|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2013
3.7.2012 1:17:27   
ava_sa

IZVIRNO SPOROČILO: tjasa1

naja17 kateri teden si ti?
Tudi jaz sem bila danes na Uz, pa je G rekla meni povsem neznane fore:1 Gv in slab odboj ploda 6mm, srcka se ne vidi, sem malo razocarana, narocena sem v petek za ponovni uz. Sem pa 6T 4d

tjasa1 ne sekiraj se! mogoče si kasneje zanosila in se še utrip ne sliši. eni ginekologi so res muštre user posted image

(odgovor članu tjasa1)
Neposredna povezava do sporočila: 301
3.7.2012 6:12:14   
naja17

IZVIRNO SPOROČILO: tjasa1

naja17 kateri teden si ti?
Tudi jaz sem bila danes na Uz, pa je G rekla meni povsem neznane fore:1 Gv in slab odboj ploda 6mm, srcka se ne vidi, sem malo razocarana, narocena sem v petek za ponovni uz. Sem pa 6T 4d

Točno tolk k ti 6t. In kar sem špegala na uz, so ble iste mere, moj G ni nič komentiral in me je naročil čez 3 tedne....

(odgovor članu tjasa1)
Neposredna povezava do sporočila: 302
3.7.2012 7:35:59   
zaspančka
Hej,

včeraj sem imela pregled in je vse super! Pikica je velika 2 cm, srček veselo utripa. Postavil mi je tudi PDP in sicer 7.2.2013, tako da sem zdaj že v 9. tednu (natančno 8t 5d). user posted image Dobila sem tudi en kup listkov za laboratorij in ko pridejo izvidi, dobim že materinsko! user posted image Naslednji pregled imam čez 3 tedne, potem bo pa že nuhalna na vrsti. Ful sem srečna, da je vse ok, ker sem bila kar na trnih zaradi SS februarja in sem se bala, da se ne bi zgodba ponovila...

4.6.2009 - Tjaš
12.2.2013 - Tinkara

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 303
3.7.2012 8:49:33   
Anonimen
Dekleta pozdravljena!!!

Če se v službi slabo počutite, si vzemite dopust ali bolniško. Jst vas v tem čisto podpiram!!!
Jst sem noseča prvič in mi je že nekaj dni neznosno slabo, da sploh ne vem kaj bi sama s sabo, nič pa ne bruham. Včeraj sem cel popoldan prespala. Ampak meni pomaga, če imam delo in malo pozabim na želodec. Pa tudi v službi mi paše biti, ker imamo klimo, doma je nimava in v stanovanju skoraj ni za živet od vročine.

Me pa nekaj zanima. Prejšnji teden sem bila na pregledu pri G. Na ultrazvoku se je že videlo, mi je potrdila nosečnost 6 tednov in povedala, da je plod živ. Sedaj pa imam zaradi njenega in mojega dopusta naslednji pregled šele v prvem tednu avgusta. Staršem zaenkrat še nisva povedala, ampak ne vem če bom zdržala do avgusta, zato me zanima, če se vam zdi, da je prezgodaj, da jima poveva že sedaj ali raje počakam na naslednji pregled?

Lp, Anonimna_O

(odgovor članu zaspančka)
  Neposredna povezava do sporočila: 304
3.7.2012 9:34:59   
Matejkaa
Pozdravljene,.. spet po dolgem času se javljam:)

Najprej vsem novim nosečkam en lep pozdravček:)

Midva/midve sva že v 7 tednu oziroma skorej že v 8:)user posted image , na prvi pregled pa še čakaam..:/ Joški.. oh joj.. zmirej večji, moj fant se jim sam čudi in "slini" ko jih gleda kako rastejo user posted image user posted image user posted image user posted image , počutje pa kar ok, razen zaspanosti no:)
No pa še to ja, da vročine ne prenašam prav NIČ :/ kukr grem mal več na sonce, mi rata slabo, tko da sem raje ves dan pod klimo..
Sm vidla da zbirate tudi že imena..:) pridneee:) Midva imava tudi že ožji izbor :) :)

Anonimna_O, jst sm povedala doma, takoj, ko sem zagledala user posted image , nism splooh mogla skrivat:))

Lep dan Februarke *

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 305
3.7.2012 10:16:27   
zvezdica.zaspanka
Živjo,
tudi jst nestrpno čakam na današnji pregleduser posted image .
Midva sva povedala staršem kar takoj, meni se je zdelo, da me bo kar razneslo, če bom tiho user posted image , no in pa dvema prijateljema......za vse ostale pa naj bo še skrivnost. No, približno tako sva naredila tudi pri prvih dveh nosečnostih. Itak pa dolgo tako ali tako ne bomo mogle več skrivat user posted image
Jst bi rekla vsak po svoje, kokr komu paše.
Lep dan punce!

