|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2013
4.7.2012 8:40:56   
zaspančka
Evo, sem se kar naročila na NS. Imam jo 27.7., en dan po pregledu pri mojem G. user posted image Grem pa v Dravlje na NS tako, kot v prvi nosečnosti.

4.6.2009 - Tjaš
12.2.2013 - Tinkara

(odgovor članu zaspančka)
Neposredna povezava do sporočila: 326
4.7.2012 8:58:17   
naja17

IZVIRNO SPOROČILO: zaspančka

Evo, sem se kar naročila na NS. Imam jo 27.7., en dan po pregledu pri mojem G. user posted image Grem pa v Dravlje na NS tako, kot v prvi nosečnosti.

Kej veš kako je z dopusti? So kej omenjali? Jest računam, da nej bi mela nekje okrog 15.8. NS, pa se bojim naročit pred pregledom, katerega imam 23.7., se pa bojim, da me ne bi vzel...

Neposredna povezava do sporočila: 327
4.7.2012 9:13:52   
zaspančka
Glede dopustov ne vem. Jaz sem jim poslala mail, kdaj naj se naročim glede na moje trajanje nosečnosti in so mi dali ta datum. Mogoče najboljše, da pokličeš in vprašaš.

4.6.2009 - Tjaš
12.2.2013 - Tinkara

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 328
4.7.2012 11:43:56   
JasJas
Tudi jaz sem se ravno danes naročila na NS, in sicer jo imam 25.7., ju3 pa pregled, že 2., komaj čakam!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 329
4.7.2012 12:22:49   
lenci
pozdravljene!tudi sama bi se vam pridruzila,sem imela IVF/ETZ 7.6.2012.vstavili so mi dva zarodka in ko sem cez 15 dni prisla na krvni test sem imela bhcg 2350.1 in mi sestra rece da sta verjetno kar oba oplojena.sedaj prvi UZ imam se v porodnisnici da vidimo ce je vse ok in koliko jih je pa verjetno tudi PDP,...sama sem racunala po zadnji m,ki je bila 20.5 ampak baje ni pravilno tako da pojma nimam.jemati moram Utrogestan 3*1 tabl.zanima me ce je katera imela ali ima te tablete?ker grem v petek na morje me tudi zanima ce se lahko vseeno kopam tudi ce si vstavljam te tablete?
za kontrolo pri svoji g imam sele avgusta se za narocit,ker je na dopustu,ne vem pa kdaj se naj za nuhalno?
joj tolk enih vprasanj za znoret.
kako kaj vase pocutje jaz sedaj ze cel teden obiskujem skoljko,ker mi je non stop slabo kar pojem gre ven.user posted image
toliko zaenkrat od mene

(odgovor članu JasJas)
Neposredna povezava do sporočila: 330
4.7.2012 12:35:31   
amii
To pa se s tabo popolnoma strinjam. Saj me je kar sram da jamram zaradi vročine, veliko žensk pa je brez služb in bi z veseljem delale v takih pogojih user posted image
Ampak veš, ko si enkrat na eni stopnički, pol hočeš na drugo in še višje in..... To je v človeški naravi

Želim ti, da se ti vse dobro izide.......

IZVIRNO SPOROČILO: mermaid25

Živjo!
se vam pridružujem....
noseča sm zdj 8 tedn .. PDP je 15.2. ...prva nosečnost... je pa mal rizično tk da me je mal strah
morm sam počivat

ve k mate službo ste loh srečne ... ker jz je nimam in sploh ne vem kako bom to prebrodla...

vsem lep dan želim!

Pa imamo svoj sonček

(odgovor članu mermaid25)
Neposredna povezava do sporočila: 331
4.7.2012 16:14:13   
naja17
user posted image Jest sem se pa obrisala in je bla kri, tko da sem pa zdej čist fertik... Do 17h delam, pol grem pa domov počivat in upat, da do jutri to zgine, če ne se grem pokazat. Tko sva zmenjena z G. Čist sem nesrečna, ker to je ful željena nosečnost, jaz sem bila pa že v štartu vsa skeptična neki, pa itak sem prehitro se vklopla v tole... user posted image

(odgovor članu amii)
Neposredna povezava do sporočila: 332
4.7.2012 18:43:37   
Tangerina
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Tangerina

Dekleta pozdravljena!!!

