Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 31.7.2012 13:29:26
|
|
|
|
Pija76
|
Lubeničožer ostal od mrtvih, ampak sam da tole napišem ARNEJA!!! Vesela k radio za tebe! Srečno ti (vam) želim in da čimprej stisneš zakladek k sebi. Zarči ti še tukaj zaželim vse the best!! Punce moje lepo vas pozdravljam!!!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 28.8.2012 16:51:48
|
|
|
|
pikovit
|
Ej konzerve pa kje ste kaj?Evo mene,pri nas nič novega :(
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 29.8.2012 9:23:28
|
|
|
|
hedviga
|
Tukile strašimo pri nas tudi nič novega, otroc nagajivi in zlati, kot ponavadi
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 30.8.2012 14:48:44
|
|
|
|
loremi
|
Tudi jaz še tu, s fantom sva še narazen, čeprav on nekaj omenja kaj če bi začela nazaj skupaj, verjetno precej tudi zato, da mu ni treba izplačat me. Loremi je poleti zgubila službo, dobila odpoved, tako da tudi pogodba za nedločen čas človeku ne da dosti "nedotakljivosti" ob krizi in odpovedih. Prišlo je do krize, direktorica ni videla izhoda drugega kot da začne z odpuščanjem zaposlenih . Septembra začnem delat v drugem podjetju, to delo je bilo čisto po sreči dobljeno, za določen čas pol leta, poskusna doba 3 mesece. Plača nikakršna, ampak si mislim v teh časih je to vsaj služba. Bila sem pa celo na morju, s prijatelji. To je bil lep trenutek poletja. Leta laufajo mimo, otročkov verjetno ne bo. Vaginalna vnetja mi še vedno "pijejo kri", če se tako izrazim, ne neha se. Upam pa za ostale, da ste ok, da vam vsem uspe , tiste ki ste mamice pa da vsakodnevno uživate v tem poslanstvu . Pikovit, dolgo te že nisem brala, kako si, kako tvoje zdravje? Vsem pozdravčke!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 5.9.2012 23:16:08
|
|
|
|
mausikaa
|
evo mene tudi še tukaj, pri nas je vsak dan nekaj novega (no malo pretiravam seveda) mali škratek je krasen, vsak dan posebaj sem hvaležna onemu zgoraj da smo ga lahko dobili...jutri bo eno leto od pluska, kar ne morem verjeti da gre čas tako hitro...pritisk me še vedno je.e ampak tudi to bo enkrat boljše ;-)
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 12.9.2012 14:43:04
|
|
|
|
neodkrita
|
oj babe žabe, sedaj me pa res že doooooolgo ni bilo tukaj, ne bom bič naštevala poimensko. Vidim, da se je veliko zgodilo od takrat, ko sem bila nazadnje tukaj hehehehe in prav je tako. Jaz sem dobro (kaj čemo jamrat)....pridem še kaj pogledat
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 17.9.2012 8:55:05
|
|
|
|
pikovit
|
Loremi jaz sem OK,zdravje za enkrat tudi OK.Okol zdravnikov raje ne hodim,ker če ne si itak bolan ;)Tako da načeloma sem zdrava :)
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 12.10.2012 23:21:47
|
|
|
|
kajsica
|
No kozervice moje! Po dolgem času pridem mal pogledat pa vidim da ni nobenih aktivnosti tukaj.... Lepo uživajte, lepe sončke želim vsem ki jih čakate in tistim ki si jih želite. lp
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 18.10.2012 9:16:32
|
|
|
|
pikovit
|
Heej punce pa kje ste vse?