(odgovor članu Matejkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 306
3.7.2012 11:00:53   
Tangerina

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Dekleta pozdravljena!!!

Če se v službi slabo počutite, si vzemite dopust ali bolniško. Jst vas v tem čisto podpiram!!!
Jst sem noseča prvič in mi je že nekaj dni neznosno slabo, da sploh ne vem kaj bi sama s sabo, nič pa ne bruham. Včeraj sem cel popoldan prespala. Ampak meni pomaga, če imam delo in malo pozabim na želodec. Pa tudi v službi mi paše biti, ker imamo klimo, doma je nimava in v stanovanju skoraj ni za živet od vročine.

Me pa nekaj zanima. Prejšnji teden sem bila na pregledu pri G. Na ultrazvoku se je že videlo, mi je potrdila nosečnost 6 tednov in povedala, da je plod živ. Sedaj pa imam zaradi njenega in mojega dopusta naslednji pregled šele v prvem tednu avgusta. Staršem zaenkrat še nisva povedala, ampak ne vem če bom zdržala do avgusta, zato me zanima, če se vam zdi, da je prezgodaj, da jima poveva že sedaj ali raje počakam na naslednji pregled?

Lp, Anonimna_O

Aninimna, midva sva tudi staršem povedala takoj, že samo zato ker moraš nekoga imeti s katerim se boš o tem pogovarjal, če ne te bo itak razneslo user posted image user posted image drugače pa vesta še dve moji prijatekjici.

Punce, držte se v senčki in pod klimo, zunaj je pekleeeeeeensko, jaz pa se ravno odpravljam v službo, moj drugi delovni dan... bomo vidli kako bodo mojo nosečnnost sprejeli naslednji mesec moi delodajalci...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 307
3.7.2012 11:13:04   
tjasa1
Pri prvi nosecnosti sva starsem povedala takoj, pa se to je bilo prepozno, na ostale pa sva pocakala 3 mesece. Videlo se mi ni nic, ker sem nosila bolj ob hrbtenici in so mi ljudje na cesti se teden pred porodom govorili: o ti si pa noseca, nismo vedeli. Kateri mesec? Je bilo zanimivo.

Ker pa sem sedaj v postopku ivf, se nosecnosti ni dalo skriti, saj sem morala prositi za odsotnosti v sluzbi, urejati varstvo za otroka...tako da je rezultat, da skoraj vsi vedo, da je v meni eno detece in cakajo kako se bo izteklo. Sej ni to slbo, sem delezna velike podpore in vzpodbujanja.

v prvi nosecnosti sem se zredila 10 kg. Na zacetku postopka ivf sem se zaradi hormonov zredila 2kg, ki pa sem jih v teh dneh zaradi slabega pocutja, pa tudi zaradi prekinitve jemanja hormonov izgubila. pricakujem, da bom v tej nosecnosti malo sirsa user posted image

(odgovor članu Tangerina)
Neposredna povezava do sporočila: 308
3.7.2012 12:50:04   
amii
Evo, sem šla do dr. in mije takoj dala 4 ure bolniške, za katero sem prosila. Ob 7h bom hodla v službo in ob 11h domov. Ko pa se vročina poleže in bo spet znosno, pa normalno naprej. Doma itak samo pucam user posted image

Nič letim domov............

LP

Pa imamo svoj sonček

(odgovor članu tjasa1)
Neposredna povezava do sporočila: 309
3.7.2012 13:33:32   
naja17
amii - pravilna odločitev user posted image

anonimna - midva sva prvič povedala vsem 3 dni po NS, tudi zdaj je tak namen, s tem, da žal jih v službi nekaj ve, ker sem jim mogla povedat user posted image ... Ne vem, moje menenje je, da je fajn, da se počaka...

Je pa vse skup ful luštno izpadlo, ker njegovi mami sva povedala pri predaji darila, pa moji nečakinji tudi, pa družbi ob skupnem dogodku in vse to je blo v enem vikendu in je bil moj na koncu že čist bogi, tko da do rojstva sina je mel abstinenco user posted image .

< Sporočilo je popravil naja17 -- 3.7.2012 13:37:59 >

(odgovor članu amii)
Neposredna povezava do sporočila: 310
3.7.2012 13:42:47   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Tangerina

Dekleta pozdravljena!!!

