|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2013
29.6.2012 12:55:42   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: tjasa1

Oj!
Se vam pridruzujem.
Srecen datum bo 21.2.
Prvi ultrazvok imam 2.7., datum za prvi pregled pri ginekologu pa dobim sele po ultrazvoku.
Upam, da se druzimo 9 mesecev.
To je moja druga nosecnost

dobrodošla Tjašaaaaa user posted image user posted image user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu tjasa1)
Neposredna povezava do sporočila: 251
29.6.2012 12:57:45   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_j_a

tjasa1 dobrodošla! user posted image

Jaz sem se včeraj naročila na NS, jo imam na rojstni dan mojega sina, 30.07. pri Levak-Hozjanovi v Velenju. Zdajle čakam, da še enkrat pokličem k osebno zdravnico, da vidim kakšni so rezultati za mojo ščitnico. Sem dala kri na pregled, ker mi lasje tako izpadajo. Res je da imam mastne lase, pa še prhljaj sem dobila. Groza... Me je kar strah.
Meni so predvsem všeč kratka imena. Doma imamo že Jana, naš angleček je Jure. Za fantka mi je všeč ime Vid in Urh, za punčko pa Eva, Evita, Ajda. Je še čas...

user posted image user posted image user posted image .. isto ku jst... mam tud NS na rojstni dan od Danaje... je tamala presrečna user posted image user posted image user posted image

a imaš tudi s ščitnico probleme... ker jst sm na hormonih.... lani sem bila v UKC na radioktivnem jodu, ker mi je totalno pobezljala... in zdej pa kontra.. dela premalo... in dan začnem s tabletko hormonov..so mi pa dozo povečali, glih zaradi nosečnosti user posted image

Evita user posted image user posted image user posted image   lajkaaaammmm aaa loootttt user posted image

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 252
29.6.2012 13:25:34   
K_a_t_j_a

IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa

IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_j_a

tjasa1 dobrodošla! user posted image

Jaz sem se včeraj naročila na NS, jo imam na rojstni dan mojega sina, 30.07. pri Levak-Hozjanovi v Velenju. Zdajle čakam, da še enkrat pokličem k osebno zdravnico, da vidim kakšni so rezultati za mojo ščitnico. Sem dala kri na pregled, ker mi lasje tako izpadajo. Res je da imam mastne lase, pa še prhljaj sem dobila. Groza... Me je kar strah.
Meni so predvsem všeč kratka imena. Doma imamo že Jana, naš angleček je Jure. Za fantka mi je všeč ime Vid in Urh, za punčko pa Eva, Evita, Ajda. Je še čas...

user posted image user posted image user posted image .. isto ku jst... mam tud NS na rojstni dan od Danaje... je tamala presrečna user posted image user posted image user posted image

a imaš tudi s ščitnico probleme... ker jst sm na hormonih.... lani sem bila v UKC na radioktivnem jodu, ker mi je totalno pobezljala... in zdej pa kontra.. dela premalo... in dan začnem s tabletko hormonov..so mi pa dozo povečali, glih zaradi nosečnosti user posted image

Evita user posted image user posted image user posted image   lajkaaaammmm aaa loootttt user posted image

Do zdaj nisem imela problemov, imamo pa to v genih baje. Tile lasje so mi sumljivi. Jaz do zdaj nisem jemala še nikoli zdravil, ker niti nisem dala še nikoli krvi do zdaj za pregled.

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 253
29.6.2012 13:57:11   
jolly123
Uf imena, pojma nimam. Moram najprej sploh ugotoviti kaj bo, potem bom pa razmišljala. Za pučko sva nekako enotna, da bi bila Uma. Za fantka, pa ne vem. Bomo tamalega vprašali user posted image

Slabost....v prvi nosečnosti sem NONSTOP bruhala in vse kar sem lahko pojedla je bila zelena solata, zdaj pa samo žrem, žrem, žrem....pa kaj naj. Vsaj slabo mi ni. Če pa ne jem, mi je pa slabo za znoret.

Neposredna povezava do sporočila: 254
29.6.2012 22:03:25   
atena777
Pozdravljene drage februarke,
žal se bom morala od vaše prijetne skupinice posloviti. Danes na pregledu pri dežurnem, je G. opazila, da s plodekom nekaj ni v redu (srček ni bil, 9mm), user posted image . Jutri je abrz. Z možem sva zelo žalostna. Predvidoma se je najin angelček poslovil od naju pred tednom dni.
Vsem vse dobro naprej in veliko user posted image user posted image  do konca. Pogrešala vas bom.
Upam, da vas novica ne vznemiri preveč, uživajte vašo user posted image .

