted image
krogec, 37, 3user posted image , 2 user posted image
miš988, ?, 2user posted image , 0user posted image
kitty1, ?, 1user posted image , 0user posted image

28.11.
spranka, 24, 1user posted image , 0 user posted image , Kranj
Rolfa, 31, 1user posted image , 0user posted image , LJ
me83, ?, 1user posted image , 0user posted image

29.11.
multipraktik, 28, 1user posted image , 0 user posted image , user posted image
rakica82, ?, 2user posted image , 1 user posted image , user posted image
Izabelina, 26, 2user posted image , 1 user posted image , Šk. Loka, user posted image

30.11.
RozaRoza, 32, 1user posted image , 0user posted image , MB

6.12.
aisha1, ?, 5 user posted image , 4 user posted image , user posted image

7.12.

lorella224, 30, 1user posted image , 0 user posted image

(odgovor članu DeVilla)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
16.7.2012 22:45:54   
DeVilla
Evo čvewkice, spet osvežujem seznam z pomembno spremembo - namesto kraja poroda je sedaj KRAJ BIVANJA! Napisane kraje sem kar pustila, katera želi, da ji popravim na kraj bivanja pa naj pove. Iz Šk. Loke sva že dve.. user posted image  
DanaBanana in Majeli-z-zvezdico - dobrodošli! Lepo sta se ujeli na isti dan... user posted image

Jaz sem že čez polovico, trebuh neumorno raste, mali brca na veliko, čedalje bolj se ga čuti. Sem pa v ponedeljek dobila jasno opozorilo, da ne smem več dvigovat težjih stvari (npr. sesalca). Me je zvečer tako trebuh dol tiščal, da sem šla takoj poiskat nosečniški pas. user posted image  Malega sem navadila, da sam spleza na tri-trap stolček, za previjalno v kopalnici pa imam eno nižjo lestev na tri kline. Ker mu je skrajno zanimiva, moram sedaj še bolj paziti, da so vrata zaprta. user posted image  

(odgovor članu DeVilla)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
17.7.2012 6:57:45   
rakica82
ojla,

Majeli dobrodošla.

zavarovanje v tujini nosečnic po 30 tednu ne zavarujejo, greš na lastno odgovornost prej pa lahko skleneš zavarovanje npr. Coris.

oprema itak pametno razporedit stroške, midva sva lani voziček kupila bolj zgodaj, ker je bil v akciji, potem pa lepo počasi vsaj mesec kaj. S tem da sva itak večino stvari dobila ,od posteljice do stolčka, prišlo vse prav, da sva malo prišparala.

(odgovor članu DeVilla)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
17.7.2012 12:12:42   
Anonimen
Pozdravljene punce!Tud jst sm nova tuki in mam rok 18.11,je pa to moj prviuser posted image .Sicer ne vemo kaj bo,upam samo da bi blo vse ok in zdravo......Mam pa eno dilemo,zanima me ali tud vam kej trebuh že otrdeva pa zadnje dni me tko ornk zlo dol tišči,pregled mam sicer drug tedn,upam da je vse ok......ne bi rada kar naprej okol G paničarla.....ma še kira take probleme......
Sicer pa za malčka nimam še nč uštimamo,začnemo drug tedn s pripravami,fajn je ker bom dobila ful stvari že izposojenih,tko d mi bo dost prišparano....uživajte.......

(odgovor članu rakica82)
  Neposredna povezava do sporočila: 1345
17.7.2012 12:24:00   
benji
Jaz imam tudi kar nekaj težav. Otrdevanje, špikanje,... in seveda panika. Pa mi je tudi že malo sitno težit moji G. Itak potem dobim Buscopan, ki pa ne pomaga user posted image

Sem ravno v fazi odločanja ali naj grem spet sitnariti ali ne user posted image . A ni sitno,..itak bi raje videla da ne bi imela težav, potem pa dobiš občutek kot da samo iščeš pozornost ko po več ur sediš v čakalnici, na koncu pa si odslovljen z bednim receptom in vedno istim nasvetom.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
17.7.2012 12:26:00   
rakica82
za otrdevanje spij kak magnezij, jaz imam Diasporal, ki je močnejpi od Magnesola. Je dražji ampak vzameš enega na dan i nje vel kot dovolj, ker ima ful več magnezija notri. Meni je v dveh dnevih pomagalo ,da so izginile bolečine v mišicah.

Pa dovolj počivaj ,če ti tišči dol sploh. Kavč pa noge v luft.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
17.7.2012 13:31:07   
ninej
Hvala za nasvete,sej magnezij pijem,ma kar Magnesol,pa sploh ne vem če mi kej pomaga......bom probala še z unimi drugimi Diasporal.....sem pa študirala da bi si un pas za nosečnice kupla,k baje pomaga če nosiš nizko.....a ga ma kira,a ji kej pomaga al je to spet en nateg od reklamiranja???lih danes sem malo premišljevala kako lepo je ko nosiš bitjece vsebi,hkrati je pa tudi obdobje panike,stresa,sekiranja.....nikoli si neb misllila da zna bit nosečnost alhko tako stresna in naporna......jaz za vse vas upam,da prilezemo do dogovorjenega datuma in imamo super krasne zdrave dojenčke......user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
17.7.2012 16:29:59   
žirafkaa
Pozdravljene sonosečke! Ne morm vrjet, da je tale forum spet oživel. Sem že čist obupala nad njim, sem šla čist slučajno mal pogledat in ful dogaja!!user posted image user posted image
Js nestrpno čakam morfologijo v četrtek, drugače pa sem kar okej. Sem pa pridobila že kar 7 kguser posted image
Me je kaj malo prestrašilo, ker vidim, da na veliko že nakupujete za user posted image ..js sm mislila, da mam še ful časauser posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninej)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
17.7.2012 16:32:44   
žirafkaa
DeVilla super za seznamček!! Pri meni se spremeni edino starost.user posted image
žirafkaa, 26, pdp:21.11.2012, 1user posted image , sem iz Lj

(odgovor članu žirafkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?