Lp, Anonimna_O

Aninimna, midva sva tudi staršem povedala takoj, že samo zato ker moraš nekoga imeti s katerim se boš o tem pogovarjal, če ne te bo itak razneslo user posted image user posted image drugače pa vesta še dve moji prijatekjici.

Punce, držte se v senčki in pod klimo, zunaj je pekleeeeeeensko, jaz pa se ravno odpravljam v službo, moj drugi delovni dan... bomo vidli kako bodo mojo nosečnnost sprejeli naslednji mesec moi delodajalci...user posted image

UUUU, a ti sploh nisipovedala???user posted image Jah, potem lahko pričakuješ izredno odpoved zaradi skrivanja bolezenskega stanja. Ali predčasno odpoved pogodbe. To pa ni lepo zatajit nosečnosti. Ena tu na forumu je imela cel mobing, pa je skrivala dolgo, mislim da celo do 20 tedna. No, presodi sama. user posted image

(odgovor članu Tangerina)
  Neposredna povezava do sporočila: 311
3.7.2012 13:56:40   
liba
amii, super, da si dobila bolniško, je res nemogoče v taki vročini delat!
Tudi meni vročina dela težave, tako, da mi je še najbolj fajn na šihtu, kjer je klima ... V stanovanju je nimava in je kar kuhalca. Vročino že naspolšno slabo prenašam zaradi krčnih žil, zdej so se pa še slabosti in utrujenost pridružle, ma je že ok, sam da je z user posted image  vse v redu.
Mene tudi vsake toliko stisne če je vse ok, ginekologinja je na dopustu in se šele drug teden vrne, tako, da se bom šele takrat lahko naročila na pregled, ki ga po eni strani komaj čakam, po drugi strani pa me je strah, ki mi je ostal od SS januarja. Verjamem, da bo sedaj vse tako kot mora bit!
Lepo se mejte! user posted image

(odgovor članu ava_sa)
Neposredna povezava do sporočila: 312
3.7.2012 13:59:57   
zaspančka

Dekleta pozdravljena!!!

Lp, Anonimna_O

UUUU, a ti sploh nisipovedala???user posted image Jah, potem lahko pričakuješ izredno odpoved zaradi skrivanja bolezenskega stanja. Ali predčasno odpoved pogodbe. To pa ni lepo zatajit nosečnosti. Ena tu na forumu je imela cel mobing, pa je skrivala dolgo, mislim da celo do 20 tedna. No, presodi sama. user posted image

Kakšna izredna odpoved zaradi skrivanja bolezenskega stanja???? Kakšne nebuloze so pa to? user posted image Delodajalca si po zakonu dolžna obvestiti 30 dni pred nastopom porodniške in čisto nič prej. Prej je tvoja dobra volja in solidarnost do delodajalca.

4.6.2009 - Tjaš
12.2.2013 - Tinkara

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 313
3.7.2012 14:00:59   
jolly123

IZVIRNO SPOROČILO: amii

v službi nimamo klim in sonce žge cel dan direkt v pisarno. 2 računalnika + printer, majhna pisarna,2 človeka = pekel Zmerjeno natanko 33C

Ma nisem koristla bolniške še enega dneva ne, tudi v 1. nosečnosti ne, zdaj pa me ma, da bi zaradi neznosnih razmer šla v bolniško.
Sitna sem, slabo mi je, vroče, vrti se mi,.....

Samo se mi zdi pa po eni strani neumno vzeti bolniško zaradi vročine v pisarni. Kaj bo šef rekel? Dopust pa mi je škoda dati, ker ga bom itak potrebovala.

Kaj pravite tiste, ki ste v podobnih razmerah?

Ej ne vem, če imaš možnost vzemi, sej kako bo pa šef vedel, da je zaradi vročine, pač rečeš da je slabost, kar je res. Meni je tudi grozno, umiram. Včeraj sem na moment celo mislila, da bom skup padla. Samo danes je malo bolje, ker so nam vklopili dodatne klime. Bi bila pa veliko raje doma. Absolutno, ker na momente, je težko.

(odgovor članu amii)
Neposredna povezava do sporočila: 314
3.7.2012 14:03:25   
jolly123
Sploh se nočem vagat, ker sem pomoje na +10 kg user posted image Samo jem in jem, nonstop nekaj meljem, da mi ni slabo user posted image

(odgovor članu panela)
Neposredna povezava do sporočila: 315
3.7.2012 14:05:29   
ava_sa
jaz sem pa v dilemi kdaj povedat. ali na pikniku za prvi rd ta starejšega (bi mu na majčko napisala bratec bom), ali še počakat do nuhalne, ki jo imam 30.7? z majčko bi bila ful fora, ko bi bili vsi zbrani, sam bom šele 10t in mi še nekak ni za povedat tak hitro. prvič smo čakali do nuhalne

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 316
3.7.2012 14:12:33   
jolly123

Dekleta pozdravljena!!!

