|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2013
5.7.2012 23:10:17   
K_a_t_j_a

IZVIRNO SPOROČILO: JasJas

Pozdravljene dekleta!!!!

Jaz sem pa danes z 2. pregleda.... Spet sem videla user posted image , user posted image bije kot za stavo.... user posted image user posted image user posted image , tudi slikico za starejso sestrico imamo..... user posted image Zaenkrat je vse OK, razen tiste moje ciste, ki je se prisotna na jajčniku user posted image in sem na racun le-te dobila podaljšano bolniško.... Sicer gre vse skupaj v torek na komisijo.... user posted image

Vsem puncam s težavicami držim pesti in upam, da bo vse user posted image ...

Aja, pa dobrodošle nove februarke 2013... si nisem mislila, da se še katera pridruži... user posted image user posted image

user posted image za uspešen pregled! Cista pa upam, da kmalu sama izgine. user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu JasJas)
Neposredna povezava do sporočila: 351
5.7.2012 23:15:19   
zmedena...

IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa

IZVIRNO SPOROČILO: naja17

Ok... Jaz imam bolniško zaradi grozečega splava... Zdej pa... A če mam jaz malega doma, ki ni naporen, pač vzdignit ga moram za stranišče, za v pojstlco in za v stolček user posted image Ostalo lahko preležim zraven njega, ni panike...

Ti samo pocivaj... In res čimmanj dviguj. Najbolj, da za malega kupiš pručko in s tem sebe razbremeniš dvigovanja.

Dobrodošle vse nove nosečke...

Jst sem začela bruhat in glede na to, da mam bolano ščitnico sem že začela zatekat :(

uffff, drži se user posted image

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 352
6.7.2012 8:02:22   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Tangerina

Dekleta pozdravljena!!!

Če se v službi slabo počutite, si vzemite dopust ali bolniško. Jst vas v tem čisto podpiram!!!
Jst sem noseča prvič in mi je že nekaj dni neznosno slabo, da sploh ne vem kaj bi sama s sabo, nič pa ne bruham. Včeraj sem cel popoldan prespala. Ampak meni pomaga, če imam delo in malo pozabim na želodec. Pa tudi v službi mi paše biti, ker imamo klimo, doma je nimava in v stanovanju skoraj ni za živet od vročine.

Me pa nekaj zanima. Prejšnji teden sem bila na pregledu pri G. Na ultrazvoku se je že videlo, mi je potrdila nosečnost 6 tednov in povedala, da je plod živ. Sedaj pa imam zaradi njenega in mojega dopusta naslednji pregled šele v prvem tednu avgusta. Staršem zaenkrat še nisva povedala, ampak ne vem če bom zdržala do avgusta, zato me zanima, če se vam zdi, da je prezgodaj, da jima poveva že sedaj ali raje počakam na naslednji pregled?

Lp, Anonimna_O

Aninimna, midva sva tudi staršem povedala takoj, že samo zato ker moraš nekoga imeti s katerim se boš o tem pogovarjal, če ne te bo itak razneslo user posted image user posted image drugače pa vesta še dve moji prijatekjici.

Punce, držte se v senčki in pod klimo, zunaj je pekleeeeeeensko, jaz pa se ravno odpravljam v službo, moj drugi delovni dan... bomo vidli kako bodo mojo nosečnnost sprejeli naslednji mesec moi delodajalci...user posted image

UUUU, a ti sploh nisipovedala???user posted image Jah, potem lahko pričakuješ izredno odpoved zaradi skrivanja bolezenskega stanja. Ali predčasno odpoved pogodbe. To pa ni lepo zatajit nosečnosti. Ena tu na forumu je imela cel mobing, pa je skrivala dolgo, mislim da celo do 20 tedna. No, presodi sama. user posted image

Kakšna bolana informacija je pa to??? Nikjer še nism zasledila podatka, da bi bilo dejstvo, da delodajalcu ne poveš o svoji nosečnosti skrivanje bolezenskega stanja... kakšna bolezen?? O moj Bog, vedno znova se čudim , kako nerazgledani so nekateri
ljudje.... user posted image user posted image user posted image

