|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2012
8.6.2012 11:07:19   
bincha

IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

binca pol si pa točno 2 tedna pred mano :) sam baje so donošeni šele pri dopolnjenem 37.t-se pravi 37t 7d
je pa ena od naših že rodila : in sicer 28.5. :))) user posted image

ja jst tud nisem bila zihr kdaj so "uradno donošeni" - mi je G povedala včeraj na pregledu, da naj bi bilo to v mojem primeru to nedeljo - torej 37. teden... verjetno je se šteje 37.t in 7 dni oz. 38. teden že kot doplonjen 38. teden - kaj pa vem... naj bo zdrav ko pride! ;)

o joj.. morm se učit za zadnji izpit letos pa se mi ne da... pišem pa že v ponedeljek in še nisem začela nič delat, jutri se pa moja sestrica ženi...!!!

od danes ne pijem več magnezija in kalcija - me prav zanima, če bo kaj krčevuser posted image

malinov čaj bom pa začela pit malce kasneje - nekako si želim, da bi otrok počakal na 1. poletni dan... in ne vem kako bo čaj vplival name oz. kako hitro user posted image

nč grem se učit user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
8.6.2012 13:23:38   
Manty
Pozdravljene julijke.

Tako, pa sem se še jaz vpisala. Moja prva nosečnost, štejem 25 let, pdp imam 15.7., nosim user posted image . Jutri stopim v 35t, tako da bom tudi začela piti malinov čaj (škoditi ne more). Mg še vedno dodajam (Radenska, Magnesol), ker ti mečni krči ponoči so user posted image , zatekanje je prisotno, včasih bolj, včasih manj, sploh desno stopalo in gleženj, ki ju nikakor ne prepoznam več user posted image . Navadila sem se lulanja, hormončkov, da mi vse pada iz rok user posted image , vroče mi je konstantno, prav tako je pozabljivost na najvišjem možnem vrhuncu, pa se zelo trudim. Spanec se je izbolšal, grem z veseljem, kar mi je 2 tedna nazaj bila muka, ker nikakor nisem našla položaja, plus da me je mučila nespečnost in bolečine v medenici, večjih nevšečnosti in težav nimama. Upam da tako ostane. Se pa stvari nekako tednom primerno zamenjujejo, kot spada zraven user posted image . Sem samo vesela da je slabost mimo, saj se me je držala ko pijanec plota do cca. 7 meseca, tako da je sedaj prav božansko user posted image . Obseg trebuha imam 115 cm, skupaj sem se zredila za 17 kg, vendar vsi pravijo da je vse v trebuhecu, se strinjam da je večina sla na njo, neke malo name. Aja, stije nobene, sem pa začela mazati 3x na dan, prej sem samo zvečer, se pa neke okrog popka, kjer sem imela prej piersing, pa upam da se mi kasneje nebo poznalo, vsaj fejst da se ne no user posted image . Se pa je hitro pokazalo, da bo prisotna ga. linea nigra, ki se vztraja, čeprav sem zelo svetlopolta in ok vse stvari pač ne morejo iti po naših željah, sem pa vesela da so te stvari minimalne od ta velikih. V tor. imam ponovno gin., omenjala je ctg, tako da ga bom prvič deležna, upam da bo povedal tudi kaj o user posted image , imam čudnega gin., ki ga bom po porodu zamenjala. Sobica je pripravljena, samo zavese še uredim in pa ob primernem času se posteljnino oblečem ali pa bo to kar user posted image nardil. Vožiček v stanju pripravljenosti, user posted image mora se varuško poštimati. Trenutno perem posteljnino, cotike, tako da bo tudi to kmalu končano, potem moram pa samo se polikati (meni najbolj neprijetno delo, a mislim da bo naša princeska to kmalu spremenila), fajn za mamico user posted image . In pa nekaj malenkosti še treba dokupiti.

