|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 7. del
21.6.2012 17:31:32   
petarda
Paštetka ti si CARICA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Fuuuuul lepa in domiselna torta!

Norimo pa tudi mi....še danes in jutri....pol pa en teden fraj user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
21.6.2012 19:44:07   
Paštetka
Pri nas smo pa končali s šolo. Juhuhu.... Torbe so prinesli danes domov, jutri pa imajo samo zaključek s podelitvijo spričeval, raznih priznanj...
Danes sem kupila tudi knjige za drugi razred, jutri samo še potrebščine in smo FRAAAAAJ!!!!!
Deca počitnice, mama pa dopust do septembrauser posted image user posted image . Jao, komaj čakam, tak sem kot malo dete user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
21.6.2012 20:07:21   
NinaŠ

Deca počitnice, mama pa dopust do septembrauser posted image user posted image . Jao, komaj čakam, tak sem kot malo dete user posted image

oooooooooooo jaz bi bila tud malo dete, ko bi imela dopust do septembra user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
21.6.2012 22:12:48   
petarda
Jaz bi za kaj takega morala še enkrat na porodniško user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
22.6.2012 6:52:50   
*bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Jaz bi za kaj takega morala še enkrat na porodniško user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dobro jutro user posted image

user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
22.6.2012 6:55:57   
*bubi*
No, pri nas ni tako lepo kot pri paštetki, pa se vseeno nimam kaj pritoževat.

Bubi ima danes še proslavo, tako da imajo 4 ure vse skupaj, potem pa imajo (še en) zaključni piknik oz. druženje.

Drug teden ga bom vozila na eno kombinacijo delavnic, športa in plavalnega tečaja, jaz itak še delam, bubika pa bo še 14 dni v vrtcu.

Se pa začne Festival Lent, tako da bo pestro naslednje 3 tedne v Mariboru user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
22.6.2012 8:36:39   
Paštetka

ja in? user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
22.6.2012 8:38:02   
Paštetka

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

No, pri nas ni tako lepo kot pri paštetki, pa se vseeno nimam kaj pritoževat.

Bubi ima danes še proslavo, tako da imajo 4 ure vse skupaj, potem pa imajo (še en) zaključni piknik oz. druženje.

Drug teden ga bom vozila na eno kombinacijo delavnic, športa in plavalnega tečaja, jaz itak še delam, bubika pa bo še 14 dni v vrtcu.

Se pa začne Festival Lent, tako da bo pestro naslednje 3 tedne v Mariboru user posted image

M user posted image bo še teden dni v vrtcu, ker ima Muser posted image en kamp. POtem pa smo fraj in se bom hodila z njima malo kopat v letno kopališče.

A bo kateri dan kaj zanimivega oz. kakšen ddober koncert?

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
22.6.2012 19:12:50   
*bubi*
user posted image user posted image user posted image user posted image za zaključek prvega razreda user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
22.6.2012 20:06:57   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

user posted image user posted image user posted image user posted image za zaključek prvega razreda user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In? Kako so vam všeč spričevala? Men niti ne user posted image  Preveč vsega user posted image .... Mi je bilo bolj všeč od ena do pet user posted image . Zdaj pa vse kar zna, nič kar ne.... edino pri telovadbi...tu je še na nekaterih področjih (lovljenje in podajanje žoge, tek čez ovire) nekoliko manj spreten.

Je pa dobil še medaljo za zlatega sončka,  priznanje za bralno značko, eko bralno značko, cici veselo šolo, vegovo priznanje (za uspeh, samo nič ne piše kakšen? user posted image )....in pohvalo...za prizadevno delo pri pouku in vzorno ter spoštljivo vedenje do sošolcev in delavcev šole user posted image  (so dobili samo trije v razredu user posted image )

Ponosna mami user posted image

Zdaj pa dopuuuuuuuuuuuuuuuuuuuust.....še pakiranje, jutri pa že skočimo v morje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
22.6.2012 20:12:17   
NinaŠ
Evo, moj Anže je najbolj srečen, ker se je znebil nošenja rutke user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
22.6.2012 20:13:48   
NinaŠ