Tud jz sem se včeraj naročila na NS, ker seveda naših dolenjskih mogotcev nikakor nisem mogla priklicat na telefon, sem se naročila kar v Dravlje Dr. Pušenjaku, naročil me je pa za 7.avgust user posted image

Lubica zlata...prikrivanje nosečnosti ob podpisu pogodbe je čisto nekaj drugega kot biti zaposlen in skrivati do zadnjega dneva. Sem dovolj visoko na funkciji, zato vem kaj pišem. Da sem jaz tvoj delodajalec, te odpustim prvo minuto ko izvem za tole igrico. Sicer pa, boš videla sama reakcijo,ko poveš. user posted image
Ti pa iz srca želim, da se vse izteče tako kot si si zamislila sama!!!!

Anonimen, ne vem od kje vam ideja, da bi katerakoli iz te debate želela prikrivat svojo nosečnost do zadnjega??? Če malo zračunate smo vse šele na začetku in imamo še dovolj časa, da o svojem stanju obvestimo naše delodajalce. S takšnim razmišljanjem kot ga imate vi srčno upam, da niste nikomur delodajalec, ker si nihče ne zasluži takšnih nadrejenih.

Lp, Anonimna_O

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 353
6.7.2012 9:29:02   
Anonimen
Živjo!

Verjetno bom tudi jaz čvekala z vami, saj sem tudi jaz (zaenkrat še) user posted image . Rok poroda bo nekje proti koncu februarja, žal si nisem beležila te edine user posted image po SS. Me je pa strah, da se mi zgodba ponovi, zato se še ne razkrijem in bom anonimna A...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 354
   Februarke 2013
6.7.2012 11:10:28   
feb2013
Živjo vsem srečkam nosečkam, v pričakovanju februarja :)

Z veseljem se pridružujem vaši skupini, če me vzamete :) po dveh pozitivnih baby check-ih in plusku na clearblue smo tudi mi dopustili razumu, da vrjame rezultatu "noseči ste" user posted image . Danes sva z malo pikico oziroma pikcem štartala v 7. teden. Mogoče samo kratka zgodba, zakaj je bil plusek res presenečenje. Marca letos sem bila pri prof. Tomaževiu operirana laparoin histero: miom in pregrada. Takrat sem bila še na KT. Za 1. maja sva šla z mojim in kolegi na morje in jaz sem se pozabila založit z novim pakelčkom KT. Tako smo prenehali in zavestno sva se odločila, da ne bova več merkala. Ko bo, pač bo. 24.5. sem dobila prvo spontano menstruacijo (kar je bilo veselje, saj še nikoli v življenju nisem imela rednega ciklusa, v zahvalo policističnim jajčnikom). No in tista menstruacija je bila tudi moja zadnja. Se pravi v prvem mesecu po prenehanju KT in točno 2 meseca in pol po operaciji so testki pokazali vesele 2 črtice user posted image .
Datum 1. UZ imam šele 31.7. in še to ne pri moji gin, ker je na dopustu user posted image user posted image . Meni se zdi to precej pozno, saj bom že skoraj v 10. tednu.. Sicer sem stara 25 in to je moja prva nosečnost.

Super se mi zdi, da si lahko podelimo izkušnje, ki so iz tedna v teden pri nas podobne oziroma čisto drugačne. Vsem vam/nam želim eno super potovanje vse tja do februarja, ko prvič zagledamo naše sončke! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 355
6.7.2012 12:41:07   
jolly123

Dekleta pozdravljena!!!

Če se v službi slabo počutite, si vzemite dopust ali bolniško. Jst vas v tem čisto podpiram!!!
Jst sem noseča prvič in mi je že nekaj dni neznosno slabo, da sploh ne vem kaj bi sama s sabo, nič pa ne bruham. Včeraj sem cel popoldan prespala. Ampak meni pomaga, če imam delo in malo pozabim na želodec. Pa tudi v službi mi paše biti, ker imamo klimo, doma je nimava in v stanovanju skoraj ni za živet od vročine.

