|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2013
28.6.2012 9:50:32   
naja17
Še podpis: Anonimna 6 user posted image

user posted image Sem se mal zeznila... Mah sej ni važno... Tu sem user posted image

< Sporočilo je popravil naja17 -- 28.6.2012 10:05:08 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 201
28.6.2012 10:03:13   
jolly123
Jaz sem bila prvič pri Strahovi na nuhalni, zdaj grem pa kar v Kranj, ne mislim nič komplicirat.

samo ne vem kako so vas tako zgodaj naročili? Jaz imam rok 5.2. pa so mi dali nuhalno šele 26.7? Da ne bo že prepozno takrat?

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 202
28.6.2012 10:09:13   
JasJas
Jaz imam PDP 3.2. pa se sploh nisem še naročila user posted image Ja zračunaj si, NS se izvaja od 11.-14. tedna user posted image .

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 203
28.6.2012 10:17:09   
naja17
Tu si lahko točno izračunate v akterem tednu ste in kdaj naj bi vam odgovarjala NS. Jaz jo bom imela nekje sredi avgusta računam.

http://otrocarije.net/meniji/nosecnost/Nosecniski%20koledarcek,%20izracun%20poroda%20-%20pregnantcy%20calculator.html

(odgovor članu JasJas)
Neposredna povezava do sporočila: 204
28.6.2012 11:03:42   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Jaz sem bila prvič pri Strahovi na nuhalni, zdaj grem pa kar v Kranj, ne mislim nič komplicirat.

samo ne vem kako so vas tako zgodaj naročili? Jaz imam rok 5.2. pa so mi dali nuhalno šele 26.7? Da ne bo že prepozno takrat?

pol mava na isti dan rok..jst mam nuhalno 18.7.2012.. itak maš pa od 11-14 tedna... tko, da ni panike... meneje hotla dr.STrahova naročt30.7.2012.. sam kaj ko smo na morju takrat...

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 205
28.6.2012 11:04:47   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: naja17

user posted image Sem se mal zeznila... Mah sej ni važno... Tu sem user posted image

user posted image user posted image user posted image   ja tud najboljšim se nardi....

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 206
28.6.2012 11:06:33   
naja17

IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa

user posted image user posted image user posted image   ja tud najboljšim se nardi....

user posted image

Ma tkole so me že prvo nosečnost odkrili... Zdej me pa tko čaka ena trapasta situacija, bom morda clo povedala pred NS, al kaj jaz vem... Morda pa ne no, če me noben ne odkrije... Oh kje NS...

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 207
28.6.2012 11:37:12   
K_a_t_j_a
Vidim, da je tema zaživelauser posted image Super!
Jaz sem s pregleda in user posted image veselo bije, veliki smo 11,92mm in imam PDP prestavljen iz 7.2. na 11.2. Sem imela kar malo povišan pristisk, ker me je zdaj to nosečnost strah, zaradi prejšnje, ki se je končalo  tako žalostno.user posted image Res si želim samo zdravega otroka in sploh ni važno kaj je. Sam da je zdravje. Naslednji pregled imam šele 23.8., danes se naročim še pa na NS.

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 208
28.6.2012 11:46:22   
K_a_t_j_a
Dobrodošle vse nove! user posted image
Bubamaraa a veš, da sem se te spomnila, da sma se enkrat nekaj o morju pogovarjale na eni temi se mi zdi. Po imenu tvoje hčere sem se spomnila. user posted image

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 209
28.6.2012 12:08:23   
aniv
Da se še jaz javim. Tudi jaz bom dobila februarčka 2013 :user posted image Po mojem izračunu je PDP 9.2., bomo pa videli kaj bo rekla ginekologinja na pregledu 9.7. Se še bom načakala do takrat. Nosečnost poteka BP, sploh nimam občutka, da sem nosečka, ker mi nič ne manjka. Občasno mi je rahlo slabo, to pa je tudi vse. Čisto drugače je kot v prvi nosečnosti, ko me je res dajalo na kubik. Krči, slabosti, vrtoglavice in še bi lahko naštevala. Doma imam že eno majčico 2011.
Vidim, da se naročate že na nuhalno, jaz pa še pregleda nisem imela :/ se pa ne sekiram, ker nuhalno dela moja ginekologinja, ki me bo ziher nekje not vtaknila v svoj urnik.