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 18.10.2012 9:51:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro! Eno vprašanje bi imela in upam, da bo mi katera vedela odgovoriti, ker ne vem ali že lahko se izjočem ali imam še kaj upanja. Imam prijateljice, ki so delale 8. dan po transferju (imele so ga na peti dan) test nosečnosti Clear Blue, pa jim je že pokazal vsaj rahlo črtico. Zato sem tudi jaz šla delat danes test, pa je pokazal debel minus. Ne duha ne sluha o rahli črtici. Ali je sploh mogoče, da še pokaže plus? Izcedka nimam nobenega. Še... Upam, da tako tudi ostane. Prosim, pomagajte mi s svojimi izkušnjami. Kdaj naj ponovim test tako, da bi rezultat že bil realen in da si ne moreš več delati utvar KAJ PA ČE... hvala.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 18.10.2012 13:04:46
|
|
|
|
pikovit
|
Anonimna,sicer ne vem na kateri dan so tebi vztavili in kakšne kvalitete je,torej ali je morula ali blastocista.Pa tudi če je blastocista,vprašanje kakšna je ali je tik pred razpokom.Skratka miljon in ena stvar,ki vpliva.Vgnezditev naj bi bila v parih dneh,kar pomeni dan,do dva. In še na tvoje vprašanje odgovor,načeloma se že pokaže na 8 dan ali je ali ni.Meni je pokazalo že na 6 dan.Ni pa vedno nujno. Tako mislim,da ti nisem nič kaj dosti pomagala Vem bedno ampak smo vse na tem,ko upamo in upamo in še vedno upamo na 12,13 dan. Enkrat bo
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 19.10.2012 7:52:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Anonimna,sicer ne vem na kateri dan so tebi vztavili in kakšne kvalitete je,torej ali je morula ali blastocista.Pa tudi če je blastocista,vprašanje kakšna je ali je tik pred razpokom.Skratka miljon in ena stvar,ki vpliva.Vgnezditev naj bi bila v parih dneh,kar pomeni dan,do dva. In še na tvoje vprašanje odgovor,načeloma se že pokaže na 8 dan ali je ali ni.Meni je pokazalo že na 6 dan.Ni pa vedno nujno. Tako mislim,da ti nisem nič kaj dosti pomagala Vem bedno ampak smo vse na tem,ko upamo in upamo in še vedno upamo na 12,13 dan. Enkrat bo Rekli so mi, da je zarodek zelo lep, da je blatocista. Vstavili so mi peti dan po punkciij. Prva dva dni me je nekaj špikalo po maternici, potem pa nič več. Vsake toliko časa na kratko občutim bolečino v križu in pa vsake toliko časa me bolijo tudi prsi - to pa sem slišala, da je lahko tudi od hormonskih injekcij. Izcedkov še ni bilo, upam da jih ne bo. Me pa zadnja dva dni malo jajčniki opominjajo, da bo menstruacija. Zdaj če sem te prav razumela, še vedno obstaja upanje, da pa še lahko pokaže črtico. Test sem delala na osmi dan, jutri je deseti dan in se še odločujem ali ga naj jutri naredim ali še počakam, da bo rezultat resničen. Kaj praviš? In res ti hvala za odgovore.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 29.10.2012 22:04:01
|
|
|
|
mausikaa
|
ojla konzervice moje, evo da se malček javim po dolgem času...pri nas je vse po starem, mali škratek raste kot gobe po dežju, uživam v vsakem trenutku z njim, nekako mi še vedno ni jasno da je to malo bitjece res naše ma ne znam opisati občutkov...zdaj počasi pričenjava z spoznavanjem okusov, špinača mu je všeč, pa krompirček tudi, bučke tudi, korenček se mi zdi, da mu malček nagaja, rižek mu tekne samo v obliki kosmičev, skuhanega pa ne mara - je prav hecen ko ga lepo porine iz ust - falotek mali... moj pritisk še vedno bluzi - ampak se ne dam, sem prišla iz treh tablek na dan na brez , se pa pazim pri soli - se človek kar nekako navadi na neslano hrano, okolica pa bolj težko - moji se nikakor ne morejo navaditi, da morajo jedi dosoliti, vedno znova ponavljam, da oni lahko dosolijo, jaz pa ne morem odsoliti... pa še eno vprašanje, tiste ki ste rodile - po kolko časa ste dobile ? no toliko zaenkrat... objemek za vse konzervice, btw. lepo bi se bilo kaj videti...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 5.11.2012 12:37:41
|
|
|
|
BarbiG
|
Pozdravček po maratonskem času tudi od mene. Me je kar sram, ko se nisem že toliko časa oglasila. Ampak mi j e dan ful prekratek. Se mi zdi, da tud 30ur za en dan dostkrat ne bi bilo dosti. Otroci pravi sončki nagajivi, cukrčki. Še danes pa ne morem čisto dojet, da sem imela tako srečo v teh postopkih. Arneja in Zarja, vama pa iskreno od srca čestitam, čeprav pozno, ampak saj pravijo, da bolje pozno kot nikoli. Pozdravčke pa seveda tudi Gigi, Pikovitki, Hermy, Lučki, Tanji Roži, Mišiki, Miklarom, Loremi... Pa seveda tudi vsem ostalim, ki jih poimensko nisem omenila. Uf, me spomin daje, sem se zdele prav namučila, da sem se spomnila vseh imen.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 8.11.2012 16:49:03