Dosti razmišljam o porodu zadnje dni user posted image . Upam, da se user posted image obrne in tako tudi ostane. Uf celi roman napisala user posted image , tako je ko si prehlajen user posted image No, želim vam prijeten dan pa dosti prijetnih brc user posted image .

(odgovor članu bincha)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
8.6.2012 18:02:51   
amyZ
Jaz štejem dopolnjene tedne tako: zdajle sem 32t5d, torej v 33tednu. Ko bom 32t7d torej 33t0d bo dopolnjeni 33 teden. Tako sem jaz razumela. Sicer pa ja, eni so pripravljeni na porod že pred 37 tednom, drugi so pa pri 37tednu taki mičkeni božčki.

Meni se je telo že začelo počasi pripravljati, sem zadnje dva dni čutila bolečino v medenici oz. mišicah. Se očitno raztezajo. No, po kopeli je bilo pa super, nehalo bolet in tudi drugače boljše počutje.

Pripravljeno pa res še nimam nič. Kupljeno mi še nekaj manjka, drugače je pa vse še nepospravljeno, nekaj tukaj, nekaj tam, neoprano. Ampak se mi brezevez zdi dajat posteljnino na posteljico, da bo potem še več kot mesec dni tam stala in bo itak še enkrat za oprat. Cotke pa nameravam oprati enkrat ta mesec in lepo pospraviti.

Oh, vse govorite, da vam je šlo vse v trebuh. Jaz pri sebi vidim, da ni tako, pa sem dobila 10kg do zdaj. Res pa je da trebušček optično pomanjša druge stvari. Recimo moja rit je še pred enim mesecem zgledala večja kot zdaj, pa dvomim, da je zdaj v resnici kaj manjša user posted image  hehe...

(odgovor članu bankc)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
8.6.2012 22:45:27   
julieb
amyz tudi jaz imam 10 plusa, pa me res samo v trebuh razganja.
Pripravljeno še nimam tudi nič, odlašam pa odlašam, se mi ne da o tem razmišljat kaj rabim.
Bo spet tako, da bom kupovala in rihtala vse sproti.
Odločbe za paket in prvih 105 dni že tudi imam, drugo pa počasi.

Moj fantič Lionel 10.02.2010
Moja pupa Aura 31.7.2012

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
8.6.2012 23:05:43   
me ni
Juhu, prvič se javljam od doma user posted image

Meni je prejšnji četrtek na UZju pri kontroli rasti ploda rekel, da mi zaostaja za 3 tedne user posted image in zraven pripomnil, da ne ve ali je kaj narobe ali sem samo kasneje zanosila. Potem mi je pa še rekel, da je zaradi pritiska (v nosečnosti imam čisto normalnega) zmanjšan dotok krvi do ploda. Me je kar malo ustrašil in sem to omenila internistki v porodnišnici LJ, ki preverja moj pritisk (pred nosečnosjo sem se zdravila 10 let) in me je poslala v ambulanto za rizične nosenosti, kjer so mi naredili UZ in ugotovili, da plod zaostaja le za en teden, z dotokom krvi pa ni nič narobe. Moje telo in žile so pač navajene na pritisk in so se z leti temu prilagodile, tako da ni za user posted image nobene nevarnosti user posted image
Tako sem še naprej srečna nosečka ob koncu 34.tedna s pridobljenimi 10imi kilogramiuser posted image . Do nastopa porodniške bom na bolniški (komisija odobrila), na CSDju sem tudi že zrihtala, samo odločbo sem pa dobila samo za prvo tromesečje, za naprej so mi pa rekli, da še ne izdajajo odločb, ker ne vedo, ali bo 90% veljalo za vse nosečke, ali samo za tiste, ki so/bodo vloge vlagale po 31.5. Mogoče zdaj že vedo, nisem vprašala, sicer pa kakor poznam našo državo, bo za 10% prikrajšala prav vse user posted image

Čestitke dvojčkoma, ki sta prehitela PDP user posted image vsem ostalim pa ... kmalu pride tudi naš čas user posted image

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
9.6.2012 7:06:54   
amyZ
me ni... samo da je vse ok! Te meritve so očitno res tako tako. Drugače pa ja, telo se privadi nekega stanja, tudi nizkega ali visokega pritiska, če le ni močno obremenjeno vse. Glede odločb pa itak ne izdajajo prej te za dopust za nego in varstvo otroka, tudi prej jih niso. Dobiš jo proti koncu teh 105 porodniškega dopusta.

