|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 7. del
13.6.2012 9:44:57   
*bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

NAjprej gimnastika, predvčeraj šola, danes vrtec in fuzbal.... sploh ne folgam več slediti user posted image

ja, podobno pri nas. Pa še nekaj rojstnih dnevov se je pridružilo, tako da samo letamo user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
13.6.2012 14:01:26   
NinaŠ

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

NAjprej gimnastika, predvčeraj šola, danes vrtec in fuzbal.... sploh ne folgam več slediti user posted image

ja, podobno pri nas. Pa še nekaj rojstnih dnevov se je pridružilo, tako da samo letamo user posted image user posted image user posted image

podpis user posted image

za bubija in bubiko pa user posted image user posted image user posted image tko se dela user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
13.6.2012 16:27:06   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

podpis user posted image

za bubija in bubiko pa user posted image user posted image user posted image tko se dela user posted image

Še moj podpis.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A bubi bo pa že kar salte delal? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
13.6.2012 21:01:35   
NinaŠ
Čer!
Evo, Tina se je zeloooo zadovoljna user posted image user posted image in še bolj prehlajena kot je šla user posted image vrnila s tabora user posted image . Vreme jim je sicer malo okrnilo načrte (niso imeli tabornega ognja, plezali so na umetni steni in ne naravni, pohod s svetilkami je bil po domu in ne gozdu user posted image ), vendar so predvideme izlete vseeno prehodili (no enega so malo skrajšali) - pač s palerinami user posted image .

...zdaj pa začnemo s pripravami za pohod na Triglav, ki bo 7. in 8. julija, samo držite pesti user posted image user posted image user posted image , da vreme in ZDRAVJE user posted image zdržita user posted image user posted image Priprave so delno organizirane tudi s strani planinskega krožka, tako da družba vedno bo user posted image , le jaz bom morala kako individualno turo še narest, saj mislim da od vseh najbolj meni šepa kondicija user posted image

Anžetov razred je danes priprail predstavo ob zaključku šolskega leta - itak pohvalno user posted image , no sem pa zvedela tudi, da bo pouka letos le še bolj malo, praktično le še jutri in pojutrišnjem, potem imajo pa še en športni dan en dan za zaključni izlet, eno žurko ki jo pripravi 8. razred in user posted image , hm pomoje še nekaj user posted image

Ajdi punce, dobro spite, jutri je nov naporen dan, upam, da bo vsaj vreme lepše user posted image . Nočko!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
14.6.2012 8:58:25   
*bubi*
Dobro jutro user posted image

user posted image user posted image user posted image

Evo, Nina, da bo zdržalo do Triglava user posted image user posted image user posted image user posted image

Bubi je imel včeraj zaključek, prav lušno so naredili predstavitev prvega leta user posted image Danes so se že odpravili na zaključni izlet, drug teden pa ne vem, kaj bodo sploh delali. Podelitev spričeval je naslednji petek, vpogled v ocene pa že od ponedeljka naprej.
Dobili smo tudi ponudbe za potrebščine in bubi zdaj mrzlično išče, kje imajo lepše zvezke z živalmi. Rabil pa bo itak samo enega user posted image . Za likovni pribor je učiteljica povedala, kaj je treba dejansko nabaviti, vse ostalo pa bo kar v šoli zadržala in prenesla v 2. razred. In zabičala, da ne bi kdo kupoval kakih čopičev, vodenih barvic, plastelina,... Pa zvezke lahko tudi kar stare naprej uporabljajo.

Pa še eno vprašanje: Stabilo ima svinčnike na debele mine, oblika kot nalivno pero. Ima kateri novembrček to? Mislite, da je to fajn za pisat, pa še šilit ni treba?
TOLE ta je 3mm, imajo še 1,4mm.
Če ne bi bil bubi tako raztresen in puščal stvari vsepovsod naokoli, bi mu kupila.

< Sporočilo je popravil *bubi* -- 14.6.2012 8:59:49 >

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
14.6.2012 12:09:15   
Paštetka
Pa še eno vprašanje: Stabilo ima svinčnike na debele mine, oblika kot nalivno pero. Ima kateri novembrček to? Mislite, da je to fajn za pisat, pa še šilit ni treba?

mi nimamo. Sem pa bila v ponedeljek na sestanku in mi je učiteljica rekla, da naj mojemu kupim B svinčnik, ker piše "grdo" oz. črte pri črkah niso čiste ampak tresoče user posted image sicer ga je pohvalila, da piše brez napak, ampak, da mu je vseeno kakšna je pisava user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
14.6.2012 12:11:28   
Paštetka
...zdaj pa začnemo s pripravami za pohod na Triglav, ki bo 7. in 8. julija, samo držite pesti , da vreme in ZDRAVJE zdržita

uauuuu.... user posted image user posted image

jaz sem bila v petem razredu na Triglavu, popolnoma izčrpana, tako, da sem bruhala user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
14.6.2012 14:33:24   
NinaŠ