Me pa nekaj zanima. Prejšnji teden sem bila na pregledu pri G. Na ultrazvoku se je že videlo, mi je potrdila nosečnost 6 tednov in povedala, da je plod živ. Sedaj pa imam zaradi njenega in mojega dopusta naslednji pregled šele v prvem tednu avgusta. Staršem zaenkrat še nisva povedala, ampak ne vem če bom zdržala do avgusta, zato me zanima, če se vam zdi, da je prezgodaj, da jima poveva že sedaj ali raje počakam na naslednji pregled?

Lp, Anonimna_O

Aninimna, midva sva tudi staršem povedala takoj, že samo zato ker moraš nekoga imeti s katerim se boš o tem pogovarjal, če ne te bo itak razneslo user posted image user posted image drugače pa vesta še dve moji prijatekjici.

Punce, držte se v senčki in pod klimo, zunaj je pekleeeeeeensko, jaz pa se ravno odpravljam v službo, moj drugi delovni dan... bomo vidli kako bodo mojo nosečnnost sprejeli naslednji mesec moi delodajalci...user posted image

UUUU, a ti sploh nisipovedala???user posted image Jah, potem lahko pričakuješ izredno odpoved zaradi skrivanja bolezenskega stanja. Ali predčasno odpoved pogodbe. To pa ni lepo zatajit nosečnosti. Ena tu na forumu je imela cel mobing, pa je skrivala dolgo, mislim da celo do 20 tedna. No, presodi sama. user posted image

Kakšna bolana informacija je pa to??? Nikjer še nism zasledila podatka, da bi bilo dejstvo, da delodajalcu ne poveš o svoji nosečnosti skrivanje bolezenskega stanja... kakšna bolezen?? O moj Bog, vedno znova se čudim , kako nerazgledani so nekateri

Tud jz sem se včeraj naročila na NS, ker seveda naših dolenjskih mogotcev nikakor nisem mogla priklicat na telefon, sem se naročila kar v Dravlje Dr. Pušenjaku, naročil me je pa za 7.avgust user posted image

Lubica zlata...prikrivanje nosečnosti ob podpisu pogodbe je čisto nekaj drugega kot biti zaposlen in skrivati do zadnjega dneva. Sem dovolj visoko na funkciji, zato vem kaj pišem. Da sem jaz tvoj delodajalec, te odpustim prvo minuto ko izvem za tole igrico. Sicer pa, boš videla sama reakcijo,ko poveš. user posted image

Bože mili ste kdaj pomislili, da mogoče pa nekdo ob podpisu pogodbe ne ve, da je noseč??? In kaj zdaj najbolje, da gre splav delat a ne, nesramnica? Kaj si je pa omislila otroka in kaj ni bila odgovorna pri seksanju. Srčno upam, da če ste že na visokem položaju, da ste prebrali vsako določbo ZDR-ja ( jih znam na pamet, sem v tem poklicu) in upam da veste, da niti ob zaposlitvi nisi dolžan obveščati delodajalca o nosečnosti, ker to NI bolezensko stanje. Konec koncev tudi če greš na zdravniški pregled za službo, zdravnik o tem ne bo poročal in mislim da to pove vse.

Srčno pa upam, da vaš visok položaj ni toliko omembe vreden, da bi grenili življenje svojim podrejenim. Ker s takimi nadrejenimi si niti ne bi želela delati.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 356
6.7.2012 12:55:05   
K_a_t_j_a
Dobrodošle vse nove srečke user posted image ! Bo še bolj luštno klepetat, ker nas bo več!user posted image
A že imamo kakšno prostovoljko, ki bi urejala seznam? Jaz se bojim, da meni tole nebi šlo in bi vse "pobrkala".

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 357
6.7.2012 15:09:37   
tanja k.
Evo se ena februarka no če bo vse po sreči.Lani septembra imela čiščenje prazna GV potem brez uspeha dobrih šest mesecev.Ker sem imela težave sem se prijavila k ginekologu ona a mi je takoj dala tabletke za pospeševanje menstruacije..Evo in že prvi mesec uspelo.Prvi pregled mam pa v ponedeljek 9.6.2012 in me je kar malo strah.Drugače počutje super.Doma pa že imam eno trilernico.user posted image

Lep pozdrav

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 358
6.7.2012 15:11:07   
tanja k.
Ah ne 9.6.ampak 9.7.2012

pa pa

(odgovor članu tanja k.)
Neposredna povezava do sporočila: 359
6.7.2012 15:43:58   
naja17
Punce jaz se poslavljam user posted image . Vsem želim lepo nosečnost in zdrave user posted image .

