|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2013
5.7.2012 10:59:10   
marčevka.marec
znaki? katastrofa:/  občudujem "lepote" jutranje slabosti v nosečnosti, zaspanost, napetost,  hja pa oprsje:) na srečo otroka spita podnevi skup 3ure in kar z njima malo počivam:) tamali ponavadi gre 2x spat, tako da je še to dodaten + :)

(odgovor članu Powerpuff)
Neposredna povezava do sporočila: 51
5.7.2012 11:00:47   
HeLenčica

IZVIRNO SPOROČILO: Mili*

Joooj, vse se že ful izkušene...zame pa vse novo...sploh ne vem, kako se naj obnašam, na trenutke pozabim, ampak saj pravijo, da je treba čimmanj komplicirati, pa je user posted image . Ali ve pijete kavo? In koliko? V nedeljo odhajam na morje...moram biti na kaj posebaj pozorna?
Sicer pa upam, da se vse dobro počutite in da vam ni preveč vroče user posted image .
Tudi jaz sem na fb.

Če ti kava še paše ena skodelica na dan ne more škoditi. Po plavanju v morju preobleči kopalke to pa je vse. In pij veliko vode pa uživaj!

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu Mili*)
Neposredna povezava do sporočila: 52
5.7.2012 11:07:42   
m2176
Mili, pij kavo, če ti paše. Čimmanj kompliciranja, pa bo vse OK user posted image

Na morju...pozabi spokat tampone/vložke user posted image in uživaj! user posted image

Znakov, nobenih posebnih, občasno se mi malo zavrti, to je pa to.

< Sporočilo je popravil m2176 -- 5.7.2012 11:08:36 >

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 53
5.7.2012 13:02:36   
Mili*
Hvala vsem...bom poskusila čim bolj uživati. Saj veste, če imaš enkrat slabo izkušnjo, potem se pač težko rešiš strahu.
Znaki? Tudi jaz imam bujno oprsje user posted image , je pa bilo že prej kar dovolj, tak da upam, da ne bo še večje. Pa tudi bolijo me, ni pa nevzdržno.
Malo sem utrujena, ampak to bi lahko bila tudi posledica vročine.
Tudi jaz sem bom pridružila na fb-ju, ko bo 1. trimesečja konec. Do takrat pa bom tukaj. Lep dan vam želim...čim manj vroč.

(odgovor članu m2176)
Neposredna povezava do sporočila: 54
5.7.2012 14:51:04   
natalija3
jaz sem danes imela že prvi pregleduser posted image
malo prezgodaj, ker G še ni dobro videla, ampak ko sem poklicala za pregled v ponedeljek so me za danes naročili
zato imam drug teden še enkrat oziroma sem zaradi službe prestavila na 16.7.user posted image

Sem kar malo šokirana ,ker so tako pozorni in prijazni pri prvih dveh ni bilo tako res sem bila še zelo mlada
ampak vseeno so velike spremembeuser posted image

kavo jaz pijem - sicer kakšno manj
drugih znakov ,kot povečane in boleče prsi nimam, user posted image
slabosti nisem imela v nobeni nosečnosti

(odgovor članu Mili*)
Neposredna povezava do sporočila: 55
5.7.2012 20:15:48   
Anonimen
powepuff... sej vem da je, sam pojim se ker je slo tko mejhna, da bo en enga poznal, k enga pozna, k mene pozna in bo šlo dalje... ker še nihče ne ve... upam, da bi ble bejbe vsaj tolk fer, da bi ble tih, dokler same ne povemo... ampak nikol ne veš user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 56
5.7.2012 21:01:50   
marčevka.marec
anonimna a že sodeluješ v katerem forumu ?  in ja ravno danes se je zgodlo da sem jaz bla tista ki sta se dve preko mene poznali:) no ampak obe noseči pa obe še nikomu nista povedali,... tak da jah se lahko zgodi:)  kajne powepuff:) :/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 57
5.7.2012 21:04:29   
marčevka.marec
aja ste že komu povedale? pri nas še nihče od prijateljev   neve, in bova še počakala, od sorodnikov pa dva vesta,... 

(odgovor članu marčevka.marec)
Neposredna povezava do sporočila: 58
5.7.2012 21:12:37   
Anonimen
ne nisem v drugem forumu... vsaj ne na to temo :D 

znaki, jih nimam, tud v prvi nosečnosti je blo tko. edin zaspana sem podnevi ene 2x do konca... kr mal zamižim :D sam to je pomoje tale vročina...
Prsi pa... jooooooooooj... mi je že slabo ko pomislim kako gromozanske bodo po porodu zarad dojenja user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 59
5.7.2012 21:37:21   
marčevka.marec
sem misla če si prvič deležna foruma ali ne:):)  heh, prsa.................................................................................................................................................         nekoč je bla glava, verižica prsa,.. zdaj je glava, verižica, temaaaaaaaa, prsa - majhna:P

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 60
5.7.2012 21:40:43   
fluf
aia ne... sem že pri prvi na RR čvekala :D

uf prsa... moja so... sam mal niži...  

