|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2013
28.6.2012 13:59:27   
Anonimen
http://www.program-svit.si/

tudi Društvo za zgodnje odkrivanje raka na debelem črevesu je Svit.user posted image

(odgovor članu naja17)
  Neposredna povezava do sporočila: 226
28.6.2012 14:27:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: naja17

Eh, ful je dolgo trajalo predno me je nekdo odkril....

user posted image user posted image user posted image  to je čar vsega, ne? user posted image user posted image user posted image

Mi2 imeva nekaj okvirnih imen, bolj moderna in kratka, ne tuja. Je pa še vse v zraku.

Anonimna 007

(odgovor članu naja17)
  Neposredna povezava do sporočila: 227
28.6.2012 14:32:39   
naja17

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Eh, ful je dolgo trajalo predno me je nekdo odkril....

user posted image user posted image user posted image  to je čar vsega, ne? user posted image user posted image user posted image

Mi2 imeva nekaj okvirnih imen, bolj moderna in kratka, ne tuja. Je pa še vse v zraku.

Anonimna 007

user posted image Hja no... Uglavnem upam, da vsi nadaljni, k me odkrijejo počakajo, da sama naznanim al kaj nej rečem...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 228
28.6.2012 14:45:32   
Bubamaraa
kobilica Filip je bil pa ja simpatičen... :)

ja no pri nas ni skrivnost... itak so mi všeč moderna.. priznam :)

evo če bo user posted image  bo  Ronja

če bo user posted image   bo Janže

to je to.. user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 229
28.6.2012 14:46:54   
naja17

IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa

Iiii Ronja user posted image

Janže pa prvič slišim :)

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 230
28.6.2012 14:55:08   
Bubamaraa

Iiii Ronja user posted image

Janže pa prvič slišim :)

ej Janže sem pa jst slišala 7 let nazaj, ko je moj mož imel sodelavca s tem imenom.. in je bil tud ta človek tolk simpatičen, da sem takrat rekla, da če bom kdaj mela sina bo Janže.. je pa to izpeljanka iz JAneza in Anžeta = Janže

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 231
28.6.2012 15:03:51   
amii
Simpatična kobilica je Filip ja user posted image

Za Ronjo sem prvič slišala tule na forumu. Ima ena forumovka hčerkico s temle imenom

Janže je zlo simpatično ime ja.

< Sporočilo je popravil amii -- 28.6.2012 15:06:13 >

Pa imamo svoj sonček

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 232
28.6.2012 15:11:02   
Bubamaraa
ja men sta ful lepa imena.. in to sej pravim mam že neki časa zbrano..in tko bo.. :)

mi je pa drgač zadnjič en ime tud zelo bil všeč, ko je naša stranka in se je predstavu da je Mihej. Tko mi ful potegne tud ta.. user posted image

(odgovor članu amii)
Neposredna povezava do sporočila: 233
28.6.2012 18:06:00   
zvezdica.zaspanka
živijo punce,
pa sem mislila, da samo jst že mislim na imena. pri nas bo to tretji sonček in tudi že imamo izbrano ime tako za punčko kot za fantka user posted image user posted image . so mi pa všeč bolj kratka slovenska imena.

Neposredna povezava do sporočila: 234
28.6.2012 19:16:13   
atena777
Dober dan februarčice,

blazno fajn priti na forum in ugotoviti, da nisi nič čuden, ker razmišljaš že o cunjah, imenih, da ti raste trebuh...
Meni se je danes zgodilo nekaj nenavadnega ... zjutraj sem imela najprej take krče, da sem mislila, da ne bom mogla v službo, nato pa se mi je trebuh tako izbočil, da skoraj ne morem več skriti...Sodelavec je kar buljil v trebuh in tudi sodelavka je opazila izboklino ...user posted image
Do septembra nič ne bo novic, za starše pa šele po 1.pregledu.

Imena za punčko:
1. Ana
2. Eva
3. Nika
4. Julija
5. Izabela
6. Maša
7. Mija
8. Nastja
8. Urška

Fantek:
1. Andrej
2. Mark
3. Nik
4. Blaž
5. Jakob (iz sreče na vrvici user posted image )
6. Marcel
7. Jernej
8. Timotej
9. zanimivo je tudi Dim, čeprav se ne bi odločila za to
10. Tinjan

To je bilo streseno kar iz rokava, moram še malo po knjigici pobsrkati.