Ko bi tudi mene samo v trebuh razganjalo user posted image , no sej zdaj me bo začelo kaj mnde. Pa upam, da bo drugje ostalo tako kot je. Ker vem, da najtežje izgubim kg na nogah in riti. Ampak s tem se bomo že potem ukvarjale user posted image . Jaz si rečem, da ene 4kg se še lahko zredim, da je to dosti, potem pa si kar jemljem stvari ven iz hladilnika in omaric user posted image

(odgovor članu me ni)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
10.6.2012 18:12:28   
dena
zivjo julijke...dejte mi povedat glede malinovega caja...a ga lahko kar kupim v trgovini(pac navaden malinov caj),pa kdaj ga zaceti piti?hvalaaaaaa

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
10.6.2012 20:40:51   
amyZ
Tisti iz vrečke ima manj učinkovin kot če kupiš prav tistega iz listov, ki niso mleti in obdelani. Sicer pa je tudi tako, v vrečki čaji imajo še marsikaj zraven, ne samo malino recimo. Gre pa tukaj za liste in ne maline same. V bistvu je vsak čaj, ki je kupljen ali nabran tako, da ga doziraš sam boljši kot tisti, ki so že v vrečkici.

(odgovor članu dena)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
11.6.2012 10:35:38   
bincha
dena - jst sem šla čaj kupit v sanolabor - prodajajo medicinske pripomočke, zdravila, čaje ... preveri, če se ta trgovina/lekarna nahaja tudi v vašem kraju ali v bližini... (jst sm šla kr na net pogledat, imajo pa kar dosti poslovalnic...)

danes zelo utrujena... user posted image user posted image
ampak zadovoljna - poroka od sestrice je uspela, moj izpit danes bo pa tudi (po vsej verjetnosti) opravljen...

nč grem počivat

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
11.6.2012 10:51:49   
TinKkara
Listi malinovega čaja....jaz sem tudi kupila v Sanolaborju. Pit jih bom začela v 37 tednu. Sedaj sem končala 35.teden. Bojim se že začet pit, da ne bi to vplivalo mogoče na zgodnejši porod.....no, verjetno oz. skoraj sigurno ne......ampak moja tamala je že zdaj ful nizko, tako da ne bom reskirala, da se mi začne prehitro vse skupaj mehčat in pripravljat......saj se mi absolutno še nič ne mudi, ker bi se rada prej preselila v novo stanovanje, ki še kr ni ni ready.........ufff.....
Danes grem kupit še alkohol za popek.....naslednji teden še posteljico in previjalno mizo in imam končno vse. Aja, pa frendice so mi toplo priporočale bodije oz. majčke na preklop, vsaj za prve tri mesece, zaradi glavice. Jaz jim imam večinoma tiste z gumbki na ramenih in spodaj pri planički..........ma za novorojenčke niso najbolj primerne.

(odgovor članu bincha)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
11.6.2012 13:22:55   
amyZ
Ja na preklop je zakon. Jaz imam skor vse na preklop, mnde samo 2 bodija ne. Se mi zdijo bolj praktični, ampak tudi unih se da navadit, ker kaj pa ko ni bilo teh. Samo zase sem rekla, da raje plačam malo več in kupim take, s katerimi ne bom matrala ne sebe ne otročka. Je pa res, da je majčkic in bodijev, ki nimajo preklopa ful več na izbiro.