Neposredna povezava do sporočila: 61
5.7.2012 21:41:25   
fluf
ah na pa sm pozbla kliknit anonimen uporanik :D

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 62
5.7.2012 22:27:30   
Anonimen
Hello. Se vam lahko pridružim? Tud jaz sem danes zagledala plusek user posted image
Mi je bilo malo sumljivo, da mi je bilo zjutraj malček slabo. Grem po test in user posted image
Imam pa tudi jaz že za seboj eno neprijetno izkušnjo, doma pa že enega navihanca in držimo pesti, da bi bilo vse vredu.

(odgovor članu fluf)
  Neposredna povezava do sporočila: 63
5.7.2012 23:00:28   
marčevka.marec
saj zgoraj na vrhu piše kdo je prisoten, tudi ko si bla anonimna, je pisalo da je nek fluf prisoten:) samo samo ko si prisotna :) koliko je stara prva? :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 64
5.7.2012 23:00:53   
marčevka.marec
anonimen ::) dobrodošla:) in čestitke:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 65
6.7.2012 7:15:56   
Mili*
Punce, eno vprašanje: a vas ves čas enako močno bolijo prsa. Mene ponavadi zjutraj ne bolijo tako močno, no danes pa me sploh ne in sem že cela panična, ker sem na forumih prebrala, da lahko to pomeni odmrtje ploda. ????

Neposredna povezava do sporočila: 66
6.7.2012 12:13:56   
sonček85
ojla punce.NAJPREJ ČESTITKE VSEM IN LEPO NOSEČNOST DO PORODA ;)
Vem da je še za vas prehitro ,a vseeno !!!

Ker delam čistko cotk ,saj smo imeli prvega aprilčka 09,sedaj bomo imeli oktobrčka12 bom dala nekaj cotk v prodajo nekaj pa kar tako .Če katero zanima me lahko kontaktira na mare.mateja@gmail.com IZBIRA je velika ,so pa to stvari bolj za fantke ,tako da če katero zanima si lahko mail zapiše in ko bo čas da zveste spol MI pišete .

hvala in lp VSEM sONČEK 85

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Mili*)
Neposredna povezava do sporočila: 67
6.7.2012 12:33:40   
Powerpuff
marčevka.marec heh ja se zgodi... fino samo da se je zgodilo tako kot se jeuser posted image Drgač pa nisva povedala še nikomur in do NS ne bova, oz. dokler se mi ne bo videlo, oz. kar bo pač prejuser posted image

moje prsi se večajo ampak sploh niso boleče... Mili* ne zganjat panike, mirno naprej. Mam tud za sabo eno slabo izkušnjo in se ne obremenjujem... kar bo bo... res mirne živce, živi kot si živela prej...

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 68
6.7.2012 13:33:02   
marčevka.marec
mili ja, ne vzganjat panike, in ne preveč brat vseh stvari ki te bolijo po forumu, ker boš prej živčnega fasala, kot šla v porodno sobo. beri nas in to je to!!! še to je preveč če mene vprašaš:) je pa fajn da je nekdo enako noseč kot ti in dobiš podobne info iz prve roke! res pa se izogibaj vsem tem forumom, in branju kaj kaj pomeni, ker najlepše je če se prepustiš in uživaš,... in čakaš na dan d ko bomomo v roke dobile svoje sončke!!!!! meni sta prvi dve nosečnosti ble fenomenalni, nič forumov, samo uživanje v rasti trebuščka in kasneje brcik:) moj ging pravi: prepustite se toku dogajanj, uživajte vsak trenutek, pa naj bo kar bo,.. na nič ne moreš vplivat, da boš pa že zdaj mislila na najhujše pa res nima smisla, ker boš z dneva v dan bol panična - kritična je vsa nosečnost ne samo prvi 3m,.. !! UŽIVAJ!!!!!user posted image     

Neposredna povezava do sporočila: 69
6.7.2012 13:33:22   
Anonimen
Hvala za dobrodošlico in čestitke. Čestitke pa seveda tudi vsem Vam nosečkam.
Tudi jaz se z mojo slabo izkušnjo ne obremenjujem preveč, ampak vsake toliko pa nehote pomislim na to in priznam, da me je malo strah.

Kaj pa slabosti, vas kaj tarejo?

Neposredna povezava do sporočila: 70
6.7.2012 15:46:16   
m2176
Jaz se od vas poslavljam, a zelim vsem lepo in mirno nosecnost, nepozabne porode in zdrave soncke!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 71
6.7.2012 16:15:14   
Powerpuff
A so že slabosti navrsti? meni je blo v prejšnih dveh nosečnostih neznosno slabo... zaenkrat sem ok in prosim vse sile sveta, da tako tudi ostane. V nosečnosti s hčerko sem še v zadnjem trimesečju šla včasih z glavo v školjkouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 72
6.7.2012 16:16:45   
Powerpuff
m2176 user posted image

veliko sreče pri novem planiranjuuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 73
6.7.2012 16:28:27   
marčevka.marec
user posted image user posted image user posted image  žal mi je ... en velik obejm in upam da kmalu zagledaš željeni user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 74
6.7.2012 16:30:20   
marčevka.marec
user posted image user posted image user posted image  žal mi je,.. želim ti da ponovno  čimprej zagledaš željeni user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?