Lepo bodite in iskreno dobrodošle vse nove user posted image .

(odgovor članu zvezdica.zaspanka)
Neposredna povezava do sporočila: 235
28.6.2012 19:22:11   
atena777
IZVIRNO SPOROČILO: amii

Atena777 - potem pa še nisi tolk stara, da bi imela kaj zastonj user posted image
Saj bi ti ginekologinja povedala, da imaš NS in mislim da tudi kromosomski test na napotnico

Ammi v bistvu še nisem imela prvega pregleda, zato razmišljam da bi se kar naročila, perav še nima napotnice, ker na prvem pregledu bom že konec 11. tedna. Kaj mi svetujete punce?

(odgovor članu amii)
Neposredna povezava do sporočila: 236
28.6.2012 19:44:43   
naja17

IZVIRNO SPOROČILO: atena777

IZVIRNO SPOROČILO: amii

Atena777 - potem pa še nisi tolk stara, da bi imela kaj zastonj user posted image
Saj bi ti ginekologinja povedala, da imaš NS in mislim da tudi kromosomski test na napotnico

Ammi v bistvu še nisem imela prvega pregleda, zato razmišljam da bi se kar naročila, perav še nima napotnice, ker na prvem pregledu bom že konec 11. tedna. Kaj mi svetujete punce?

Na NS boš verjetno šla kam drugam, tko da se že zdej naroči. Jaz sem se v 1. nosečnosti naročila in so mi kao dal nek 12t in pol sem hotla prestavt na prej, je rekla, da če se ne bo vidl, da bom mogla še 1x prit, pa je pol izpadl, da sem že v 13t 2d, tko da mislim, da do takrat ne čakat, ampak se pač naroči. Sej verjetno se gre povsod z napotnico al kako?

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 237
28.6.2012 21:02:06   
Tangerina
UUuuufff, imena... tle z možekom nikakor ne moreva priti skupaj user posted image user posted image vsa imena ki so meni všeč njemu ne pridejo v poštev, ali pa obratno. Moji favoriti so:

PUNČKA:
- Nancy
- Nickita
- Gloria
- Chiara
- Naomi

FANTEK:
- Thai
- Tian
- Noah
- Noel

Če se bo naš slučaaaaaaaaaajno rodila na 8.2. in bo slučaaaaaaaaaajno fantek, prisežem da mu dam ime France user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 238
28.6.2012 21:05:27   
naja17
Kaj pa so moževa izbira? Mislim, da nimata čist kontra, pol bo res težka.... Midva sva tud precej kontra, pa sva v prvo ful hitro skup pršla....

(odgovor članu Tangerina)
Neposredna povezava do sporočila: 239
28.6.2012 21:06:55   
Tangerina
Nekak je moj dragi take sorte, da zna powedat sam kaj mu NI všeč, ne pa kaj mu je user posted image tak da ob vsakem mojem predlogu slišim hitri NE, ne pa utemlejitve ali pa predloga user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Tangerina -- 28.6.2012 21:07:56 >

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 240
28.6.2012 22:40:04   
luti
hejuser posted image
Pozdravček tudi nod mene po dolgem času in dobrodošle vse noveuser posted image

Se dogaja toliko stvari, da nimam enostavno zmanjka časa za kaj pametnega napisat (preletela pa sem na vsake toliko)user posted image Do pregleda 11.7. pa je še kar dolga, vmes pa še 5 dni morjauser posted image