(odgovor članu TinKkara)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
12.6.2012 11:23:24   
mala_roo
Pozdravljene,

kako ste kaj? Zunaj je tako jesensko vreme, škoda da ni poletja... user posted image

Glede malinovega čaja, jaz sem ga kupila v Sanolaborju in že pridno čajčkam user posted image

Cotke... Mi imamo tudi skoraj večino na preklop- res je zakon user posted image

Kako kaj počutje? Jaz imam zjutraj ko vstanem malo zatečene prste na rokah, ampak zaenkrat še vse v mejah normale, včeraj me je čez dan parkrat zeloooo močno zašpikalo v nožnici, tako da zgleda da se nekaj dogaja. Jutri dopolnimo 37 tednov, zdaj pa lahko praktično pričakujemo kadarkoli user posted image pripravljeno imamo vse, tudi torbo za v P, zdaj samo še čakamo naš zakladek user posted image

zdaj bomo najbrž počasi začele dobivati informacije o naših user posted image in user posted image

Lepo se imejte kljub slabemu vremenu

< Sporočilo je popravil mala_roo -- 12.6.2012 11:24:17 >

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
12.6.2012 11:32:03   
Elieli
evo mene,
jutri začenjam porodniško, tako da gre zdaj zares user posted image danes sem bila na pregledu, moj hemoglobin je po mesecu jemanja železa lepo narasel, je pa še vedno rahlo pod referenčnimi vrednostmi, tako da ga bom pridno papala še naprej. Prejšnji teden sem dobila falš popadek, ki me je izredno motiviral, da sem šla napraviti torbo zase in dojenčka user posted image , manjka mi še jogi in nekaj malenkosti, ki jih lahko nabavi tudi tata, če slučajno zmanjka meni časa, čaka me še nekaj likanja, oprano je pa vse, jeeejjj
vedno bolj zatekam, vsak dan vidim kako kapljico mleziva in se pridno redim (ni mi všeč, izbire pa tudi nimam)

lepo se imejte

(odgovor članu mala_roo)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
12.6.2012 11:50:58   
bincha
živjo!

danes sem imela prvič ctg - vse ok, srček močno bije, o kakšni zaznavi popadkov mi pa tudi ni nič rekla, tako da imam naslednji ctg drug teden.

je pa ena ravno rojevala zraven v porodni in se je kar fino slišalo njene krike user posted image , pa zraven se je osebje pogovarjalo, reva se je matrala od ponoči pa je bila odprta šele 4,5 cm in je bila vsa trda (vsaj tako je komentiral eden od porodničarjev...)
sem si mislila - ojoj kaj me še čaka... in pa še tole - kaj ko bi kar štartala s pitjem čaja iz malinovih listov user posted image (sem ga imela namen začeti piti drug teden)
ampak važno da je na koncu vse okuser posted image

včeraj sva sestavila posteljico, kupila sva posteljnino in nepremočljivo podlogo za spodaj (imajo take fine, ni nič plastike... nisem vedela...), kapico za iz pordnišnice (nisva imela take, ki bi pasala zraven na kompletek, ki ga je moj izbral, da ga bo imel sinko za domov user posted image - bolj za najino dušo in da bo sine lep user posted image , mal se pa mormo afnat), pa kupila sva aspirator za nos, pa previjalno podlogo, ščetko za temenca in glavniček, škarjice za nohtke user posted image uglavnem pridno sva zapravljala in uživala user posted image

kakšno vreme imamo tu v kranju... bliska in treska, lije kot iz škafa... user posted image

(odgovor članu Elieli)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
12.6.2012 13:45:15   
Manty
Sem user posted image saj je user posted image obrnjena navzdol user posted image , ni pa se še spustila, saj še ni pravi čas, pridno pridobiva na teži. Razgovor za EA preventivno opravljen, odločena pa najverjetneje do tistega dneva nebom. V prihodnjem tednu me čaka končno obljubljen CTG. Ju3 odnesem papirje na CSD, z 17.6 sem pa tudi jaz v porodniški. Z patronažno smo dogovorjeni za jutrišnji dan. Dokupila sma še previjalno podlogo za našo mizico, eterično olje za plenice, podlogo za posteljico. Tudi mi imamo za prve mesece pripravljene bodije na preklopuser posted image , je pa res da izbira le teh ni tako velika, kot sem pričakovala sama. Za kasneje pa imamo stvari z gumbki tako spredaj, kot na ramah in med nogicami. Za v P pa zaenkrat pripravljena le toaletna. Sledijo dnevi likanja, za vikend pa v toysa in ikeo user posted image .