Če se v službi slabo počutite, si vzemite dopust ali bolniško. Jst vas v tem čisto podpiram!!!
Jst sem noseča prvič in mi je že nekaj dni neznosno slabo, da sploh ne vem kaj bi sama s sabo, nič pa ne bruham. Včeraj sem cel popoldan prespala. Ampak meni pomaga, če imam delo in malo pozabim na želodec. Pa tudi v službi mi paše biti, ker imamo klimo, doma je nimava in v stanovanju skoraj ni za živet od vročine.

Me pa nekaj zanima. Prejšnji teden sem bila na pregledu pri G. Na ultrazvoku se je že videlo, mi je potrdila nosečnost 6 tednov in povedala, da je plod živ. Sedaj pa imam zaradi njenega in mojega dopusta naslednji pregled šele v prvem tednu avgusta. Staršem zaenkrat še nisva povedala, ampak ne vem če bom zdržala do avgusta, zato me zanima, če se vam zdi, da je prezgodaj, da jima poveva že sedaj ali raje počakam na naslednji pregled?

Lp, Anonimna_O

Aninimna, midva sva tudi staršem povedala takoj, že samo zato ker moraš nekoga imeti s katerim se boš o tem pogovarjal, če ne te bo itak razneslo user posted image user posted image drugače pa vesta še dve moji prijatekjici.

Punce, držte se v senčki in pod klimo, zunaj je pekleeeeeeensko, jaz pa se ravno odpravljam v službo, moj drugi delovni dan... bomo vidli kako bodo mojo nosečnnost sprejeli naslednji mesec moi delodajalci...user posted image

UUUU, a ti sploh nisipovedala???user posted image Jah, potem lahko pričakuješ izredno odpoved zaradi skrivanja bolezenskega stanja. Ali predčasno odpoved pogodbe. To pa ni lepo zatajit nosečnosti. Ena tu na forumu je imela cel mobing, pa je skrivala dolgo, mislim da celo do 20 tedna. No, presodi sama. user posted image

Kakšna bolana informacija je pa to??? Nikjer še nism zasledila podatka, da bi bilo dejstvo, da delodajalcu ne poveš o svoji nosečnosti skrivanje bolezenskega stanja... kakšna bolezen?? O moj Bog, vedno znova se čudim , kako nerazgledani so nekateri
ljudje.... user posted image user posted image user posted image

Tud jz sem se včeraj naročila na NS, ker seveda naših dolenjskih mogotcev nikakor nisem mogla priklicat na telefon, sem se naročila kar v Dravlje Dr. Pušenjaku, naročil me je pa za 7.avgust user posted image

< Sporočilo je popravil Tangerina -- 4.7.2012 18:47:41 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 333
4.7.2012 20:12:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: naja17

user posted image Jest sem se pa obrisala in je bla kri, tko da sem pa zdej čist fertik... Do 17h delam, pol grem pa domov počivat in upat, da do jutri to zgine, če ne se grem pokazat. Tko sva zmenjena z G. Čist sem nesrečna, ker to je ful željena nosečnost, jaz sem bila pa že v štartu vsa skeptična neki, pa itak sem prehitro se vklopla v tole... user posted image

user posted image user posted image user posted image držim pesti, da bo vse OK.

Tudi jaz imam že datum za NS in sicer 20.8., takrat bova vsem povedala novico.