Glede imen niste po mojem mnenju nič hitreuser posted image , midva imava izbrana že več letuser posted image Se pa je zdaj pojavil problem, da so nekako postala ta imena "zlajnana" če me zastopste, ker so že tolko let v uporabiuser posted image Tako da bova mogoče malo razširila izboruser posted image

pozdravčekuser posted image

(odgovor članu Tangerina)
Neposredna povezava do sporočila: 241
28.6.2012 23:33:19   
ava_sa
O, kak ste bile pridne te dni! user posted image
Dobrodošle vse nove februarke!
Jaz sem imela v torek prvi pregled. Pikica je velika 16,5 mm, srček veselo bije, skratka vse super. user posted image Rok imam 4.2., na nuhalno grem 30.7.
Razen jaz mam težave s slabostmi (in vsem kar sledi iz tega) ter z napihovanjem. Slednje je tako močno, da me ves trebuh orng boli.
Vidim, da že imena zbirate user posted image . Nam so všeč stara, slovenska imena, bomo v drugo tudi izbrali eno lepo bolj redko ime. Doma imamo že Ožbeja. Všeč so mi še: Vid, Gaber, Matevž, Lovro, Ema, Neža

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 242
29.6.2012 8:20:34   
zaspančka
Hej, vikend je!!! user posted image

Spet bomo malo počivali doma in nestrpno čakali na ponedeljek, ko grem pogledat, če je moj pikec / pikica kej zrastla in če mu/ji bije srček. Komaj čakam! user posted image Naslednji teden potem še delat, potem pa dopust in morje! user posted image

Vidim, da se že o imenih pogovarjate. Midva niti približno nisva tako daleč. Veva edino, da mu/ji bo ime na T. Drugače pa se bova začela pogovarjat, ko bomo vedeli, kaj ima med nogicami. user posted image

4.6.2009 - Tjaš
12.2.2013 - Tinkara

(odgovor članu ava_sa)
Neposredna povezava do sporočila: 243
29.6.2012 9:26:34   
zvezdica.zaspanka
Živjo!
ava_sa, midve imava kar približno enak okus za imena, tud meni so ta stara slovenska imena top, amapak imamo kar tri od tvojih imen v ožjem sorodstvu user posted image , moja punčka pa je Nežauser posted image .
Drugače pa jst še nisem imela pregleda, se bom naročil v ponedeljek, so mi rekli naj takrat pokličem, izgleda, da ima moja ginekologinja dopust...tako da bomo drug teden malo več vedeli user posted image .
Lep dan punce!

(odgovor članu zaspančka)
Neposredna povezava do sporočila: 244
29.6.2012 10:10:52   
liba
Oj, pridno pišete, fajn, imam v službi kaj za prebrat ....
Mene pa utrujenost zdeluje, sploh dopoldne je kriza, bi kar spala...pa še slabo mi je, sicer bruham ne, sam slabost je pa stalno prisotna, da o bolečih joških ne zgubljam besed, ker me bolijo že sam če jih pogledam ... user posted image  Ampak saj je ok, to je pač nosečnost user posted image .
Tudi midva se malo pogovarjava o imenih, moj mož je take sorte kot tvoj, Tangerina, zna rčt ne, predlaga pa nič ne, no razen Kazimir, sam odpade!
Za fantka je obema všeč Vid, za punčko je pa več variant: Jasna, Marta, Irena in Ivana ... mudi se še ne, tko da se lahko še premisliva user posted image
Jst sm ugotovila, da je moja ginekologinja na dopustu, tako, da se ne morem še naročit na pregled, se bom lahko šele 10.julija, ko pride nazaj ...
Lepo se imejte!

(odgovor članu zvezdica.zaspanka)
Neposredna povezava do sporočila: 245
29.6.2012 10:41:30   
zmedena...
hej, hej, čvekiceuser posted image

Ooo, vidim, da ste že pri imenih user posted image .
No, midva sva imela zelo kmalu po tem ko sva se spoznala že izbrano ime za punčko, če bi jo seveda kdaj imela skupajuser posted image .
Ker je bil v prvo fantek sva imela mičkeno različne želje, ampak sva na koncu našla kompromis (po moji izbiri)user posted image .
Zato zdej pravi, da če bo fantek, da bo po njegovi izbiri, seveda pod pogojem, da se jst strinjamuser posted image .
Za punčko sva pa v teh letih prišla na izbor recimo 5-ih imen, med tem bomo pa kasneje izbirali, če bo potrebno.
Večji problem bo, če bo fantek, ker meni nič ne potegne ravno...

