loremi
|
Pozdrav vsem skupaj po dolgem času! ČESTITKE iz srca vsem. ki ste postale mamice! Želim vam ogromno carjtanja, nepozabnih trenutkov, zdravja, sreče, zadovoljstva! Vsem novim nosečkam pa vso srečo in naj ta sreča traja! Nisem ravno na tekočem in se bojim, da če napišem poimensko, bi lahko katero nenamerno izpustila, tako da dobre želje veljajo za vse! O Tanja, tebe pa tudi že dolgo nisem videla tu gor. Verjamem, da ti malčica pobere ves prosti čas in sej je prav tako, sedaj moraš uživat :). Pri meni pa mineva pol leta, odkar sem sama, namreč šla sem stran od mojega. Je hudo, je težko, sedaj me obdajajo dvomi, ali sem naredila prav, sem se odločila prav, ali ne, spominjam se dobrih trenutkov, najinih angelčkov in le to je v ospredju. Kako človek hitro pozabi tisto, kar ga je motilo in ne vem, kaj bo naprej, enostavno ne vem. Želim si drugačno življenje, čustvenejšega človeka ob sebi, ampak se bojim, da sanjam v oblakih in bom padla na trda realna tla kot skala. S tem sem nekako tudi ob možnosti še kdaj poizkusit ivf in pot do pluska, ne vem. Ampak nisem zdržala več. Ne vem, a sem reva, nevzdržljivka, občutljivka, ali sem naredial prav. Menda nikoli ne bom vedela, čeprav sem takrat čutila da moram to naredit. Se orpavičujem, ker sedaj s tem na to temo mečem negativo, ker je tema sedaj tako polna samih lepih novičk in doživetij, ampak sem si rekla enkrat moram to povedat tudi tu. Sem želela že prej, pa so bili prazniki, pa je bilo to in ono in nisem, sedaj pa sem se odločila, da povem. Srečno vsem! Kljub trenutno neprijetnem vremenu vam želim, da bi dneve preživljale čimlepše. In se še javim, sem začela spet malo pogosteje prihajat na ta forum. Lep pozdrav!