(odgovor članu tanja k.)
Neposredna povezava do sporočila: 360
6.7.2012 15:49:20   
Bubamaraa

Punce jaz se poslavljam user posted image . Vsem želim lepo nosečnost in zdrave user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image  Naja pošiljam ti objem in verjemi, da boš kmalu zagledala + user posted image user posted image user posted image user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 361
6.7.2012 15:51:39   
K_a_t_j_a

Naja17user posted image . Drži se. Želim ti, da spet čimprej zagledaš user posted image .

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 362
6.7.2012 16:15:10   
Anonimen
user posted image naja17. Žal mi je.
Jaz pa danes na UZ, sm se šla kar pokazat, da vsaj vem pr čem sem. Vidi se 1 GV, ki pa naj bi bla čudne, podolgovate oblike, kaj druzga se pa tko ne vidi, ker je še prezgodaj. Dr. mi je predpisal naprej terapijo in reku, da je vse v božjih rokah, da bom pač na naslednjem UZ v LJ kaj več zvedla, če se sploh kaj razvija. Očitno tudi po + ne moremo bit mirne in sproščene user posted image . No, bo že...

(odgovor članu K_a_t_j_a)
  Neposredna povezava do sporočila: 363
6.7.2012 19:24:25   
naja17
Hvala punce!

No, mi smo se zdej zmenili takole: ker se zdej ni izšlo, se bova pa drugo leto s sinom slikala s Stanleyem, mož pa bo nekje v ozadju z vozkom in našo bebico user posted image ...

Držte se!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 364
6.7.2012 19:29:40   
zmedena...
Naja17 user posted image , želim vam, da čimprej zagledate vaši dve user posted image .

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 365
6.7.2012 20:33:40   
Anonimen
Oh ne no....naja17 tudi jaz upam, da čim prej spet zagledaš user posted image , pa da bo takrat vse tako kot mora bit.

Anonimna, tebi pa želim, da se vse dobro isteče....

(odgovor članu naja17)
  Neposredna povezava do sporočila: 366
6.7.2012 21:34:47   
zmedena...
punce, če katero kaj zanima...

http://otrocarije.net/nosecnost.html

http://www.bambino.si/nosecnost.html

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 367
6.7.2012 22:28:46   
Tangerina

Dekleta pozdravljena!!!

Lp, Anonimna_O

Oprosti mojemu izrazu, ampak majke mi, ti si USEKANA! Glede na reakcijo vseh ostalih bi se na tovjme mestu še enkrat zamislila nad svojimi besedami, in ne mi najprej s takimi izjavami, da bi me v prvi minutki odlsovila, potem pa da mi želiš vse njaboljše - temu pri nas pravimo dvoličnost!
Sicer pa v vednost - delodajalcu sme povedala in odločil se je da me obdrži, tak da... žal zate user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 368
6.7.2012 22:31:11   
zmedena...

Dekleta pozdravljena!!!