Lp, Anonimna_O

Po ZDR-ju delodajalcu nisi dolžen razlagati o svoji nosečnosti. Povedati mu moraš pred nastopom porodniške in to je to. Včasih se pač zgodi, da zanosiš. Kaj pa češ, tudi jaz sem evo 2 meseca na novem šihtu, pa sem nepričakovano zanosila, pa tudi še glavni ne vedo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 317
3.7.2012 14:18:39   
Anonimen

Dekleta pozdravljena!!!

Lp, Anonimna_O

Od kdaj je pa nosečnost bolezensko stanje?

Drugače pa hvala punce za vse vaše odgovore!!!

Lp, Anonomna_O

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 318
3.7.2012 14:27:13   
mermaid25
Živjo!
se vam pridružujem....
noseča sm zdj 8 tedn .. PDP je 15.2. ...prva nosečnost... je pa mal rizično tk da me je mal strah
morm sam počivat

ve k mate službo ste loh srečne ... ker jz je nimam in sploh ne vem kako bom to prebrodla...

vsem lep dan želim!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 319
3.7.2012 14:46:14   
zaspančka
Punce, eno vprašanje: ste se že naročile na nuhalno? Včeraj mi je G rekel, da po naslednjem pregledu pri njemu bo pa že čas za nuhalno. Zdaj sem šla pa računat in bom na naslednjem pregledu noseča točno 12 tednov in se bojim, da če se šele po pregledu naročim, da ne bom dobila datuma pravočasno. user posted image Kaj mislite? Naj že zdaj pokličem in se naročim za čez 3-4 tedne (zdaj sem namreč v 9. tednu)?

4.6.2009 - Tjaš
12.2.2013 - Tinkara

(odgovor članu mermaid25)
Neposredna povezava do sporočila: 320
3.7.2012 14:49:39   
jolly123
Ja kar naroči se, saj te itak vprašajo za PDP pa izračunajo datum.

(odgovor članu zaspančka)
Neposredna povezava do sporočila: 321
3.7.2012 16:53:31   
zvezdica.zaspanka
Živjo punce!
Danes sem imela pregled....malenkost sem presenečena, moja majhna pikica v trebuščku, je resnično še čisto čisto majhna, tako da imam predviden PDP okrog 10.3. in ne 17.2. tako kot naj bi bilo glede na zadnje perilo, je pa res da sem imela neredna perila, tako da grem čvekat k marčevkam.
Krasno nosečnost vam želim!user posted image
LPuser posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 322
3.7.2012 21:27:06   
Anonimen
Punce živjo.

Danes je spet en tak dober dan, ko mi ni tako zelo slabo. Drugače mi pa vsa hrana FUUULLLLL smrdi, sploh kakšno meso, ribe, cvrtje.... in potem še vročina prispeva svoje. Upam, da se kmalu umiri vse skupaj in da končno normalno zadihamo.

Drugače pa komaj čakam na prvi pregled, da vidim pikico in slišim srčka.

Povejte mi, prevsem tiste, ki ste toksoplazmoza - ali ful pazite kaj jeste?

(odgovor članu zvezdica.zaspanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 323
3.7.2012 21:27:48   
Anonimen
Punce živjo.

Danes je spet en tak dober dan, ko mi ni tako zelo slabo. Drugače mi pa vsa hrana FUUULLLLL smrdi, sploh kakšno meso, ribe, cvrtje.... in potem še vročina prispeva svoje. Upam, da se kmalu umiri vse skupaj in da končno normalno zadihamo.

Drugače pa komaj čakam na prvi pregled, da vidim pikico in slišim srčka.

Povejte mi, prevsem tiste, ki ste toksoplazmoza - ali ful pazite kaj jeste?

Še podpisuser posted image Anonimna 007

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 324
4.7.2012 7:42:14   
zaspančka
Anonimna 007, jaz pazim, da solato iz vrta fajn operem, ne jem pršuta oz. jem samo tistega, ki je toplotno obdelan (v kakšni omaki recimo), naši muci se bolj izogibam, sploh njenim iztrebkom. Mislim, da so te stvari najbolj problematične.

4.6.2009 - Tjaš
12.2.2013 - Tinkara

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?