zmedena...
|
hej, hej, čvekice Ooo, vidim, da ste že pri imenih . No, midva sva imela zelo kmalu po tem ko sva se spoznala že izbrano ime za punčko, če bi jo seveda kdaj imela skupaj . Ker je bil v prvo fantek sva imela mičkeno različne želje, ampak sva na koncu našla kompromis (po moji izbiri) . Zato zdej pravi, da če bo fantek, da bo po njegovi izbiri, seveda pod pogojem, da se jst strinjam . Za punčko sva pa v teh letih prišla na izbor recimo 5-ih imen, med tem bomo pa kasneje izbirali, če bo potrebno. Večji problem bo, če bo fantek, ker meni nič ne potegne ravno... Drugače pa ne morem verjet kako me napihuje. Po moji oceni, naj bi bila glede na ZM nekje v 6 tednu, trebuh pa raste in raste, da hodim res v pajkicah ipd. okoli, ker me kavbojke in ostalo iz jeansa vse tišči . Kar se hrane tiče, ne bi rekla, da več jem, mam pa vzpone in padce. Ali sem zelo lačna, ko pa se najem (pa ne pretiravam s hrano), me pa tako tišči, kot bi pojedla slona. Prov nikakor mi ne paše v želodcu . Slabosti so občasne in bolj blage, ni neke sile, je pa res, da jih nisem vajena, ker jih v prvo praktično nisem imela. Lep dan vam želim...peteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek jeeeeeeeeeeeeeeeee
|