|
|
|
|
hedviga
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG Pozdravček po maratonskem času tudi od mene. Me je kar sram, ko se nisem že toliko časa oglasila. Ampak mi j e dan ful prekratek. Se mi zdi, da tud 30ur za en dan dostkrat ne bi bilo dosti. Otroci pravi sončki nagajivi, cukrčki. Še danes pa ne morem čisto dojet, da sem imela tako srečo v teh postopkih. Arneja in Zarja, vama pa iskreno od srca čestitam, čeprav pozno, ampak saj pravijo, da bolje pozno kot nikoli. Pozdravčke pa seveda tudi Gigi, Pikovitki, Hermy, Lučki, Tanji Roži, Mišiki, Miklarom, Loremi... Pa seveda tudi vsem ostalim, ki jih poimensko nisem omenila. Uf, me spomin daje, sem se zdele prav namučila, da sem se spomnila vseh imen. To je zato, ker si premalo tukile gor
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 9.11.2012 13:29:35
|
|
|
|
mismis
|
Še jaz se javim po dolgem času, mam slučajno malo zatišja v službi. Takole mi rastemo, v torek bomo dopolnili že 17. mesecev, hodimo v privat varstvo, smo več ali manj pridni. Poletje smo uživali na morju , komaj čakam da bomo spet. Naši dve pupi sta vizuelno in karakterno čisto različni, medtem ko ima Zarja rada knjigice, kocke, vstavljanje oblik, tamal drobižek nima nobenega miru, vedno ima neke mravlje v pleničkah in samo gleda kaj bo ušpičila. Drugače pa nam je res luštno. Čestitke vsem našim nosečkam... Arneja in ostale pozdravčke vsem pa ps.. naša Zarja je v ponedeljek rodila svoj dolgo pričakovani parček
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 9.11.2012 14:20:02
|
|
|
|
hedviga
|
Wohoooooo a že rodila?!? To je šlo pa ekspresno! A je kej prej rodila, teže, mere, ...sej veš vse je treba povedat!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 9.11.2012 18:03:43
|
|
|
|
lučka 25
|
Zarja, res iskrene čestitke. joj, kako sem vesela. To mi je prav polepšalo dan
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 10.11.2012 13:40:01
|
|
|
|
Bety11
|
uauuu... tudi mene ni bilo eno celo večnost na tem forumi....nekateri so zvesti in tolažijo druge....jaz sem se pa zaposlila z gradnjo in sem na vas pozabila.....Lepo je brati, kako je večini že uspelo in da drugim manjka samo še malo do sanj.....Želim vama kratko pot do cilja.....in veste, z vami mi je bilo še najlepše kramljanje...imam kar en nostalgičen somin na tiste čase, ki so bili nepozabni.....cmoooka vsaki posebej
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 19.11.2012 9:14:07
|
|
|
|
BarbiG
|
Zarja, . Uživaj v svoji sreči. Mene tudi zanima tako kot Hedvigo ali je bilo kaj prekmalu, predvsem pa me zanima, ali so v redu.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 24.11.2012 21:32:38
|
|
|
|
miklarom
|
Zarja - čestitke tudi od mene tole pa je pa hitro minalo lepo cartanje vam želim vsem starim borkam pa lepo da se malo še javite in pozdravčke vsem nazaj. mi smo pa že dobili po neuspešnem pingvinčku v mesecu oktobro pošto za ponovni postopek in v četrtek že gremo po list in začnemo v začetku decembra
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 26.11.2012 22:14:09
|
|
|
|
mausikaa
|
o Miklica sem full vesela, da gresta tako hitro ponovno v postopek, že zdaj držim pestke...Mariborčani so zakon no vsaj kolikor sem imela opraviti z njimi...ni primerjave z enim dotičnim gospodom v LJ pa še eno vprašanje: a ima katera mogoče kakšno dipozicijo magistreske naloge pri roki? bi bila zelo hvaležna..
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 29.11.2012 19:03:42
|
|
|
|
miklarom
|
evo mene danes imela razgovor za postopek in začnemo konec decembra s tabletkami femoden in konec januarja z gonalom punkcija pa je potem predvidena po 12.2.2013 , tako da še malo in štart
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 24.12.2012 21:00:58
|
|
|
|
Fidolina
|
Lubike, mislim na vas in želim vam zdravja in sreče in....vse kar si tudi same želite
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 27.1.2013 20:07:52
|
|
|
|
mausikaa
|
dober večer drage moje... kako čas beži...naš mali raste kot konoplja...uživamo 300/uro, dan ima premalo uric z nas... kako ste kaj ve, kaj novega? Miklica kako si ti?
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?