Drugače pa ne morem verjet kako me napihuje. Po moji oceni, naj bi bila glede na ZM nekje v 6 tednu, trebuh pa raste in raste, da hodim res v pajkicah ipd. okoli, ker me kavbojke in ostalo iz jeansa vse tiščiuser posted image .
Kar se hrane tiče, ne bi rekla, da več jem, mam pa vzpone in padce. Ali sem zelo lačna, ko pa se najem (pa ne pretiravam s hrano), me pa tako tišči, kot bi pojedla slona. Prov nikakor mi ne paše v želodcu user posted image . Slabosti so občasne in bolj blage, ni neke sile, je pa res, da jih nisem vajena, ker jih v prvo praktično nisem imela.

Lep dan vam želim...peteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek jeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu liba)
Neposredna povezava do sporočila: 246
29.6.2012 10:52:49   
Bubamaraa
jutrooooo..

evo mene v polnem zagonu v službi.. slabo mi je popizdet.... user posted image   sam kr guram počas...

Tangerina to so moški..zato pa jst tistih NE-jev sploh ne upoštevam.. nič jim ni všeč, da bi pa kak predlog dali pa tud ne.. user posted image   mi je pa pri tvojih imenih všeč: Chiara in Noel user posted image user posted image user posted image

Luti lepo, da si se javila po dolgem času...user posted image

Ava_Sa  supercaaaaaaa user posted image user posted image user posted image

Liba... pri tebi je je zelo všeč Ivana user posted image user posted image

Zmedena ne govor o slabosti pa o počutju, ki nastopi ko se najem.. groza... sam se tolažim, da enkrat mine....upam...user posted image

(odgovor članu zmedena...)
Neposredna povezava do sporočila: 247
29.6.2012 11:02:15   
zmedena...

jutrooooo..

evo mene v polnem zagonu v službi.. slabo mi je popizdet.... user posted image   sam kr guram počas...

Tangerina to so moški..zato pa jst tistih NE-jev sploh ne upoštevam.. nič jim ni všeč, da bi pa kak predlog dali pa tud ne.. user posted image   mi je pa pri tvojih imenih všeč: Chiara in Noel user posted image user posted image user posted image

Luti lepo, da si se javila po dolgem času...user posted image

Ava_Sa  supercaaaaaaa user posted image user posted image user posted image

Liba... pri tebi je je zelo všeč Ivana user posted image user posted image

Zmedena ne govor o slabosti pa o počutju, ki nastopi ko se najem.. groza... sam se tolažim, da enkrat mine....upam...user posted image

Ja, ravno obratno, kot nekatere k pravijo, da jim edino takrat ni slabo, ko jejo oz. so site. Meni je ravno takrat težje v želodcu, sam klinc, jest je pa tud trebauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 248
29.6.2012 12:19:46   
tjasa1
Oj!
Se vam pridruzujem.
Srecen datum bo 21.2.
Prvi ultrazvok imam 2.7., datum za prvi pregled pri ginekologu pa dobim sele po ultrazvoku.
Upam, da se druzimo 9 mesecev.
To je moja druga nosecnost

< Sporočilo je popravil tjasa1 -- 29.6.2012 12:22:17 >

(odgovor članu zmedena...)
Neposredna povezava do sporočila: 249
29.6.2012 12:35:39   
K_a_t_j_a
tjasa1 dobrodošla! user posted image

Jaz sem se včeraj naročila na NS, jo imam na rojstni dan mojega sina, 30.07. pri Levak-Hozjanovi v Velenju. Zdajle čakam, da še enkrat pokličem k osebno zdravnico, da vidim kakšni so rezultati za mojo ščitnico. Sem dala kri na pregled, ker mi lasje tako izpadajo. Res je da imam mastne lase, pa še prhljaj sem dobila. Groza... Me je kar strah.
Meni so predvsem všeč kratka imena. Doma imamo že Jana, naš angleček je Jure. Za fantka mi je všeč ime Vid in Urh, za punčko pa Eva, Evita, Ajda. Je še čas...

< Sporočilo je popravil K_a_t_j_a -- 29.6.2012 12:36:49 >

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu tjasa1)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?