(odgovor članu bincha)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
12.6.2012 14:35:01   
amyZ
Manty - super! Jaz sem bila prejšnji mesec gor, pa kr fajn nabavila! V Toysu ti priporočam vrtiljaček (s štirimi živalicami, igra melodijo in se vrti) ker je samo 20€. Pa še kakšne takšne malenkosti.

(odgovor članu Manty)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
13.6.2012 9:47:03   
Manty
amyZ mislim, da bova tudi midva prišla nazaj z kar polnim prtljažnikom user posted image , tako ali tako je gori večja izbira stvari kot v piki in babyju. Bom pogledala seveda tudi med vrtiljački, lučkami ter igračami za na voziček user posted image .

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
13.6.2012 13:59:40   
lepapepa
ojla, punce!

danes sem imela pregled - sem v 36. tednu, dobila napotnico za v porodnišnico in rešilca, sirup z železom (ugotovljena slabokrvnost), in z nosečnostjo je zaenkrat vse ok, tako da sem naročena čez 14 dni, takrat me dajo na ctg in potem vsak teden ctg pregled.
Še prej sem čakala mesec dni na naslednji pregled, zdaj pa čez mesec najverjetneje že rodim - kako bo to hitro! se že veselim! ko vidim v mestu kako malo štručko, ugotovim, da bo to res enkraten občutek, ko bom tudi sama imela tako - kar ne morem verjet, da bo to res :)) komaj čakam!
kako razmišljate o porodu? imate porodni načrt, imate izbrano babico, boste imele epiduralno? jaz nisem nič posebnega domislila. rada bi probala rodit na pručki, o analgetikih pa nisem še nič razmišljala. za epiduralno se nisem odločala, ker grem rodit v lj. porodnišnico, tam pa itak nimajo to na rapolaga vsak trenutek. o drugih analgetikih pa ne vem kaj dosti. ampak saj, če se porod zavleče in je porodnica izmučena od bolečin, najverjetneje dajo kako bolj resno zdravilo, ne samo tisto masko s smejalnim plinom, al kaj?? a ve kdo, kaka praksa je v ljubljani?
Vas berem, lepo bodite vse! lp

(odgovor članu Manty)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
13.6.2012 21:36:27   
Katalenca
Da se še jaz malo javim, da ne bom samo na seznamu user posted image
Sem v 35 tednu, trebuh že tak kot pri prvi nosečnosti na koncu, še malo je treba zdržat. Rodila bom v Kranju, sem sicer tudi iz Kranja še zaenkrat (se selimo 14 dni po porodu v okolico Domžal). Definitivno bom rodila z epiduralno, tako kot prvič. Ostalega plana pa tako nimam, itak se prepustiš babici in delaš po njenih navodilih. Rok imam 22.7. Danes sem tudi jaz bila v ikeji, sem kupovala omaro pa seveda en kup enih drobnarij. Pa moram si še vse prštimat, oblekice, posteljico skupaj sestavit, upam da me ne bo prehitelo.
Se še kaj pišemo, kmalu začnem s porodniško, sedaj sem pa na bolniški še 10 dni, tako da bo malo več časa za pisanje user posted image

(odgovor članu lepapepa)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
14.6.2012 10:26:34   
RedSonja
Zdravo punce.
Jaz sem sicer med avgustovkami ampak, če bo potrbno opraviti CR bom med vami julijkami. Imate morda kakšno FB skupinco za čvekanje?