Atena.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 255
29.6.2012 23:03:56   
K_a_t_j_a
atena777 user posted image user posted image . Želim ti, da čimprej spet zagledaš plusek na testu. V tolažbo samo napišem, da je na začetku to vse lažje prebolet kot pa kasneje v nosečnosti, kot je bilo pri meni, ko dejansko rodiš in svojega otročka gledaš v inkubaturju, ko se bori za življenje. Drži se. user posted image

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 256
30.6.2012 7:53:03   
naja17
atena777 žal mi je user posted image ... Upam, da boš kmalu spet zagledala črtici veselja... Vse dobro!

Huh, zdej me je pa strah ratalo še bolj user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 257
30.6.2012 9:46:12   
atena777
user posted image user posted image user posted image  Katja hvala za tolažilne besede, in Naja za tolažbo. Kar dobro prenašava, ravno pa se odpravljava na UKC.
Nikoli si nisem mislila, da se bo meni to zgodilo, ampak sprejmem s haležnostjo, je že razlog za to. Upam, da nama bo dano ob pravem času spet se veseliti v pričakovanju kot ve in nič naj vas ne prestraši, če kdaj slišite zgodbe podobno moji, ker to je del življenja in zgodi se ko se mora, niti približno ne morete vplivati na to, zato največ kar lahko storite v danem trenutku je da ste neskončno hvaležne, ker vam je bilo podarjeno novo življenje :).

Rada vas imam, Atena777.

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 258
30.6.2012 11:48:29   
Tangerina

IZVIRNO SPOROČILO: atena777

žal se bom morala od vaše prijetne skupinice posloviti. Danes na pregledu pri dežurnem, je G. opazila, da s plodekom nekaj ni v redu (srček ni bil, 9mm), user posted image . Jutri je abrz. Z možem sva zelo žalostna. Predvidoma se je najin angelček poslovil od naju pred tednom dni.
Vsem vse dobro naprej in veliko user posted image user posted image  do konca. Pogrešala vas bom.

Atena.

Atena, tudi od mene mnogo user posted image user posted image in resnično upam da vama kmalu zopet uspe in vaju bosta user posted image ponovno spravila v nepopisno veselje.
Smo s tabo user posted image

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 259
30.6.2012 12:40:23   
Tangerina
Punce, morda vprašanje ne sodi sem, zato bom krtaka.
Na Ringaraji sem že pri marsikateri uporabnici na forumu videla v kakem njenem postu, da ima spodaj, kjer imamo običajno podpis, nekakšen trakec, ki prikazuje starost otroka v tednih, in temu primerno napredovanje... kje se ti da nastavit, pa kako sploh pridem do podpisa?

Neposredna povezava do sporočila: 260
30.6.2012 13:13:34   
liba
Atena, joj user posted image . Sama sem dala to skozi, ni lahko, vendar je res, prej kot se zgodi lažje je prebolet... žal mi je za vajino pikico! Želim vama, da čimprej zagledata nov + ! Sem z vama!

(odgovor članu Tangerina)
Neposredna povezava do sporočila: 261
30.6.2012 16:18:39   
K_a_t_j_a

user posted image user posted image user posted image  Katja hvala za tolažilne besede, in Naja za tolažbo. Kar dobro prenašava, ravno pa se odpravljava na UKC.
Nikoli si nisem mislila, da se bo meni to zgodilo, ampak sprejmem s haležnostjo, je že razlog za to. Upam, da nama bo dano ob pravem času spet se veseliti v pričakovanju kot ve in nič naj vas ne prestraši, če kdaj slišite zgodbe podobno moji, ker to je del življenja in zgodi se ko se mora, niti približno ne morete vplivati na to, zato največ kar lahko storite v danem trenutku je da ste neskončno hvaležne, ker vam je bilo podarjeno novo življenje :).

Rada vas imam, Atena777.

Zelo lepo napisano. Drži se!user posted image Držim pesti, da čimprej zagledašuser posted image in da se tokrat konča tako kot se mora, s srečnim koncem.

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 262
30.6.2012 16:34:49   
K_a_t_j_a

IZVIRNO SPOROČILO: Tangerina

Punce, morda vprašanje ne sodi sem, zato bom krtaka.
Na Ringaraji sem že pri marsikateri uporabnici na forumu videla v kakem njenem postu, da ima spodaj, kjer imamo običajno podpis, nekakšen trakec, ki prikazuje starost otroka v tednih, in temu primerno napredovanje... kje se ti da nastavit, pa kako sploh pridem do podpisa?

Tule imaš link na to stran, kjer imam jaz ticker narejen: http://babystrology.com/baby-tools/baby-tickers/ in pol tisto kodo (kratko) spodaj prekopiraš v moj profil na RR  med nastavitve, forumi.

(odgovor članu Tangerina)
Neposredna povezava do sporočila: 263
30.6.2012 16:39:38   
Tangerina
K_a_t_j_a, hvala lepaaa user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 264
30.6.2012 17:36:16   
JasJas

Atena.