Anonimna 007

(odgovor članu naja17)
  Neposredna povezava do sporočila: 334
4.7.2012 20:53:57   
Matejkaa
Naja17 user posted image user posted image , tudi jst upam, da bo še vse dobro.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 335
4.7.2012 22:26:51   
Anonimen
Pozdravljene,

tudi jaz se vam pridružujem. PDP 8.2.2013, računano po zadnem perilu, ker pregleda še nisem imela, ker sem šele prejšnji teden izvedela za nosečnost. Zgodilo se mi je nekaj zelo zanimivega, in sicer sem imela zadnje perilo 3.5., ko bi konec meseca morala spet dobiti, ga ni bilo....po enem tednu naredim test in pokaže negativno, naredila sem še 2 testa v naslednjih dneh, vsi so kazali negativno. Ker naslednjega perila spet ni bilo, sem spet naredila test, ki je pokazal zanesliv user posted image ...zdaj pa je moja G na dopustu in se niti na pregled ne morem naročiti, da bi vsaj videla koliko sem noseča. Gre pa za drugo nosečnost in ker mi je bilo v prvi slabo šele po 10. tednu, zdaj v drugo mi je pa slabo že kakšna 2 tedna, kar malo sumim, da sem že kar blizu 10. tedna. No upam, da bom imela pregled čim prej, pa da bo konec ugibanj. Drugače sem pa imela vedno redne M, zato mi je malo čudno, da zdaj bi pa kar naenkrat ena izostala in šele mesec po tem zanosim....no ja, možno je vse. :)

Aja moja prva pupa je pa stara 14 mesecev.

(odgovor članu Matejkaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 336
4.7.2012 22:29:57   
Anonimen
Seveda pa vsem nosečkam iskreno čestitam,
tebi naja17, pa želim, da bi bilo vse ok. Držimo pesti!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 337
4.7.2012 22:55:52   
K_a_t_j_a

Držim pesti, da se tale krvavitev ustavi in da bo vse ok.user posted image user posted image user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 338
4.7.2012 23:16:37   
JasJas
naja17 BREZ HECA!!!!!!! Čimveč ležat, zjutraj takoj h G, če ni tvojega, te bo že kdo drug pogledal, verjetno dobiš Dabroston, takoj ležat, zaradi krvavitev si na BOLNIŠKI, če bi te začelo boleti, TAKOJ V BOLNICO!!! Govorim iz lastnih izkušenj.... DRŽIMO PESTI ZATE IN TVOJO MALO JAGODKO, poročaj, kako vama gre.... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 339
5.7.2012 5:56:29   
naja17
Jutro.... Hvala babe! Hja včeri sem preostanek dneva preležala, ni blo pol nič več, tud zdej ne.... Bom šla kr v službo, pa kar bo bo... Itak, če kej je/ni, je še vedno prezgodej in ne bi rada vidla, da kdo prehitr obupa nad mano...

(odgovor članu JasJas)
Neposredna povezava do sporočila: 340
5.7.2012 8:59:25   
liba
naja 17 držim pesti, da bo vse ok, ni prehitro za obupat! Moja izkušnja je, da ko se je začelo ni nič več utavilo krvavitve, ne počivanje ne nič. tebi se je pa ustavilo, tako da kar korajžno, bi se pa jaz vseeno šla pokazat, boš vsaj bolj mirna. Pa čimveč počivat, pa pozitivno mislit! Nihče ne bo obupal nad tabo, če ti ne boš nad sabo. Drži se! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 341
5.7.2012 9:08:22   
Anonimen
naja17 imam podoben problem :( vstavljena 2 zarodka, v ponedeljek na krvnem res čudovita beta, včeraj na wc-ju pa šok - rahlo rjavo rdeč izcedek, kot za šibko menstro :/ potem sm doma odležala, danes zjutraj pa ni ne duha ne sluha o izcedku. Upam da je bilo to samo slučajno, bom pa vseeno danes poklicala na SIII, da se pozanimam kako je, če se izcedki nadaljujejo.