LP in veliko sončka :)

(odgovor članu Katalenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
14.6.2012 10:33:15   
spelap1
lep pozdrav še od mene

včeraj sem prišla domol iz bolnišnice, sem bila v ponedeljek sprejeta ker sem se že začela odpirati, bom pa jutri imela polni 35 teden. zelo so me prestrašili v bolnici in vsak zdravnik mi je povedal drugače, eden da kaj vse je lahko narobe z dihanjem dojenčka če bi rodila, potem kome je pa imela sobna zdravica je pa me ful pomirila da nebo nič narobe. je pa kr zanimivo gledat nosečnice ki se odpravljajo rodit in so nekatere tko smešne, je bila ena ko je imela ful popadke odprta 1cm pa je šla v porodno potem so jo pa po 9 ih urah poslali nazaj ker se ji je vse ustavilo. morm pa povedat da sem izvedela da v celju delajo ultivo ki je zaenkrat še brezplačna ker zdravnik ali anasteziolog ki jo opravlja še dela preiskavo in to poiskuša in tudi same pozitivne izkušnje sem slišala, ena je rodila in je rekla da moreš vseeno popadke predihavati ampak da je bilo veliko manj boleče kot pa prej. tko da sem se odločila da bom malo bolj pobrskala in kasneje tudi poklicala tega zdravnika. baje pa pride kadarkoli pokličeš
ker so bli moji ctgji vredu me je gin poslala domol počivat in je rekla naj vseeno probam zdržat do polnega 36 tedna. drugače je pa po uzju otrok za en teden večji in težji, tko da si bom začela danes na polno pripravljati stvari zauser posted image da me karkoli na koncu preehiti.
lepo se imejte

(odgovor članu Katalenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
14.6.2012 12:19:15   
bincha
spelap1 upam, da tvoj otroček zdrži čim dalj v tvojem trebuščku in da se rodi zdrav! sigurno bo vse ok user posted image

si pa verjetno prva na vrsti, ki boš držala svojga otročka v naročju user posted image

no ja, če te katera ne prehiti, morda celo jaz user posted image , ima še katera občutek kot da ima spodaj vse zmehčano in da otročka ne drži notri več tako sigurno (jst mam občutek, da bo ven padu...), pa danes imam že cel dan občutek kot pred menstruijo in ne mine - ni kot krč (tudi včeraj je bilo podobno, le da je kdaj pa kdaj minilo)

ima še katera te občutke... user posted image

sem pa drugače noseča že 37t in 4d, tako da je treba bit pripravljen na vse user posted image

(odgovor članu spelap1)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
14.6.2012 13:59:06   
mala06
Živijo!

Jaz sem pa danes prvič imela CTG in je vse tako kot mora biti. Zaenkrat je zatišje, sem pa noseča 37t in 3 dni in razen občasnega špikanja v spodnjem delu oz v nožnici ne občutim. Drugače pa imam zatečene noge, če predolgo stojim, ampak ni hudega.
Punce še malo pa se bo začel naš mesec, nekatere lahko preseneti že junija.

spelap1 tudi jaz upam, da zdržite še kakšen teden in sigurno je vse ok z user posted image

(odgovor članu bincha)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
14.6.2012 14:57:13   
polho3006
Mala06 a si bila pri Simonitiju? Jaz sem imela tudi danes 1. CTG vse je bp. Kontrola čez en teden, čez 14 dni pa v porodnišnico, če se dete ne odloči za izhod iz mama hotela prej.

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
15.6.2012 13:33:24   
mala06

IZVIRNO SPOROČILO: polho3006

Mala06 a si bila pri Simonitiju? Jaz sem imela tudi danes 1. CTG vse je bp. Kontrola čez en teden, čez 14 dni pa v porodnišnico, če se dete ne odloči za izhod iz mama hotela prej.

Ja pri Simonitiju sem bila. Mogoče sva se pa videli. Kdaj si pa imela uro? Jaz sem imela uro 8.30. Jaz imam naslednji CTG v petek. Potem bom pa videla, kako in kaj. Saj po roku tako ali tako rabiš hodit v porodnišnico na CTG. Mogoče se pa srečava tudi tam user posted image

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?