Atena... zelo mi je hudo, sama sem pred pol leta dozivela isto. Ne sikiraj se, čeprav ni lahko, kmalu boš spet zagledala user posted image .... Drzimo pesti zate.... Srečno!!!!

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 265
30.6.2012 18:37:46   
Bubamaraa

Rada vas imam, Atena777.

Atena 777 pošiljam ti objem in vedi, da boš kmalu zagledala plusek.

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 266
30.6.2012 20:31:24   
tjasa1
atena777 zelo mi je zal, da se je najlepsi cas pricakovanja tako hitro koncal. ceprav je tezko, poskusaj gledati dogodek s pozitivne strani, nekje v naslednjih mesecih te caka dete, ki ti je bilo sojeno.
Sama takih izkusenj nimam, smo se pa za pricakajocega deteta zelo trudili (46 ciklov)in negotovost, ki sledi v naslednjih tednih ni nic kaj prijetna, upanje pa je seveda mocno in ostaja.

Kako kaj dekleta prenasate tole vrocino. Meni je obupno, slabo mi je, vsa hrana mi smrdi, planirala sem lepe izlete, morje, pa si sedaj ne upam iti, ker je moje pocutje tak smotano, da ne bi bilo nobenega uzitka.

Komaj cakam ponedejek, ko imam prvi ultrazvok in bom videla koliko detetov pravzaprav imam. Oplojena sem bila z IVf in vstavili so mi dve celici.

Neposredna povezava do sporočila: 267
30.6.2012 22:27:41   
zmedena...

Atena.

user posted image user posted image user posted image
Žal mi je za vaju. Jaz verjamem, da se vsaka stvar zgodi z razlogom in tako se je to očitno moralo zgoditi. Bolje sedaj, kot kasneje in v kakšni drugi obliki. Atena, držim pesti, da z dragim čimprej zagledata nov +.
Do takrat se pa držitauser posted image .

Vseeno pa bomo punce vesele, če boš še kakšno z nami rekla in nam ob naslednjem plusku to sporočila user posted image

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 268
1.7.2012 7:40:22   
ava_sa
atena žal mi je, da si morala to doživeti user posted image
upam, da se vam čimprej zopet prikaže user posted image
user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 269
1.7.2012 8:12:45   
zvezdica.zaspanka
Atena, veliko objemčkov in srčno upam, da čimprej spet zagledata plusek.......

(odgovor članu ava_sa)
Neposredna povezava do sporočila: 270
1.7.2012 8:46:45   
MiRaNi
joooj ste čvekaleuser posted image

Meni je tako slabooooo, da ne vem več kaj naj sama s sabo. Bruham sicer ne ampak tale slabost je non stop prisotnauser posted image . Bo treba zdržat druge ni...
O imenih še ne razmišljava. Pri prvi nosečnosti sva se komaj dogovorila glede imena. Na koncu je zmagal ''mož'' (v narekovajih, ker nisva poročenauser posted image ). Mogoče bom tokrat jazuser posted image

Atena veliko user posted image . Pa pozitivno naprej!

(odgovor članu zvezdica.zaspanka)
Neposredna povezava do sporočila: 271
1.7.2012 9:34:50   
Anonimen
Atena velik user posted image in ogromno energije za naprej. Upam, da čimprej zagledaš + .

MiRaNi še ena, ki je je slabo, bruham pa ne. Tale vročina me prav ubija, pa baje bo še ves teden tako.

Anonimna 007

(odgovor članu MiRaNi)
  Neposredna povezava do sporočila: 272
1.7.2012 10:41:04   
Bubamaraa
Punce men je tud vez čas slabo :( pa tud bruhat ne morem. Pa sej pravim, da bo že minilo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 273
1.7.2012 21:30:36   
JasJas
Ojla punce...
meni je tudi blazno slabo user posted image , ampak ne bruham.... Ze 2 dni se zjutraj odpovedujem kavi in spijem raje metin čaj - je za spoznanje BOLJE, kavo si privoščim enkrat opoldan. Jem tudi večkrat po malem..... TAKO MI PA ŠE NI BILOOOOO!!!!! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 274
1.7.2012 22:59:21   
tjasa1
No, ocitno nisem edina, ki ji je slabo. Ampak, danes mi je bilo bolje. Partner me je preprical, da greva k Bohinjskem jezeru, da bo tam sveze pa se namociva se lahko. Bila sem skepticna, a kaj mi preostane, ce kaj pomaga je le super....in....bilo je res super. rahlo je pihljalo, zrak je bil svez in tudi malce sem zaplavala. bistvo pa je, da mi ni bilo slabo, vsaj tam ne, sedaj pa stara pesem.

Skratka svetujem vsem, ki jim gorenjska jezera niso predalec, da se tja odpeljejo.

(odgovor članu JasJas)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?