Se bom potrudila, da se čim pogosteje javim, da se spoznamo, ker so moje izkušnje s takimi skupinami zelo pozitivne. Majčice 2011 smo zelo povezane med sabo, se srečujemo na kavicah ipd. in zelo bi bila vesela, da bi bilo tudi z nami tako :)

Punce lepo nosečnost vam želim user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 210
28.6.2012 12:29:53   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: aniv

Vidim, da se naročate že na nuhalno, jaz pa še pregleda nisem imela :/ se pa ne sekiram, ker nuhalno dela moja ginekologinja, ki me bo ziher nekje not vtaknila v svoj urnik.

Majčice 2011 smo zelo povezane med sabo, se srečujemo na kavicah ipd. in zelo bi bila vesela, da bi bilo tudi z nami tako :)

Mene je na nuhalno naročila kar po telefonu, čeprav imam šele čez 14 dni prvi pregled.

Tudi Marčevke 2011 smo ZELO povezane med seba in nekatere smo postale prave prijateljice. user posted image  in glede na to, da je skupinca kar dobro zaživela tudi jaz mislim, da se bomo imele tukaj prav super user posted image

Anonimna 007 user posted image

(odgovor članu aniv)
  Neposredna povezava do sporočila: 211
28.6.2012 12:31:56   
naja17

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: aniv

Majčice 2011 smo zelo povezane med sabo, se srečujemo na kavicah ipd. in zelo bi bila vesela, da bi bilo tudi z nami tako :)

Mene je na nuhalno naročila kar po telefonu, čeprav imam šele čez 14 dni prvi pregled.

Tudi Marčevke 2011 smo ZELO povezane med seba in nekatere smo postale prave prijateljice. user posted image  in glede na to, da je skupinca kar dobro zaživela tudi jaz mislim, da se bomo imele tukaj prav super user posted image

Anonimna 007 user posted image

Smo a ne user posted image , ampak njim bova pripravili presenečenjeeeee user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 212
28.6.2012 12:48:18   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_j_a

Dobrodošle vse nove! user posted image
Bubamaraa a veš, da sem se te spomnila, da sma se enkrat nekaj o morju pogovarjale na eni temi se mi zdi. Po imenu tvoje hčere sem se spomnila. user posted image

A dej? pismo pa sem pozabla.... sem res pozabljiva.....user posted image user posted image user posted image

joj punce sem se najdela... sm šla v McDonaldsa na solato, pomfi pa sladoled.... zdej bom pa počla.... sam kaj ko mi je tolk zadišalo to... user posted image

Aniv dobrodošlaaaa...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 213
28.6.2012 12:49:30   
Bubamaraa

Jaz sem s pregleda in user posted image veselo bije, veliki smo 11,92mm in imam PDP prestavljen iz 7.2. na 11.2. Sem imela kar malo povišan pristisk, ker me je zdaj to nosečnost strah, zaradi prejšnje, ki se je končalo  tako žalostno.user posted image Res si želim samo zdravega otroka in sploh ni važno kaj je. Sam da je zdravje. Naslednji pregled imam šele 23.8., danes se naročim še pa na NS.

čestike  za plodek.... ful lepoooo..in itak bo useeeeeee superrrrrr...ti samo optimistično naprejjjjjj....user posted image

punce a sm jst čudna ko mam že imena zbrana??? user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 214
28.6.2012 12:52:32   
K_a_t_j_a

čestike  za plodek.... ful lepoooo..in itak bo useeeeeee superrrrrr...ti samo optimistično naprejjjjjj....user posted image

punce a sm jst čudna ko mam že imena zbrana??? user posted image user posted image user posted image

Hvala!user posted image
Tudi jaz imam imena malo "nagledana". user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 215
28.6.2012 12:55:26   
naja17

Niti ne... Midva sva kmal po mojem porodu rekla, da če bo pa fant v drugo, bo pa... Sam pol sta kolega dala tak ime, tko da odpade... Mava pa že 2-2 imena in mislim, da ne bova nič naprej iskala... Men je to itak naj tema - imena user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 216
28.6.2012 12:55:28   
K_a_t_j_a
Tudi avgustovke 08 klepetamo že od leta 2007, ko smo bile še v pričakovanju. Sicer smo zdaj na ZS od lani in nas je malo manj, se tudi že med seboj poznamo in tudi raznorazna srečanja so že bila. Res so super punce!
In tudi z vami se že veselim klepetat!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 217
28.6.2012 13:06:12   
Bubamaraa
no fajn... sem si imena zbrala madona že tolk časa nazaj ko niti še nisva delala na otročku....user posted image user posted image user posted image

in je skrivnost kam se ve nagibate pri imenih?