Mi je bilo bolj všeč od ena do pet

meni tudi user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
22.6.2012 20:14:25   
NinaŠ

Zdaj pa dopuuuuuuuuuuuuuuuuuuuust.....še pakiranje, jutri pa že skočimo v morje

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
...mi pa v hribe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil NinaŠ -- 22.6.2012 20:15:04 >

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
22.6.2012 22:03:29   
*bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Mi je bilo bolj všeč od ena do pet

meni tudi user posted image

Mi smo dobili možnost vpogleda v ocene A, B in C... ampak mi ni zneslo prit do razredničarke ta teden user posted image eh, saj ni važno user posted image

Bubi je želel, da mu celo spričevalo na glas preberem. In komentar? Nisem vedel, da toliko vsega znam, samo eno napako imam - grdo pišem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
22.6.2012 22:05:21   
*bubi*

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
...mi pa v hribe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uživajte obojni user posted image user posted image user posted image

Mi bomo pa še kar malo delovni.

Paštetka, program za Lent si lahko na netu pogledaš, itak da je veeeeliko vsega zanimivega. Mi bomo pač bolj otroški lent obiskovali, ker zvečer nimam varstva. Pa skupaj bomo šli malo ob Dravi na sprehod, je tudi lušno.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
23.6.2012 9:03:29   
petarda

< Sporočilo je popravil Admin -- 22.11.2012 12:27:00 >

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
23.6.2012 9:06:51   
petarda

Uživajte....jaz si tudi želim kakšen dopust preživeti v hribih....mogoče naslenje leto user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
23.6.2012 9:08:14   
petarda

Evo, moj Anže je najbolj srečen, ker se je znebil nošenja rutke user posted image

Našega nič ne moti, ker jo nosi samo, ko gredo kam s šolo.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
23.6.2012 9:09:52   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

ja in? user posted image

Zrola se mi user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
25.6.2012 6:25:24   
*bubi*
Lep praznični dan vam želim user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
26.6.2012 6:25:10   
NinaŠ
Dobro jutro user posted image user posted image user posted image

...pa spet na šiht user posted image user posted image ... podaljšan vikend razmeroma športno naporen, mišice rastejo user posted image user posted image user posted image Danes bosta otroka prvič celo dopoldne sama doma, me prav zanima kako se bo izteklo user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
26.6.2012 11:36:01   
morka
Pozdravljene!

Se opravičujem, da takole vpadam v vašo sredino.

Sem mamica triletnice, katere najljubša pravljica je Miškolin. Poslušala jo je na prazgodovinski kaseti iz moje mladosti, ki se je pred meseci končno vdala in sedaj Miškolina več ni! Vse od takrat se ga trudim dobiti na CD-ju, a brez uspeha.

Danes pa sem zasledila na vašem forumu, da ima Miškolina na CD-ju *bubi*! *bubi*, prosim te lepo, bi se dalo dobiti to neprecenljivost? Na listi, kjer naštevaš pravljice na treh CD-jih sta kar dve, ki ju nikakor ne najdem v digitalni obliki (poleg Miškolina še Sovica oka). Plačam vse stroške in še kaj zraven, če si toliko prijazna in deliš to zadevo z mano. Tamali bi se pa tako zrolalo od veselja! user posted image

Dodajam svoj mail, če ti je morda komunikacija tako lažja: niveslaul@gmail.com.

Vnaprej milijonkrat hvala!!!

Pozdravčke v poletje!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
26.6.2012 19:41:00   
*bubi*
user posted image

(odgovor članu morka)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
27.6.2012 6:54:49   
NinaŠ
Dobro jutro user posted image user posted image user posted image
Lep sončen dan vam želim user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
27.6.2012 20:25:48   
ada2
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  (to so solze jeze, da ne bo pomote, ker žalostna nisem prav nič)user posted image user posted image user posted image  
in potem je sledil en sprehod čez park z zvesto kosmatinko....

in:

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.