(odgovor članu liba)
  Neposredna povezava do sporočila: 342
5.7.2012 10:41:16   
aniv
Punce jaz vas sploh ne dohajam :/ moja enoletnica me zahteva popolnoma zase in počneva vse živo čez dan :)
Če mi ne bi bilo vsake toliko rahlo slabo, bi čisto pozabila, da sem nosečka. V prvi nosečnosti sem bila prisiljena iti na bolniško. Čez celo nosečnost sem se soočala s krči, vrtoglavicami, zgago. Delodajalcu to ni bilo všeč in že takrat so mi grozili z odpovedjo, ker jim kao "nisem koristna". Po porodniški so me dali na čakanje na delo v podjetju, zdaj pred dobrim mesecem pa so mi poslali dopis, da sem odpuščena. Glede na to, da zaposlenim že 8 mesecem baje ne plačujejo prispevkov, ne vem ali bi bila vesela ali žalostna. Nekako bomo že prebrodili tudi to.
Atena :( :( upam, daboš čimprej zagledala svoj magični plusek in da bo naslednja nosečnost bp
Naja17 in Anonimna naj se vama dobro izteče in srčno upam, da v prihodnje ne bosta imeli nobenega izcedka več
Ava_sa hahaha jaz sem že naročila majčko za ta malo :) spredaj sem napisala DOBILA BOM DRUŽBO in dodala še sliko dojenčka, zadaj pa napis FEBRUAR 2013. Bomo veselo razglašali s pomočjo moje srčice Pie :)

O imenih še sploh nisva razmišljala. Vsa čast nekaterim, da imate že izbrano. Imava pa z mojim v zvezku zabeležena imena, ki so nama všeč (še s prve nosečnosti) in mogoče bova to taktiko ubrala tudi v tej nosečnosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 343
5.7.2012 19:06:00   
naja17
Ok... Jaz imam bolniško zaradi grozečega splava... Zdej pa... A če mam jaz malega doma, ki ni naporen, pač vzdignit ga moram za stranišče, za v pojstlco in za v stolček user posted image Ostalo lahko preležim zraven njega, ni panike...

(odgovor članu aniv)
Neposredna povezava do sporočila: 344
5.7.2012 19:48:51   
moychy84
Čau punce.
Evo še ena februarka 2013user posted image . Doma imamo že živahno 22-mesečnico, ki zahteva veliko energije. Včeraj sem imela prvi pregled in zaenkrat kaže vse ok. Srček se že dobro vidi, kar me zelo preseneča glede na to, da sem šele v 6. tednu. Postavljen datum je 26.2.2013.
Slabo mi je skoraj nonstop, vendar vsaj ne tako močno kot v prvi nosečnosti. Drugih znakov ne čutim. Se mi pa že vidi trebuščekuser posted image . Itak se mi pa zdi k da se mi je začel poznati od trenutka k sm zagledala plusek user posted image .

lepo se mejte punce, uživajte v vsakem momentu nosečnosti in čimbolj se razvajajte,

se beremo...user posted image

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 345
5.7.2012 21:16:35   
Bubamaraa

Ok... Jaz imam bolniško zaradi grozečega splava... Zdej pa... A če mam jaz malega doma, ki ni naporen, pač vzdignit ga moram za stranišče, za v pojstlco in za v stolček user posted image Ostalo lahko preležim zraven njega, ni panike...

Ti samo pocivaj... In res čimmanj dviguj. Najbolj, da za malega kupiš pručko in s tem sebe razbremeniš dvigovanja.

Dobrodošle vse nove nosečke...

Jst sem začela bruhat in glede na to, da mam bolano ščitnico sem že začela zatekat :(

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 346
5.7.2012 21:20:47   
naja17

IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa

Ti samo pocivaj... In res čimmanj dviguj. Najbolj, da za malega kupiš pručko in s tem sebe razbremeniš dvigovanja.

Dobrodošle vse nove nosečke...

Jst sem začela bruhat in glede na to, da mam bolano ščitnico sem že začela zatekat :(

Tud za pručko je premali, ma 16 mesecev, mal pomoči tu še rabi...

Drži se!

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 347
5.7.2012 21:39:50   
Anonimen

Dekleta pozdravljena!!!