Če ne bi bil bubi tako raztresen in puščal stvari vsepovsod naokoli, bi mu kupila.

user posted image sploh ne vem da obstaja user posted image ...itak se pa doma valja tooooliko svinčnikov, da naj kar najprej te porabita user posted image

< Sporočilo je popravil NinaŠ -- 14.6.2012 14:34:14 >

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
14.6.2012 14:35:55   
NinaŠ

...zdaj pa začnemo s pripravami za pohod na Triglav, ki bo 7. in 8. julija, samo držite pesti , da vreme in ZDRAVJE zdržita

uauuuu.... user posted image user posted image

jaz sem bila v petem razredu na Triglavu, popolnoma izčrpana, tako, da sem bruhala user posted image

o boga user posted image jaz nekako računam,da sta moja2 že sedaj toliko pripravljena, da do tega ne bi prišlo user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
14.6.2012 21:17:47   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Petardito ga ima...je bilo skoraj nujno ga nabavit, so ga fuuuul priporočale učiteljice na začetku... Je pa tele mince malce težje ošilit....piše se pa v redu ja... user posted image

Nina....dobri ste!user posted image
user posted image sploh ne vem da obstaja user posted image ...itak se pa doma valja tooooliko svinčnikov, da naj kar najprej te porabita user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
15.6.2012 5:45:52   
NinaŠ
Dobro jutro user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
15.6.2012 8:09:55   
*bubi*
Dobro jutro user posted image user posted image user posted image user posted image

petarda, kateri svinčnik pa ima - 1,4 mm mina ali 3 mm mina? Bo verjetno bubi kar pri navadnih svinčnikih ostal.

< Sporočilo je popravil *bubi* -- 15.6.2012 8:10:17 >

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
15.6.2012 15:58:50   
petarda
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image

Bubi mislim, da je trimilimetrska....user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
15.6.2012 20:33:08   
*bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image

iiiiiiiiiiiii, uživajte! user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
17.6.2012 21:26:59   
petarda
user posted image user posted image user posted image

Lepo spite drage moje.....

Jutri pa en močen kafe za nov delovni teden user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
18.6.2012 16:03:42   
*bubi*
Ena kavica za vroč popoldan:

user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
18.6.2012 21:19:54   
petarda
Hvala Bubi...škoda, ker nisi moja soseda user posted image

Evo jaz pa zdaj postrežem s tem....

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
18.6.2012 21:56:55   
Paštetka
Ufff. Petarda, zdaj bi pa res pasalo. Nisem vam omenila, da že mesec dni hodim tečt s sosedo. Ravno sem nazaj in piva se mi je prav zaluštala. user posted image
Danes sem bila pridna. Spekla sem dvonadstropno torto. user posted image
Začela sem pa tudi danes s fizioterapijo.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
19.6.2012 16:20:49   
petarda
Paštetka pridna si! user posted image

Bubi....ti ne morem povedat kako sem vesela, da si se v ponedeljek javila s tisto kavico... user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
19.6.2012 18:57:43   
*bubi*

Bubi....ti ne morem povedat kako sem vesela, da si se v ponedeljek javila s tisto kavico... user posted image

user posted image

user posted image nazaj user posted image

Jaz bi bila še bolj vesela, če bi ti jo lahko postregla user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
19.6.2012 19:26:45   
petarda

user posted image  

Eh...naletela na črno kroniko na vašem koncu...user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
19.6.2012 20:37:39   
*bubi*

Eh...naletela na črno kroniko na vašem koncu...user posted image

jao user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
20.6.2012 9:17:44   
Paštetka
evo moje torte za naše prvošolče:

http://album.ringaraja.net/index.php?page=album1&ID=17350

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
21.6.2012 6:27:43   
NinaŠ
Dobro jutro user posted image user posted image user posted image

Waw Paštetka, si se potrudila user posted image user posted image user posted image

Mi zaposleni do zadnje minutke.... šola oz. športni dnevi in zaključni izleti user posted image , popoldne treningi - hribi, plezanje, smučarski,... danes popoldne imamo še s pručki zaključek, tako da gredo jutri v šolo le še po spričevala user posted image Vikend ne bo nič maj dejaven user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
21.6.2012 11:57:35   
Paštetka

Mi zaposleni do zadnje minutke.... šola oz. športni dnevi in zaključni izleti , popoldne treningi - hribi, plezanje, smučarski,... danes popoldne imamo še s pručki zaključek, tako da gredo jutri v šolo le še po spričevala Vikend ne bo nič maj dejaven

PRI NAS SE JE PA VSE ZAKLJUČILO. DRUG TEDEN IMA EDINO SINE KAMP NOGOMETA IN TO JE TO. POTEM PA UŽIVANJEEEEE!!!

ups črke. ne ljubi se mi popravljati user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.