Manty
|
Pozdravljene julijke. Tako, pa sem se še jaz vpisala. Moja prva nosečnost, štejem 25 let, pdp imam 15.7., nosim . Jutri stopim v 35t, tako da bom tudi začela piti malinov čaj (škoditi ne more). Mg še vedno dodajam (Radenska, Magnesol), ker ti mečni krči ponoči so , zatekanje je prisotno, včasih bolj, včasih manj, sploh desno stopalo in gleženj, ki ju nikakor ne prepoznam več . Navadila sem se lulanja, hormončkov, da mi vse pada iz rok , vroče mi je konstantno, prav tako je pozabljivost na najvišjem možnem vrhuncu, pa se zelo trudim. Spanec se je izbolšal, grem z veseljem, kar mi je 2 tedna nazaj bila muka, ker nikakor nisem našla položaja, plus da me je mučila nespečnost in bolečine v medenici, večjih nevšečnosti in težav nimama. Upam da tako ostane. Se pa stvari nekako tednom primerno zamenjujejo, kot spada zraven . Sem samo vesela da je slabost mimo, saj se me je držala ko pijanec plota do cca. 7 meseca, tako da je sedaj prav božansko . Obseg trebuha imam 115 cm, skupaj sem se zredila za 17 kg, vendar vsi pravijo da je vse v trebuhecu, se strinjam da je večina sla na njo, neke malo name. Aja, stije nobene, sem pa začela mazati 3x na dan, prej sem samo zvečer, se pa neke okrog popka, kjer sem imela prej piersing, pa upam da se mi kasneje nebo poznalo, vsaj fejst da se ne no . Se pa je hitro pokazalo, da bo prisotna ga. linea nigra, ki se vztraja, čeprav sem zelo svetlopolta in ok vse stvari pač ne morejo iti po naših željah, sem pa vesela da so te stvari minimalne od ta velikih. V tor. imam ponovno gin., omenjala je ctg, tako da ga bom prvič deležna, upam da bo povedal tudi kaj o , imam čudnega gin., ki ga bom po porodu zamenjala. Sobica je pripravljena, samo zavese še uredim in pa ob primernem času se posteljnino oblečem ali pa bo to kar nardil. Vožiček v stanju pripravljenosti, mora se varuško poštimati. Trenutno perem posteljnino, cotike, tako da bo tudi to kmalu končano, potem moram pa samo se polikati (meni najbolj neprijetno delo, a mislim da bo naša princeska to kmalu spremenila), fajn za mamico . In pa nekaj malenkosti še treba dokupiti. Dosti razmišljam o porodu zadnje dni . Upam, da se obrne in tako tudi ostane. Uf celi roman napisala , tako je ko si prehlajen No, želim vam prijeten dan pa dosti prijetnih brc .
|