Katja... ja tud jst se spomnem, ko smo ble Zasavčanke in smo ful se dobivale in je blo luštno.. pol pa sej veš.. prej ku slej..nekdo potegne kratko..in tle sm bla jst tista.. sam lej... po domače: mi je vseen user posted image

ko bomo malo bolj široke se lhk tud me dobimo na kakšnem čveku.... zberemo vmesno lokacijo in gremo babji čvek.....user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 218
28.6.2012 13:08:37   
naja17

in je skrivnost kam se ve nagibate pri imenih?

ko bomo malo bolj široke se lhk tud me dobimo na kakšnem čveku.... zberemo vmesno lokacijo in gremo babji čvek.....

Skrivnost bo ja, pač kero ime točno... Na splošno pa sva midva za ta moderna imena, ne preveč tuja...

Jst sem vedno za kakae take fore ja, sam dedec me bo mel poln kufer k bom spet naokrog skakljala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 219
28.6.2012 13:30:23   
naja17
Eh, ful je dolgo trajalo predno me je nekdo odkril....

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 220
28.6.2012 13:33:30   
amii
Jaz pa nimam pojma če bo fantek. Prvi pubec je dobil ime, ki je bilo sanjsko obema z možem, če pa bo še drugič dedc pa ??? Glede na to, da mi je šlogano da bo lulček, sem čist zgubljena. Že mesec dni iščem imena in mi čist nič ne potegne.
Meni pa niso všeč moderna imena, tudi tuja ne in je tolk težje. Ima kolegica za svojega sineka lepo ime, ampak ga ne bom ukradla. Jakob mu je ime. Meni ful lepo ime.

Dajte kakšne ideje glede imen za lulčke. Pogajte mi user posted image .

Če bo punčka bo Nina, tu sploh ni debate in tut možek se strinja.
Za punčke mi je lepo ime tudi Eva ali Ana.

Pa imamo svoj sonček

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 221
28.6.2012 13:39:17   
naja17

IZVIRNO SPOROČILO: amii

Jaz pa nimam pojma če bo fantek. Prvi pubec je dobil ime, ki je bilo sanjsko obema z možem, če pa bo še drugič dedc pa ??? Glede na to, da mi je šlogano da bo lulček, sem čist zgubljena. Že mesec dni iščem imena in mi čist nič ne potegne.
Meni pa niso všeč moderna imena, tudi tuja ne in je tolk težje. Ima kolegica za svojega sineka lepo ime, ampak ga ne bom ukradla. Jakob mu je ime. Meni ful lepo ime.

Dajte kakšne ideje glede imen za lulčke. Pogajte mi user posted image .

Če bo punčka bo Nina, tu sploh ni debate in tut možek se strinja.
Za punčke mi je lepo ime tudi Eva ali Ana.

Jakob
Filip
Lovro
David
Timotej
Luka
Jaka
Jure
Svit
Jon(atan)

(odgovor članu amii)
Neposredna povezava do sporočila: 222
28.6.2012 13:44:39   
amii
Eno od teh imen že imamo za 1. sineka user posted image
Jon, ki mi je fantastično ime, pa je tako ime našemu psičku user posted image
Jakob je sinček od kolegice - meni osebno favorite ime
Luka mojemu možu ni všeč
Jure je moj bratranec
Lovro je kolega, na katerega imam slabe spomine
Filip - ne vem zakaj, ampak mi pred očmi skače kobilica (Čebelica Maja user posted image )
Svit je ime za medicinsko preiskavo pri moških za preprečevanje raka na prostati user posted image

Mi je pa Jaka všeč. Hmmmmm...... Zanimivo user posted image

PS - verjetno strašno težko ugotoviti kako je ime mojemu 1. sinčku a ne user posted image

Pa imamo svoj sonček

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 223
28.6.2012 13:45:44   
amii
Hvala Naja17

Pa imamo svoj sonček

(odgovor članu amii)
Neposredna povezava do sporočila: 224
28.6.2012 13:46:04   
naja17

IZVIRNO SPOROČILO: amii

Eno od teh imen že imamo za 1. sineka user posted image
Jon, ki mi je fantastično ime, pa je tako ime našemu psičku user posted image
Jakob je sinček od kolegice - meni osebno favorite ime
Luka mojemu možu ni všeč
Jure je moj bratranec
Lovro je kolega, na katerega imam slabe spomine
Filip - ne vem zakaj, ampak mi pred očmi skače kobilica (Čebelica Maja user posted image )
Svit je ime za medicinsko preiskavo pri moških za preprečevanje raka na prostati user posted image

Mi je pa Jaka všeč. Hmmmmm...... Zanimivo user posted image

PS - verjetno strašno težko ugotoviti kako je ime mojemu 1. sinčku a ne user posted image

user posted image Lepo ime... Zakaj ne Filip? Sej una kobilica je bila simpatična ;)

(odgovor članu amii)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?