Lp, Anonimna_O

Oprosti mojemu izrazu, ampak majke mi, ti si USEKANA! Glede na reakcijo vseh ostalih bi se na tovjme mestu še enkrat zamislila nad svojimi besedami, in ne mi najprej s takimi izjavami, da bi me v prvi minutki odlsovila, potem pa da mi želiš vse njaboljše - temu pri nas pravimo dvoličnost!
Sicer pa v vednost - delodajalcu sme povedala in odločil se je da me obdrži, tak da... žal zate user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tangerina)
Neposredna povezava do sporočila: 369
6.7.2012 22:47:24   
Anonimen
ojej. ktra izjava:/ hja punce, preden greste met spolne odnose sms šefu pošljite: pozdravljeni! sporočam vam, da grem delat otroka, če zanosim, vam sporočim takoj ko naredim test, bo vredu ali bi mogla še prej pisno in priporočeno poslat da ste dobil? mislm, dajte no, pa saj naj punce gredo prvo na pregled da je vse ok in šele potem povejo delodajalcu :/ ali bi zdaj že pisno prošnjo mogle šefu pisat če sploh lahko mamo otroke??? oh joooj, na vašem mestu bi me blo stram kaj takšnega napisat, sploh da ste na vidokem položaju, in BOLEZENSKO STANJEuser posted image ??? ah dajte no, potem pa pojdite v bolnico in povejte da ste bolani, vam bo namesto UZ-ja antibiotike napisal!!!!! .. sem vas malo prebrala ker tudi sama pričakujem, ampak ne spadam k vam, ta debata pa je bla prav "fajna" za prebrat:/ vem za naslednjo nosečnost in upam da nebom mela takšne delodajalke:/  uživajte v user posted image  in čestitke vsem za + user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu zmedena...)
  Neposredna povezava do sporočila: 370
6.7.2012 22:49:13   
Tangerina
Ja na žalost je res tako, me prav zanima na kakšnem ˝visokem˝ položaju se ta gospa/gospodična giblje... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 371
6.7.2012 23:17:07   
tjasa1
Pozdravljene!
Od ponedeljka se vam nisem javila, ker nisem vedela, kako bo z mojim detetom. Ce se spomnite ni bilo srcka...danes pa me je G razveselila, da se je splacalo cakati in da srce veselo bije. Morda pa bo vse vredu. Naslednji teden imam prvi pregled pri izbranem G.

Veliko se je dogajalo v tem tednu. Naja zelo mi je hudo zate. Verjamem, da bo naslednjic vredu. Zelim ti vse dobro!!!!

Dobrodosle vse nove februarke.

pa morda samo komentar. Na tem formumu smo, da se vzpodbujamo, da si povemo, kako je v nosecnosti. Daj bodimo pozitivne.

Neposredna povezava do sporočila: 372
6.7.2012 23:18:23   
Tangerina

IZVIRNO SPOROČILO: tjasa1

Pozdravljene!
Od ponedeljka se vam nisem javila, ker nisem vedela, kako bo z mojim detetom. Ce se spomnite ni bilo srcka...danes pa me je G razveselila, da se je splacalo cakati in da srce veselo bije. Morda pa bo vse vredu. Naslednji teden imam prvi pregled pri izbranem G.

Veliko se je dogajalo v tem tednu. Naja zelo mi je hudo zate. Verjamem, da bo naslednjic vredu. Zelim ti vse dobro!!!!

Dobrodosle vse nove februarke.

pa morda samo komentar. Na tem formumu smo, da se vzpodbujamo, da si povemo, kako je v nosecnosti. Daj bodimo pozitivne.

aiiiiii čestitaaaaaaaam in dobrodošla zopet med nami, sedaj potrjena user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tjasa1)
Neposredna povezava do sporočila: 373
6.7.2012 23:19:58   
JasJas
naja17 ... user posted image Škoda, da nas zapuščaš.... Kar bodi pozitivna in optimistična, vem kaj preživljaš, vedi da bo zato veselje še večje, ko boš zagledala naslednje user posted image , evo ena user posted image za srečo in upam, da bo čimprej spet +, ki se bo srečno izšel... Držimo pesti zate!!!!!

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 374
6.7.2012 23:26:01   
aniv
Naja17 user posted image upam, da boš tudi ti kmalu zagledala magični plusek in uživala v nosečnosti celih 9 mesecev ter na koncu dobila v naročje zdravega otročka

Punce popolnoma se strinjam z vami. Nosečnost ni bolezen in ne vem zakaj bi jo kdo sploh tretiral kot bolezensko stanje. user posted image Dokler ne veš, da je z otročkom vse ok ne rabiš o nosečnosti informirati delodajalca. Ta izjava ni v skladu z nobenim členom v ZDR-u. Dejstvo je, da te gospe tudi jaz ne bi želela za šefico, ker je očitno totalno nerazumevajoča in vzvišena do delavk, ki so v blaženem stanju.

Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?