Če se v službi slabo počutite, si vzemite dopust ali bolniško. Jst vas v tem čisto podpiram!!!
Jst sem noseča prvič in mi je že nekaj dni neznosno slabo, da sploh ne vem kaj bi sama s sabo, nič pa ne bruham. Včeraj sem cel popoldan prespala. Ampak meni pomaga, če imam delo in malo pozabim na želodec. Pa tudi v službi mi paše biti, ker imamo klimo, doma je nimava in v stanovanju skoraj ni za živet od vročine.

Me pa nekaj zanima. Prejšnji teden sem bila na pregledu pri G. Na ultrazvoku se je že videlo, mi je potrdila nosečnost 6 tednov in povedala, da je plod živ. Sedaj pa imam zaradi njenega in mojega dopusta naslednji pregled šele v prvem tednu avgusta. Staršem zaenkrat še nisva povedala, ampak ne vem če bom zdržala do avgusta, zato me zanima, če se vam zdi, da je prezgodaj, da jima poveva že sedaj ali raje počakam na naslednji pregled?

Lp, Anonimna_O

Aninimna, midva sva tudi staršem povedala takoj, že samo zato ker moraš nekoga imeti s katerim se boš o tem pogovarjal, če ne te bo itak razneslo user posted image user posted image drugače pa vesta še dve moji prijatekjici.

Punce, držte se v senčki in pod klimo, zunaj je pekleeeeeeensko, jaz pa se ravno odpravljam v službo, moj drugi delovni dan... bomo vidli kako bodo mojo nosečnnost sprejeli naslednji mesec moi delodajalci...user posted image

UUUU, a ti sploh nisipovedala???user posted image Jah, potem lahko pričakuješ izredno odpoved zaradi skrivanja bolezenskega stanja. Ali predčasno odpoved pogodbe. To pa ni lepo zatajit nosečnosti. Ena tu na forumu je imela cel mobing, pa je skrivala dolgo, mislim da celo do 20 tedna. No, presodi sama. user posted image

Kakšna bolana informacija je pa to??? Nikjer še nism zasledila podatka, da bi bilo dejstvo, da delodajalcu ne poveš o svoji nosečnosti skrivanje bolezenskega stanja... kakšna bolezen?? O moj Bog, vedno znova se čudim , kako nerazgledani so nekateri
ljudje.... user posted image user posted image user posted image

Tud jz sem se včeraj naročila na NS, ker seveda naših dolenjskih mogotcev nikakor nisem mogla priklicat na telefon, sem se naročila kar v Dravlje Dr. Pušenjaku, naročil me je pa za 7.avgust user posted image

Lubica zlata...prikrivanje nosečnosti ob podpisu pogodbe je čisto nekaj drugega kot biti zaposlen in skrivati do zadnjega dneva. Sem dovolj visoko na funkciji, zato vem kaj pišem. Da sem jaz tvoj delodajalec, te odpustim prvo minuto ko izvem za tole igrico. Sicer pa, boš videla sama reakcijo,ko poveš. user posted image
Ti pa iz srca želim, da se vse izteče tako kot si si zamislila sama!!!!

(odgovor članu Tangerina)
  Neposredna povezava do sporočila: 348
5.7.2012 23:04:27   
JasJas
Pozdravljene dekleta!!!!

Jaz sem pa danes z 2. pregleda.... Spet sem videla user posted image , user posted image bije kot za stavo.... user posted image user posted image user posted image , tudi slikico za starejso sestrico imamo..... user posted image Zaenkrat je vse OK, razen tiste moje ciste, ki je se prisotna na jajčniku user posted image in sem na racun le-te dobila podaljšano bolniško.... Sicer gre vse skupaj v torek na komisijo.... user posted image

Vsem puncam s težavicami držim pesti in upam, da bo vse user posted image ...

Aja, pa dobrodošle nove februarke 2013... si nisem mislila, da se še katera pridruži... user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 349
5.7.2012 23:08:41   
K_a_t_j_a
Anonimna, če si tako pogumna pa ne piši pod anonimno!! Svašta kakšna golazen je tukaj na RR!!! Kaj se vtikuješ v tuje zadeve in koga briga tvoj položaj!! Brigaj se zase!!!

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?